πολιτική επιστροφών 365 ημερών
Μεταφορικά 4 € - Δωρεάν πάνω από 29 €
211 1993165 - (δευ-παρ 9πμ-5μμ)
Όλα τα αξεσουάρ
Αξεσουάρ κοστουμιού
Κοσμήματα
Τσάντες & Πορτοφόλια
Μεταφορικά 4 € - Δωρεάν πάνω από 29 €
Trendhim
×
Trendhim
Γλώσσα:
Βραχιόλια
Γάντια
Γραβάτες
Γυαλιά Ηλίου
Γυαλιά με διάφανους φακούς
Δαχτυλίδια
Ζώνες
Καπέλα
Καρφίτσες πέτου
Κασκόλ
Κλιπ γραβάτας
Κολιέ
Μανικετόκουμπα
Μαντήλια Ποσέτ
Ξυριστικά
Παπιγιόν
Πορτοφόλια
Ρολόγια
Σκουλαρίκια
Τιράντες
Τσάντες
Φροντίδα για τα γένια
211 1993165
Δευ-Παρ 9πμ-5μμ
Προβολή όλων

ΠΩΣ ΣΧΕΔΙΑΣΑΜΕ ΤΗ
ΣΥΛΛΟΓΗ ORISUN

'Orisun' σημαίνει 'προέλευση', 'πηγή' ή 'πίδακας' στη γλώσσα Yoruba.

Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ

Όταν παίρνουν κάτι από εμάς, το επιθυμούμε πολύ περισσότερο. Τα τελευταία δύο χρόνια μας άφησαν "πεινασμένους" για ταξίδια, περιπέτειες και νέες εμπειρίες. Στην απομόνωσή μας, πολλοί στράφηκαμε στην πνευματικότητα, μάθαμε να διαλογιζόμαστε και αρχίσαμε να μελετάμε φιλοσοφία - εκτός από το να ψήνουμε ψωμί από προζύμι και να παρακολουθούμε τις συναντήσεις στο Zoom, φυσικά.

Η όλη κατάσταση μας έχει οδηγήσει σε μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση για τους φυσικούς ημιπολύτιμους λίθους, οι οποίοι πολλοί πιστεύουν ότι μπορούν να αξιοποιήσουν την ενέργειά μας και να τη διοχετεύσουν με ευεργετικούς τρόπους. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικές αποδείξεις για αυτές τις "μυστικιστικές" ιδιότητες, η δημοτικότητα των φυσικών λίθων και των κοσμημάτων από φυσικούς λίθους αυξήθηκε κατακόρυφα κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Μας παρακίνησε και μας γοήτευσε το μη τυποποιημένο στοιχείο των φυσικών λίθων στα σχέδιά μας. Ένα στοιχείο έκπληξης, όπου τα σχήματα, τα μοτίβα, ακόμη και τα χρώματα μπορούν να διαφέρουν από πέτρα σε πέτρα. Σε ορισμένους τύπους λίθων, η αλλαγή είναι ανεπαίσθητη. Σε άλλους, μπορεί να είναι τεράστια.

Κάθε πέτρα είναι γνήσια. Μοναδική. Ποτέ δε θα αποκτήσεις την ίδια πέτρα με αυτή της φωτογραφίας. Αυτή είναι δική μας. Η δική σου μπορεί να είναι καλύτερη. Μπορεί να είναι πιο "ζωντανή", να έχει πιο έντονη αντίθεση στο σχέδιό της ή πιο ρευστές γραμμές. Μπορεί επίσης να είναι πιο απλή ή λιγότερο έντονη. Ποιος ξέρει!

Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Οι φυσικοί λίθοι αποτελούν μια ενδιαφέρουσα εργασιακή, αλλά και αγοραστική, πρόκληση. Μπορεί να γνωρίζεις τη χρωματική γκάμα του πετρώματος και τα γενικά χαρακτηριστικά που τείνει να έχει ο κάθε τύπος φυσικής πέτρας, ωστόσο ο μεμονωμένος φυσικός λίθος που έχει χρησιμοποιηθεί στο κομμάτι σου θα αποτελεί πάντα ένα μυστήριο, καθώς η κάθε πέτρα είναι στην κυριολεξία μοναδική, με το δικό της ξεχωριστό "αποτύπωμα" που δε μοιάζει με καμιάς άλλης.

Σε περιπτώσεις ομοιόμορφων λίθων, όπως το ζιρκόν, το ρουμπίνι ή ο αιματίτης, ο σχεδιασμός κοσμημάτων που συμπληρώνουν το χρώμα τους είναι μια αρκετά απλή προσπάθεια. Από την άλλη, λίθοι όπως ο ίασπις, το λάπις λάζουλι και το μάτι της τίγρης, διαθέτουν ποικίλες αποχρώσεις, σχήματα και ανταύγειες που επηρεάζουν τη συνολική αισθητική της πέτρας και κατ' επέκταση του κομματιού στο σύνολό του. Ο σχεδιασμός του κοσμήματος, επομένως, πρέπει να συμπληρώνει την πέτρα ανεξάρτητα από την εμφάνισή της. Ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχουμε αυτό είναι να αφήσουμε την πέτρα να λάμψει και ο σχεδιασμός μας να υποχωρήσει μπροστά στη φυσική της ομορφιά και μοναδικότητα.

Σκέψου το σαν το πλαίσιο ενός πίνακα ζωγραφικής. Αν η κορνίζα είναι πολύ περίτεχνη, θα αποσπάσει την προσοχή από την εικόνα και αν το χρώμα της συγκρούεται με τον πίνακα, τότε το έργο τέχνης στο σύνολό του θα "υποφέρει". Έτσι, όταν δεν είναι δυνατό να γνωρίζεις εκ των προτέρων πώς θα είναι ο πίνακας, είναι προτιμότερο να διατηρήσεις το πλαίσιο όσο το δυνατόν πιο απλό.

ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ

Πολλοί παράγοντες επηρεάζουν την απόφαση για το ποιες πέτρες επιλέγονται για την κατασκευή κοσμημάτων. Οι αργυροί και χρυσοί τόνοι αποτέλεσαν τη βάση της επιλογής μας, επομένως οι πέτρες επιλέχθηκαν για να ταιριάζουν χρωματικά κυρίως με τους δυο αυτούς τόνους. Η σκληρότητά τους καθορίζει πόσο πιθανό είναι να σπάσουν και πόσο δύσκολο είναι να διαμορφωθούν σε κοσμήματα. Ορισμένες πέτρες είναι ημιδιαφανείς και αν τοποθετηθούν πάνω σε χρωματιστό μέταλλο, όπως ο χρυσός, θα αναμειχθεί μια κίτρινη απόχρωση στην εμφάνιση της πέτρας. Κάποιες είναι απλώς απαγορευτικά ακριβές, και κάποιες ποικίλλουν υπερβολικά για να μπορέσουμε να εγγυηθούμε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Επιλέγουμε τις πέτρες με βάση την εμφάνισή τους, την ποιότητά τους και το αν ταιριάζουν στις συλλογές που δημιουργούμε. Δεν αναζητούμε εκ των προτέρων τις υποτιθέμενες "μυστικιστικές" ιδιότητες μιας πέτρας προκειμένου να προσδώσουμε στα κομμάτια μας συγκεκριμένες μεταφυσικές ιδιότητες. Και υπάρχει ένας απλός λόγος γι' αυτό. Ξέρουμε τι φαίνεται καλό και τι όχι. Δεν ξέρουμε αν μια πέτρα μπορεί να σας κάνει πλούσιους ή να σας βοηθήσει να συγκεντρωθείτε. Ίσως μπορεί, ίσως όχι, αλλά θα προτιμήσουμε τη βεβαιότητα της εμφάνισης από την τυχαία πιθανότητα ενεργειακής ευθυγράμμισης και εξισορρόπησης.

ΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

Μόλις επιλέξουμε τις φυσικές πέτρες, αρχίζουμε να πειραματιζόμαστε με τα σχήματα και τα μέταλλα που ταιριάζουν με αυτές. Ένα από τα σχέδιά μας που ξεχωρίζουν είναι μια κρεμαστή ταυτότητα τύπου dog tag με λεπτό ένθετο από φυσική πέτρα. Το πρόβλημα εδώ είναι ότι οι φυσικές πέτρες που ανήκουν στην οικογένεια του χαλαζία, είναι πιθανό να είναι ημιδιαφανείς. Οποιαδήποτε ημιδιαφανής πράσινη πέτρα επικαλύψει μια χρυσαφί επιφάνεια, για παράδειγμα, το τελικό οπτικό αποτέλεσμα θα βγει σε ανοιχτό χρώμα βρύου. Και αυτό είναι το είδος των προκλήσεων που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε όταν οι κατασκευαστές μας στέλνουν τα δείγματα που σχεδιάσαμε.

Από τα αντικείμενα μπορεί επίσης να λείπει μια τρισδιάστατη εικόνα που υπήρχε στο σχέδιο στον υπολογιστή, και η ελαφρά τροποποίηση του σχεδίου του μεταλλικού κομματιού μπορεί να την ενισχύσει. Εξετάσαμε επίσης ένα πολύ αιχμηρό σχέδιο δοντιού. Φαινόταν υπέροχο στην οθόνη, ωστόσο στην πραγματικότητα θα μπορούσε να μετατραπεί στο "τέλειο φονικό όπλο".

Διαφορετικοί κατασκευαστές κοσμημάτων έχουν διαφορετικούς προμηθευτές ημιπολύτιμων και πολύτιμων λίθων και ο καθένας αντιμετωπίζει τις φυσικές πέτρες του με διαφορετικό τρόπο. Γι' αυτό παραγγείλαμε τα ίδια σχέδια και τις ίδιες πέτρες από πολλούς προμηθευτές για να δούμε ποιος σημείωσε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Δεν επιλέξαμε απλώς το πιο όμορφο, αλλά δοκιμάσαμε τα κοσμήματα και σε συνθήκες πίεσης για να δούμε πώς ανταποκρίνονται στη φθορά της καθημερινότητας. Ορισμένα κομμάτια απέτυχαν σε αυτές τις δοκιμές και απαιτήσαμε βελτιώσεις από τον προμηθευτή. Ορισμένα σχέδια αποκλείστηκαν αμέσως ως αδύνατο να υλοποιηθούν σε μεγάλη κλίμακα. Άλλα σχέδια προσαρμόστηκαν ανάλογα όταν η πραγματικότητα απέτυχε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες μας.

Η ματ πέτρα φαίνεται φοβερή στις απεικονίσεις στον υπολογιστή, για παράδειγμα, αλλά θαμπή και άψυχη στην πραγματικότητα. Θέλαμε να φτιάξουμε ένα πράσινο μεταλλικό κρεμαστό κόσμημα, αλλά η διαθέσιμη μέθοδος επιμετάλλωσης όχι μόνο ήταν πιο ακριβή, αλλά και λιγότερο ανθεκτική. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το χρώμα να αρχίσει να ξεθωριάζει και να να είναι επιρρεπές στις γρατσουνιές με την πάροδο του χρόνου - κάτι που δεν ισχύει στα χρυσαφί και μαύρα αξεσουάρ και κοσμήματά μας.

Πάντα προχωράμε σε πολλές επαναλήψεις, αναπροσαρμογές, και ακόμα περισσότερους ποιοτικούς ελέγχους, πριν αποφασίσουμε να προχωρήσουμε στο στάδιο της παραγαγωγής. Για να φτάσει μια σχεδιαστική ιδέα στο στάδιο της υλοποίησης και να πάρει το ΟΚ για παραγωγή, θα πρέπει να είμαστε απολύτως ευχαριστημένοι, περήφανοι και σίγουροι για τη δημιουργία μας.

Όταν είμαστε ευχαριστημένοι με την ποιότητα, τη σχεδίαση και την εμφάνιση, παραγγέλνουμε ένα σετ από το καθένα για να βγάλουμε φωτογραφίες για την ιστοσελίδα. Τραβάμε φωτογραφίες από τα πρώτα εγκεκριμένα δείγματα που παίρνουμε και στη συνέχεια προχωράμε στο ΟΚ για την έναρξη της παραγωγής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν επιλέγουμε τα ομορφότερα κομμάτια για να τα φωτογραφίσουμε. Αυτά που φωτογραφίζουμε είναι τα μοναδικά δείγματα που έχουμε και τα οποία έχουν εγκριθεί για παραγωγή. Τα δικά σας κομμάτια θα φαίνονται διαφορετικά, και αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα με τις φυσικές πέτρες στα αξεσουάρ και τα κοσμήματα.

Η ΑΓΟΡΑ

Ήταν σημαντικό για εμάς να διασφαλίσουμε ότι όλα τα νομίσματα, οι κρεμαστές ταυτότητες τύπου dog tag, και τα επίπεδα μενταγιόν, θα μπορούν να είναι κατάλληλα για εξατομικευμένη χάραξη στο πίσω μέρος τους. Δεδομένου ότι κάθε πέτρα είναι μοναδική, η πέτρα που θα αποκτήσεις θα είναι κυριολεκτικά "one of a kind", και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ενισχύσεις αυτό το ξεχωριστό χαρακτηριστικό, από το να επιλέξεις τη δική σου, μοναδική, εξατομικευμένη χάραξη.

Το τελευταίο βήμα πριν οι δημιουργίες μας βγουν στην αγορά είναι η ανεξάρτητη ποιοτική επαλήθευση όλων των φυσικών λίθων που χρησιμοποιούνται στα ανδρικά κοσμήματα και αξεσουάρ μας. Ένα τυχαίο κομμάτι από κάθε πρώτο φορτίο αποστέλλεται σε ένα εξειδικευμένο εργαστήριο πιστοποίησης όπου, μέσω φασματοσκοπίας, αναγνωρίζεται και πιστοποιείται η ποιοτική ταυτότητα των ημιπολύτιμων και πολύτιμων φυσικών λίθων μας. Έχουμε αρνηθεί στο παρελθόν, και φυσικά θα συνεχίσουμε να αρνιόμαστε στο μέλλον, την αποδοχή αποστολών, εάν διαπιστωθεί ότι οι πέτρες δεν είναι αυτό που ισχυρίζεται ο κατασκευαστής.

Η συλλογή Orisun έχει περάσει τώρα από τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο και τα σχέδια έχουν οριστικοποιηθεί. Απλά περιμένουμε να φτάσει το πρώτο φορτίο για να μπορέσουμε να διαθέσουμε τις δημιουργίες μας στο διαδίκτυο και εν τέλει αυτές να φτάσουν στα χέρια των πελατών μας.

Κάνοντας εγγραφή στο Trendhim Tribe θα λαμβάνεις το ενημερωτικό μας δελτίο και θα μάθεις από τους πρώτους πότε θα κυκλοφορήσει η ολοκαίνουρια συλλογή μας.

Νέες Συλλογές

Edgy Κολιέ με Κρεμαστή Ταυτότητα Dog Tag

Το ανοξείδωτο χειρουργικό ατσάλι είναι 100% ανακυκλώσιμο και η διαδικασία επιμετάλλωσης είναι φιλική προς το περιβάλλον.

Η ευελιξία της απλότητας

Διακριτικό highlight, στοιχείο σε στοίβα, ή συνοδευτικό αξεσουάρ για ρολόι. Ανακάλυψε τα βραχιόλια της συλλογής Collins.

Κολιέ με Φυσικές Ημιπολύτιμες Πέτρες

Η αέναη δημιουργικότητα της Μητέρας Φύσης. Η συλλογή κολιέ Orisun αναδεικνύει τη μοναδική φυσική ομορφιά της πέτρας.

Φόρεσε το Κλειδί της Ζωής

Θεωρούνταν ως το σημάδι της αθανασίας των αρχαίων Αιγυπτίων θεών. Εάν το φορούσες, τι θα σήμαινε για σένα;

Undeniable edge - The Rico Collection

Ο θάνατος σου υπενθυμίζει να ζεις. Τα skulls, οι φυσικές πέτρες και το ανοξείδωτο χειρουργικό ατσάλι κάνουν τη συλλογή R...

Συλλογή Βραχιολιών Sanatio

Με μυστηριακές δυνάμεις ή όχι, η συλλογή βραχιολιών Sanatio ξεχωρίζει με τις όμορφες φυσικές πέτρες. Κάθε πέτρινη χάντρα...

Ας γίνουν τα Αποκαλυπτήρια!

Τα ρολόγια skeleton αναδεικνύουν τον εσωτερικό μηχανισμό που κινεί τους δείκτες. "Γιατί να κρύβεται αυτή η όμορφη χορογρ...

Συλλογή Amager

Ένα κολιέ μπορεί να πει πολλά για σένα. Όμως συνήθως μεταφέρουν ένα μήνυμα. Τα πολύπλευρα βραχιόλια και κολιέ, αφηγούντα...

Προστάτεψε τα Μάτια Σου - Βάλε Χρώμα στη Ζωή Σου

Προστάτεψε τα μάτια σου αυτό το καλοκαίρι με ποιοτικά γυαλιά ηλίου. Συλλογή Waykins Thea - 39 νέα στύλ για ανδρικά γυαλι...

Προβολή όλων των Συλλογών

Νέα Άρθρα

Πώς σχεδιάσαμε τη Συλλογή Traveller's

Έμπνευση της συλλογής η επιθυμία εξερεύνησης του κόσμου. Αξεσουάρ σχεδιασμένα για τους λάτρεις της περιπέτειας.

Ανδρικά Γαμήλια Δαχτυλίδια & Βέρες – Ο Απόλυτος Οδηγός Σου

Η γαμήλια βέρα θα σε συντροφεύει για το υπόλοιπο του έγγαμου βίου σου. Η σωστή επιλογή είναι σημαντική.

Θεραπευτικά Βραχιόλια για Άνδρες – Tι Σημαίνουν οι Λίθοι

Μάθε τι κάνει special τα θεραπευτικά βραχιόλια για άνδρες και πώς να επιλέξεις το σωστό για σένα.

Δώρα για Εκείνον την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ρολόγια, δαχτυλίδια, κολιέ και βραχιόλια σχεδιασμένα στη Δανία. Βρες το τέλειο δώρο Αγίου Βαλεντίνου για εκείνον.

Τι Είναι Το Ρολόι 24ωρου Μονού Δείκτη & Γιατί Αξίζει Να Το Φορέσεις

Πώς διαβάζεις την ώρα και πώς ρυθμίζεις ένα ρολόι 24ωρου μονού δείκτη. Απόκτησε ένα και αφηγήσου την ιστορία σου.

Τι Είναι τα Ρολόγια Moonphase & Πώς Ρυθμίζονται

Η ένδειξη φάσεων σελήνης (moonphase) είναι η αρχαιότερη ένδειξη στα ρολόγια. Μάθε τι δείχνει και πώς ρυθμίζεται.

Σωστός Καθαρισμός & Φροντίδα για Ανδρικά Βραχιόλια

Απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις και απορίες σχετικά με τη σωστή φροντίδα και καθαρισμό για ανδρικά βραχιόλια.

4 Ερωτήσεις Που Πρέπει Να Κάνεις Πριν Αγοράσεις Ρολόι Χειρός Τύπου Skeleton

Αυτές οι 4 ερωτήσεις θα σε βοηθήσουν να κάνεις σωστές online αγορές και να επιλέξεις το κατάλληλο ανδρικό ρολόι skeleton...

Πώς Φοριέται Ένα Ρολόι Τσέπης με Στυλ

Από την επιλογή σωστής αλυσίδας για ρολόι τσέπης έως σε ποια κουμπότρυπα περνιέται. Μάθε πώς φοριέται σωστά το ρολόι τσέ...

Προβολή όλων των Άρθρων
Πίσω
Επαναφορά κωδικού μου

Σας ευχαριστούμε! Αν έχετε λογαριασμό, θα λάβετε από εμάς ένα email. Αν δεν λάβετε email από εμάς είναι επειδή δεν έχετε λογαριασμό. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαργιασμό πατώντας στο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ή στο "Σύνδεση"

Ουπς! Χρειαζόμαστε το email σουΤο email σου δεν είναι έγκυρο