Παραλαβή πριν από τα Χριστούγεννα – παράγγειλε έως τις 15:00 GMT, Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου

Επιστροφή εντός 365 ημερών - χωρίς ερωτήσεις !
Μεταφορικά 4 € - Επιλογή για Δωρεάν Μεταφορικά πάνω από 29 €-
211 1993165 - (δευ-παρ 9πμ-5μμ)
ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ TRENDHIM TRIBE

Γίνε μέλος του Tribe για αποκλειστικές εκπτώσεις, στυλιστικές εμπνεύσεις και ακόμα περισσότερα!

Με την εισαγωγή του email σου, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου μας και επιλέγεις να λαμβάνεις emails με προσφορές and νέα σχετικά με τα προϊόντα μας. Μπορείς να απεγγραφείς και να αποχωρήσεις από το Tribe ανά πάσα στιγμή.
  1. Υποστήριξη πελατών
  2. Πληρωμή & Ασφάλεια
  3. Τα πάντα σχετικά με την ασφάλεια πληρωμών

Τα πάντα σχετικά με την ασφάλεια πληρωμών

Η πιο ασφαλής online πληρωμή


Όλες οι πληρωμές γίνονται μέσω Adyen, και είναι κωδικοποιημένες με SSL, ώστε να είναι πλήρως ασφαλείς. Ούτε η Trendhim, ούτε κανένας άλλος, δε θα δει τις προσωπικές σου πληροφορίες.

Η Adyen έχει την υψηλότερη πιστοποίηση PCI, η οποία απαιτεί την συμμόρφωση με περισσότερους από 200 ελέγχους ασφαλείας.

Η Adyen είναι βασικό μέλος και εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της Visa και της MasterCard, και υπόκειται σε ετήσιους οικονομικούς ελέγχους από τη Visa, τη MasterCard και από όλες τις τράπεζες με τις οποίες συνεργάζεται.

Σε συνεργασία με την Adyen, σε διαβεβαιώνουμε ότι η Trendhim είναι μία από τις πιο ασφαλείς τοποθεσίες για να κάνεις τις προσωπικές σου αγορές online.

Trendhim SSL πιστοποιητικό


Διατηρούμε την ιστοσελίδα μας ασφαλή, τόσο όσον αφορά τον διακομιστή όσο και την πλατφόρμα. Κάθε φορά εφαρμόζουμε τις πιο σύγχρονες πρακτικές διαδικτυακής ασφάλειας και χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα λογισμικά ασφαλείας.

Η Trendhim έχει πάρει έγκριση ασφαλείας από την Qualys, την πρωτοπόρα εταιρεία που σχετίζεται με την ασφάλεια του διαδικτύου. Έχουμε πιστοποιητικό SSL.

Επιπλέον, όλες μας οι σελίδες έχουν HTTPS σύνδεση χρησιμοποιώντας ασφαλή κρυπτογράφηση 256 bit. Η HTTPS κρυπτογράφηση είναι μια ασφαλής σύνδεση μεταξύ των διακομιστών μας και εσένα του ίδιου για να εξασφαλίσουμε ότι κανένας άλλος δε θα δει τα προσωπικά σου δεδομένα.

Μπορείς να ελέγξεις αν μια ιστοσελίδα έχει ασφαλή σύνδεση HTTPS παρατηρώντας το εικονίδιο μιας μικρής κλειδαριάς και το https που είναι γραμμένο στο URL. Συστήνουμε να κάνεις τις αγορές σου μόνο σε ιστοσελίδες με ασφαλή HTTPS σύνδεση για να αισθάνεσαι περισσότερη ασφάλεια.

Εγγυήσεις της Trendhim


  • Δε θα δούμε ΠΟΤΕ τις προσωπικές πληροφορίες που χρησιμοποιείς κατά την πληρωμή, όπως τις λεπτομέρειες της πιστωτικής σου κάρτας.
  • Νοιαζόμαστε για την ασφάλεια των προσωπικών σου δεδομένων, σεβόμαστε πλήρως το απόρρητό τους, και σε διαβεβαιώνουμε ότι ΔΕΝ θα τις μοιραστούμε με τρίτους. Διάβασε περισσότερα για τα προσωπικά δεδομένα εδώ.
  • Δεν σε χρεώνουμε κάτι πριν αποσταλλούν τα προϊόντα σου. Με αυτό τον τρόπο δεν χρεώνεσαι για κάτι που δεν έλαβες.
  • Έχουμε πολιτική πλήρης επιστροφής προϊόντων 365 ημερών
  • Θα λάβεις ένα τιμολόγιο με τα προϊόντα, και μια επιβεβαίωση παραγγελίας μόλις κάνεις την παραγγελία.

Σε διαβεβαιώνουμε ότι η Trendhim είναι μία από τις πιο ασφαλείς online τοποθεσίες για να κάνεις τις αγορές σου.

Τι γίνεται αν δε λάβω ποτέ την παραγγελία μου;


Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν έλαβες την παραγγελία σου, θα την στείλουμε ξανά, ή θα σου στείλουμε τα χρήματα σου πίσω αν αυτό προτιμάς.

Να είσαι σίγουρος ότι ποτέ δε θα πληρώσεις για κάτι που δε θα λάβεις. Μάθε περισσότερα εδώ: Δεν έλαβες την παραγγελία σου;

Αν έχεις ερωτήσεις σχετικά με την ασφάλεια ή τα προσωπικά σου δεδομένα, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σου.

Δε βρήκες αυτό που ψάχνεις;

Στείλε μας email
Διαθεσιμότητα, Δευτέρα έως Παρασκευή 9πμ - 5μμ
211 1993165