Εξοικονομησε 20% σε ολα τα γυαλια ηλιου

Εξοικονομησε 20% σε ολα τα γυαλια ηλιου

Επιστροφή εντός 365 ημερών - χωρίς ερωτήσεις !
Μεταφορικά 4 € - Επιλογή για Δωρεάν Μεταφορικά πάνω από 59 €-
Επικοινωνία

Η ΕΥΘΥΝΗ ΜΑΣ

Σαν επιχείρηση, έχουμε τεράστια ευθύνη προς τους πελάτες μας και τον πλανήτη που αποκαλούμε όλοι σπίτι μας. Η πολυπλοκότητα των εφοδιαστικών αλυσίδων στη βιομηχανία της μόδας απαιτεί μέτρα ώστε να μετριαστούν οι αρνητικές συνέπειες, όπως ο αντίκτυπος που έχει η κατασκευή και η διακίνηση εμπορευμάτων στο περιβάλλον. Προκειμένου να ελαχιστοποιήσουμε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις και να βελτιώσουμε το βιοτικό επίπεδο των συνανθρώπων μας ανά την υφήλιο, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να πάρουμε συνειδητές αποφάσεις όσον αφορά αυτές τις επιπτώσεις. Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε στην αλλαγή του κλάδου μας προς το καλύτερο, έχοντας επίγνωση ότι αυτό αποτελεί ένα βαρυσήμαντο έργο. Παρόλο που δεν είμαστε ακόμα ένα βιώσιμο brand, έχουμε ήδη ξεκινήσει ένα «ταξίδι» με προορισμό αυτή την κατεύθυνση. Ελπίζουμε ότι σε στενή συνεργασία με τους συνεργάτες μας στην εφοδιαστική αλυσίδα και τον κλάδο μας στο σύνολό του, θα φτάσουμε πολύ σύντομα σε αυτό τον στόχο.

"Η εντιμότητα και ο πλουραλισμός ανέκαθεν ήταν κομμάτι της κουλτούρας μας και προσπαθούμε να εμφυσήσουμε αυτές τις αξίες στη δουλειά μας και πιο συγκεκριμένα στο κομμάτι της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και της Περιβαλλοντικής, Κοινωνικής και Εταιρικής Διακυβέρνησης. Δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο, αλλά αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας πολύ σοβαρά και βελτιωνόμαστε με την πάροδο του χρόνου στο πλαίσιο του αναπτυξιακού μας ταξιδιού ως εταιρεία."- Sebastian Petersen, Γενικός Διευθυντής της Trendhim

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Η διασφάλιση της ευημερίας των εργαζομένων, των ζώων και του περιβάλλοντος ήταν πάντα μέρος του DNA μας και βασικά στοιχεία τα οποία έχουμε ενσωματώσει στον τρόπο με τον οποίο δραστηριοποιούμαστε σαν επιχείρηση. Για εμάς, η βιωσιμότητα αποτελεί επιτακτική ανάγκη για την εταιρεία μας και αποφασιστικής σημασίας παράγοντα για την μακροπρόθεσμη επιτυχία μας. Εργαζόμαστε σκληρά προκειμένου να πετύχουμε πλήρη διαφάνεια εντός της εφοδιαστικής αλυσίδας μας, αλλά αυτή είναι αναμφισβήτητα ένα εξαιρετικά πολύπλοκο πεδίο. Για εμάς, η διαφάνεια είναι συνώνυμο της εντιμότητας, γεγονός που συνιστά θεμέλιο λίθο για οποιαδήποτε άρτια επιχειρηματική συνεργασία. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, όλοι οι προμηθευτές μας έχουν υπογράψει τον Κώδικα Δεοντολογίας Προμηθευτή μας, ο οποίος θέτει αυστηρές προϋποθέσεις όσον αφορά τα ανθρώπινα και εργασιακά δικαιώματα, τα δικαιώματα των ζώων, την προστασία του περιβάλλοντος και πολλά ακόμα θέματα. Απαραίτητες προϋποθέσεις που πρέπει να τηρούμε όλοι μας εάν θέλουμε πραγματικά να βελτιωθούμε.

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ

Η σχέση με τους προμηθευτές μας βασίζεται στις πολιτικές που μας καθοδηγούν προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Και αυτές ακριβώς οι πολιτικές προσφέρουν περισσότερη διαφάνεια στις μεταξύ μας σχέσεις.

ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ

Ο Κώδικας Δεοντολογίας Προμηθευτή μας ορίζει: "Αναγνωρίζουμε ότι η επίτευξη της βιώσιμης ανάπτυξης δεν είναι κάτι που εκπληρώνεται άμεσα. Απεναντίας, συνιστά μια συνεχή διαδικασία, ένα ταξίδι που καλούμαστε να κάνουμε όλοι μαζί."

Ο Κώδικας Δεοντολογίας βασίζεται στην Οικουμενική Διακήρυξη για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και στις βασικές συμβάσεις των Ηνωμένων Εθνών και της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας. Οι απαραίτητες προϋποθέσεις που παρατίθενται ισχύουν για όλα τα εργοστάσια με τα οποία έχουμε συνάψει σύμβαση συνεργασίας και όλους τους εργαζόμενους που απασχολούνται σ' αυτά. Αυτός ο Κώδικας Δεοντολογίας αποτελεί μια δεσμευτική, μακροπρόθεσμη συμφωνία για την προστασία των επιχειρήσεων, των εργαζομένων και των ζώων που εμπλέκονται στις δραστηριότητες μας.

ΛΟΙΠΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ

Όλοι οι προμηθευτές μας απαιτείται επίσης να υπογράψουν τις ακόλουθες πολιτικές:

  • Κώδικας Δεοντολογίας Προμηθευτή
  • Πολιτική Καλής Μεταχείρισης των Ζώων
  • Πολιτική για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς
  • Πολιτική Κατά της Παιδικής Εργασίας
  • Πολιτική για τον Περιορισμό στη Χρήση Επικίνδυνων Χημικών Προϊόντων

ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ TRENDHIM

Η ενέργεια που καταναλώνουμε στα κεντρικά γραφεία και την αποθήκη μας είναι 100% πράσινη και προέρχεται από Δανέζικες ανεμογεννήτριες. Η εταιρεία που μας προμηθεύει ενέργεια ονομάζεται NRGi και πραγματοποιεί συχνά δενδροφυτεύσεις έτσι ώστε να αντισταθμίσει τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (CΟ2) από την ενεργειακή μας κατανάλωση, καθιστώντας το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα ουδέτερο.

ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Καθώς η ομάδα μας μεγαλώνει, έχουμε ανάγκη από μεγαλύτερους εργασιακούς χώρους. Η μετακόμιση στα καινούρια μας γραφεία ήταν ευκαιρία για αλλαγή. Ο φωτισμός LED έχει μακράν καλύτερη ενεργειακή απόδοση από τα συμβατικά φώτα και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, γεγονός που μειώνει την κατανάλωση και συνεπώς τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της μαζικής παραγωγής. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, επενδύσαμε σε ολοκαίνουρια φώτα LED για τα γραφεία μας, μειώνοντας την ενεργειακή κατανάλωση κατά 35%!

ΒΕΛΤΙΣΤΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΑΡΧΕΙΩΝ ΣΤΟ CLOUD

Η αποθήκευση δεδομένων έχει αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον καθώς απαιτεί τεράστια ποσότητα ενέργειας. Για να αναστρέψει αυτή τη δυσμενή κατάσταση, η Trendhim αποθηκεύει τα δεδομένα της στο Google Cloud, το οποίο συνιστά την πιο καθαρή ενεργειακή λύση στον εν λόγω κλάδο. Προς το παρόν ο συγκεκριμένος τρόπος αποθήκευσης έχει ουδέτερο αποτύπωμα άνθρακα, αλλά στόχος είναι να λειτουργεί 100% με ενέργεια χωρίς εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα μέχρι το 2030.

Mάθε περισσότερα για την αποθήκευση αρχείων στο cloud στην ιστοσελίδα της Google

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟ ΧΑΡΤΟΝΙ

Ξέρεις ότι η μέρα σου έγινε αυτομάτως πολύ καλύτερη τη στιγμή που παρέλαβες το πακέτο με τα προϊόντα της Trendhim. Τώρα μπορείς να απολαύσεις τα αγαπημένα σου αξεσουάρ ακόμα περισσότερο γνωρίζοντας ότι όλα τα κουτιά μας φτιάχνονται από ανακυκλωμένο χαρτόνι. Ακόμα και η παραγωγή των φακέλων που χρησιμοποιούμε για να πραγματοποιήσουμε τις διάφορες αποστολές είναι κλιματικά ουδέτερη.

ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ

Οι λύσεις αποθήκευσης που χρησιμοποιούμε στην καινούρια μας αποθήκη είναι άκρως αποτελεσματικές και απόλυτα φιλικές προς το περιβάλλον. Αξίζει να σημειωθεί ότι φτιάχνονται από 100% ανακυκλωμένο χαρτί το οποίο είναι 100% ανακυκλώσιμο ώστε να μην επιβαρύνεται άσκοπα το περιβάλλον και να μειώνεται ο όγκος των απορριμμάτων!

Μάθε περισσότερα για τις βιώσιμες λύσεις στην ιστοσελίδα της Pallite

ΤΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ «ΚΑΛΟ ΚΑΡΜΑ»

Με τη βοήθεια των πελατών μας, στηρίζουμε τους καλούς σκοπούς και τις μικρότερες πρωτοβουλίες οι οποίες έχουν σαν στόχο να επηρεάσουν θετικά τις ζωές των ανθρώπων που το έχουν ανάγκη, το αξίζουν, ή απλά επειδή το θέλουμε! Κατά καιρούς, έχουμε κάνει δωρεές αξεσουάρ με σκοπό να δημοπρατηθούν ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για τους άστεγους, έχουμε στείλει κρέμες ξυρίσματος σε καρδιολογικά τμήματα και έχουμε δωρίσει είδη ατομικής υγιεινής και γλυκά σε άπορα παιδάκια. Και αυτές είναι μόνο μερικές από τις δράσεις μας...

Συνεργασίες για Βιώσιμη Ανάπτυξη

ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ

Είναι γεγονός ότι η αλλαγή προς το καλύτερο συντελείται πολύ πιο εύκολα αν έχει κανείς τους σωστούς συνοδοιπόρους. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, επιλέξαμε να συνεργαστούμε με την Sustainawear ώστε να αποκτήσουμε περισσότερες ουσιαστικές γνώσεις όσον αφορά τη βιωσιμότητα. Μέσω του προγράμματός της, μαθαίνουμε διαρκώς πώς μπορούμε να κάνουμε πιο συνειδητές επιλογές στις διάφορες πρακτικές που εφαρμόζουμε και πώς να συνυπολογίζουμε το ζήτημα της βιωσιμότητας σε κάθε απόφαση που λαμβάνουμε. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί από ειδήμονες του κλάδου και συνεπώς προσφέρει προστιθέμενη αξία στην εφαρμογή των ζητημάτων περί Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Περιβαλλοντικής, Κοινωνικής και Εταιρικής Διακυβέρνησης.

Μάθε περισσότερα για την Sustainawear στην ιστοσελίδα της εταιρείας

Δίνοντας στα απορρίμματα νέο νόημα

Εμείς έχουμε αναθεωρήσει τον τρόπο αποκομιδής των απορριμμάτων μας, δίνοντάς τους έναν κυκλικό κύκλο ζωής. Έτσι λοιπόν, επιλέξαμε να συνεργαστούμε με την Upcycling Forum, μια οργάνωση η οποία βοηθά τις εταιρείες να κάνουν "upcycling" των άχρηστων υλικών τους. Ο συγκεκριμένος όρος αποδίδεται ως «αναβαθμιστική ανακύκλωση» ή «δημιουργική επαναχρησιμοποίηση» και πρόκειται για μια διαδικασία όπου χρησιμοποιημένα και πιθανώς άχρηστα προϊόντα μετατρέπονται σε νέα, υψηλότερης ποιότητας. Από κοινού, βρισκόμαστε στο στάδιο εφαρμογής των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) όπως Αξιοπρεπής Εργασία και Οικονομική Ανάπτυξη, Υπεύθυνη Κατανάλωση & Παραγωγή και Συνεργασία για τους Στόχους ( διάβασε περισσότερα για τους στόχους του ΟΗΕ στην ιστοσελίδα τους). Ελπίζουμε ότι θα βρούμε έναν νέο σκοπό για όλα τα προϊόντα και τα υλικά που δεν μπορούν να πωληθούν στην ιστοσελίδα μας για διάφορους λόγους.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ

Η μακροπρόθεσμη επιτυχία μας στηρίζεται στην εφαρμογή μιας δίκαιης και ηθικής επιχειρηματικής δραστηριότητας. Η υποβολή καταγγελίας είναι μια υπηρεσία η οποία σου επιτρέπει να αναφέρεις τυχόν ανησυχίες σου ή παραβιάσεις του κώδικα ηθικής ή των αξιών που πρεσβεύουμε. Παρακάτω μπορείς να μοιραστείς μαζί μας τις ανησυχίες σου ανώνυμα και χωρίς το βάρος της απόδειξης, παρά μόνο καλή τη πίστει.

Εάν παρατήρησες κάποιο πρόβλημα, μπορείς να το αναφέρεις άφοβα εδώ