πολιτική επιστροφών 365 ημερών
Μεταφορικά 4 € - Δωρεάν πάνω από 29 €
i
211 1993165 - (δευ-παρ 9πμ-5μμ)
Όλα τα αξεσουάρ
Αξεσουάρ κοστουμιού
Κοσμήματα
Τσάντες & Πορτοφόλια
Μεταφορικά 4 € - Δωρεάν πάνω από 29 €
i
Trendhim
×
Trendhim
Γλώσσα:
Βραχιόλια
Γάντια
Γραβάτες
Γυαλιά Ηλίου
Γυαλιά με διάφανους φακούς
Δαχτυλίδια
Ζώνες
Καπέλα
Καρφίτσες πέτου
Κασκόλ
Κλιπ γραβάτας
Κολιέ
Μανικετόκουμπα
Μαντήλια Ποσέτ
Ξυριστικά
Παπιγιόν
Πορτοφόλια
Ρολόγια
Σκουλαρίκια
Τιράντες
Τσάντες
Φροντίδα για τα γένια
211 1993165
Δευ-Παρ 9πμ-5μμ
Προβολή όλων

Πολιτική Cookies

Στον ιστότοπο Trendhim.gr χρησιμοποιούμε cookies σύμφωνα με την πολιτική μας περί cookies.

Στοιχεία Ιδιοκτήτη

Ο συγκεκριμένος διαδικτυακός ιστότοπος ανήκει στην παρακάτω εταιρεία, η οποία εκτελεί και χρέη διαχειριστή:
Trendhim ApS
Egeskovvej 2A
8700 Horsens
Denmark
Phone: +45 8987 8560
Email: info@trendhim.dk

Αριθμός Μητρώου Εταιρείας (Company registration number): 32261930
Αριθμός Μητρώου ΦΠΑ (VAT registration number): DK32261930

Τι είναι τα cookies;

Στις μέρες μας, τα cookies χρησιμοποιούνται από τη συντριπτική πλειοψηφία των διαδικτυακών ιστοτόπων και, στις περισσότερες των περιπτώσεων, είναι αναγκαία για την παροχή συγκεκριμένων υπηρεσιών από τον ιστότοπο.

Το cookie είναι ένα μικρό αρχείο κειμένου, το οποίο αποθηκεύεται στη συσκευή του χρήστη (πχ. ηλεκτρονικός υπολογιστής (PC ή laptop), tablet, smartphone, κτλ.) και παρέχει τη δυνατότητα στον διαδικτυακό ιστότοπο να την αναγνωρίζει την επόμενη φορά που ο χρήστης χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη συσκευή για να επισκεφτεί τον ιστότοπο. Τα Cookies μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορους λόγους, όπως πχ. στη δημιουργία στατιστικών δεδομένων για το προφίλ χρήσης και επισκεψιμότητας του ιστότοπου, στη βελτιστοποίηση εμφάνισης στοχευμένων κειμένων και διαφημίσεων, κλπ. Το cookie είναι ένα παθητικό αρχείο και δε μπορεί να συλλέξει ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα που βρίσκονται αποθηκευμένα στη συσκευή του χρήστη, αλλά ούτε και να χρησιμοποιηθεί για τη μετάδοση ιών και άλλων επιβλαβών και κακόβουλων προγραμμάτων κι αρχείων.

Ορισμένα cookies τοποθετούνται από ιστότοπους τρίτων, δλδ. εκτός αυτού του ιστότοπου που αναγράφεται στη γραμμή διεύθυνσης του διαδικτυακού περιηγητή (URL). Τα περιεχόμενα αυτών των cookies μπορεί να είναι γενικής φύσεως, αλλά μπορούν και να είναι, πχ. εργαλεία ανάλυσης ή ενσωματωμένα πεδία σχολίων. Σε αυτήν την περίπτωση, πρακτικά αυτό σημαίνει οτι τα συγκεκριμένα cookies αποθηκεύονται από τρίτα μέρη και όχι από τους διαχειριστές του εκάστοτε συγκεκριμένου διαδικτυακού ιστότοπου.

Άλλα cookies δημιουργούνται προσωρινά και παύουν μόλις ο χρήστης φύγει από τον διαδικτυακό ιστότοπο ή όταν κλείσει το πρόγραμμα διαδικτυακής περιήγησης (web browser) που χρησιμοποιεί. Αυτά τα cookies είναι γνωστά και ως cookies περιόδου λειτουργίας (session cookies). Άλλα cookies αποθηκεύονται στη συσκευή του χρήστη για μεγαλύτερη χρονική περίοδο και είναι γνωστά ως μόνιμα cookies (persistent cookies). Όταν ο χρήστης επισκεφτεί ξανά τον διαδικτυακό ιστότοπο, θα τοποθετηθούν νέα cookies περιόδου λειτουργίας (session cookies) στην προσωρινή μνήμη, ενώ τα μόνιμα cookies (persistent cookies) θα ενημερωθούν και θα ανανεωθούν.

Τα Cookies στον Ιστότοπο Trendhim.gr

Στον διαδικτυακό ιστότοπο trendhim.gr χρησιμοποιούμε cookies για marketing σκοπούς, κυρίως για να έχουμε καλύτερη εικόνα σχετικά με το πώς χρησιμοποιείται ο ιστότοπός μας από τους χρήστες που τον επισκέπτονται. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να προβούμε σε βελτιωμένες πρακτικές διαχείρισης, λειτουργίας, και προώθησης, ενώ, παράλληλα, μπορούμε να εμπλουτίζουμε και να βελτιώνουμε σημαντικά την εμπειρία επίσκεψης των χρηστών που μας τιμούν με την παρουσία τους και τη χρήση του ιστότοπού μας.

Επίσης, χρησιμοποιούμε cookies για την επιτυχή εκτέλεση και ολοκλήρωση των παραγγελιών που γίνονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα (web shop).

Να σημειωθεί πως τα στοιχεία που συλλέγονται για marketing και στατιστικούς σκοπούς είναι ανώνυμα και δε μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώριση / ταυτοποίηση των χρηστών. Χρησιμοποιούμε cookies βάσει του Άρθρου 6 Παράγραφος 1 f) του GDPR (έννομο συμφέρον για τη βελτιστοποίηση των προσφορών μας). Ορισμένα cookies χρησιμοποιούνται μόνο κατόπιν συγκατάθεσης του χρήστη (Άρθρο 6 Παράγραφος 1 a) του GDPR).

Χρησιμοποιούμε cookies παρακολούθησης, καθώς και στατιστικά και τεχνικά cookies. Για την καλύτερη ενημέρωση των χρηστών μας, παραθέτουμε παρακάτω τα περισσότερα cookies που χρησιμοποιούμε:

Απαραίτητα cookies

Cookies Marketing / Ανάλυσης

Χρήση του Google Analytics

Για λόγους προσαρμογής και συνεχούς βελτιστοποίησης των σελίδων μας, χρησιμοποιούμε Google Analytics, μια εξιδεικευμένη υπηρεσία ανάλυσης ιστοσελίδων που παρέχεται από τη Google Inc. (" Google "), βάσει του Άρθρου 6 (1) (f) GDPR (έννομο συμφέρον). Η υπηρεσία Google Analytics χρησιμοποιεί "cookies", τα οποία αποθηκεύονται στους υπολογιστές των χρηστών-επισκεπτών, δίνοντάς μας τη δυνατότητα ανάλυσης της χρήσης της ιστοσελίδας μας.

Cookies Διαφημιστικών Συνεργατών / Τρίτων

Κατά καιρούς, συνεργαζόμαστε με διάφορους διαφημιστικούς εταίρους ώστε να κάνουμε την εμπειρία επίσκεψης και χρήσης της ιστοσελίδας μας, ακόμα πιο διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα. Γι' αυτόν τον λόγο, τα cookies των διαφημιστικών συνεργατών μας ενεργοποιούνται όταν οι χρήστες επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας (γνωστά και ως cookies τρίτων, third-party cookies). Στα cookies των διαφημιστικών συνεργατών μας, αποθηκεύονται στοιχεία με τη χρήση ψευδώνυμων σχετικά με τη συμπεριφορά, τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις / επιλογές των χρηστών όσον αφορά την ιστοσελίδα μας για όσο παραμένουν σε αυτήν. Σε ορισμένες περιπτώσεις, συλλέγονται επίσης στοιχεία που σχετίζονται με επισκέψεις σε άλλες ιστοσελίδες πριν την επίσκεψη των χρηστών στη δική μας. Βάσει αυτών των συλλεχθέντων στοιχείων, θα εμφανίζονται στους χρήστες-επισκέπτες της ιστοσελίδας μας στοχευμένες διαφημίσεις (βάσει των παραπάνω στοιχείων) από τους διαφημιστικούς συνεργάτες μας. Δεν αποθηκεύονται προσωπικά δεδομένα και δεν θα υπάρξει συγχώνευση προφίλ χρήσης με προσωπικά δεδομένα των χρηστών της ιστοσελίδας μας.

Είναι δυνατή η απενεργοποίηση της εμφάνισης στοχευμένων διαφημίσεων βάσει της διαδικτυακής συμπεριφοράς και προτιμήσεων, οι οποίες διαφημίσεις προβάλλονται από τους διαφημιστικούς συνεργάτες μας, κατόπιν της ανάλογης προσαρμογής των σχετικών ρυθμίσεων cookies στον διαδικτυακό περιηγητή (web browser).

Πώς γίνεται η διαγραφή / απόρριψη cookies;

Η διαγραφή ή απόρριψη cookies εξαρτάται από τον διαδικτυακό περιηγητή (web browser).
Μπορείς να κάνεις κλικ στον σύνδεσμο του διαδικτυακού περιηγητή που χρησιμοποιείς, για να λάβεις πιο συγκεκριμένες πληροφορίες:

Θα πρέπει να αναφέρουμε οτι στην περίπτωση που επιλέξεις να απορρίψεις τα cookies, ενδέχεται να μη μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις πλήρως όλες τις πτυχές / λειτουργίες της ιστοσελίδας μας.

Γιατί παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με τα cookies;

Οι ιστοσελίδες έχουν την υποχρέωση να ενημερώνουν τους χρήστες-επισκέπτες τους σχετικά με τα cookies που τοποθετούνται στις συσκευές τους. Τα στοιχεία που αναγράφονται θα πρέπει να είναι σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές της Αρχής Προστασίας Δεδομένων, κυρίως του Διατάγματος για την ενημέρωση και συγκατάθεση του χρήστη που απαιτείται στην περίπτωση αποθήκευσης ή πρόσβασης σε τερματικό εξοπλισμό του χρήστη (βλ. "Executive Order on Information and Consent required in case of Storing or Accessing Information in End-user Terminal Equipment")

Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους που επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών - επισκεπτών της ιστοσελίδας μας, μπορείς να διαβάσεις την Πολιτική Απορρήτου μας, την οποία μπορείς να βρεις εδώ [insert link].

Επικοινωνία

Εάν έχεις απορίες σχετικά με την Πολιτική Cookies που εφαρμόζουμε, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσω email στο: info@trendhim.gr

Πίσω
Επαναφορά κωδικού μου

Τέλεια! Σου στείλαμε email. Σύντομα, θα μπορέσεις να συνδεθείς ξανά!

Ουπς! Χρειαζόμαστε το email σουΤο email σου δεν είναι έγκυρο