Επιστροφή εντός 365 ημερών - χωρίς ερωτήσεις !
Μεταφορικά 4 € - Επιλογή για Δωρεάν Μεταφορικά πάνω από 59 €-
Επικοινωνία
ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ TRENDHIM TRIBE

Γίνε μέλος του Tribe για αποκλειστικές εκπτώσεις, στυλιστικές εμπνεύσεις και ακόμα περισσότερα!

Με την εισαγωγή του email σου, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου μας και επιλέγεις να λαμβάνεις emails με προσφορές and νέα σχετικά με τα προϊόντα μας. Μπορείς να απεγγραφείς και να αποχωρήσεις από το Tribe ανά πάσα στιγμή.

Ανδρικά κολιέ ροζάριο

Τα ροζάρια χρησιμοποιούνται παραδοσιακά από τους Καθολικούς, καθώς τους βοηθούν να μετρούν τις προσευχές τους. Ανεξάρτητα εάν στα online ψώνια αγορές σου ψάχνεις να αγοράσεις ένα ροζάριο λόγως πίστης ή ως μοδάτο ανδρικό αξεσουάρ, στην ευρεία γκάμα μας με one-size ροζάρια, είμαστε σίγουροι ότι θα βρεις αυτό που ψάχνεις. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε πολλά θρησκευτικά μενταγιόν που είναι εμπνευσμένα από το "Θαυματουργό Μετάλλιο" (Miraculous Medal), την Παναγία της Γουαδελούπης (Our Lady of Guadalupe), ή σταυρουδάκια.

8 προϊόντα

Τι συμβολίζουν τα Ροζάρια;

Τα ροζάρια χρησιμοποιούνται ευρέως στον διαλογισμό και την προσευχή. Οι χάντρες από τα ροζάρια φτιάχνονται συνήθως από ξύλο, πολύτιμες πέτρες ή ακόμα και πλαστικό. Βγαίνουν σε διάφορα σχήματα, χρώματα, και μεγέθη.

Οι χάντρες ενός ροζαρίου μετρούν τις προσευχές, όσο ο κάτοχος του ροζαρίου προσεύχεται φωναχτά ή από μέσα του. Αυτός ο τρόπος μετρήματος των προσευχών βοηθάει στον καθαρισμό της σκέψης από αρνητικές και ανάρμοστες σκέψεις, ενώ, παράλληλα, ενδυναμώνει τη συγκέντρωση και το άνοιγμα των πνευματικών οριζόντων, βοηθώντας στην εστίαση σε όσα έχουν σημασία.

Μπορώ να φορέσω Ροζάριο εάν δεν είμαι Καθολικός;

Εάν είσαι Καθολικός, μπορείς να φορέσεις το ροζάριο ως ένδειξη της πίστης σου.

Εάν δεν είσαι Καθολικός, μπορείς ο ίδιος να συσχετίσεις το νόημα που μπορούν να αποκτήσουν οι χάντρες του ροζαρίου για σένα και να κρίνεις κατάλληλα πώς θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν στην αφήγηση της ιστορίας σου. Πάντως, καλό είναι να γνωρίζεις ότι σε ορισμένες περιοχές μπορεί να θεωρηθεί αγένεια να φοράς ροζάριο έξω από την εκκλησία.

Ροζάρια για Άνδρες

Όλα τα ροζάρια, που θα βρεις στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα κάνοντας τις online αγορές ψώνια σου, είναι σχεδιασμένα ειδικά ώστε να υπάρχει αρκετή απόσταση ανάμεσα στις χάντρες του ροζαρίου, ώστε να μπορείς να τις κρατάς άνετα όσο προσεύχεσαι. Όλα τα ροζάρια μπορείς να τα μεταφέρεις άνετα στην τσέπη σου, να τα τυλίξεις εύκολα γύρω από τον καρπό σου, ή ακόμα και να τα φορέσεις ως κολιέ.

Εάν στις διαδικτυακές αγορές ψώνια σου ψάχνεις έξυπνες ιδέες για όμορφα δώρα, κυρίως Χριστούγεννα, Πάσχα ή για κάποιον που έχει μεγάλη πίστη και προσεύχεται συχνά, τότε ένα όμορφο ροζάριο αποτελεί επιλογή δώρου που σίγουρα θα εκτιμηθεί δεόντως.