Εξοικονομησε 20% σε ολα τα γυαλια ηλιου

Εξοικονομησε 20% σε ολα τα γυαλια ηλιου

Επιστροφή εντός 365 ημερών - χωρίς ερωτήσεις !
Μεταφορικά 4 € - Επιλογή για Δωρεάν Μεταφορικά πάνω από 49 €-
Επικοινωνία
Αγαπημένα
Καλάθι

7 TIPS | ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΜΥΡΩΔΙΑΣ ΑΠΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΤΣΑΝΤΑ

Με τη σωστή προσέγγιση, μπορείς να κάνεις το δέρμα να μοσχοβολάει χωρίς να το βλάψεις. Ακολουθεί ένας απλός οδηγός που θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από τις ανεπιθύμητες μυρωδιές:

1. Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά

Ξεκίνησε σκουπίζοντας απαλά το εξωτερικό και το εσωτερικό της τσάντας σου με ένα μαλακό, υγρό πανί. Αυτό θα αφαιρέσει τη βρωμιά και τους ρύπους που βρίσκονται στην επιφάνεια και που μπορεί να συμβάλουν στην εμφάνιση δυσάρεστων οσμών.

Μάθε πώς μπορείς να κάνεις τα δερμάτινά σου να διαρκέσουν.

2. Αέρισέ την

Μερικές φορές, το δέρμα χρειάζεται λίγο καθαρό αέρα. Άφησε την τσάντα σου ανοιχτή σε καλά αεριζόμενο χώρο και μακριά από το άμεσο ηλιακό φως για μερικές ώρες. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην εξάλειψη των οσμών χωρίς να καταφύγεις στη χρήση χημικών.

3. Η μαγεία της μαγειρικής σόδας

Η μαγειρική σόδα απορροφά τις οσμές με φυσικό τρόπο. Δες πώς μπορείς να την χρησιμοποιήσεις προς όφελός σου:

  1. Γέμισε μια μικρή υφασμάτινη σακούλα ή μια παλιά κάλτσα με μαγειρική σόδα.
  2. Τοποθέτησέ την μέσα στη δερμάτινη τσάντα σου και κλείσε το φερμουάρ ή αν δεν έχει φερμουάρ, κλείσε την καλά.
  3. Άφησε την όλη τη νύχτα ή και για μερικές ημέρες, ελέγχοντας κατά διαστήματα.
  4. Η μαγειρική σόδα θα απορροφήσει τις δυσάρεστες οσμές και η τσάντα σου θα μυρίζει φρεσκάδα.

4. Χρησιμοποίησε ένα ειδικό καθαριστικό δέρματος

Εάν η μυρωδιά επιμένει, χρησιμοποίησε ένα καθαριστικό δέρματος που έχει σχεδιαστεί για να αντιμετωπίζει τις οσμές. Πάντα να δοκιμάζεις πρώτα σε μια μικρή, δυσδιάκριτη περιοχή για να βεβαιωθείς ότι δεν θα λεκιάσει το δέρμα.

5. Χρησιμοποίησε μαλακτικό

Μετά τον καθαρισμό, εφάρμοσε ένα μαλακτικό δέρματος. Βοηθά στο στέγνωμα που προκαλείται από τη διαδικασία καθαρισμού και χαρίζει στην τσάντα σου φρεσκάδα και ελαστικότητα.

6. Απέτρεψε Τις Μελλοντικές Οσμές

Για να αποφύγεις τυχόν δυσάρεστες οσμές στο μέλλον, ρίξε μέσα στην τσάντα σου μερικά φακελάκια με silica gel που θα βοηθήσουν στην απορρόφηση της υγρασίας. Αποθήκευσε την σε δροσερό και ξηρό μέρος και γέμισέ την με χαρτί για να διατηρήσει το σχήμα της και να αποτραπεί η συσσώρευση υγρασίας.

7. Αν έχεις αμφιβολίες, συμβουλέψου έναν επαγγελματία

Εάν η μυρωδιά είναι επίμονη ή ανησυχείς μήπως καταστρέψεις την πολύτιμη τσάντα σου, συμβουλέψου έναν επαγγελματία που μπορεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα χωρίς να θέσει σε κίνδυνο την ποιότητα του δέρματος.

Το δέρμα είναι ένα φυσικό υλικό που απαιτεί λεπτεπίλεπτο χειρισμό – ειδικά όταν έχουμε να αντιμετωπίζουμε οσμές. Ακολουθώντας αυτά τα βήματα, μπορείς να διασφαλίσεις ότι η δερμάτινη τσάντα σου θα παραμείνει χωρίς μυρωδιές και γεμάτη χαρακτήρα για τα επόμενα χρόνια. Ρίξε μια ματιά στη συλλογή μας από δερμάτινες τσάντες κορυφαίας ποιότητας εδώ, και ανακάλυψε ποιες είναι οι 7 τσάντες πρέπει να έχει κάθε άντρας εδώ.

Πρόσφατα Άρθρα

1 7 tips | πως γινεται η αφαιρεση μυρωδιας απο δερματινη τσαντα