Έκπτωση & Έμπνευση

Θα λαμβάνεις το πιο cool Ευρωπαϊκό "look of the week".

Newsletter αποκλειστικές εκπτώσεις έως 50%.

Στέλνουμε newsletter 1-2 φορές την εβδομάδα.

Ουπς! Χρειαζόμαστε το email σουΤο email σου δεν είναι έγκυρο

Ω, ναι!

Καλώς ήρθες στην οικογένεια!

Σε λίγες ημέρες, θα λάβεις το πρώτο email από εμάς.

Look Εβδομάδας
Εβδομάδα 33
Εβδομάδα 33
Κάνουμε highlight σε ένα ολοκαίνουριο look κάθε εβδομάδα, το οποίο περιλαμβάνει τα πιο cool προϊόντα και τις πιο cool μάρκες.

Πουλάτε B2B / χονδρική;

Πουλάμε χονδρική σε καταστήματα σε όλη την Ευρώπη, επομένως αν είσαι ιδιοκτήτης κάποιου μαγαζιού και θέλεις να αγοράσεις τα προϊόντα μας, παρακαλώ επικοινώνησε μαζί μας για τιμές και επιπλέον πληροφορίες..

Μπορούμε να σου παρέχουμε περισσότερα από 1.500 προϊόντα σε τιμές χονδρικής, και συνήθως τα αποστέλλουμε εντός 3-5 ημερών.

Φτιάχνουμε, επίσης, προϊόντα ειδικής παραγγελίας και με λογότυπο για εταιρείες. Δουλεύουμε συχνά με μεγάλες εταιρείες, και μπορούμε να κάνουμε αλλαγές στο λογότυπο και την ειδική παραγγελία για κάθε μας προϊόν.
Είμαστε περήφανοι επειδή κρατάμε πάντα τις υποσχέσεις μας. Αν συνεργαστείς μαζί μας, να είσαι σίγουρος ότι δε θα καθυστερήσουμε καμία παραγγελία και θα είμαστε πάντα ειλικρινείς απέναντι σου. Οι επιτυχημένες εταιρικές σχέσεις χτίζονται πάντα πάνω στην ειλικρίνεια.

Παρακαλώ επικοινώνησε μαζί μας αν θέλεις μεγαλύτερες ποσότητες, προϊόντα με λογότυπο ή έχεις άλλες απορίες ή κάποιο αίτημα. Θα χαρούμε να σε βοηθήσουμε.

Δε βρήκες αυτό που ψάχνεις;

Στείλε μας email
Διαθεσιμότητα, Δευτέρα έως Παρασκευή 9πμ - 5μμ
211 1988466