Έκπτωση & Έμπνευση

Θα λαμβάνεις το πιο cool Ευρωπαϊκό "look of the week".

Newsletter αποκλειστικές εκπτώσεις έως 50%.

Στέλνουμε newsletter 1-2 φορές την εβδομάδα.

Look Εβδομάδας
Εβδομάδα 3
Εβδομάδα 3

Βούρτσες για γένια

8 προϊόντα σε stock - Δωρεάν αποστολή

Μια βούρτσα για γένια είναι σίγουρα κάτι που δεν βλέπεις στα περισσότερα μπάνια. Το να δανείζεσαι στα κρυφά την βούρτσα της κοπέλας σου δεν είναι και η πιο έξυπνη κίνηση... Οι τρίχες στα μαλλιά των γυναικών είναι πολύ πιο διαφορετικές από τα τραχιά ανδρικά γένια. Περιποιήσου τα γένια σου όπως τους αξίζουν και απόκτησε μια ποιοτική βούρτσα σήμερα κιόλας.

Φίλτρα (3)
Η επιλογή σου:
Επαναφορά φίλτρων
Χρώμα
Κλείσιμο
Brand
Κλείσιμο
Τιμή
-
Εφαρμογή
Ταξινόμηση:
προϊόντα
Golden Beards Βούρτσα για Γένια από Ξύλο Αχλαδιάς
25,95 €
Benjamin Barber Βούρτσα για Γένια από Φυσικές Τρίχες
16,95 €
Dr. Dittmar Στενή Βούρτσα για Γένια από Ξύλο Οξιάς
25,95 €
Kent Brushes Bούρτσα για Κοντά Μαλλιά και Γένια
25,95 €
Dr. Dittmar Μικρή Βούρτσα για Γένια από Ξύλο Οξιάς
21,95 €
Kent Brushes Βούρτσα Οξιάς Military
31,95 €
Dr. Dittmar Μικρή Βούρτσα για Γένια από Ξύλο Ροδακινιάς
21,95 €
Golden Beards Βούρτσα για Γένια από Ξύλο Ελιάς
37,95 €

0 προϊόντα βρέθηκαν

Θα πρέπει να προσαρμόσεις τα επιλεγμένα φίλτρα

Επαναφορά φίλτρων
Λάβε εκπτώσεις κι έμπνευση κάθε εβδομάδα

Θα λαμβάνεις το πιο cool Ευρωπαϊκό "look of the week".

Newsletter αποκλειστικές εκπτώσεις έως 50%.

Στέλνουμε newsletter 1-2 φορές την εβδομάδα.

Γιατί χρειάζεσαι μια βούρτσα για γένια

Αν έχεις ξεκινήσει να αφήνεις μούσι, μπορεί να έχεις τρομάξει από τον αριθμό των προϊόντων περιποίησης που σου λένε ότι πρέπει να αγοράσεις ώστε να αποκτήσεις το μούσι των ονείρων σου.

Παρόλα αυτά, τα γένια κάθε άνδρα είναι διαφορετικά και όσον αφορά τις βούρτσες, αυτές μπορεί να έχουν ή να μην έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα σε σένα. Κατά γενική ομολογία, πρέπει αρχικά να δοκιμάσεις τόσο μια βούρτσα όσο και ένα χτενάκι για γένια ώστε να διαπιστώσεις ποια είναι ιδανική επιλογή για σένα. Να ξέρεις ότι πολλές φορές ο συνδυασμός αυτών των δύο σου χαρίζει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι βούρτσες από τρίχα αγριογούρουνου διατηρούν τις λιπαρές ουσίες

Οι τρίχες του αγριογούρουνου βοηθούν να ενεργοποιηθεί η φυσική παραγωγή λιπαρών ουσιών και διασκορπίζει τις ουσίες αυτές σε όλο το μήκος της τρίχας.

Μια βούρτσα χαρίζει στα γένια πλούσια εμφάνιση

Γενικός κανόνας: το χτενάκι είναι για styling και η βούρτσα δίνει στα γένια σου πιο γεμάτη και πλούσια εμφάνιση. Το βούρτσισμα βοηθάει τις τρίχες να παίρνουν τη σωστή φορά όπως επίσης εξασφαλίζει ότι οι λιπαρές ουσίες θα απλώνονται ομοιόμορφα στα γένια.

Οι τρίχες αγριογούρουνου διαφέρουν σε μήκος

Σε μια κοινή βούρτσα, όλες οι τρίχες έχουν το ίδιο μήκος. Οι φυσικές τρίχες αγριογούρουνου έχουν διαφορετικό μήκος και αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι λιπαρές ουσίες απλώνονται ομοιόμορφα στα γένια σου χωρίς να μένουν ακάλυπτα σημεία.

Βούρτσες για vegans

Στα προϊόντα περιποίησης για γένια, οι βούρτσες που ξεχωρίζουν για την ποιότητα τους είναι αυτές που φτιάχνονται από τρίχα αγριογούρουνου. Ωστόσο, αν είσαι vegan αυτό δεν θα σου αρέσει και τόσο. Για αυτό τον λόγο, θα βρεις στη συλλογή μας και βούρτσες για γένια από συνθετικές τρίχες.

Πως πρέπει να βουρτσίζονται τα γένια

Το βούρτσισμα δεν θα πρέπει να γίνεται μηχανικά. Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές για να βουρτσίζεις σωστά τα γένια σου και δεν θα το μετανιώσεις.

  • Μην βουρτσίζεις τα γένια σου όταν είναι βρεγμένα. Όταν βουρτσίζεις τα γένια σου αμέσως μετά το μπάνιο, υπάρχει πάντοτε ο κίνδυνος τριχόπτωσης. Αφιέρωσε λίγο χρόνο καθημερινά και βούρτσισε τα γένια σου αμέσως μόλις έχεις βάλει κάποιο ενυδατικό λάδι ή balm ώστε να αποφύγεις την τριχόπτωση και το ενοχλητικό φαινόμενο που μπερδεύονται οι τρίχες μεταξύ τους.

  • Βούρτσισε τα γένια σου αφότου βάλεις ενυδατικό λάδι. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα μιας βούρτσας με τρίχα αγριογούρουνου είναι η ιδιότητά της να διατηρεί τις λιπαρές ουσίες που υπάρχουν στα γένια σου. Το βούρτσισμα μετά την χρήση ενυδατικού λαδιού μεγιστοποιεί τα οφέλη ώστε το μούσι σου να είναι υγιές και απίστευτα απαλό.

  • Διατήρησε τη βούρτσα σου καθαρή. Οι βούρτσες από φυσική τρίχα αγριογούρουνου θα σου χαρίσουν απαλά γένια για πολλά χρόνια αλλά για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, καθάριζε τακτικά την βούρτσα σου. Επιπλέον, θα κάνεις την κοπέλα σου να ζηλέψει που η δικιά της βούρτσα είναι συνέχεια γεμάτη τρίχες.

  • Πειραματίσου με βούρτσες από τρίχα αλόγου. Οι βούρτσες από τρίχα αλόγου έχουν κάνει την επανεμφάνιση τους στην αγορά. Αυτές είναι επίσης αποτελεσματικές αφού απλώνουν ομοιόμορφα τις λιπαρές ουσίες στα γένια σου, αλλά δεν έχουν καταφέρει ακόμα να ξεπεράσουν σε απόδοση τις βούρτσες από τρίχα αγριογούρουνου.

Πού μπορείς να αγοράσεις τις καλύτερες βούρτσες για γένια στην Ελλάδα;

Έχεις πειστεί ότι η κατάλληλη βούρτσα για γένια θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις τέλεια εμφάνιση; Όλες οι βούρτσες που διαθέτουμε είναι φτιαγμένες από υλικά κορυφαίας ποιότητας και θα φροντίζουν τα γένια σου για πολλά χρόνια. Οπότε, μη κουράζεσαι άδικα. Ό,τι χρειάζεσαι για να βοηθήσεις τα γένια σου να βρίσκονται στη καλύτερη κατάσταση, θα το βρεις εδώ!
Πήγαινε κορυφή