Επιστροφή εντός 365 ημερών - χωρίς ερωτήσεις !
Μεταφορικά 4 € - Επιλογή για Δωρεάν Μεταφορικά πάνω από 59 €-
Επικοινωνία
ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ TRENDHIM TRIBE

Γίνε μέλος του Tribe για αποκλειστικές εκπτώσεις, στυλιστικές εμπνεύσεις και ακόμα περισσότερα!

Με την εισαγωγή του email σου, αποδέχεσαι την Πολιτική Απορρήτου μας και επιλέγεις να λαμβάνεις emails με προσφορές and νέα σχετικά με τα προϊόντα μας. Μπορείς να απεγγραφείς και να αποχωρήσεις από το Tribe ανά πάσα στιγμή.

ΛΑΒΕΣ ΞΥΡΑΦΙΩΝ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ

Για το τέλειο, βαθύ, άνετο, υγρό ξύρισμα, τα προϊόντα ξυρίσματος που θα επιλέξεις είναι το ίδιο σημαντικά με τη τεχνική του ξυρίσματος. Πήγαινε την εμπειρία υγρού ξυρίσματος σε ένα τελείως νέο επίπεδο επιλέγοντας κάποια από τις φινετσάτες, εργονομικές λαβές ξυραφιών για άνδρες που είναι διαθέσιμες στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
Είναι σχεδιασμένες για χρήση με ανταλλακτικές λεπίδες.

3 προϊόντα

ΛΑΒΕΣ ΞΥΡΑΦΙΩΝ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΕΠΙΔΕΣ

Όποιο ανδρικό περιοδικό και αν ανοίξεις θα έχει σίγουρα τουλάχιστον μια διαφήμιση με ανδρικά ξυραφάκια που παίρνουν ανταλλακτικές λεπίδες. Αυτά τα ξυραφάκια για άνδρες έχουν σχεδιαστεί ώστε να διευκολύνουν το ανδρικό ξύρισμα μέσω έτοιμων και εύκολα προσθαφαιρέσιμων ανταλλακτικών λεπίδων.

Ένα ανδρικό ξυραφάκι με ανταλλακτικές λεπίδες έχει πολλά πλεονεκτήματα, όπως του οτι προσφέρει ευκολία και ταχύτητα στο ξύρισμα (οι λεπίδες δε χρειάζονται ακόνισμα), καθώς και ιδιαιτέρως προσιτή τιμή. Επίσης, ένα ξυραφάκι με ανταλλακτική λεπίδα είναι σαφώς ασφαλέστερο από μια φαλτσέτα με ίσια λεπίδα. Τέλος, μπορείς να αγοράσεις τα ανταλλακτικά ξυραφάκια από πολλά διαφορετικά μέρη, όπως πχ. super market, φαρμακείο, παντοπωλείο.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΩ ΞΥΡΑΦΑΚΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ;

Το ξυραφάκι ασφαλείας μιας χρήσεως συνήθως είναι εννιαίο. Μόλις στομώσει η λεπίδα, δλδ. μετά από δυο-τρια ξυρίσματα, θα πρέπει να το πετάξεις και να πάρεις άλλο ξυραφάκι. Συνήθως, αυτά τα ξυραφάκια πωλούνται σε σακουλάκια όπου εμπεριέχονται πολλά απ' αυτά. Μάλιστα, το κόστος τους είναι ιδιαιτέρως χαμηλό και μπορείς να τα αγοράσεις από super market ή μεγάλα τοπικά παντοπωλεία. Να σημειωθεί οτι τα ξυραφάκια μιας χρήσεως δεν έχουν τόσο καλής ποιότητας λεπίδες συγκρητικά με τα ξυραφάκια με ανταλλακτικές λεπίδες. Επομένως, η ποιότητα και η εμπειρία ξυρίσματος είναι σαφώς υποδιέστερη.

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΑΘΥ ΞΥΡΙΣΜΑ

Έχεις τον έλεγχο του ξυρίσματος. Ο έλεγχος του ξυρίσματος εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από το πόσο δυνατά κρατάς την λαβή του ξυραφιού. Εάν η λαβή είναι πολύ μεγάλη, θα δυσκολευτείς στο ξύρισμα. Από την άλλη, εάν η λαβή είναι πολύ λεπτή ή δεν έχει σωστό design, μπορεί να χάσεις τον έλεγχο της λαβής και....υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χαλάσεις τη φόρμα του μουστακιού, των γενιών ή της φαβορίτας σου, ενώ στη χειρότερη μπορείς και να κοπείς. Θα πρέπει να θυμάσαι οτι η ιδανική λαβή ξυραφιού είναι αυτή που νιώθεις καλά στο χέρι σου και σου δίνει αυτοπεποίθηση στο ξύρισμα χάρις στη δυνατότητα ελέγχου λόγω του εργονομικού σχεδιασμού.

Οι λαβές των ξυραφιών που θα βρεις στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχουν σχεδιαστεί ειδικά ώστε:

Να επιτρέπουν στα δάκτυλά σου να νιώθουν ασφάλεια όταν πιάνουν την λαβή.

Να μη δεσμεύουν νερό. Έτσι αποφεύγεται το ενδεχόμενο γλυστρίματος.

Να πιάνονται εύκολα και να προσφέρουν άνετο κι ασφαλές υγρό ξύρισμα με ευκολία περιστροφής κατά το ξύρισμα.

Είναι πολύ πιθανό έως τώρα να μη σκέφτηκες ποτέ πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η λαβή ενός ξυραφιού, έτσι δεν είναι; Ωστόσο, σίγουρα το τελευταίο πράγμα που θες να βιώσεις είναι να γλυστρίσει από τα χέρια σου η λαβή καθώς ξυρίζεσαι και να δημιουργήσει....'μακελειό' χαλώντας το σχέδιο της φαβορίτας / μουστακιού / γενιών ή, ακόμα χειρότερα, κόβωντας το πρόσωπό σου.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΞΥΡΑΦΑΚΙ ΣΤΙΣ ΧΕΙΡΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ΜΟΥ;

Σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές της TSA (Transportation Security Administration, δλδ. Υπηρεσία Ασφαλείας Μεταφορών των ΗΠΑ), επιτρέπεται να πάρεις μαζί σου στις χειραποσκευές τόσο ξυραφάκια μιας χρήσης όσο και ξυραφάκια ασφαλείας με ανταλλακτικές λεπίδες (αυτό περιλαμβάνει τόσο την λαβή όσο και το πλαστικό κουτάκι με τις ανταλλακτικές λεπίδες). Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, σε συμβουλεύουμε να τσεκάρεις τι επιτρέπεται και τι όχι, αναλόγως της χώρας που πρόκειται να επισκεφθείς ή της αεροπορικής εταιρείας με την οποία πρόκειται να ταξιδέψεις, καθώς ενδέχεται να υπάρχει διαφοροποίηση στις κατευθυντήριες γραμμές.

Στο online κατάστημά μας θα βρεις μεγάλη γκάμα από προϊόντα για ξύρισμα προσώπου υψηλής ποιότητας.