Γυαλιά Ηλίου | Αγόρασε 2 και εξοικονόμησε 20%

Γυαλιά Ηλίου | Αγόρασε 2 και εξοικονόμησε 20%

Επιστροφή εντός 365 ημερών - χωρίς ερωτήσεις !
Μεταφορικά 4 € - Επιλογή για Δωρεάν Μεταφορικά πάνω από 49 €-
Επικοινωνία
Αγαπημένα
Καλάθι

Πώς Φοριούνται τα Βραχιόλια – Χωρίς να το Παρακάνεις...

Μάθε τις βασικές αρχές για το πώς φοριούνται σωστά τα βραχιόλια, χωρίς το look σου να φαίνεται υπερβολικό, επιτηδευμένο, ή πολύ σεταρισμένο.

Με την πάροδο του χρόνου, τα ανδρικά βραχιόλια έχουν εξελιχθεί και αλλάξει πολύ τόσο σε μορφή, συνδυασμούς, υφές, υλικά. Οι συνδυασμοί και οι τρόποι είναι πραγματικά αναρίθμητοι. Θυμήσου την τρέλα που επικρατούσε με τα εξωτικά βραχιόλια φτιαγμένα από τα πανέμορφα όστρακα puka ή τη μανία με τα βραχιόλια slap που απαγορεύτηκαν στα σχολεία τη δεκαετία του '90. Και ας μη ξεχνάμε την τρέλα με τα πλαστικά βραχιόλια neon το 2004 που είχαν 'πλημμυρίσει' τα night clubs… και η ίδια ιστορία επαναλαμβάνεται συνεχώς, κάθε χρόνο έχουμε και κάτι καινούριο.

Αν αφαιρέσουμε από την εξίσωση τα διάφορα trends, υπάρχει κάτι που παραμένει σταθερό και αμετάβλητο σε όλες τις περιπτώσεις – τα βραχιόλια.

Άλλωστε, το βραχιόλι είναι ένα από τα πιο ευκολοφόρετα αξεσουάρ. Μια απλή λωρίδα δέρμα ή ένα νήμα με χάντρες μπορεί να ενδυναμώσει ή να απογειώσει στυλιστικά το look και το ενδυματολογικό σύνολο. Ένα βραχιόλι, εκτός του ότι μαγνητίζει τα βλέμματα, αποτελεί και μια εξωτερίκευση της προσωπικότητάς μας, χωρίς να χρειαστεί καν να πούμε κάτι. Μπορεί να γίνει το μέσον επικοινωνίας μεταξύ του εσωτερικού κόσμου, των θέλω, των ονείρων και φαντασιώσεων μας, με τους γύρω μας.

Ο καλύτερος τρόπος να φοράς ένα βραχιόλι είναι να το φοράς αβίαστα και φυσικά.

Όταν το καταλάβεις αυτό, δεν θα ξαναπέσεις 'θύμα' του κάθε, πολλές φορές ακόμα και μουρλού, trend που ξεπροβάλλει από καιρό σε καιρό σε διάφορα μέρη της Γης, σε στυλ – WWJD, κανείς; – ή σαν να γύρισες ύστερα από μήνες ολόκληρους από γιόγκα ή survivor camp στο Μπαλί.

1 Πώς φοριούνται τα βραχιόλια – χωρίς να το παρακάνεις...1.1 Πώς επιλέγω το σωστό βραχιόλι1.2 Πώς φοριέται ένα βραχιόλι1.3 Τύποι ανδρικών βραχιολιών1.4 Μας ρωτήσατε – σας απαντάμε

Πώς Επιλέγω το Σωστό Βραχιόλι

Το αβίαστο και φυσικό μπορεί να επιτευχθεί, αφού πρώτα μάθεις και αρχίσεις να τηρείς ορισμένες βασικές αρχές:

  • Διαστάσεις και εφαρμογή
  • Συνολικό στυλ
  • Επιλογές βάσει του πού πηγαίνεις και της περίστασης

Διαστάσεις & Εφαρμογή

Το βραχιόλι πρέπει να είναι ανάλογο του μεγέθους σου και να φοριέται άνετα και σωστά. Με απλά λόγια, το ζητούμενο είναι η εφαρμογή.

Αυτό σημαίνει ότι τα μεγάλα βραχιόλια ταιριάζουν καλύτερα σε μεγάλους (χοντρούς) καρπούς και τα μικρά βραχιόλια σε πιο μικρούς (λεπτούς) καρπούς.

Επιπρόσθετα, το βραχιόλι θα πρέπει να είναι τόσο σφιχτό ώστε να φοριέται με άνεση στον καρπό. Ορισμένα βραχιόλια, όπως πχ. αυτά με χάντρες περασμένες σε νήμα, είναι one-size-fits-all και ταιριάζουν στα περισσότερα μεγέθη καρπού, χωρίς να είναι δυνατή η περαιτέρω προσαρμογή του μεγέθους τους.

Ένα ογκώδες μεταλλικό βραχιόλι που φοριέται πολύ χαλαρά στον καρπό, είναι πλέον ξεπερασμένο trend. Οτιδήποτε με σχετικά μεγάλο βάρος ή όγκο, θα πρέπει να φοριέται σχεδόν εφαρμοστά, ενώ τα πιο ελαφριά και λεπτά βραχιόλια μπορούν να φοριούνται λίγο πιο χαλαρά.

Ποια Είναι η Σωστή Εφαρμογή;

Η σωστή εφαρμογή του βραχιολιού, δηλαδή το σωστό fit, έχει πολύ μεγάλη σημασία, τόσο για στυλιστικούς όσο και πρακτικούς λόγους. Καλό είναι να υπάρχει ένα σχετικό κενό μεταξύ του βραχιολιού και του καρπού... τόσο ώστε να μην σφίγγει τον καρπό, αλλά και να μην 'κολυμπάει' στο χέρι.

Πώς θα καταλάβεις ότι υπάρχει αρκετό κενό; Θα πρέπει να μπορείς να περάσεις άνετα 1 ή 2 δάχτυλα μεταξύ βραχιολιού και καρπού.

Ένα καλό tip είναι να φοράς τα βραχιόλια όπως τα ρολόγια – θα πρέπει να φοριούνται πιο κάτω από εκεί που τελειώνει το μανίκι/μανσέτα του πουκαμίσου. Καλό είναι να το τηρείς, κυρίως όταν πρόκειται για ογκώδες βραχιόλι, καθώς εάν το βραχιόλι βρεθεί κάτω (μέσα) από το μανίκι θα σχηματιστεί ένα άσχημο φούσκωμα που θα επηρεάσει αρνητικά το look σου.

Συνολικό Στυλ & Look

Ποιο είναι το look που επιθυμείς να πετύχεις; Αυτή είναι η βασική ερώτηση που θα πρέπει να ρωτήσεις τον εαυτό σου. Τα βραχιόλια – και γενικότερα τα αξεσουάρ – βοηθούν στην εξατομίκευση του κάθε look. Αποτελούν το στυλιστικό μέσο εξωτερίκευσης των μηνυμάτων που προσπαθείς να περάσεις μέσω του στυλ σου στους άλλους.

Θυμάσαι που αναφέραμε πόσο σημαντικό είναι το look σου να μοιάζει φυσικό και αβίαστο; Αυτός είναι ο πρωταρχικός στυλιστικός μας στόχος.

Τip: Δεν υπάρχει τίποτα ομορφότερο από το φυσικό.

Τα φυσικά υλικά, όπως πχ. το δέρμα, το ξύλο, η πέτρα έχουν μεγάλη αντοχή τόσο στην πολυχρησία όσο και την πάροδο του χρόνου. Μάλιστα, εάν η ποιότητα είναι premium, μπορεί να δείχνουν ολοένα ομορφότερα όσο περνάει ο καιρός. Ακόμα, αξίζει να σημειωθεί πως εάν τα φυσικά υλικά είναι σε ουδέτερα/διακριτικά χρώματα μπορούν να φορεθούν σχεδόν σε κάθε περίσταση και να σεταριστούν σχεδόν με κάθε ενδυματολογικό σύνολο.

Η υπερβολή, κατά γενικό κανόνα, καλό είναι να αποφεύγεται. Για παράδειγμα, καλό θα είναι να μην υπερφορτώνεις τον καρπό σου με πολλά και μεγάλα ατσάλινα βραχιόλια και αλυσίδες... θα μοιάζεις σαν hip hop cartoon παρά σαν άνδρας με το δικό ξεχωριστό, καλαίσθητο στυλ. Αν επιθυμείς να φορέσεις μεταλλικά αξεσουάρ, συνιστούμε να υπάρχει οπτική αρμονία συνδυάζοντάς τα με κάποια φυσικά στοιχεία. Για παράδειγμα, το δέρμα με την αντίθεση που δημιουργεί στην υφή και στο χρώμα συγκριτικά με το μέταλλο, μπορεί να αναδείξει την αρρενωπότητα, ενώ παράλληλα γλιτώνεις από την όποια υπερβολή μπορεί να δημιουργήσει από μόνο του ένα μεταλλικό αξεσουάρ.

Όπως συμβαίνει με πολλά αξεσουάρ, ενδέχεται το βραχιόλι σου να κάνει εντύπωση και να τραβήξει πολλά βλέμματα στον καρπό σου. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να ερωτηθείς εάν κρύβεται κάποιο κρυφό μήνυμα ή νόημα πίσω από την επιλογή του. Επομένως, καλό θα ήταν να κάνεις προσεκτικές επιλογές, ώστε όχι μόνο να σου ταιριάζουν οπτικά, αλλά και να 'λένε' την ιστορία σου.

Έχει Σημασία το Πού Πηγαίνεις

Να θυμάσαι: Μπορείς να βγάλεις τα βραχιόλια.

Σίγουρα θα έχεις ένα ή δύο αγαπημένα βραχιόλια, αυτό όμως δε σημαίνει οτι πρέπει να τα φοράς παντού και πάντα. Το κάθε βραχιόλι έχει το δικό του στυλ και δε ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις και τα look.

Για επίσημες καταστάσεις όπου απαιτείται κομψό σοβαρό ντύσιμο, προτείνουμε ως επιλογή ένα λεπτό, διακριτικό, μονό βραχιόλι σε σκούρα απόχρωση. Εάν φοράς μανικετόκουμπα, μπορείς να φορέσεις στον καρπό σου μια όμορφη ασημένια ή χρυσή αλυσιδούλα/καδένα που να ταιριάζει χρωματικά με τα μανικετόκουμπα.

Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που θες να ξεχωρίσεις;

Σε ορισμένες περιπτώσεις – έξοδος σε nightclubs, κονσέρτα, ραντεβού – οι συνθήκες είναι ιδανικές να ντυθείς λίγο πιο εντυπωσιακά και υπάρχει μεγαλύτερη δημιουργική ελευθερία. Άλλωστε, με το ψαγμένο προσωπικό σου στυλ μπορείς να ξεχωρίσεις από την απρόσωπη 'αγέλη'. Μην διστάσεις να πειραματιστείς και να τολμήσεις.

Πώς Φοριέται Ένα Βραχιόλι

Το Instagram δημιουργεί τη ψευδαίσθηση ότι τα πάντα είναι εύκολα και φαίνονται όμορφα. Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια ολοένα μεγαλύτερη στροφή στο υπερβολικό, το ψεύτικο, το κιτς. Θέλει μεγάλη προσοχή. Αν και είναι καλό να παίρνουμε έμπνευση από άλλους, όπως πχ. οι διάφοροι 'αστέρες' στα social media, ωστόσο θα πρέπει να προσέχεις μην ξεπεράσεις την 'λεπτή γραμμή' και από άτομο που αναζητάει έμπνευση και εικόνες καταλήξεις να είσαι άλλη μια απομίμηση, στα όρια της καρτούν περσόνας. Όσον αφορά τα βραχιόλια, η υπερβολή στον αριθμό των βραχιολιών που φοράς σε ένα χέρι ναι μεν θα δημιουργήσει εντύπωση, ωστόσο κακή. Και είναι κάτι που δε θες. Προσπάθησε να επιδιώκεις τις ισορροπίες και την αρμονία.

Όσο πιο απλό, τόσο πιο καλό.

Το να ντύνεσαι όμορφα και στυλάτα, επηρεάζεται σημαντικά από την ισορροπία (ή, σε ορισμένες περιπτώσεις, στις μικρές αποκλίσεις από την ισορροπία). Όσον αφορά τους καρπούς, υπάρχει ένας γενικός στυλιστικός κανόνας. Ο ένας θα πρέπει να είναι ελαφρώς λιγότερο 'φορτωμένος' από τον άλλο. Ο κανόνας αυτός είναι γνωστός ως "οπτική βαρύτητα" ή visual weight.

Επομένως, θα πρέπει να αποφύγεις να έχεις 'υπερφορτωμένο΄ τον ένα καρπό και τον άλλο τελείως γυμνό. Επίσης, θα πρέπει να αποφύγεις να έχεις και τους δυο καρπούς σου το ίδιο 'φορτωμένους'.

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις; Κάτσε μπροστά στον καθρέφτη σου και άρχισε να παρατηρείς τον εαυτό σου. Εάν κάποιο βραχιόλι δε σου κάθεται καλά στο μάτι, απλά βγάλτο. Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες στο μέλλον να το φορέσεις, μην αγχώνεσαι.

SOLO: Πώς φοριέται ένα βραχιόλι μόνο του;

Αυτός είναι ο ευκολότερος και απλούστερος τρόπος να φοράς βραχιόλια. Ένα βραχιόλι μόνο του, εάν είναι όμορφο και φινετσάτο, μπορεί να υποστηρίξει άνετα τον καρπό σου. Από την άλλη, αν βρεις δυο βραχιόλια που ταιριάζουν μεταξύ τους και σου αρέσουν πολύ, φόρεσέ τα στον ίδιο καρπό. Έτοιμος!

Εάν φοράς ρολόι, συνιστούμε να φορέσεις το βραχιόλι στο άλλο χέρι ή απλά μη φορέσεις το ένα από τα δύο. Καλό είναι να αποφύγεις το βραχιόλι με το ρολόι να έχουν το ίδιο πλάτος (βλ. visual weight) – ένα ρολόι με φαρδύ λουράκι ή μπρασελέ ταιριάζει καλύτερα με λεπτότερο βραχιόλι.

Πολύ σημαντικό, επίσης, είναι να ταιριάξεις χρωματικά το βραχιόλι με το ενδυματολογικό σύνολο. Ταίριαξε χρωματικά το βραχιόλι με το βασικό χρωματικό τόνο του πουκάμισου ή των κουμπιών. Εναλλακτικά, επίλεξε ουδέτερα χρώματα που ταιριάζουν υπέροχα με όλο το φάσμα της χρωματικής παλέτας ή φυσικά χρώματα, όπως το χρώμα του ξύλου ή του δέρματος.

THE STACK: Πώς φοριούνται πολλά βραχιόλια μαζί;

Ο συνδυασμός πολλών βραχιολιών αποτελεί αγαπημένη τάση πολλών influencers στα social media, κυρίως στο Instagram, και ενδέχεται να είσαι ένας από τους εκατομμύρια ακολούθους που ονειρεύεται κρυφά να φορέσει πολλά βραχιόλια σε ένα καρπό. Εάν είσαι σε αυτή την φάση, υπάρχουν αρκετά βραχιόλια που μπορούν να φορεθούν μαζί, να αναδείξουν τον καρπό, και να σου προσδώσουν την εικόνα ενός cool, πολυταξιδεμένου, 'ψημένου' στην περιπέτεια, και γεμάτου εμπειρίες άνδρα.

Μπορεί δεκαπέντε βραχιόλια που γεμίζουν τον καρπό και ανεβοκατεβαίνουν σε κάθε κίνηση να μοιάζουν cool στις φωτογραφίες των περιοδικών και στα βίντεο, ωστόσο είναι μια επιλογή παντελώς άβολη στην καθημερινότητα. Εργάζεσαι πολλές ώρες σε υπολογιστή; Τότε, φαντάσου για μια στιγμή τον εαυτό σου να προσπαθεί να πληκτρολογήσει με ένα σωρό βραχιόλια στον καρπό. Και μόνο η σκέψη είναι κουραστική, ενώ το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα και οι τενοντίτιδες παραμονεύουν στη γωνία. Ενώ και στυλιστικά τα πράγματα δε θα φαίνονται καλύτερα, καθώς ναι μεν θα κάνεις εντύπωση, όμως όχι τόσο ως μοντέρνος καλαίσθητος άνδρας, αλλά περισσότερο ως ένας γραφικός χαρακτήρας σε ταινία του Bollywood.

Αν είσαι fan των πολλών βραχιολιών, καλό είναι να σταματήσεις στα 3-4 βραχιόλια. Καλό είναι αυτά τα βραχιόλια να έχουν το ίδιο θέμα, ωστόσο να μη ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους. Συνιστούμε να αποφύγεις να συνδυάσεις βραχιόλια με το ίδιο ακριβώς χρώμα ή μέταλλο.

Ο καλύτερος συνδυασμός βραχιολιών αποτελείται από μίξη χρωμάτων και υλικών. Δοκίμασε 2 βραχιόλια με χάντρες (κορυφαία επιλογή για χάντρες είναι η ηφαιστειακή ή η tiger’s eye πέτρα) με ένα δερμάτινο βραχιολάκι σε φυσική απόχρωση. Εάν είσαι ευχαριστημένος με την εικόνα, μπορείς να προσθέσεις max ακόμα ένα δερμάτινο βραχιόλι, ωστόσο διαφορετικού πλάτους με το άλλο.

Αν φορέσεις ρολόι, τότε συνιστούμε στον άλλο καρπό να μην φορέσεις πάνω από δυο βραχιόλια ώστε να μην υπερφορτώσεις το look σου.

Κάποια στυλ για να πειραματιστείς:

  • Κάνε μίξη βραχιολιών με χάντρες που έχουν διαφορετικό στυλ/μέγεθος
  • Συνδύασε ταμπά δερμάτινα με ατσάλινα βραχιόλια
  • Συνδύασε δερμάτινα και με χάντρες βραχιόλια για ένα bohemian twist
  • Συνδύασε αλυσιδούλες με ID βραχιόλι για ένα σκληρό, αρρενωπό vibe

Tips για Συνδυασμό Βραχιολιών

Απόφυγε τη χρωματική υπερβολή. 'Σπάσε' δυο χρωματιστά βραχιόλια με ένα ουδέτερο βραχιόλι ανάμεσά τους.

Συνιστούμε να αποφεύγεις να συνδυάζεις ογκώδη, μεταλλικά βραχιόλια.

Αν θες να στιβάξεις βραχιόλια στον καρπό σου, να θυμάσαι ότι μπορείς να το κάνεις μόνο στον ένα. Το να φορέσεις πολλά βραχιόλια και στους δυο καρπούς αποτελεί μια άβολη επιλογή τόσο οπτικά όσο και λειτουργικά...εκτός και αν είσαι πειρατής...!

ΒΡΑΧΙΟΛΙ & ΡΟΛΟΪ COMBO: Πώς φοριέται βραχιόλι με ρολόι;

Εάν επιθυμείς να φορέσεις 1-2 βραχιόλια στον ίδιο καρπό με το ρολόι σου, συνιστούμε να επιλέξεις λεπτά βραχιόλια. Αυτά θα πρέπει να φορεθούν πιο κάτω από το ρολόι, δηλαδή πιο κοντά στην παλάμη και όχι πιο πάνω απ' αυτό.

Αυτό το look ταιριάζει όταν το ρολόι και τα βραχιόλια μοιάζουν αρκετά και δεν υπάρχει πολύ μεγάλη αντίθεση μεταξύ τους. Δώσε προσοχή εάν θελήσεις να συνδυάσεις ρολόι, ζώνη, κλιπ γραβάτας και βραχιόλια. Βεβαιώσου οτι τα μέταλλα και οι χρωματικοί τόνοι ταιριάζουν.

Το μυστικό στους συνδυασμούς αξεσουάρ είναι να υπάρχει ισορροπία και να μην υπερτερεί κάποιο έναντι των άλλων. Για παράδειγμα, ένα ογκώδες ρολόι ταιριάζει καλύτερα με πιο φαρδιά βραχιόλια, ενώ ένα πιο εκλεπτυσμένο, ελαφρύ ρολόι ταιριάζει καλύτερα με πιο λεπτά βραχιόλια. Με άλλα λόγια, όλα σου τα αξεσουάρ καλό είναι να στέλνουν το ίδιο μήνυμα.

Ένα καλό βραχιόλι κάνει αυτό που κάνουν όλα τα καλά αξεσουάρ, βοηθάει δηλαδή στην τελειοποίηση του look σου.

Θα πρέπει να θυμάσαι πάντα τη σημασία του "οπτικού βάρους" (βλ. visual weight) όταν επιθυμείς να εμπλουτίσεις το στυλ του look σου με βραχιόλια. Μη φοβηθείς να πειραματιστείς. Το ζητούμενο είναι να σου αρέσει αυτό που βλέπεις, να νιώθεις άνετα, και να σε βοηθάει να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου.

Φυσικά, μπορείς πάντα να βγάλεις το βραχιόλι εάν νιώθεις ότι δεν ταιριάζει. Και αυτό ισχύει για όλα τα ανδρικά αξεσουάρ – μπορείς να τα προσθαφαιρέσεις αναλόγως του mood και της εικόνας που βλέπεις στον καθρέφτη. Παίξε, δοκίμασε συνδυασμούς, αποφάσισε.

Έτοιμος να δώσεις στο ρολόι σου ένα συμπληρωματικό αξεσουάρ; Πλέον, κατέχεις το know-how και έχεις δυο καρπούς που σε περιμένουν να τους αναδείξεις στυλιστικά. Έτοιμος να γοητεύσεις;

  • Σετ Βραχιόλια Black on Black
    Lucleon
    19 €
    Σετ Βραχιόλια Black on Black
    Δημοφιλές δώρο
  • Ατσάλινο Βραχιόλι Silver-Toned Chain 8mm
    Lucleon
    25 €
    Ατσάλινο Βραχιόλι Silver-Toned Chain 8mm
    Δημοφιλές δώρο
    Χάραξέ το
  • Ασημί Λεπτό Βραχιόλι Χειροπέδα
    Lucleon
    19 €
    Ασημί Λεπτό Βραχιόλι Χειροπέδα
    Χάραξέ το
  • Δερμάτινο Βραχιόλι με Χάντρες Red Tiger's Eye Icon
    Lucleon
    39 €
    Δερμάτινο Βραχιόλι με Χάντρες Red Tiger's Eye Icon
    Χάραξέ το
  • Δερμάτινο Βραχιόλι Black & Black Roy
    Lucleon
    29 €
    Δερμάτινο Βραχιόλι Black & Black Roy
    Χάραξέ το
  • Δερμάτινο Βραχιόλι Black & Brown Roy
    Lucleon
    29 €
    Δερμάτινο Βραχιόλι Black & Brown Roy
    Χάραξέ το
  • Βραχιόλι Tiger's Eye & Coconut Miro
    Lucleon
    19 €
    Βραχιόλι Tiger's Eye & Coconut Miro
  • Δερμάτινο Βραχιόλι Black & Steel Roy
    Lucleon
    29 €
    Δερμάτινο Βραχιόλι Black & Steel Roy
    Χάραξέ το
  • Ασημί Βραχιόλι Αλυσίδα 2mm
    Lucleon
    19 €
    Ασημί Βραχιόλι Αλυσίδα 2mm
  • Ατσάλινο Βραχιόλι Silver-Toned Chain 10mm
    Lucleon
    25 €
    Ατσάλινο Βραχιόλι Silver-Toned Chain 10mm
    Χάραξέ το
  • Ατσάλινο Βραχιόλι Silver-Toned Chain 6mm
    Lucleon
    25 €
    Ατσάλινο Βραχιόλι Silver-Toned Chain 6mm
  • Πλεκτό Μαύρο Δερμάτινο Βραχιόλι
    Lucleon
    29 €
    Πλεκτό Μαύρο Δερμάτινο Βραχιόλι
    Χάραξέ το
  • Μαύρο Δερμάτινο Βραχιόλι Retro
    Lucleon
    29 €
    Μαύρο Δερμάτινο Βραχιόλι Retro
    Χάραξέ το
  • Μαύρο Δερμάτινο & Ατσάλινο Βραχιόλι Icon
    Lucleon
    39 €
    Μαύρο Δερμάτινο & Ατσάλινο Βραχιόλι Icon
    Χάραξέ το
  • Δερμάτινο Βραχιόλι Black & Black
    Lucleon
    25 €
    Δερμάτινο Βραχιόλι Black & Black
    Χάραξέ το
  • Μαύρο Δερμάτινο & Ασημί Ατσάλινο Βραχιόλι Icon
    Lucleon
    35 €
    Μαύρο Δερμάτινο & Ασημί Ατσάλινο Βραχιόλι Icon
    Χάραξέ το
  • Μαύρο Δερμάτινο Βραχιόλι Collins 3 mm
    Lucleon
    19 €
    Μαύρο Δερμάτινο Βραχιόλι Collins 3 mm
  • Μαύρο Δερμάτινο Wrap Around Βραχιόλι Collins 3 mm
    Lucleon
    25 €
    Μαύρο Δερμάτινο Wrap Around Βραχιόλι Collins 3 mm
  • Μαύρο Δερμάτινο Βραχιόλι με Χάντρες Lava Icon
    Lucleon
    39 €
    Μαύρο Δερμάτινο Βραχιόλι με Χάντρες Lava Icon
    Χάραξέ το
  • Βραχιόλι Impeccable
    Lucleon
    19 €
    Βραχιόλι Impeccable
  • Τύποι Ανδρικών Βραχιολιών

    Το να φορέσεις ένα βραχιόλι είναι εύκολο. Το δύσκολο κομμάτι είναι να επιλέξεις τον σωστό τύπο βραχιολιού. Για να σε βοηθήσουμε στις αναζητήσεις σου, δημιουργήσαμε μια λίστα με τα αγαπημένα μας ανδρικά βραχιόλια. Επίσης, εξηγούμε τους λόγους γιατί αξίζει να συμπεριλάβεις ένα βραχιόλι ή περισσότερα στην αφήγηση της ιστορίας σου.

    Ανδρικά Βραχιόλια με Χάντρες

    Φυσικά, σε μια λίστα με τα καλύτερα ανδρικά βραχιόλια, τα βραχιόλια με χάντρες δε θα μπορούσαν παρά να είναι στην κορυφή της λίστας. Αυτός ο τύπος ανδρικού βραχιολιού έχει πολλές υποκατηγορίες, καθώς οι χάντρες μπορούν να είναι φτιαγμένες από διάφορα υλικά, όπως πχ. πέτρινες χάντρες, ξύλινες χάντρες, κτλ.

    Εάν στις online αγορές ψώνια σου ψάχνεις για υψηλής ποιότητας ανδρικά βραχιόλια με χάντρες, συνιστούμε να προτιμάς πέτρινες χάντρες φτιαγμένες από φυσική πέτρα. Οι πέτρινες χάντρες βγαίνουν σε άπειρους χρωματικούς συνδυασμούς και σχέδια, αλλά και σε πολλά διαφορετικά μεγέθη. Οι περισσότερες από τις πέτρινες χάντρες από φυσική πέτρα είναι αχάρακτες (ή χαράσσονται πολύ δύσκολα) και είναι και αδιάβροχες. Ορισμένες πέτρινες χάντρες από φυσική πέτρα χρησιμοποιούνται στα θεραπευτικά βραχιόλια, καθώς αρκετές φυσικές πέτρες λέγεται ότι έχουν διάφορες θεραπευτικές ιδιότητες.

    Ένα παράδειγμα φυσικής πέτρας που είναι δημοφιλής και χρησιμοποιείται ευρέως στην κατασκευή ανδρικών βραχιολιών με πέτρινες χάντρες είναι οι πέτρες από λάβα. Μια πέτρα από λάβα είναι ουσιαστικά ένα ηφαιστειακό πέτρωμα που ξεχωρίζει με το έντονο μαύρο χρώμα και την εξαιρετικά πορώδη επιφάνεια. Είναι επίσης αποτέλεσμα τεράστιων γεωφυσικών δυνάμεων που άρχισε να δημιουργείται στον πυρήνα της Γης. Αναμφίβολα είναι ένα πέτρωμα με πολύ συναρπαστική ιστορία που πλέον θα κοσμεί τον καρπό σου. Εξαιρετικό θέμα για συζήτηση που "σπάει τον πάγο", τι λες;

    Εάν πάλι σου αρέσουν τα looks με πολλά διαφορετικά βραχιόλια σε έναν καρπό (stacked bracelet look), προσπάθησε να κάνεις mix n' match 2 ή περισσότερα ανδρικά βραχιόλια με χάντρες. Έτσι, ο καρπός σου θα γίνει το επίκεντρο της στυλιστικής σου αναφοράς. Βεβαίως, μπορείς να συνδυάσεις σε έναν καρπό πολλά διαφορετικά βραχιόλια, χωρίς απαραίτητα όλα να είναι με χάντρες. Τα βραχιόλια από δέρμα, ατσάλι, αλλά και τα βραχιόλια τύπου anchor, ταιριάζουν όλα φανταστικά. Αν ψάχνεις για στυλιστική έμπνευση ή ακόμα δε νιώθεις μεγάλη σιγουριά για το πως να ταιριάξεις πολλά διαφορετικά βραχιόλια, τότε μια ασφαλής λύση είναι η αγορά προσχεδιασμένων και προεπιλεγμένων σετ με βραχιόλια, στο ταίριασμα των οποίων δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας και πιστεύουμε ότι θα σου αρέσουν πολύ.

    Ανδρικά Βραχιόλια Άγκυρα

    Το βραχιόλι τύπου άγκυρα (anchor) επαναπροσδιορίζει το "ένα μέγεθος για όλους"’. Τα ανδρικά βραχιόλια άγκυρα αποτελούνται από ενός μήκους δερμάτινο λουράκι ή υφασμάτινο κορδόνι διπλωτό και με κόμπο. Μετακινώντας τον κόμπο, μπορείς να προσαρμόσεις το μήκος του βραχιολιού. Μόλις φτάσεις στο σωστό μήκος, πέρασε την άγκυρα μέσα από την οπή, και ετοιμάσου να απολαύσεις τα κοπλιμέντα για τη νέα σου μοδάτη προσθήκη.

    Αυτός ο τύπος βραχιολιού πήρε το όνομά του από αυτήν ακριβώς την άγκυρα που λειτουργεί ως κούμπωμα. Είναι επίσης γνώστα και ως βραχιόλια τύπου άγκιστρο (fish hook). Εκτός του ότι αυτά τα ναυτικού τύπου βραχιόλια συγκαταλέγονται στα ανδρικά αξεσουάρ με υψηλό συμβολισμό – η άγκυρα συμβολίζει τη γείωση και τη σταθερότητα – συγκαταλέγονται επίσης και στα μοδάτα casual ανδρικά αξεσουάρ. Μπορείς να τα ταιριάξεις φανταστικά με τζιν, σορτς, ακόμα και με το αγαπημένο σου καλοκαιρινό κοστούμι.

  • Βραχιόλι Navy Blue/Silver Anchor
    Tailor Toki
    9 €
    Βραχιόλι Navy Blue/Silver Anchor
    Χάραξέ το
  • Βραχιόλι Black on Black Anchor
    Tailor Toki
    9 €
    Βραχιόλι Black on Black Anchor
    Χάραξέ το
  • Βραχιόλι Blue/Black Anchor
    Tailor Toki
    9 €
    Βραχιόλι Blue/Black Anchor
    Χάραξέ το
  • Δερμάτινο Βραχιόλι με Άγκυρα
    Fort Tempus
    39 €
    Δερμάτινο Βραχιόλι με Άγκυρα
    Χάραξέ το
  • Ανοικτό Μπλε Βραχιόλι με Χρυσαφί Μεταλλική Άγκυρα
    Tailor Toki
    9 €
    Ανοικτό Μπλε Βραχιόλι με Χρυσαφί Μεταλλική Άγκυρα
  • Κόκκινο Βραχιόλι με Χρυσαφί Μεταλλικό Άγκιστρο
    Tailor Toki
    9 €
    Κόκκινο Βραχιόλι με Χρυσαφί Μεταλλικό Άγκιστρο
  • Βραχιόλι White/Black Anchor
    Tailor Toki
    9 €
    Βραχιόλι White/Black Anchor
    Χάραξέ το
  • Δερμάτινο Βραχιόλι Black & Gold-Toned Anchor Clasp
    Fort Tempus
    29 €
    Δερμάτινο Βραχιόλι Black & Gold-Toned Anchor Clasp
    Χάραξέ το
  • Βραχιόλι Red/Silver Anchor
    Tailor Toki
    9 €
    Βραχιόλι Red/Silver Anchor
    Χάραξέ το
  • Βραχιόλι Blue/Silver Anchor
    Tailor Toki
    9 €
    Βραχιόλι Blue/Silver Anchor
    Χάραξέ το
  • Βραχιόλι Black/Silver Anchor
    Tailor Toki
    9 €
    Βραχιόλι Black/Silver Anchor
    Χάραξέ το
  • Βραχιόλι Brown/Black Anchor
    Tailor Toki
    15 €
    Βραχιόλι Brown/Black Anchor
    Χάραξέ το
  • Βραχιόλι White/Gold Anchor
    Tailor Toki
    9 €
    Βραχιόλι White/Gold Anchor
  • Βραχιόλι White/Gold-Tone Fish Hook
    Tailor Toki
    9 €
    Βραχιόλι White/Gold-Tone Fish Hook
  • Μαύρο Βραχιόλι με Χρυσαφί Μεταλλική Άγκυρα
    Tailor Toki
    9 €
    Μαύρο Βραχιόλι με Χρυσαφί Μεταλλική Άγκυρα
  • Βραχιόλι Navy Blue/Black Anchor
    Tailor Toki
    15 €
    Βραχιόλι Navy Blue/Black Anchor
    Χάραξέ το
  • Βραχιόλι Crimson Red/Black Anchor
    Tailor Toki
    15 €
    Βραχιόλι Crimson Red/Black Anchor
    Χάραξέ το
  • Ανοικτό Μπλε Βραχιόλι με Χρυσαφί Μεταλλικό Άγκιστρο
    Tailor Toki
    9 €
    Ανοικτό Μπλε Βραχιόλι με Χρυσαφί Μεταλλικό Άγκιστρο
  • Μπλε Βραχιόλι με Χρυσαφί Μεταλλικό Άγκιστρο
    Tailor Toki
    9 €
    Μπλε Βραχιόλι με Χρυσαφί Μεταλλικό Άγκιστρο
  • Βραχιόλι Red/Black Anchor
    Tailor Toki
    9 €
    Βραχιόλι Red/Black Anchor
    Χάραξέ το
  • Ανδρικά Βραχιόλια Χειροπέδα

    Εάν στα online ψώνια αγορές σου ψάχνεις για μοδάτα ανδρικά αξεσουάρ και κοσμήματα για να αναβαθμίσεις στυλιστικά τον καρπό σου, τότε μια καλή στυλιστική επιλογή είναι τα βραχιόλια. Εάν ψάχνεις για στιβαρά βραχιόλια για άνδρες, με καθαρές σχεδιαστικές γραμμές, τότε μια από τις καλύτερες επιλογές είναι το βραχιόλι χειροπέδα για άνδρες. Μάλιστα, εάν προσθέσεις και εξατομικευμένη χάραξη, τότε θα αποκτήσεις ένα πραγματικά ξεχωριστό και μοναδικό ανδρικό βραχιόλι για την αφήγηση της ιστορίας σου.

    Σε αντίθεση με τις χειροπέδες (παρόμοιο όνομα, όμως τελείως άσχετα πράγματα μεταξύ τους), τα βραχιόλια χειροπέδα έχουν σχεδιαστεί ώστε να "αγκαλιάζουν" τον καρπό σου, χωρίς να κλείνουν, ενώ μπορούν να προσαρμοστούν ελαφρώς για το ιδανικό κράτημα. Όμως, προσοχή! Εάν το λυγίσεις πολύ, ενδέχεται το μέταλλο να αποδυναμωθεί ή ακόμα και να σπάσει.

    Σε αντίθεση με τα βραχιόλια με χάντρες ή άλλα μεταλλικά βραχιόλια, τα βραχιόλια χειροπέδα θα πρέπει να έχουν σφιχτό κράτημα και να μη φοριούνται χαλαρά στον καρπό σου. Ξέρεις ότι έχεις το τέλειο κράτημα όταν το βραχιόλι χειροπέδα κάθεται όμορφα ακριβώς κάτω από το οστό του καρπού, χωρίς να το νιώθεις να τσιμπάει, αλλά και όταν μπορείς να το βγάλεις με σχετική άνεση.

    Το δύσκολο με τα ανδρικά βραχιόλια χειροπέδα είναι ότι θα πρέπει να ταιριάζουν με τα άλλα μέταλλα που θα φορέσεις – ιδίως εάν κάνεις pairing το βραχιόλι με ρολόι χειρός. Από την άλλη, ένα σημαντικό πλεονέκτημα που έχουν τα ανδρικά βραχιόλια χειροπέδα (cuff bracelets) είναι ότι το καθαρό design τους προσδίδει έξτρα υφή που μπορεί να "σπάσει" όμορφα μια στοίβα αποτελούμενη από βραχιόλια με πέτρινες χάντρες. Τέλος, ένα βραχιόλι χειροπέδα μπορεί να ταιριάξει φανταστικά με ένα δερμάτινο βραχιόλι ή μια στοίβα με δερμάτινα βραχιόλια.

  • Ασημί Λεπτό Βραχιόλι Χειροπέδα
    Lucleon
    19 €
    Ασημί Λεπτό Βραχιόλι Χειροπέδα
    Χάραξέ το
  • Λεπτό Μαύρο Βραχιόλι Χειροπέδα
    Lucleon
    19 €
    Λεπτό Μαύρο Βραχιόλι Χειροπέδα
    Χάραξέ το
  • Ασημί Ατσάλινο Bangle Βραχιόλι Arie
    Lucleon
    39 €
    Ασημί Ατσάλινο Bangle Βραχιόλι Arie
  • Ασημί Ατσάλινο Βραχιόλι Χειροπέδα
    Lucleon
    15 €
    Ασημί Ατσάλινο Βραχιόλι Χειροπέδα
    Χάραξέ το
  • Χρυσαφί Λεπτό Βραχιόλι Χειροπέδα
    Lucleon
    19 €
    Χρυσαφί Λεπτό Βραχιόλι Χειροπέδα
    Χάραξέ το
  • Μαύρο Ατσάλινο Βραχιόλι Χειροπέδα
    Lucleon
    15 €
    Μαύρο Ατσάλινο Βραχιόλι Χειροπέδα
    Χάραξέ το
  • Ασημί Ατσάλινο Bangle Βραχιόλι Arie Rope Texture
    Lucleon
    39 €
    Ασημί Ατσάλινο Bangle Βραχιόλι Arie Rope Texture
  • Μαύρο Ατσάλινο Bangle Βραχιόλι Arie Ad Astra
    Lucleon
    39 €
    Μαύρο Ατσάλινο Bangle Βραχιόλι Arie Ad Astra
    Χάραξέ το
  • Χρυσαφί Ατσάλινο Βραχιόλι Χειροπέδα Evan Graham Hercules Knot
    Lucleon
    19 €
    Χρυσαφί Ατσάλινο Βραχιόλι Χειροπέδα Evan Graham Hercules Knot
    Χάραξέ το
  • Μαύρο Ατσάλινο Bangle Βραχιόλι Arie Rope Texture
    Lucleon
    39 €
    Μαύρο Ατσάλινο Bangle Βραχιόλι Arie Rope Texture
  • Μαύρο Ατσάλινο Bangle Βραχιόλι Arie Numeral
    Lucleon
    39 €
    Μαύρο Ατσάλινο Bangle Βραχιόλι Arie Numeral
    Χάραξέ το
  • Βουρτσισμένο Χρυσαφί Ατσάλινο Βραχιόλι Χειροπέδα
    Lucleon
    25 €
    Βουρτσισμένο Χρυσαφί Ατσάλινο Βραχιόλι Χειροπέδα
    Χάραξέ το
  • Ματ Χρυσαφί Ατσάλινο Βραχιόλι Cuff με Δυνατότητα Χάραξης
    Fort Tempus
    29 €
    Ματ Χρυσαφί Ατσάλινο Βραχιόλι Cuff με Δυνατότητα Χάραξης
    Χάραξέ το
  • Vintage Ασημί Βραχιόλι Σπιράλ Χειροπέδα
    Fort Tempus
    15 €
    Vintage Ασημί Βραχιόλι Σπιράλ Χειροπέδα
  • Χρυσαφί Ατσάλινο Βραχιόλι Χειροπέδα Evan Messiah Twisted
    Lucleon
    25 €
    Χρυσαφί Ατσάλινο Βραχιόλι Χειροπέδα Evan Messiah Twisted
    Χάραξέ το
  • Ασημί Ατσάλινο Βραχιόλι Χειροπέδα Evan Messiah Twisted
    Lucleon
    29 €
    Ασημί Ατσάλινο Βραχιόλι Χειροπέδα Evan Messiah Twisted
    Χάραξέ το
  • Ασημί Ατσάλινο Βραχιόλι Χειροπέδα Evan Graham Hercules Knot
    Lucleon
    19 €
    Ασημί Ατσάλινο Βραχιόλι Χειροπέδα Evan Graham Hercules Knot
    Χάραξέ το
  • Χρυσαφί Ατσάλινο Bangle Βραχιόλι Arie Rope Texture
    Lucleon
    39 €
    Χρυσαφί Ατσάλινο Bangle Βραχιόλι Arie Rope Texture
  • Χρυσαφί Ατσάλινο Bangle Βραχιόλι Arie Numeral
    Lucleon
    39 €
    Χρυσαφί Ατσάλινο Bangle Βραχιόλι Arie Numeral
    Χάραξέ το
  • Ασημί Ατσάλινο Bangle Βραχιόλι Arie Numeral
    Lucleon
    39 €
    Ασημί Ατσάλινο Bangle Βραχιόλι Arie Numeral
    Χάραξέ το
  • Ανδρικά Δερμάτινα Βραχιόλια

  • Δερμάτινο Βραχιόλι με Χάντρες Red Tiger's Eye Icon
    Lucleon
    39 €
    Δερμάτινο Βραχιόλι με Χάντρες Red Tiger's Eye Icon
    Χάραξέ το
  • Δερμάτινο Βραχιόλι Black & Black Roy
    Lucleon
    29 €
    Δερμάτινο Βραχιόλι Black & Black Roy
    Χάραξέ το
  • Δερμάτινο Βραχιόλι Black & Brown Roy
    Lucleon
    29 €
    Δερμάτινο Βραχιόλι Black & Brown Roy
    Χάραξέ το
  • Δερμάτινο Βραχιόλι Black & Steel Roy
    Lucleon
    29 €
    Δερμάτινο Βραχιόλι Black & Steel Roy
    Χάραξέ το
  • Πλεκτό Μαύρο Δερμάτινο Βραχιόλι
    Lucleon
    29 €
    Πλεκτό Μαύρο Δερμάτινο Βραχιόλι
    Χάραξέ το
  • Μαύρο Δερμάτινο Βραχιόλι Retro
    Lucleon
    29 €
    Μαύρο Δερμάτινο Βραχιόλι Retro
    Χάραξέ το
  • Μαύρο Δερμάτινο & Ατσάλινο Βραχιόλι Icon
    Lucleon
    39 €
    Μαύρο Δερμάτινο & Ατσάλινο Βραχιόλι Icon
    Χάραξέ το
  • Δερμάτινο Βραχιόλι Black & Black
    Lucleon
    25 €
    Δερμάτινο Βραχιόλι Black & Black
    Χάραξέ το
  • Μαύρο Δερμάτινο & Ασημί Ατσάλινο Βραχιόλι Icon
    Lucleon
    35 €
    Μαύρο Δερμάτινο & Ασημί Ατσάλινο Βραχιόλι Icon
    Χάραξέ το
  • Μαύρο Δερμάτινο Βραχιόλι Collins 3 mm
    Lucleon
    19 €
    Μαύρο Δερμάτινο Βραχιόλι Collins 3 mm
  • Μαύρο Δερμάτινο Wrap Around Βραχιόλι Collins 3 mm
    Lucleon
    25 €
    Μαύρο Δερμάτινο Wrap Around Βραχιόλι Collins 3 mm
  • Μαύρο Δερμάτινο Βραχιόλι με Χάντρες Lava Icon
    Lucleon
    39 €
    Μαύρο Δερμάτινο Βραχιόλι με Χάντρες Lava Icon
    Χάραξέ το
  • Δερμάτινο Βραχιόλι Naxos Snowflake Obsidian
    Lucleon
    29 €
    Δερμάτινο Βραχιόλι Naxos Snowflake Obsidian
    Χάραξέ το
  • Δερμάτινο Βραχιόλι Naxos Lapis Lazuli
    Lucleon
    35 €
    Δερμάτινο Βραχιόλι Naxos Lapis Lazuli
    Χάραξέ το
  • Μαύρο & Ασημί Βραχιόλι με Δερμάτινα Κορδόνια Icon
    Lucleon
    29 €
    Μαύρο & Ασημί Βραχιόλι με Δερμάτινα Κορδόνια Icon
    Χάραξέ το
  • Δερμάτινο Βραχιόλι Black & Blue Roy
    Lucleon
    29 €
    Δερμάτινο Βραχιόλι Black & Blue Roy
    Χάραξέ το
  • Δερμάτινο Βραχιόλι Naxos Picasso Stone
    Lucleon
    29 €
    Δερμάτινο Βραχιόλι Naxos Picasso Stone
    Χάραξέ το
  • Δερμάτινο Βραχιόλι Black & Red Roy
    Lucleon
    29 €
    Δερμάτινο Βραχιόλι Black & Red Roy
    Χάραξέ το
  • Μαύροι Ατσάλινοι Επιμηκυντές Βραχιολιού Roy
    Lucleon
    5 €
    Μαύροι Ατσάλινοι Επιμηκυντές Βραχιολιού Roy
  • Δερμάτινο Βραχιόλι Naxos Black Agate
    Lucleon
    29 €
    Δερμάτινο Βραχιόλι Naxos Black Agate
    Χάραξέ το
  • Ανδρικά Βραχιόλια Paracord

    Κι εκεί που λες ότι όλα πάνε τέλεια... ο ήλιος λάμπει, τα πουλάκια κελαηδάνε...ξαφνικά ΜΠΑΜ... ορδές από ζόμπι τρέχουν κατά πάνω σου.

    Ψάχνεις απεγνωσμένα για ένα δόρυ, όμως ποιος χρησιμοποιεί δόρυ στις μέρες μας; Τότε σου έρχεται μια καταπληκτική ιδέα. Με το paracord βραχιόλι σου δημιουργείς ένα ανθεκτικό σκοινί με άγκιστρο, το πετάς στην άλλη άκρη, πηδάς τον γκρεμό, και σώζεσαι τελευταία στιγμή. Τι...; Νόμιζες ότι το paracord βραχιόλι σου είναι μόνο όμορφο και μοδάτο;

    Τι άλλο μπορείς να κάνεις για την επιβίωσή σου στην ύπαιθρο με ένα paracord βραχιόλι (μόνο τυχαίο δεν είναι που τα λένε και βραχιόλια επιβίωσης):

    • Να δέσεις εξοπλισμό
    • Να κατασκευάσεις πρόχειρο καταφύγιο
    • Να το χρησιμοποιήσεις στο ψάρεμα
    • Να ράψεις ρούχα
    • Να φτιάξεις νάρθηκα
    • Να κρεμάσεις κάτι
    • Να φτιάξεις αιμοστατικό επίδεσμο
    • Είναι η ιδέα μας… ή μόλις βοηθήσαμε την ανθρωπότητα να σωθεί;

    Όπως βλέπεις, τα paracord βραχιόλια είναι πολλά περισσότερα από απλά μοδάτα αξεσουάρ. Το νήμα από το οποίο αποτελούνται τα σχοινιά από το αλεξίπτωτο άρχισαν να χρησιμοποιούνται ευρέως από τους στρατιώτες κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Οι στρατιώτες αντιλήφθηκαν πολύ γρήγορα ότι λόγω της μεγάλης αντοχής του, το συγκεκριμένο νήμα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων επιβίωσης, πέραν του να συγκρατάει τους αλεξιπτωτιστές στο αλεξίπτωτό τους κατά τη διάρκεια της ρίψης τους από αεροπλάνα. Χαιρόμαστε που το έκαναν και επινόησαν διάφορες χρήσιμες εφαρμογές αυτού του νήματος... αν και δεν είμαστε πολύ σίγουροι ότι είχαν κατά νου πως αρκετά χρόνια αργότερα θα μπορούσε να δημιουργηθεί ένας πολύ μοδάτος τύπος βραχιολιού και διάφορα άλλα παρόμοια αξεσουάρ.

    Στις μέρες μας, στις online αγορές ψώνια σου θα ανακαλύψεις κατά καιρούς πολλά βραχιόλια τύπου paracord, το νήμα των οποίων όμως είναι από πολυεστέρα. Καλό είναι να γνωρίζεις ότι τα αυθεντικά paracord βραχιόλια φτιάχνονται από εξαιρετικά ανθεκτικό νάιλον. Εάν ψάχνεις λοιπόν για ένα αυθεντικό βραχιόλι επιβίωσης, ψάξε για ανδρικά paracord βραχιόλια που περιλαμβάνουν διάφορα αναγκαία έξτρα για υπαίθρια επιβίωση, όπως πυξίδα, εργαλείο για άναμα φωτιάς, και σφυρίχτρα.

    Ατσάλινα Ανδρικά Βραχιόλια

    Απολαμβάνεις έναν ενεργό τρόπο ζωής. Εργάζεσαι. Παίζεις. Βοηθάς γριούλες να περνούν τον δρόμο. Είσαι βασικά ένας μοντέρνος Iron Man της καθημερινότητας, χωρίς τον εξεζητημένο εξοπλισμό και την πανοπλία του υπερήρωα (σε ένα παιχνίδι που παίζεται διαρκώς και δεν έχει Τέλος!).

    Πιστεύεις ότι ένα βραχιόλι μπορεί να σου σταθεί εμπόδιο, όσο πχ σώζεις τον κόσμο ή αγοράζεις γάλα; Τα ατσάλινα βραχιόλια έχουν σχεδιαστεί να ανταποκρίνονται πλήρως στις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις του σύγχρονου άνδρα. Τα ανδρικά ατσάλινα βραχιόλια είναι ανθεκτικά στην πολυχρησία και τη σκουριά, έχουν φανταστική ποιότητα φινιρίσματος, είναι μοδάτα, στιβαρά, αλλά και φινετσάτα, και το κυριότερο... δε θα σου σταθούν εμπόδιο.

    Τα ατσάλινα βραχιόλια και οι ατσάλινες αλυσίδες καρπού αποτελούν εξαιρετική προσθήκη επειδή, εκτός του ότι δείχνουν πολύ όμορφα, μπορείς να τα ταιριάξεις εύκολα με όλα. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρεις μια τεράστια γκάμα από ατσάλινα βραχιόλια για άνδρες... από minimal απλά και διακριτικά έως στιβαρά και χοντρά, αναλόγως του τι ψάχνεις να φορέσεις στον καρπό σου. Από ανοξείδωτο χειρουργικό ατσάλι σε μια τεράστια γκάμα χρωμάτων και στυλ, είναι εγγυημένο ότι θα γίνεις ένας υπερήρωας του στυλ επιλέγοντας το κατάλληλο ατσάλινο βραχιόλι για σένα, το οποίο θα σε βοηθήσει στην αφήγηση της ιστορίας σου.

  • Ατσάλινο Βραχιόλι Silver-Toned Chain 8mm
    Lucleon
    25 €
    Ατσάλινο Βραχιόλι Silver-Toned Chain 8mm
    Δημοφιλές δώρο
    Χάραξέ το
  • Ασημί Λεπτό Βραχιόλι Χειροπέδα
    Lucleon
    19 €
    Ασημί Λεπτό Βραχιόλι Χειροπέδα
    Χάραξέ το
  • Ασημί Βραχιόλι Αλυσίδα 2mm
    Lucleon
    19 €
    Ασημί Βραχιόλι Αλυσίδα 2mm
  • Ατσάλινο Βραχιόλι Silver-Toned Chain 10mm
    Lucleon
    25 €
    Ατσάλινο Βραχιόλι Silver-Toned Chain 10mm
    Χάραξέ το
  • Ατσάλινο Βραχιόλι Silver-Toned Chain 6mm
    Lucleon
    25 €
    Ατσάλινο Βραχιόλι Silver-Toned Chain 6mm
  • Λεπτό Μαύρο Βραχιόλι Χειροπέδα
    Lucleon
    19 €
    Λεπτό Μαύρο Βραχιόλι Χειροπέδα
    Χάραξέ το
  • Χρυσαφί Ατσάλινο Βραχιόλι ID 10mm
    Fort Tempus
    25 €
    Χρυσαφί Ατσάλινο Βραχιόλι ID 10mm
    Χάραξέ το
  • Gunmetal Βραχιόλι Αλυσίδα Rope Corwin Amager 10mm
    Lucleon
    39 €
    Gunmetal Βραχιόλι Αλυσίδα Rope Corwin Amager 10mm
    Χάραξέ το
  • Ατσάλινο Βραχιόλι Black Chain 8mm
    Lucleon
    25 €
    Ατσάλινο Βραχιόλι Black Chain 8mm
    Χάραξέ το
  • Μαύρο Βραχιόλι Αλυσίδα 2mm
    Lucleon
    19 €
    Μαύρο Βραχιόλι Αλυσίδα 2mm
  • Ατσάλινο Βραχιόλι Black Chain 6mm
    Lucleon
    25 €
    Ατσάλινο Βραχιόλι Black Chain 6mm
  • Ασημί Ατσάλινο Βραχιόλι Αλυσίδα Curb Carlos Amager
    Lucleon
    39 €
    Ασημί Ατσάλινο Βραχιόλι Αλυσίδα Curb Carlos Amager
    Χάραξέ το
  • Ασημί Ατσάλινο Βραχιόλι Χειροπέδα
    Lucleon
    15 €
    Ασημί Ατσάλινο Βραχιόλι Χειροπέδα
    Χάραξέ το
  • Χρυσαφί Ατσάλινο Βραχιόλι Αλυσίδα 2mm
    Lucleon
    19 €
    Χρυσαφί Ατσάλινο Βραχιόλι Αλυσίδα 2mm
  • Ασημί Βραχιόλι Αλυσίδα 4mm
    Lucleon
    19 €
    Ασημί Βραχιόλι Αλυσίδα 4mm
  • Ασημί Ατσάλινο Βραχιόλι Ταυτότητα Chunky 10mm
    TND Basics
    25 €
    Ασημί Ατσάλινο Βραχιόλι Ταυτότητα Chunky 10mm
    Χάραξέ το
  • Χρυσαφί Ατσάλινο Βραχιόλι Αλυσίδα 6mm
    Lucleon
    25 €
    Χρυσαφί Ατσάλινο Βραχιόλι Αλυσίδα 6mm
  • Βραχιόλι Σταυρού από Καουτσούκ
    Fort Tempus
    15 €
    Βραχιόλι Σταυρού από Καουτσούκ
    Χάραξέ το
  • Unity | Ασημί Ατσάλινο Βραχιόλι με Διπλή Αλυσίδα Χεριού και Κρεμαστά Σταυρουδάκια
    Arkai
    29 €
    Unity | Ασημί Ατσάλινο Βραχιόλι με Διπλή Αλυσίδα Χεριού και Κρεμαστά Σταυρουδάκια
  • Amager | Μαύρο Ατσάλινο Βραχιόλι Αλυσίδα με Ζιργκόν
    Lucleon
    29 €
    Amager | Μαύρο Ατσάλινο Βραχιόλι Αλυσίδα με Ζιργκόν
    Χάραξέ το
  • Μας Ρωτήσατε – Σας Απαντάμε

    Σε ποιον καρπό φοριούνται τα ανδρικά βραχιόλια;

    Εάν το επιθυμείς, μπορείς να φορέσεις το βραχιόλι σου στον ίδιο καρπό που φοράς το ρολόι σου, εναλλακτικά στον άλλο καρπό.

    Δεν υπάρχουν απαράβατοι κανόνες – απλά προτάσεις και προτιμήσεις. Καλό θα ήταν το βραχιόλι σου να μην σε ενοχλεί όταν δουλεύεις ή δραστηριοποιείσαι σε κάτι. Οπότε, εάν είσαι δεξιόχειρας ίσως θα ήταν προτιμότερο να φορέσεις το βραχιόλι σου στον αριστερό καρπό, και το αντίστροφο.

    Ο καρπός στον οποίο φοράς ένα βραχιόλι δεν προσδιορίζει τη σεξουαλικότητά σου. Δεν υπάρχει gay ή straight καρπός.

    Τι βραχιόλι μπορώ να φοράω όταν πηγαίνω γυμναστήριο;

    Συνιστούμε ένα βραχιόλι με χάντρες που εφαρμόζει καλά στην επιδερμίδα. Γιατί; Το ελαστικό νήμα δεν απορροφάει ιδρώτα, ενώ, ως επί το πλείστον, τα βραχιόλια με χάντρες είναι ελαφριά και δε βαραίνουν, αλλά ούτε 'παίζουν λάσκα' στον καρπό. Οπότε, ένα τέτοιο βραχιόλι δεν θα σε επηρεάσει αρνητικά στη γυμναστική σου.

    Από την άλλη, μπορείς να επιλέξεις μια αρρενωπή μαύρη αλυσίδα εάν θέλεις ένα αξεσουάρ που να ταιριάζει με τη δύναμή σου ή το fitness tracker σου. Ακόμα, το ανοξείδωτο ατσάλι δε φοβάται το νερό, οπότε μπορείς να το φοράς άφοβα ακόμα και όταν κάνεις ντους μετά τη γυμναστική σου.

    Μπορώ να ταιριάξω ρολόι και βραχιόλι και να τα φορέσω μαζί;

    Ναι, μπορείς! Είναι ΟΚ να φορέσεις ένα ή δυο βραχιόλια και το ρολόι σου. Ωστόσο, θέλει προσοχή η επιλογή του είδους του βραχιολιού. Επίσης, θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι δε θα γρατσουνίσει το ρολόι σου.

    Μπορώ να φορέσω βραχιόλια και στα δυο χέρια;

    Για ποιο λόγο άλλωστε έχουμε δυο καρπούς;

    Επομένως, ναι μπορείς. Ωστόσο, προσοχή στο "οπτικό βάρος" (βλ. visual weight). Το ένα χέρι θα πρέπει να είναι ελαφρώς "βαρύτερο" σε αξεσουάρ από το άλλο!

    Είναι η πέτρα Tiger’s Eye επικίνδυνη;

    Αγόρασες βραχιόλι με χάντρες από Tiger Eye (Μάτι Τίγρης) και σε ανησυχεί ο αμίαντος; Ή μήπως δε γνώριζες για τον αμίαντο;

    Στη συγκεκριμένη περίπτωση δε χρειάζεται να ανησυχείς. Η πέτρα Tiger Eye είναι ασφαλής. Και για τις εγκυκλοπαιδικές σου γνώσεις… ο αμίαντος είναι κακός για την υγεία σου.

    Μπορώ να φοράω το βραχιόλι μου όταν κάνω ντους; Είναι αδιάβροχο;

    Αυτό εξαρτάται καθαρά από τα υλικά από τα οποία είναι φτιαγμένο το βραχιόλι. Εάν δεν σου αρέσει να βγάζεις το βραχιόλι σου όταν κάνεις μπάνιο, τότε προτείνουμε βραχιόλια από κερωμένο βαμβάκι ή βραχιόλια από premium ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι, καθώς είναι αδιάβροχα.

    Τα περισσότερα ανδρικά βραχιόλια μπορείς να τα βγάλεις εύκολα και γρήγορα. Επομένως, δε θα σου κάνει κόπο να αφιερώσεις λίγα δευτερόλεπτα και να βγάλεις το βραχιόλι σου πριν βουτήξεις στην θάλασσα ή κάνεις ντους...

    Έχουν θεραπευτικές ιδιότητες τα βραχιόλια από χαλκό;

    Ρώτησε κάποιον από τη δεκαετία του 1920 και σίγουρα θα σου απαντήσουν πως ναι! Τα χάλκινα βραχιόλια έχουν συνδεθεί με ανακούφιση από πόνους αρθρίτιδας, ωστόσο άλλοι υποστηρίζουν πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Δεν βγάζεις άκρη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα χάλκινα βραχιόλια είναι πολύ όμορφα και αξίζει να τα φοράς.

    Πώς μπορώ να βρω το σωστό μέγεθος για τον καρπό μου;

    Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια μεζούρα ή ένα κομμάτι σχοινί για να μετρήσεις το μέγεθος του καρπού σου. Η μέτρηση θα πρέπει να γίνει λίγο πιο πάνω από το κόκκαλο του καρπού για να βρεις το ακριβές μέγεθος του βραχιολιού που σου ταιριάζει.

    Πώς καθαρίζεται ένα βραχιόλι;

    Όσο και να προσέχεις, με τον καιρό και την πολυχρησία, κάποια στιγμή το βραχιόλι σου θα χρειαστεί καθάρισμα.

    Μεταλλικά βραχιόλια: Μάθε το είδος του μέταλλου. Εάν πρόκειται για ανοξείδωτο ατσάλι, μπορείς να το πλύνεις με ζεστό νερό και λίγη σαπουνάδα. Θα πρέπει να το στεγνώσεις καλά. Επίσης, εάν δεν είσαι σίγουρος αν το βραχιόλι σου είναι ασημένιο ή χρυσό, ρώτησε τον κοσμηματοπώλη της γειτονιάς σου.

    Βραχιόλια δερμάτινα ή με χάντρες: Καθάρισε προσεκτικά το βραχιόλι σου με ένα ελαφρώς υγρό πανάκι. Σε καμιά περίπτωση με βουτήξεις στο νερό το βραχιόλι σου. Τέλος, πέρνα το βραχιόλι με ένα καθαρό, στεγνό πανάκι.

    Τι βραχιόλι να φορέσω σε μια "black tie" εκδήλωση;

    Ένα ασημένιο ή χρυσό βραχιόλι/καδένα θα ταιριάξει σε κάθε επίσημη εκδήλωση και θα δείχνει φανταστικά με το κοστούμι ή το σμόκιν σου. Απλά βεβαιώσου ότι θα συνδυάσεις σωστά τα μέταλλα – πχ. ασημί βραχιόλι με ασημί μανικετόκουμπα.

    Τι είναι το βραχιόλι χειροπέδα (cuff bracelet);

    Τα βραχιόλια χειροπέδα (cuffs) είναι ως επί το πλείστον μεταλλικά και προσθαφαιρούνται εύκολα στον καρπό. Μοιάζουν με τα άλλα βραχιόλια, ωστόσο δεν κουμπώνουν στον καρπό.Ταιριάζουν φανταστικά σε casual και ψαγμένα looks και με τον καιρό αποκτούν ακόμα καλύτερη εμφάνιση.

    Φυσικά, δεν έχουν καμία σχέση με τις γνωστές χειροπέδες. Οι χειροπέδες δεν μοιάζουν όμορφες σε κανένα και όταν τις φορέσεις, τα πράγματα είναι σκούρα.

    Για πόσο καιρό μπορώ να φοράω το βραχιολάκι από συναυλία;

    Μόλις βγεις από τον συναυλιακό χώρο, βγάλτο καθώς θα γυρίζεις σπίτι. Η συναυλία τελείωσε...και έτσι τελείωσε ο ρόλος που έχει το συγκεκριμένο βραχιολάκι. Εκτός κι αν είσαι ποζεράς και θες να δείξεις σε όλους οτι πήγες στη συγκεκριμένη συναυλία.

    Φορούν Βραχιόλια οι Straight Άνδρες;

    Μας κάνουν αυτήν την ερώτηση, συνέχεια. Ναι, φορούν βραχιόλια οι straight άνδρες. Εάν ψάχνεις για έμπνευση, τσέκαρε τις στυλιστικές επιλογές των celebrities που γνωρίζεις ότι είναι ετεροφυλόφιλοι. Το πιθανότερο είναι να πέσεις σε φωτογραφίες τους όπου φοράνε τουλάχιστον ένα με δυο βραχιόλια ... μάλιστα συνδυαστικά με κολιέ / αλυσίδα λαιμού και σκουλαρίκι ή σκουλαρίκια.

    Η αλήθεια είναι πως τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ που επιλέγεις να φοράς, δεν είναι απαραίτητο να αντιπροσωπεύουν τη σεξουαλικότητά σου – και ναι, αυτό ισχύει και για τα ανδρικά βραχιόλια.

    Το να φοράς στον καρπό σου ένα βραχιόλι ή πολλά βραχιόλια, δε σε κάνει αυτόματα straight ή gay. Το ίδιο ισχύει και για τον καρπό που θα επιλέξεις να φορέσεις το βραχιόλι ή τα βραχιόλια σου, δηλαδή δεν έχει σημασία εάν είναι ο δεξιός ή ο αριστερός καρπός σου. Για περισσότερη πρακτική άνεση, καλό είναι να φοράς το βραχιόλι στον αριστερό καρπό σου εάν είσαι δεξιόχειρας και στον δεξιό καρπό σου εάν είσαι αριστερόχειρας.

    Είναι OK για τους άνδρες να φορούν βραχιόλια;

    Είναι κάτι περισσότερο από ΟΚ για τους άνδρες να φορούν βραχιόλια.

    Ο πιο σημαντικός 'κανόνας' όταν επιλέξεις να φορέσεις βραχιόλι για πρώτη φορά είναι να επιλέξεις ένα που δε θα σε δυσκολεύει στη ρουτίνα της καθημερινότητάς σου. Παρόλο που μπορεί να σε εξιτάρει η εικόνα του Johnny Depp να ροκάρει με ένα χέρι γεμάτο βραχιόλια με χάντρες και δερμάτινα βραχιόλια, εάν στην καθημερινότητά σου περνάς πχ. πολλές ώρες μπροστά από μια οθόνη δακτυλογραφώντας, τότε το να φοράς πολλά βραχιόλια ενδέχεται να αποδειχθεί εκνευριστικό, αλλά και κουραστικό.

    Σε συμβουλεύουμε να ξεκινήσεις με κάτι απλό, αφού πρώτα διαβάσεις τα σύντομα και χρήσιμα tips σχετικά με το πώς φοριούνται τα βραχιόλια ώστε να επιλέξεις το σωστό βραχιόλι για σένα.

    Ποια είναι τα καλύτερα βραχιόλια για άνδρες;

    Ποια είναι τα δημοφιλέστερα βραχιόλια για άνδρες;

    Ακόμα και όταν πρόκειται για βραχιόλια, οι άνδρες έχουν πάρα πολλές επιλογές. Παρακάτω δημιουργήσαμε μια λίστα με τα δημοφιλέστερα στυλ βραχιολιών που μπορούν να ολοκληρώσουν στυλιστικά οποιοδήποτε look.

    1. Βραχιόλια Άγκυρα
    2. Βραχιόλια με Χάντρες
    3. Βραχιόλια Χειροπέδα
    4. Δερμάτινα Βραχιόλια
    5. Βραχιόλια Paracord
    6. Ατσάλινα Βραχιόλια

    Ακολούθησε τα links και κάνε τα online ψώνια αγορές σου επιλέγοντας από πολλά διαφορετικά στυλ, από το πιο κλασικό έως το πιο trendy. Από βραχιόλια με χάντρες έως βραχιόλια χειροπέδα, είμαστε σίγουροι ότι στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρεις το δημοφιλές στυλ που ψάχνεις.