Εξοικονομησε 20% σε ολα τα γυαλια ηλιου

Εξοικονομησε 20% σε ολα τα γυαλια ηλιου

Επιστροφή εντός 365 ημερών - χωρίς ερωτήσεις !
Μεταφορικά 4 € - Επιλογή για Δωρεάν Μεταφορικά πάνω από 49 €-
Επικοινωνία
Αγαπημένα
Καλάθι

Σωστός Καθαρισμός & Φροντίδα για Ανδρικά Βραχιόλια

Εδώ και καιρό, λαμβάνουμε πολλές ερωτήσεις σχετικά με το τι πρέπει να κάνει κάποιος ώστε να προσφέρει σωστό καθαρισμό και φροντίδα σε ανδρικά βραχιόλια. Γι' αυτόν τον λόγο, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας αυτό το πολύ χρήσιμο άρθρο όπου αναλύουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζει κανείς ώστε να φροντίζει και να καθαρίζει σωστά όλα τα βραχιόλια της συλλογής του, ανεξάρτητα εάν αυτά είναι ατσάλινα βραχιόλια, βραχιόλια με χάντρες ή δερμάτινα βραχιόλια.

Τα βραχιόλια για άνδρες αντιμετωπίζουν πλήθος κινδύνους καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, ανεξαρτήτως υλικού κατασκευής. Από το να χαθούν στα βάθη της θάλασσας (όπως ο διάσημος Τιτανικός) έως το να πετάξουν απελευθερωμένα (όπως ο Willy ) από τον καρπό του κατόχου τους κατά τη διάρκεια κάποιας έντονης δραστηριότητας στην παραλία ή στην ύπαιθρο. Όσο πιο δραστήρια ζεις τη ζωή σου, και καλά κάνεις, τέτοιου είδους "ατυχήματα" θα συμβαίνουν πάντα. Είναι σαφές ότι τα όμορφα ανδρικά βραχιόλια σου χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα και προστασία.

Ο μόνος σίγουρος τρόπος που μπορεί να εγγυηθεί ότι δε θα χάσεις και/ή δε θα φθείρεις τα αγαπημένα σου cool, chic n' trendy αγαπημένα ανδρικά βραχιόλια σου, είναι να μην τα φορέσεις ποτέ. Όμως τότε, ποιος ο λόγος να αγοράσεις ανδρικά βραχιόλια εάν δεν πρόκειται να τα φορέσεις ποτέ; Επομένως, αυτή η εναλλακτική επιλογή σαφώς και φεύγει από το τραπέζι. Τα ανδρικά αξεσουάρ έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να τα φοράμε, να μας ομορφαίνουν, αλλά και να μας βοηθούν στην αφήγηση της ιστορίας μας. Έτσι δεν είναι;

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεις σε γενικές γραμμές πώς πρέπει να φοράμε τα ανδρικά βραχιόλια και αρκεί να ακολουθείς 5 πολύ απλούς, αλλά σημαντικούς κανόνες, ώστε να προσφέρεις στα αγαπημένα σου ανδρικά βραχιόλια την προστασία και τη φροντίδα που τους αξίζει. Με αυτόν τον τρόπο τα μοδάτα βραχιόλια σου θα παραμένουν για πολύ καιρό σε άριστη κατάσταση, ακριβώς όπως όταν τα πρωτοφόρεσες. Τέλος, πιο κάτω στο άρθρο θα βρεις έξυπνα και χρήσιμα tips καθαρίσματος για βραχιόλια.

1 Σωστός καθαρισμός & φροντίδα για ανδρικά βραχιόλια1.1 Μάθε πότε και που πρέπει να βγάζεις το βραχιόλι σου1.2 Η σωστή φροντίδα για ανδρικά βραχιόλια1.3 Η σωστή φροντίδα για ανδρικά βραχιόλια με χάντρες1.4 Η σωστή φροντίδα για ανδρικά ατσάλινα βραχιόλια1.5 Η σωστή φροντίδα για ανδρικά δερμάτινα βραχιόλια

Μάθε Πότε και Που Πρέπει να Βγάζεις το Βραχιόλι Σου

  1. Πρέπει να βγάζουμε τα βραχιόλια μας πριν το κολύμπι στη θάλασσα και πριν την άθληση / προπόνηση. H έκθεση στο αλάτι της θάλασσας φθείρει σημαντικά τα βραχιόλια. Επίσης, έρευνες έχουν δείξει ότι τα αντικείμενα που γυαλίζουν έχουν την τάση να προσελκύουν καρχαρίες – άλλος ένας τέλειος λόγος να μην κολυμπάς στη θάλασσα φορώντας τα αγαπημένα σου βραχιόλια! Τέλος, ο ιδρώτας φθείρει σημαντικά τα ανδρικά βραχιόλια, κυρίως τα ασημένια βραχιόλια (sterling silver), τα δερμάτινα βραχιόλια, αλλά και τα βραχιόλια με χάντρες.

  2. Πρέπει να βγάζουμε τα βραχιόλια μας πριν το κολύμπι σε πισίνα ή πριν κάνουμε ζεστό μπάνιο. Μπορεί να ονειρεύεσαι το άραγμα στην πισίνα με χέρια φορτωμένα με γυαλιστερές καδένες, αλυσίδες χεριού, και ατσάλινα βραχιόλια, όπως οι αγαπημένοι σου ράπερ στα βίντεό τους. Ωστόσο, εάν όντως είσαι σε φάση για άραγμα στην πισίνα, πριν μπεις, σε συμβουλεύουμε να βγάλεις τα βραχιόλια σου. Το χλώριο φθείρει και αποχρωματίζει τα περισσότερα μέταλλα, ακόμα και το ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλι. Επίσης, το χλώριο μπορεί να θαμπώσει τη γυαλάδα και τη λεία όψη σε πολλούς πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους.

  3. Πρέπει να βγάζουμε τα βραχιόλια μας πριν να εφαρμόσουμε ενυδατική κρέμα, αντηλιακό, λοσιόν μαυρίσματος, ή κολώνια στα χέρια. Είναι πολύ σημαντικό η περιοχή του χεριού κοντά στα βραχιόλια σου να είναι στεγνή και καθαρή. Αυτά τα προϊόντα έχουν τη τάση να διεισδύουν στους συνδέσμους, σε διάφορα μικρά σημεία, να "μπουκώνουν" τα κουμπώματα, να θαμπώνουν τις χάντρες, και γενικότερα να προσδίδουν μια αίσθηση λίγδας και βρωμιάς, κάτι που σαφώς κι έχει αρνητικό αντίκτυπο τόσο στην εμπειρία σου όταν τα φοράς όσο και στο οπτικό αποτέλεσμα - τίποτα απ' αυτά δεν είναι καλό για το look των βραχιολιών σου!

  4. Πρέπει να βγάζουμε τα βραχιόλια μας πριν κάνουμε ηλιοθεραπεία ή εάν πρόκειται να περάσουμε πολλές ώρες κάτω από τον ήλιο. Η παρατεταμένη και τακτικά επαναλαμβανόμενη έκθεση στον ήλιο μπορεί να είναι καταστροφική τόσο για την υγεία της επιδερμίδας όσο και για τα βραχιόλια. Βεβαίως, αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορείς να φοράς τα chic n' trendy ανδρικά βραχιόλια σου όταν βγαίνεις έξω κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ωστόσο, όταν πρόκειται να κάνεις ηλιοθεραπεία δίπλα στην πισίνα ή στην παραλία, σε συμβουλεύουμε να αφήσεις τα αγαπημένα βραχιόλια σου στο σπίτι. Η παρατεταμένη έκθεση σε δυνατό ήλιο ενδέχεται να δημιουργήσει αποχρωματισμό και θάμπωμα στην επιφάνεια πολλών μετάλλων. Παράλληλα, μπορεί να αλλοιώσει την υφή, ακόμα και το σχήμα, σε πλαστικά μέρη (όπως πχ. το πλαστικό νήμα πάνω στο οποίο είναι περασμένες οι φανταστικές πέτρινες Tiger's Eyes χάντρες σε πολλά από τα μοντέρνα και μοδάτα ανδρικά βραχιόλια μας) και εν τέλει να τα αποδυναμώσει ή ακόμα και να οδηγήσει σε πολυμερισμό, θρυμματισμό ή σπάσιμό τους.

  5. Πρέπει να βγάζουμε τα βραχιόλια εάν τα χέρια μας πρόκειται να έρθουν σε επαφή με άμμο ή χώμα, πχ. εάν πρόκειται να πάμε σε αμμώδη παραλία ή να ασχοληθούμε με τον κήπο. Ανεξαρτήτως πόσο cool μπορεί να είναι τα ανδρικά βραχιόλια μας, σίγουρα δεν αποτελούν σοφή επιλογή εάν πρόκειται να παίξουμε beach volley. Εάν, υπό αυτες τις συνθήκες, δε βγάλουμε τα βραχιόλια μας, είναι σχεδόν σίγουρο ότι οι κόκκοι της άμμου θα γρατσουνίσουν την επιφάνεια των βραχιολιών μας, ιδίως εάν τα βραχιόλια είναι επίχρυσα ή επιροδιωμένα, αλλά και το γυαλιστερό φινίρισμα στις πέτρινες χάντρες. Το ίδιο ισχύει και με την κηπουρική. Βγάζοντας τα βραχιόλια λίγο πριν ασχοληθούμε με τον κήπο μας θα τα προστατέψει από μικρές αιχμηρές πετρούλες που μπορούν να φθείρουν σημαντικά το φινίρισμα και την υφή των βραχιολιών. Άλλωστε ποιος ο λόγος να φοράς μοδάτα και όμορφα ανδρικά βραχιόλια, όπως πχ. το trendy Black on Black βραχιόλι για άνδρες, όσο σκαλίζεις για να φυτέψεις μαρούλια και κρεμμυδάκια. Κρίμα δεν είναι;

Η Σωστή Φροντίδα για Ανδρικά Βραχιόλια

  1. Θα πρέπει να καθαρίζεις τακτικά τα βραχιόλια σου. Ιδρώτας, έλαια δέρματος, αλλά και στάμπες από δακτυλικά αποτυπώματα μπορούν να θαμπώσουν ακόμα και τα πιο αστραφτερά μοδάτα βραχιόλια για άνδρες. Μια απλή μέθοδος καθαρισμού για τα περισσότερα ανδρικά βραχιόλια (εκτός από τα δερμάτινα βραχιόλια) είναι η εξής. Σε ένα μπολ με ζεστό νερό ρίξε μια δυο σταγόνες απαλού καθαριστικού / υγρού σαπουνιού και με ένα απαλό πανάκι ή μια οδοντόβουρτσα με απαλές τρίχες καθάρισέ απαλά τα βραχιόλια σου. Κατόπιν, ξέπλυνε καλά τα βραχιόλια και σκούπισέ τα καλά με ένα απαλό στεγνό πανάκι έως ότου στεγνώσουν πλήρως.

  2. Θα πρέπει να αποθηκεύεις τα βραχιόλια σου με ασφάλεια. Καλό είναι να φυλάς τα βραχιόλια σου σε ένα μέρος και με τέτοιο τρόπο ώστε να μη γρατσουνάνε το ένα το άλλο. Φυσικά, μη στοιβάζεις τα βραχιόλια σου στο πάνω μέρος της συρταριέρας σου ή όλα μαζί μέσα στο συρτάρι με τις κάλτσες σου. Εάν έχεις πολλά ανδρικά βραχιόλια, σε συμβουλεύουμε να επενδύσεις σε μια καλή βάση κοσμημάτων – καθώς θα κάνεις τις διαδικτυακές αγορές / ψώνια σου στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα διαπιστώσεις ότι έχουμε αρκετές βάσεις για κοσμήματα που έχουν μοντέρνο αρρενωπό look και δε μοιάζουν καθόλου με τις ντεμοντέ βάσεις για κοσμήματα που μπορεί να έχει η γιαγιά ή κάποια θεία σου. Και όταν είναι να πας σε κάποια ωραία παραλία ή για να χαλαρώσεις σε κάποια μεγάλη πισίνα, μην τοποθετείς τα βραχιόλια σου σε πλαστική σακούλα. Οι πλαστικές σακούλες έχουν την τάση να να εγκλωβίζουν ζέστη και υγρασία, οι ιδανικές συνθήκες για ανάπτυξη μούχλας – ιδίως τα ανδρικά δερμάτινα βραχιόλια είναι επιρρεπή σε αυτήν την κατάσταση!

  3. Θα πρέπει πάντα να διαβάζεις προσεκτικά τις προειδοποιητικές ενδείξεις. Με προσοχή και καλή φροντίδα, τα αγαπημένα σου μοδάτα βραχιόλια για άνδρες μπορούν να παραμείνουν σε άριστη κατάσταση για πολύ πολύ καιρό. Είναι πολύ σημαντικό να διαβάζεις πάντα τυχόν προειδοποιητικές ενδείξεις ώστε να γνωρίζεις σε τι μπορεί να είναι ευαισθητο ένα βραχιόλι, αλλά και τι να προσέχεις όταν το φοράς.
    Όπως φαίνεται στο σκίτσο, τα βραχιόλια με χάντρες θα πρέπει να τα φοράς, αφού πρώτα ενώσεις τα δάχτυλά σου και ρολάρεις μετά το βραχιόλι περνώντας την παλάμη από μέσα. Δε θα πρέπει να ασκήσεις μεγάλη πίεση και θα πρέπει να αποφύγεις το δυνατό τέντωμα ή το δυνατό τράβηγμα. Όσον αφορά τα ανδρικά βραχιόλια χειροπέδα, θα πρέπει να τα φοράς προσεκτικά χωρίς να λυγίζεις ή να τραβάς δυνατά το βραχιόλι καθώς κάτι τέτοιο κάποια στιγμή θα αποδυναμώσει τη φόρμα του βραχιολιού. Για τη σωστή προσαρμογή ενός βραχιολιού χειροπέδα (cuff), πέρνα το βραχιόλι στον καρπό σου και με το χέρι σου πιάσε το βραχιόλι πιέζοντας απαλά τα άκρα του. Όπως δείχνει το σκίτσο, θα πρέπει να το φοράς και να το βγάζεις από το λεπτότερο σημείο του καρπού σου.

Η Σωστή Φροντίδα για Ανδρικά Βραχιόλια με Χάντρες

Το τελευταίο διάστημα λαμβάνουμε πολλές ερωτήσεις από άνδρες σχετικά με το πώς μπορεί να φροντίζει κάποιος τα βραχιόλια με χάντρες. Αν και η ποιότητα των χαντρών αποτελεί τον σημαντικότερο ποιοτικό παράγοντα που προσδιορίζει την αντοχή των χαντρών στην πολυχρησία και την πάροδο του χρόνου, υπάρχουν ωστόσο πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε ώστε να παρατείνουμε τη ζωή και την καλή κατάσταση για τα αγαπημένα μας ανδρικά βραχιόλια.

  • Θα πρέπει να διατηρείς τις χάντρες στεγνές. Λίγες σταγόνες δε θα κάνουν κακό, ωστόσο σε καμιά περίπτωση δε θα πρέπει να κάνεις ντους ή να κολυμπάς φορώντας βραχιόλια με χάντρες. Επίσης, θέλει ιδιαίτερη προσοχή όταν φοράς βραχιόλια με χάντρες και πλένεις τα χέρια σου ή χορεύεις στη βροχή. Η μεγάλη και επαναλαμβανόμενη έκθεση των χαντρών σε νερά, εν τέλει θα έχει αρνητικό αντίκτυπο πάνω τους.
  • Θα πρέπει να βγάζεις τα βραχιόλια με χάντρες κάθε φορά που δε χρειάζεται να τα φοράς. Αν και το βραχιόλι σου έχει σχεδιαστεί ώστε να το φοράς καθημερινά και να σε βοηθάει μέσω του στυλ να αφηγείσαι την ιστορία σου, ωστόσο για να ελαχιστοποιήσεις τις πιθανότητες να γρατσουνίσεις ή να ραγίσεις / σπάσεις τις χάντρες, καλό θα ήταν να βγάζεις το βραχιόλι σου πριν πας στο γυμναστήριο, πριν αρχίσεις την προπόνηση, πριν αρχίσεις έντονες σωματικές δραστηριότητες όπου τα χέρια σου θα είναι στο επίκεντρο της δράσης.
    Ακόμα, είναι καλό να βγάζεις τα βραχιόλια με χάντρες πριν πέσεις για ύπνο, καθώς κατά τη διάρκεια του ύπνου έχουμε την τάση να αλλάζουμε στάσεις με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι πιθανότητες να κάνουμε κάποια ζημιά στο βραχιόλι με χάντρες.
  • Θα πρέπει να προστατεύεις τα βραχιόλια με χάντρες από κρέμες και λάδια. Θα πρέπει να βγάζεις τα βραχιόλια με χάντρες πριν εφαρμόσεις στα χέρια σου ενυδατική λοσιόν, αντηλιακό, λάδι μαυρίσματος ή κολώνια. Ναι, φυσικά και πρέπει οι άνδρες να ενυδατώνουν τακτικά την επιδερμίδα τους, αλλά και να την προστατεύουν από τις βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Ωστόσο, καλό θα ήταν σε τέτοιες περιπτώσεις να βγάζουμε τα βραχιόλια που φοράμε, καθώς οι κρέμες και τα έλαια θα διεισδύουν σε διάφορα μικρά σημεία του βραχιολιού, θα "μπουκώνουν" το κούμπωμα, θα οδηγήσουν σε αποχρωματισμό και φθορά του φινιρίσματος, και εν τέλει θα κάνουν την υφή του βραχιολιού να φαίνεται βρώμικη και γλοιώδης.
  • Θα πρέπει να προστατεύεις τα βραχιόλια με χάντρες από την απευθείας έκθεση στον ήλιο, κυρίως κατά τη διάρκεια των ζεστών καλοκαιρινών μηνών. Δεν είναι όλοι οι πολύτιμοι και ημιπολύτιμοι λίθοι το ίδιο ανθεκτικοί. Αρκετοί από τους λίθους ή τα πετρώματα από τα οποία είναι φτιαγμένες οι χάντρες ενδέχεται να φθείρονται μετά από παρατεταμένη και επαναλαμβανόμενη έκθεση στον ήλιο. Ο καλύτερος τρόπος για την προστασία των ανδρικών βραχιολιών με χάντρες είναι να τα κρεμάς σε μια καλή
    βάση για κοσμήματα μακριά από τη βλαβερή απευθείας έκθεση στον ήλιο. Με αυτόν τον τρόπο, εκτός από τις χάντρες, θα προστατεύεις από τη φθορά και τον πολυμερισμό το ελαστικό νήμα πάνω στο οποίο είναι περασμένες οι χάντρες του βραχιολιού. Όταν πας στην παραλία είναι πολύ σημαντικό να αποφεύγεις να αφήνεις τα αγαπημένα σου ανδρικά βραχιόλια με χάντρες πάνω στην καυτή άμμο ή στα καυτά βότσαλα.

Ορισμένοι από τους πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους που έχουν την τάση να ξεθωριάζουν ή να αποχρωματίζονται όταν έρχονται σε παρατεταμένη και τακτικά επαναλαμβανόμενη έκθεση στον ήλιο: Οπάλι (Opal), Ζαφείρι (Sapphire), Αμέθυστος (Amethyst), Αμετρίνης (Ametrine), Τιρκουάζ (Turquoise), Καρνεόλη (Carnelian), Κιτρίνης (Citrine), Κουνζίτης (Kunzite), Ροζ και Καπνώδης Χαλαζίας (Rose and Smokey Quartz).

Πολύτιμοι και ημιπολύτιμοι λίθοι που δε ξεθωριάζουν και δεν αποχρωματίζονται όταν έρχονται σε παρατεταμένη και τακτικά επαναλαμβανόμενη έκθεση στον ήλιο: Λάβα (Lava), Χαουλίτης (Howlite), Νεφρίτης (Jade), Λάπις Λάζουλι (Lapis Lazuli), Μαύρος Όνυχας (Black Onyx), Μαύρος Οψιδιανός (Black Obsidian), Ιάσπερ (Jasper) και Μαλαχίτης (Malachite).

  • Θα πρέπει να διατηρείς τα βραχιόλια σου καθαρά. Ανεξαρτήτως του πόσο προσεκτικός μπορείς να είσαι, τα βραχιόλια σου χρειάζονται τακτικά καθάρισμα.
    Για να καθαρίσεις ανδρικά βραχιόλια με χάντρες, γέμισε ένα μπολ με ζεστό νερό και ρίξε μια δυο σταγόνες απαλό καθαριστικό υγρό σαπούνι. Με ένα βρεγμένο απαλό πανί ή με μια οδοντόβουρτσα με μαλακές τρίχες καθάρισε προσεκτικά τα βραχιόλια με χάντρες. Όπως δείχνει το σκίτσο, χρησιμοποίησε ένα υγρό καθαρό πανί για να καθαρίσεις τις σαπουνάδες από τα βραχιόλια και μετά χρησιμοποίησε ένα καθαρό στεγνό πανάκι για να σκουπίσεις και να στεγνώσεις τα βραχιόλια με τις χάντρες.

    Για μεταλλικά μέρη και μεταλλικές ταυτότητες / πλακέτες (tags), γυάλισέ τα με ένα απαλό πανί. Αυτή η μέθοδος καθαρισμού είναι ασφαλής για τις περισσότερες πέτρινες (συμπ. πολύτιμοι και ημιπολύτιμοι λίθοι) και ξύλινες χάντρες.

Επιτρέπεται το κολύμπι όταν φοράω βραχιόλι με χάντρες;

Τόσο το νερό πισίνας (λόγω χλωρίου) όσο και το θαλασσινό νερό (λόγω υψηλής περιεκτικότητας σε αλάτι) μπορούν να φθείρουν τις χάντρες καθώς και το ελαστικό ή μεταλλικό νήμα στο οποίο είναι περασμένες οι χάντρες του βραχιολιού. Σε αυτές τις περιπτώσεις η συμβουλή μας είναι να βγάζεις πάντα τα ανδρικά βραχιόλια με χάντρες όταν είναι να πας για βουτιές είτε στην πισίνα ή στη θάλασσα.

Πολλοί από τους ημιπολύτιμους / πολύτιμους λίθους, αλλά και τις κάθε λογής πέτρες που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή χαντρών για ανδρικά βραχιόλια, έχουν περάσει κάποιου είδους επεξεργασία, είτε θερμική επεξεργασία ή επεργασία ακτινοβολίας (irradiation) ή καλλωπιστική επεξεργασία για το γέμισμα οπών ή το σφράγισμα ραγισμάτων (impregnation). Όλες οι παραπάνω επεξεργασίες λίθων σκοπό έχουν να κάνουν ατελείς πέτρες να μοιάζουν όμορφες και αψεγάδιαστες, ενώ παράλληλα παραμένουν οικονομικά προσιτές.

Παρόλο που αυτές οι επεξεργασίες λίθων δεν είναι κακές, δεν καταφέρνουν να κάνουν τις επεξεργασμένες πέτρες πιο ανθεκτικές στο θαλασσινό νερό ή τα σκληρά χημικά της πισίνας. Όσο μεγαλύτερη επεξεργασία έχει περάσει μια πέτρα τόσο πιθανότερο είναι να αποχρωματιστεί ή να θαμπώσει. Στην Trendhim, τις περισσότερες φορές επιλέγουμε φυσικές πέτρες που είναι απλά γυαλισμένες – χωρίς πρόσθετη επεξεργασία.

Εκτός από τις πέτρινες χάντρες, το θαλασσινό νερό μπορεί επίσης να αποδυναμώσει το ελαστικό νήμα πάνω στο οποίο είναι περασμένες οι πέτρινες χάντρες. Μάλιστα, η παρατεταμένη έκθεση μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε σπάσιμο του νήματος. Τέλος, να σημειωθεί ότι η παρατεταμένη έκθεση στο νερό μπορεί να σκουριάσει ή να αλλοιώσει ακόμα και τα μεταλλικά συρματάκια πάνω στα οποία είναι περασμένες οι χάντρες σε πολλά από τα ανδρικά βραχιόλια με χάντρες.

Η Σωστή Φροντίδα για Ανδρικά Ατσάλινα Βραχιόλια

Παρόλο που το ανοξείδωτο ατσάλι φημίζεται για την αντοχή του στην πολυχρησία, την πάροδο του χρόνου, αλλά και τη σκουριά, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που οφείλεις να κάνεις ώστε να προσφέρεις ακόμα μεγαλύτερη προστασία στα αγαπημένα μοδάτα ανδρικά βραχιόλια σου από ανοξείδωτο ατσάλι.

  • Θα πρέπει να διατηρείς τα ατσάλινα βραχιόλια σου στεγνά. Αν και είναι ασφαλές να κάνεις ντους φορώντας
    ανδρικά ατσάλινα βραχιόλια, ωστόσο οφείλεις να δείχνεις μεγάλη προσοχή εάν το βραχιόλι έχει μεταλλικά μέρη που δεν είναι από ανοξείδωτο ατσάλι ή εάν η επιφάνεια του ατσαλιού έχει υποστεί επιμετάλλωση (πχ. επιχρύσωση). Ακόμα και τα επιχρυσωμένα βραχιόλια και οι επιχρυσωμένες ανδρικές αλυσίδες χεριού μπορούν να ξεθωριάσουν. Μάλιστα, η τακτική και μεγάλη έκθεση των βραχιολιών με επιμεταλλωμένα μέρη, συνδυαστικά με το τρίψιμο και τη χρήση διαφόρων αφρόλουτρων κάτω από τη ντουσιέρα, ενδέχεται να επιταχύνουν περαιτέρω τη διαδικασία φθοράς της επιμετάλλωσης στα ανδρικά ατσάλινα βραχιόλια.
    Προσοχή! Εάν διεισδύσει και εγκλωβιστεί νερό και σαπουνάδα μεταξύ των συνδέσμων και στο κούμπωμα, ενδέχεται αυτό μακροχρόνια να έχει αρνητική επιρροή στη γενικότερη κατάσταση ενός ατσάλινου βραχιολιού. Γι' αυτόν τον λόγο, το καλύτερο είναι να βγάζεις τα ατσάλινα βραχιόλια σου πριν μπεις για να απολαύσεις το ντους σου. Μην αφήνεις νερό και σαπουνάδα να κατακάθονται στα ανδρικά ατσάλινα βραχιόλια - πάντα θα πρέπει να τα στεγνώνεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
  • Καλό είναι να βγάζεις τα ατσάλινα βραχιόλια πριν πας για ύπνο. Αν και το ανοξείδωτο ατσάλι είναι ανθεκτικό και μπορεί να αντέξει όσο κοιμάσαι μαζί του, ωστόσο υπάρχει σοβαρός κίνδυνος φθοράς της επιμετάλλωσης... μετά από πολλές πολλές νύκτες βεβαίως. Επίσης, ελοχεύει πάντα ο κίνδυνος για δερματικές αλλεργίες, κυρίως αυτές που σχετίζονται με την έκθεση / επαφή στο νικέλιο από ανδρικά μεταλλικά βραχιόλια που δεν έχουν ελεγχθεί και περιέχουν κάποιο ποσοστό νικελίου, δηλαδή ανδρικά μεταλλικά μεταλλικά βραχιόλια που δεν είναι nickel free. Στις online αγορές ψώνια σου θα πρέπει πάντα να τσεκάρεις στην περιγραφή του προϊόντος εάν είναι nickel free. Αυτό αφορά όλα τα μεταλλικά ανδρικά αξεσουάρ, όχι μόνο τα μεταλλικά βραχιόλια για άνδρες. Μόνο τα nickel free μεταλλικά βραχιόλια και μεταλλικές αλυσίδες / καδένες για άνδρες είναι ασφαλές να τα φοράς.
  • Θα πρέπει να κρατάς τα ατσάλινα βραχιόλια σου μακρυά από λαδάκια και κρέμες. Σε συμβουλεύουμε πάντα να βγάζεις τα ατσάλινα βραχιόλια σου πριν εφαρμόσεις στο σώμα σου λοσιόν, αντηλιακό, λαδάκι μαυρίσματος, κολώνια, κλπ. Αν και τα περισσότερα δε φθείρουν το ανοξείδωτο ατσάλι, η λιπαρότητα που θα κάτσει πάνω στην επιφάνεια του βραχιολιού θα είναι δυσάρεστη τόσο στην υφή όσο και στην όψη. Εάν κάποια φορά ξεχαστείς, σε συμβουλεύουμε να βγάλεις άμεσα το ανδρικό ατσάλινο βραχιόλι σου και να το σκουπίσεις καλά με απαλό πανάκι ώστε να αφαιρεθεί η λιπαρότητα.
  • Επιβάλλεται ο τακτικός καθαρισμός ώστε να διατηρείς τα αγαπημένα σου ανδρικά βραχιόλια από ανοξείδωτο ατσάλι σε άριστη κατάσταση. Για να καθαρίσεις σωστά τα μοδάτα ατσάλινα βραχιόλια σου, γέμισε ένα μπολ με ζεστό νερό και ρίξε μια δυο σταγόνες από απαλό καθαριστικό πιάτων ή υγρό σαπούνι. Μούλιασε μέσα στο μπολ ένα απαλό πανάκι και αφού το στύψεις καλά καθάρισε με αυτό τα μοδάτα ανδρικά ατσάλινα βραχιόλια σου. Ξέπλυνέ τα με νερό και πέρασέ τα αμέσως με μια στεγνή πετσέτα. Άφησε τα ατσάλινα βραχιόλια σου να στεγνώσουν φυσικά με τον αέρα και μετά χρησιμοποίησε ένα πανάκι μικροϊνών για έξτρα αστραφτερή λάμψη.

Επιτρέπεται το κολύμπι όταν φοράω ατσάλινο βραχιόλι;

Όχι, σε συμβουλεύουμε να μην κολυμπάς φορώντας ατσάλινο βραχιόλι. Ναι, μπορεί το ανοξείδωτο ατσάλι να είναι ανθεκτικό στη σκουριά. Ωστόσο, το νερό της πισίνας είναι γεμάτο με ισχυρά χημικά (κυρίως χλώριο) και το νερό της θάλασσας έχει μεγάλες ποσότητες αλατιού. Η παρατεταμένη και συχνή έκθεση σε βάθος χρόνου θα επηρεάσει αρνητικά την κατάσταση και το look στα αγαπημένα σου ανδρικά ατσάλινα βραχιόλια.

Θυμάσαι που γράψαμε πιο πάνω ότι τα αστραφτερά / γυαλιστερά ανδρικά αξεσουάρ έχουν την τάση να προσελκύουν καρχαρίες; Είμαστε σίγουροι ότι αυτός και μόνο ο λόγος είναι αρκετός για να... αποφύγεις βουτιές στη θάλασσα με λαμπερά ατσάλινα ανδρικά αξεσουάρ, όπως πχ. τα ατσάλινα βραχιόλια από ανοξείδωτο ατσάλι με λείο καλά γυαλισμένο φινίρισμα.

Ακόμα, αξίζει να αναφέρουμε ότι μπορεί το ανοξείδωτο ατσάλι να είναι ανθεκτικό, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο για μέρη ενός ατσάλινου βραχιολιού που μπορεί να είναι φτιαγμένα από πιο ευαίσθητα σε χλώριο και αλάτι υλικά, όπως πχ. το κούμπωμα ή κάποια διακοσμητικά στοιχεία. Εάν επιθυμείς διακαώς να κάνεις βουτιές στη θάλασσα ή στην πισίνα φορώντας ατσάλινα βραχιόλια, ατσάλινες αλυσίδες, ή ατσάλινα βραχιόλια χειροπέδα, τότε σε συμβουλεύουμε στις online αγορές ψώνια σου να επιλέγεις ανδρικά ατσάλινα αξεσουάρ που είναι φτιαγμένα αποκλειστικά από premium ποιότητας ανοξείδωτο χειρουργικό ατσάλι 316L. Ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση, μόλις τελειώσεις το μπάνιο σου σε συμβουλεύουμε να ξεπλύνεις με καθαρό πόσιμο νερό το ατσάλινο βραχιόλι σου και μετά επιβάλλεται να το στεγνώσεις πολύ καλά.

Ο κύριος λόγος που πρέπει να αποφεύγεις να φοράς ατσάλινα βραχιόλια, κοσμήματα κι άλλα ανδρικά ατσάλινα αξεσουάρ όταν κάνεις μπάνιο στην πισίνα είναι ότι το χλώριο σε βάθος χρόνου μπορεί να διαβρώσει την προστατευτική επιφάνεια του μετάλλου. Είναι το χρώμιο στο ανοξείδωτο ατσάλι που αντιδράει με το οξυγόνο και δημιουργεί ένα λεπτό στρώμα από οξείδιο χρωμίου το οποίο έχει προστατευτικό αντισκουριακό ρόλο στην επιφάνεια του ανοξείδωτου ατσαλιού.

Όταν η τακτική και παρατεταμένη επαφή με το χλώριο αρχίζει να διαβρώνει αυτό το προστατευτικό στρώμα οξειδίου του χρωμίου, τότε η δομή του ατσαλιού αρχίζει να γίνεται αδύναμη στη σκουριά και τη διάβρωση. Όταν αρχίσει αυτή η διαδικασία... Game over!

  • Ατσάλινο Βραχιόλι Silver-Toned Chain 8mm
    Lucleon
    25 €
    Ατσάλινο Βραχιόλι Silver-Toned Chain 8mm
    Δημοφιλές δώρο
    Χάραξέ το
  • Ασημί Λεπτό Βραχιόλι Χειροπέδα
    Lucleon
    19 €
    Ασημί Λεπτό Βραχιόλι Χειροπέδα
    Χάραξέ το
  • Ασημί Βραχιόλι Αλυσίδα 2mm
    Lucleon
    19 €
    Ασημί Βραχιόλι Αλυσίδα 2mm
  • Ατσάλινο Βραχιόλι Silver-Toned Chain 10mm
    Lucleon
    25 €
    Ατσάλινο Βραχιόλι Silver-Toned Chain 10mm
    Χάραξέ το
  • Ατσάλινο Βραχιόλι Silver-Toned Chain 6mm
    Lucleon
    25 €
    Ατσάλινο Βραχιόλι Silver-Toned Chain 6mm
  • Λεπτό Μαύρο Βραχιόλι Χειροπέδα
    Lucleon
    19 €
    Λεπτό Μαύρο Βραχιόλι Χειροπέδα
    Χάραξέ το
  • Χρυσαφί Ατσάλινο Βραχιόλι ID 10mm
    Fort Tempus
    25 €
    Χρυσαφί Ατσάλινο Βραχιόλι ID 10mm
    Χάραξέ το
  • Gunmetal Βραχιόλι Αλυσίδα Rope Corwin Amager 10mm
    Lucleon
    39 €
    Gunmetal Βραχιόλι Αλυσίδα Rope Corwin Amager 10mm
    Χάραξέ το
  • Ατσάλινο Βραχιόλι Black Chain 8mm
    Lucleon
    25 €
    Ατσάλινο Βραχιόλι Black Chain 8mm
    Χάραξέ το
  • Μαύρο Βραχιόλι Αλυσίδα 2mm
    Lucleon
    19 €
    Μαύρο Βραχιόλι Αλυσίδα 2mm
  • Ατσάλινο Βραχιόλι Black Chain 6mm
    Lucleon
    25 €
    Ατσάλινο Βραχιόλι Black Chain 6mm
  • Ασημί Ατσάλινο Βραχιόλι Αλυσίδα Curb Carlos Amager
    Lucleon
    39 €
    Ασημί Ατσάλινο Βραχιόλι Αλυσίδα Curb Carlos Amager
    Χάραξέ το
  • Ασημί Ατσάλινο Βραχιόλι Χειροπέδα
    Lucleon
    15 €
    Ασημί Ατσάλινο Βραχιόλι Χειροπέδα
    Χάραξέ το
  • Χρυσαφί Ατσάλινο Βραχιόλι Αλυσίδα 2mm
    Lucleon
    19 €
    Χρυσαφί Ατσάλινο Βραχιόλι Αλυσίδα 2mm
  • Ασημί Βραχιόλι Αλυσίδα 4mm
    Lucleon
    19 €
    Ασημί Βραχιόλι Αλυσίδα 4mm
  • Ασημί Ατσάλινο Βραχιόλι Ταυτότητα Chunky 10mm
    TND Basics
    25 €
    Ασημί Ατσάλινο Βραχιόλι Ταυτότητα Chunky 10mm
    Χάραξέ το
  • Χρυσαφί Ατσάλινο Βραχιόλι Αλυσίδα 6mm
    Lucleon
    25 €
    Χρυσαφί Ατσάλινο Βραχιόλι Αλυσίδα 6mm
  • Βραχιόλι Σταυρού από Καουτσούκ
    Fort Tempus
    15 €
    Βραχιόλι Σταυρού από Καουτσούκ
    Χάραξέ το
  • Unity | Ασημί Ατσάλινο Βραχιόλι με Διπλή Αλυσίδα Χεριού και Κρεμαστά Σταυρουδάκια
    Arkai
    29 €
    Unity | Ασημί Ατσάλινο Βραχιόλι με Διπλή Αλυσίδα Χεριού και Κρεμαστά Σταυρουδάκια
  • Amager | Μαύρο Ατσάλινο Βραχιόλι Αλυσίδα με Ζιργκόν
    Lucleon
    29 €
    Amager | Μαύρο Ατσάλινο Βραχιόλι Αλυσίδα με Ζιργκόν
    Χάραξέ το
  • Η Σωστή Φροντίδα για Ανδρικά Δερμάτινα Βραχιόλια

    Από καλά κοστούμια έως πιο streetwear hoodies, τα ανδρικά δερμάτινα βραχιόλια μπορούν να ταιριάξουν φανταστικά με κάθε σου ενδυματολογική επιλογή. Φρόντισε σωστά τα αγαπημένα σου ανδρικά δερμάτινα βραχιόλια και αυτά με τη σειρά τους θα "απογειώσουν" τους πόντους της αρρενωπής γοητείας σου σε κάθε περίσταση. Εάν παραμελήσεις τη φροντίδα τους, θα καταλήξεις με ανδρικά δερμάτινα αξεσουάρ που μπορούν να χαλάσουν το καλαίσθητο image σου.

    • Θα πρέπει να διατηρείς τα δερμάτινα βραχιόλια σου στεγνά. Το γνήσιο δέρμα είναι πορώδες και ποτέ δε μπορεί να είναι πλήρως αδιάβροχο. Το νερό μπορεί να φθείρει ένα δερμάτινο βραχιόλι με ποικίλους τρόπους, όπως να δημιουργήσει δισχρωμία ή θρυμμάτισμα.

      Στην περίπτωση που το δερμάτινο βραχιόλι σου βραχεί, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να απομακρύνεις προσεκτικά το νερό. Προτείνουμε να επιλέξεις ένα στεγνό, απορροφητικό, απαλό πανάκι. Κατόπιν, άσε το δερμάτινο βραχιόλι να στεγνώσει φυσικά με τον αέρα. Διάβασε παρακάτω περισσότερα σχετικά με το νερό και τα ανδρικά δερμάτινα βραχιόλια.
    • Θα πρέπει να αποφεύγεις να εκθέτεις τα δερμάτινα βραχιόλια σου σε υψηλές θερμοκρασίες. Θα πρέπει να φυλάσσεις τα αγαπημένα σου ανδρικά δερμάτινα βραχιόλια ιδανικά σε θερμοκρασία δωματίου. Οι υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να αφυδατώσουν ακόμα και τα καλύτερα δέρματα. Επομένως, κράτα τα αγαπημένα σου ανδρικά δερμάτινα βραχιόλια μακρυά από καλοριφέρ, αερόθερμα, τζάκια, φούρνους, και εστίες κουζίνας.
    • Θα πρέπει να προστατεύεις τα δερμάτινα βραχιόλια σου από λαδάκια και κρέμες. Όπως ισχύει με τα περισσότερα βραχιόλια, σε συμβουλεύουμε να βγάζεις τα δερμάτινα βραχιόλια πριν εφαρμόσεις στο σώμα σου ενυδατικές λοσιόν, λαδάκια, αντηλιακά ή κολώνιες. Αν και τα περισσότερα απ' αυτά δε φθείρουν το γνήσιο δέρμα, ωστόσο η λαδωμένη λιπαρή υφή και η θαμπάδα στην επιφάνεια του βραχιολιού δεν είναι και ό,τι καλύτερο.
    • Θα πρέπει να διατηρείς τα δερμάτινα βραχιόλια σου καθαρά. Για σωστό καθάρισμα στα αγαπημένα σου ανδρικά δερμάτινα βραχιόλια, προτείνουμε τη χρήση ενός βρεγμένου απαλού πανιού και μετά στέγνωμα με ένα καθαρό πανί. Τέλος, φυσικό στέγνωμα στον αέρα πριν ξαναφορέσεις το μοδάτο δερμάτινο βραχιόλι σου.
      Όπως φαίνεται στο σκίτσο, θα πρέπει πάντα να καθαρίζεις προσεκτικά, απαλά, και με μικρές κυκλικές κινήσεις τα αγαπημένα σου ανδρικά δερμάτινα βραχιόλια - μην τα τρίβεις και μην τα καθαρίζεις δυνατά, ποτέ. Ορισμένα δερμάτινα βραχιόλια μπορεί να χρειάζονται και έξτρα ενυδατική περιποίηση. Θα πρέπει πάντα να διαβάζεις προσεκτικά και να ακολουθείς ευβλαβικά τις όποιες ιδιαίτερες οδηγίες φροντίδας ενδέχεται να έχει το δερμάτινο αξεσουάρ σου.

    Επιτρέπεται το κολύμπι όταν φοράω δερμάτινο βραχιόλι;

    Η απάντηση είναι, όχι! Ποτέ μην κολυμπάς φορώντας δερμάτινα βραχιόλια ή δερμάτινο βραχιόλι. Ακόμα και τα ανδρικά δερμάτινα βραχιόλια με σκληρό, στιβαρό, αρρενωπό look "απεχθάνονται" το νερό - το νερό είναι εχθρός για όλα τα ανδρικά δερμάτινα βραχιόλια.

    Αυτοί είναι οι 3 κυριότεροι λόγοι γιατί δεν πρέπει να κολυμπάς με δερμάτινο βραχιόλι / δερμάτινα βραχιόλια (ή κολιέ).

    1. Το δέρμα θα χάσει τα φυσικά προστατευτικά του έλαια και θα αρχίσει να συρρικνώνεται / μαζεύει εάν μείνει για ώρα στο νερό. Εάν φοράς δερμάτινο βραχιόλι όταν κάνεις ντους, μπάνιο στη μπανιέρα, την πισίνα, τη θάλασσα, να ξέρεις ότι αυτόμάτως αρχίζεις να το καταστρέφεις, καθώς το νερό θα απομακρύνει τα προστατευτικά φυσικά του έλαια. Το ίδιο μπορεί να συμβεί εάν το δερμάτινο βραχιόλι εκτεθεί για πολύ ώρα στη βροχή. Όταν τα προστατευτικά έλαια φύγουν, θα διαπιστώσεις ότι το δερμάτινο βραχιόλι σου θα αρχίσει να σκληραίνει, η επιφάνειά του θα αρχίσει να φθείρεται, θα εμφανιστούν τα πρώτα σκασίματα, θα αρχίσει να μαζεύει, και στο τέλος μπορεί να αρχίσει ακόμα και να θρυμματίζεται.

    2. Το δέρμα μπορεί να αρχίσει να αποχρωματίζεται εάν εκτεθεί πολύ στο νερό. Μπορεί να μη συμβεί με την πρώτη φορά, ωστόσο η παρατεταμένη και επαναλαμβανόμενη επαφή με το νερό μπορεί να οδηγήσει σε αποχρωματισμό του δέρματος και σε γενικότερη χειροτέρευση της κατάστασής του. Τα περισσότερα δερμάτινα βραχιόλια για άνδρες είναι βαμμένα. Εάν τα φοράς όταν κάνεις μπάνιο στην πισίνα ή στη θάλασσα αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αποχρωματισμό, σκασίματα, θρυμμάτισμα.

    3. Το δέρμα μπορεί να μουχλιάσει μετά από παρατεταμένη έκθεση στο νερό. Εάν το δερμάτινο βραχιόλι σου βραχεί και δε στεγνώσει σωστά, ενδέχεται να αρχίσει να μουχλιάζει. Τη στιγμή που το διαπιστώσεις, θα είναι ήδη πολύ αργά και η κατάσταση θα είναι σοβαρή. Η ανάπτυξη μούχλας οδηγεί σε δυσοσμία και σε γενικότερη χειροτέρευση της κατάστασης του δερμάτινου βραχιολιού.

    Το Δερμάτινο Βραχιόλι μου Μυρίζει - Τι Μπορώ Να Κάνω;

    Με τη σωστή φροντίδα, το δερμάτινο βραχιόλι σου δε θα μυρίζει. Εάν αρχίσει να μυρίζει, αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται καλό καθάρισμα και καλό στέγνωμα στον αέρα. Επίσης, όταν τα ανδρικά δερμάτινα βραχιόλια μυρίζουν, αυτό αποτελεί ένδειξη ότι τα φοράς πολύ και δεν τους δίνει τον απαραίτητο χρόνο για να "αναπνεύσουν".

    Το δέρμα είναι ένα πορώδες υλικό και έχει την τάση να απορροφάει ιδρώτα, έλαια, βρωμιές. Αυτό δε γίνεται να σταματήσει... θα συμβαίνει.

    Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις σε αυτήν την περίπτωση είναι να μη φοράς συνέχεια και παντού το δερμάτινο βραχιόλι σου, όσο μοδάτο, cool n' trendy κι αν είναι. Θα πρέπει να αποφεύγεις να το φοράς σε δραστηριότητες όπου πρόκειται να ιδρώσεις πολύ, όπως πχ. στην προπόνηση ή στη γυμναστική σου. Τέλος, σε συμβουλεύουμε να το βγάζεις πάντα πριν πέσεις για ύπνο.

  • Δερμάτινο Βραχιόλι με Χάντρες Red Tiger's Eye Icon
    Lucleon
    39 €
    Δερμάτινο Βραχιόλι με Χάντρες Red Tiger's Eye Icon
    Χάραξέ το
  • Δερμάτινο Βραχιόλι Black & Black Roy
    Lucleon
    29 €
    Δερμάτινο Βραχιόλι Black & Black Roy
    Χάραξέ το
  • Δερμάτινο Βραχιόλι Black & Brown Roy
    Lucleon
    29 €
    Δερμάτινο Βραχιόλι Black & Brown Roy
    Χάραξέ το
  • Δερμάτινο Βραχιόλι Black & Steel Roy
    Lucleon
    29 €
    Δερμάτινο Βραχιόλι Black & Steel Roy
    Χάραξέ το
  • Πλεκτό Μαύρο Δερμάτινο Βραχιόλι
    Lucleon
    29 €
    Πλεκτό Μαύρο Δερμάτινο Βραχιόλι
    Χάραξέ το
  • Μαύρο Δερμάτινο Βραχιόλι Retro
    Lucleon
    29 €
    Μαύρο Δερμάτινο Βραχιόλι Retro
    Χάραξέ το
  • Μαύρο Δερμάτινο & Ατσάλινο Βραχιόλι Icon
    Lucleon
    39 €
    Μαύρο Δερμάτινο & Ατσάλινο Βραχιόλι Icon
    Χάραξέ το
  • Δερμάτινο Βραχιόλι Black & Black
    Lucleon
    25 €
    Δερμάτινο Βραχιόλι Black & Black
    Χάραξέ το
  • Μαύρο Δερμάτινο & Ασημί Ατσάλινο Βραχιόλι Icon
    Lucleon
    35 €
    Μαύρο Δερμάτινο & Ασημί Ατσάλινο Βραχιόλι Icon
    Χάραξέ το
  • Μαύρο Δερμάτινο Βραχιόλι Collins 3 mm
    Lucleon
    19 €
    Μαύρο Δερμάτινο Βραχιόλι Collins 3 mm
  • Μαύρο Δερμάτινο Wrap Around Βραχιόλι Collins 3 mm
    Lucleon
    25 €
    Μαύρο Δερμάτινο Wrap Around Βραχιόλι Collins 3 mm
  • Μαύρο Δερμάτινο Βραχιόλι με Χάντρες Lava Icon
    Lucleon
    39 €
    Μαύρο Δερμάτινο Βραχιόλι με Χάντρες Lava Icon
    Χάραξέ το
  • Δερμάτινο Βραχιόλι Naxos Snowflake Obsidian
    Lucleon
    29 €
    Δερμάτινο Βραχιόλι Naxos Snowflake Obsidian
    Χάραξέ το
  • Δερμάτινο Βραχιόλι Naxos Lapis Lazuli
    Lucleon
    35 €
    Δερμάτινο Βραχιόλι Naxos Lapis Lazuli
    Χάραξέ το
  • Μαύρο & Ασημί Βραχιόλι με Δερμάτινα Κορδόνια Icon
    Lucleon
    29 €
    Μαύρο & Ασημί Βραχιόλι με Δερμάτινα Κορδόνια Icon
    Χάραξέ το
  • Δερμάτινο Βραχιόλι Black & Blue Roy
    Lucleon
    29 €
    Δερμάτινο Βραχιόλι Black & Blue Roy
    Χάραξέ το
  • Δερμάτινο Βραχιόλι Naxos Picasso Stone
    Lucleon
    29 €
    Δερμάτινο Βραχιόλι Naxos Picasso Stone
    Χάραξέ το
  • Δερμάτινο Βραχιόλι Black & Red Roy
    Lucleon
    29 €
    Δερμάτινο Βραχιόλι Black & Red Roy
    Χάραξέ το
  • Μαύροι Ατσάλινοι Επιμηκυντές Βραχιολιού Roy
    Lucleon
    5 €
    Μαύροι Ατσάλινοι Επιμηκυντές Βραχιολιού Roy
  • Δερμάτινο Βραχιόλι Naxos Black Agate
    Lucleon
    29 €
    Δερμάτινο Βραχιόλι Naxos Black Agate
    Χάραξέ το