Γυαλιά Ηλίου | Αγόρασε 2 και εξοικονόμησε 20%

Επιστροφή εντός 365 ημερών - χωρίς ερωτήσεις !
Μεταφορικά 4 € - Επιλογή για Δωρεάν Μεταφορικά πάνω από 49 €-
Αγαπημένα
Καλάθι

Τα Brands Μας

Ψάχνεις για συγκεκριμένο brand που να ανταποκρίνεται στην ιστορία σου; Ρίξε μια ματιά στα house brands μας. Είμαστε σίγουροι πως θα βρεις πολλά ανδρικά αξεσουάρ που θα σου ταιριάζουν και θα εξιτάρουν το ενδιαφέρον σου.

Η Trendhim έχει μετεξελιχθεί από εταιρεία μεταπώλησης αξεσουάρ για άνδρες σε μια πολύ μεγάλη εταιρεία διεθνούς ηλεκτρονικού εμπορίου με ηλεκτρονικό κατάστημα που διαθέτει πάνω από 6.000 μοναδικά προϊόντα, καταχωρημένα σε 13 house brands. Κάθε κομμάτι έχει σχεδιαστεί προσεκτικά στη Δανία και δημιουργήθηκε για να βοηθάει τον κάθε άνδρα να πει την ιστορία του, με το δικό του μοναδικό τρόπο.

WAYKINS

Τα ανδρικά αξεσουάρ της Waykins απευθύνονται στους ανέμελους, πάντα εν κινήσει, και πάντα έτοιμους για περιπέτειες, άνδρες. Αν και δε μπορούμε να σε στείλουμε στην παραλία, ωστόσο, με τα ανδρικά αξεσουάρ μας, μπορούμε να ενεργοποιήσουμε τις όμορφες μνήμες από τις καλοκαιρινές διακοπές σου και να διατηρήσουμε ζωντανή τη φλόγα για περιπέτεια και ταξίδια.

FAWLER

Η Fawler απευθύνεται στους άνδρες που κατανοούν τη σημασία της επένδυσης σε ανδρικά αξεσουάρ που χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα, ανθεκτικότητα στην πολυχρησία / χρόνο, και το φινετσάτο design. Ο άνδρας της Fawler παίρνει μόνος τις αποφάσεις του και νιώθει περήφανος που διατηρεί την αρρενωπή αυθεντικότητά του στις αξίες και ιδανικά του.

BOHEMIAN REVOLT

Bohemian Revolt αφήνει τους άνδρες να εξωτερικεύουν τον πραγματικό εαυτό τους...από την πιο χαλαρή στην πιο επίσημη περίσταση. Δε θα βαρεθείς ποτέ!

MOODY MASON

Moody Mason είναι ένα brand με κοσμήματα για άνδρες – για όλους τους άνδρες... τον άνδρα ηγέτη, τον άνδρα που του αρέσει να λερώνει τα χέρια του, τον άνδρα που του αρέσουν οι φασαρίες, ακόμα και τον άνδρα που έγινε χαζομπαμπάς αλλά δεν έχει ξεχάσει τη τρέλα που τον χαρακτήριζε πριν νοικοκυρευθεί. Η Moody Mason δεν έχει μια και μόνο ταυτότητα... γιατί να έχεις εσύ;

LAZY BEAR

Lazy Bear απευθύνεται στους άνδρες της αστικής εξερεύνησης. Για τους άνδρες που όταν βλέπουν την αστική ζούγκλα, εστιάζουν μόνο στη ζούγκλα. Πρέπει να ζούμε τη ζωή μας στο έπακρο - εξερεύνησέ την!

SALT & HIDE

Salt & Hide κατανοεί πως υπάρχει ένας τουλάχιστον συναρπαστικός προορισμός που κρύβεται σε κάθε γωνία και πως βλέπουμε τον κόσμο διαφορετικά με κάθε τολμηρό βήμα που κάνουμε. Η αγάπη και ο σεβασμός μας για τα φυσικά υλικά πάει πολύ πιο πέρα από τα χρώματα, τις υφές, και τις αισθήσεις… η ζωή και το μέλλον αποτελούν κατάσταση που δεν έχουμε φτάσει ακόμα, ένα συνεχές ταξίδι που μας περιμένει να το εξερευνήσουμε, ένα πάθος που σιγοκαίει μέσα μας και περιμένει να το εκπληρώσουμε.

SIDEGREN

Sidegren εκπροσωπεί το μοντέρνο Σκανδιναβικό design και το lifestyle. Κάθε κομμάτι είναι προσεκτικά σχεδιασμένο και ξεπερνάει τα στενά όρια της μινιμαλιστικής αισθητικής. Κάθε αξεσουάρ για άνδρες αποτελεί εξαιρετικό συνδυασμό του Δανέζικου στυλ με υψηλή ποιότητα και λειτουργικότητα.

LUCLEON

Δεν απαιτεί η κάθε περίσταση ένα δυνατό fashion statement για να κάνεις εντύπωση και να κεντρίσεις την προσοχή. Τα ανδρικά αξεσουάρ της Lucleon προορίζονται για τον άνδρα που γνωρίζει πως να κάνει τη διαφορά και να γίνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, χωρίς να το επιδιώκει, φανερά τουλάχιστον. Είναι η σιωπηλή, όμως αρρενωπή, αυτοπεποίθηση και η εσωτερική δύναμη και ποιότητα του χαρακτήρα του που τον μετατρέπουν σε λιοντάρι - όχι ο βρυχηθμός...!!!