Επιστροφή εντός 365 ημερών - χωρίς ερωτήσεις !
Μεταφορικά 3 € - Επιλογή για Δωρεάν Μεταφορικά πάνω από 49 €-
Επικοινωνία

Σχεδιάζοντας Ένα Ρολόι Περιπέτειας

Η τέλεια ευκαιρία να πάρεις μια ιδέα για το πώς σκέφτεται και λειτουργεί η σχεδιαστική ομάδα μας, αλλά και να διαπιστώσεις πώς το feedback των πελατών μας επηρέασε σημαντικά τον σχεδιασμό του νέου ρολογιού περιπέτειας της Seizmont.

1 Σχεδιάζοντας ένα ρολόι περιπέτειας1.1 Κεφαλαιο 1: ολα ξεκινησαν απο εσας1.2 Κεφαλαιο 2: σκιτσα1.3 Κεφαλαιο 3: είναι το μεγαλύτερο καλύτερο;1.4 Κεφαλαιο 4: 3d printing & περισσότερες αλλαγές

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1: ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2: ΣΚΙΤΣΑ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3: Είναι το Μεγαλύτερο Καλύτερο;

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4: 3D Printing & Περισσότερες Αλλαγές

Κεφάλαιο 5: Παίρνοντας το Ρίσκο

Τα πρώτα δείγματα έφτασαν! Πόσο τέλεια που βλέπουμε την πυξίδα εν δράσει – λειτουργεί τέλεια και προσδίδει το περιπετειώδες vibe που προσδοκούσαμε. Με όσους άντρες συνομιλήσαμε, ήθελαν να σχεδιάσουμε ένα ρολόι που θα κάνει τους φίλους τους να το θαυμάζουν και να το λαχταρούν. Πιστεύουμε ότι τα καταφέραμε περίφημα.

Εξακολουθούμε να προχωρούμε σε αλλαγές σε αυτό το στάδιο. Το φινίρισμα της κάσας δεν ήταν ακριβώς αυτό που περιμέναμε και δεν ανταποκρίθηκε στα υψηλά standards μας. Γι' αυτόν τον λόγο, πειραματιζόμαστε με διάφορες επιλογές... όπως βουρτσισμένο και γυαλισμένο φινίρισμα πάνω στο ατσάλι. Επίσης, διαπιστώσαμε ότι το κούμπωμα ήταν πολύ μεγάλο κι έτσι αποφασίσαμε να το αλλάξουμε. Παρόλο που το κάθε λουράκι θα έχει πείρους ταχείας απελευθέρωσης και η εξατομίκευση / ανανέωση στο look του κάθε ρολογιού θα είναι εύκολη, πιστεύουμε ότι ρισκάραμε προσθέτοντας γκρι λουράκι.

Κεφάλαιο 6: Τι Ακολουθεί Μετά;

Έχοντας εφαρμόσει τις τελευταίες αλλαγές, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στο στάδιο της παραγωγής! Ευελπιστούμε ότι θα έχουμε έτοιμα προς πώληση αυτά τα cool n' trendy ρολόγια με πυξίδα, έως τέλη καλοκαιριού.

Ανυπομονούμε να φορέσουμε το νέο μας ρολόι. Εσύ;?

Κεφάλαιο 7: Έφτασαν! Τα Ρολόγια με Πυξίδα Είναι Εδώ!

Από την αρχή, μας άρεσε να παίρνουμε το feedback (γνώμες, αξιολογήσεις, προτάσεις) των χρηστών μας και εν τέλει να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε ένα πραγματικά αξιοζήλευτο ανδρικό ρολόι χειρός με πυξίδα. Ένα ανδρικό ρολόι "φορτωμένο" με πολλές χρήσιμες λειτουργίες, το οποίο ωστόσο θα παρέμενε φινετσάτο και με ωραίο στυλ. Ένα ανδρικό ρολόι που θα μπορούσε να φορεθεί άνετα ακόμα και με κοστούμι ή blazer.

Επιτελούς καλά νέα! Η αναμονή τελείωσε! Με μεγάλη περηφάνεια λανσάρουμε τις νέες προσθήκες στη μεγάλη συλλογή μας με ανδρικά ρολόγια – ανθεκτικές κάσες ρολογιού από ατσάλι, λουράκια από γνήσιο δέρμα, και αξιόπιστος μηχανισμός κίνησης Miyota 2035 quartz.

Προς τα πού θα κατευθυνθείς από εδώ και πέρα εξαρτάται καθαρά από σένα.

Τσέκαρε παρακάτω τα τελικά μας ρολόγια που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για περιπέτεια!.