Εξοικονομησε 20% σε ολα τα γυαλια ηλιου

Εξοικονομησε 20% σε ολα τα γυαλια ηλιου

Επιστροφή εντός 365 ημερών - χωρίς ερωτήσεις !
Μεταφορικά 3 € - Επιλογή για Δωρεάν Μεταφορικά πάνω από 49 €-
Επικοινωνία
Αγαπημένα
Καλάθι

Γυαλιά ηλίου – Ποιο σχήμα ταιριάζει καλύτερα στο πρόσωπό σου

Βρες το τέλειο ζευγάρι γυαλιών ηλίου για σένα, ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου.

Ζητήσαμε από την επαγγελματία MUA και στυλίστρια Cianne Denize, η οποία έχει την έδρα της στην Κοπεγχάγη, να μοιραστεί μαζί μας τις στυλιστικές συμβουλές της σχετικά με την επιλογή των σωστών γυαλιών ηλίου για κάθε ανδρικό σχήμα προσώπου, δηλαδή τετράγωνο, ορθογώνιο, επίμηκες, οβάλ, στρογγυλό, ρόμβος, καρδιά, ή τριγωνικό, χωρίς να χρειαστεί κάποιος να τα δοκιμάσει.

1 Γυαλιά ηλίου – ποιο σχήμα ταιριάζει καλύτερα στο πρόσωπό σου1.1 Το οβαλ σχημα προσωπου1.2 Τετραγωνο, ορθογωνιο, ή τριγωνικο σχημα προσωπου1.3 Στρογγυλο ή επιμηκες σχημα προσωπου1.4 Σχημα προσωπου καρδια, ρομβος ή τριγωνικο v1.5 Τι γινεται εαν το προσωπου μου δεν ειναι τελειο;

ΤΟ ΟΒΑΛ ΣΧΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Τι είναι το οβάλ σχήμα προσώπου;

«Σε ένα οβάλ σχήμα προσώπου το μήκος είναι μεγαλύτερο από το πλάτος των ζυγωματικών. Αυτός ο τύπος έχει επίσης φαρδύτερο μέτωπο σε σχέση με το σαγόνι του».

Γυαλιά ηλίου για οβάλ σχήμα προσώπου

«Είναι ένα ισορροπημένο σχήμα προσώπου και ταιριάζει με τα περισσότερα στυλ γυαλιών ηλίου.

Σ' αυτήν την περίπτωση, το ιδανικό ζευγάρι γυαλιών ηλίου θα πρέπει να αναδεικνύει τα δυνατά σημεία του προσώπου σου και να αμβλύνει τα αδύναμα. Αυτό σημαίνει ότι οι άνδρες με οβάλ σχήμα προσώπου πρέπει να προσθέτουν γωνίες στις απαλές καμπύλες τους.

Συνιστούμε να αγοράζεις γυαλιά ηλίου που είναι γεωμετρικά, ορθογώνια ή ελαφρώς τετράγωνα, όπως τα γυαλιά ηλίου aviator».

ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ, ΟΡΘΟΓΩΝΙΟ, Ή ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Τι είναι το τετράγωνο σχήμα προσώπου;

«Το τετράγωνο σχήμα προσώπου χαρακτηρίζεται από θεληματικό πηγούνι και έντονα ζυγωματικά».

Γυαλιά ηλίου για τετράγωνο σχήμα προσώπου

 «Όσοι άνδρες με τετράγωνο σχήμα προσώπου επιθυμούν να αγοράσουν γυαλιά ηλίου, προτείνω να επιλέξουν γυαλιά ηλίου με στρογγυλό πλαίσιο, για να αμβλύνουν τα έντονα χαρακτηριστικά του προσώπου τους. Προτείνω την αγορά γυαλιών ηλίου με στρογγυλούς φακούς ή σε σχήμα δάκρυ (teardrop).

Τα γυαλιά ηλίου με πιο λεπτό σκελετό, όπως είναι ο μεταλλικός σκελετός, κάνουν το πρόσωπο να φαίνεται πιο απαλό χωρίς να χάνεται η αρρενωπότητα που εκπέμπει το τετράγωνο σχήμα προσώπου.

Θα πρέπει να αποφεύγονται τα τετράγωνα ή ορθογώνια γυαλιά ηλίου, καθώς έχουν την τάση να κάνουν το κεφάλι να φαίνεται κοντό επειδή τονίζουν τις γωνίες του προσώπου. Και κανείς δε θέλει ένα κοντό κεφάλι».

ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ Ή ΕΠΙΜΗΚΕΣ ΣΧΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Τι είναι το στρογγυλό σχήμα προσώπου;

«Οι άνδρες με στρογγυλό πρόσωπο έχουν πολλά κοινά με το οβάλ σχήμα προσώπου. Χαρακτηρίζεται από απαλά χαρακτηριστικά και ελαφρώς κυρτό σαγόνι και γραμμή φρυδιών.

Τα ζυγωματικά είναι συνήθως μεγαλύτερα και το μικρό μέτωπο είναι σχεδόν συμμετρικό με τη γραμμή του σαγονιού».

Γυαλιά ηλίου για στρογγυλό σχήμα προσώπου

«Προτίμησε τις γωνίες! Η στυλιστική συμβουλή όσον αφορά τα γυαλιά ηλίου για άνδρες με στρογγυλό σχήμα προσώπου είναι να κάνουν το πρόσωπό τους να φαίνεται μακρύτερο.

Εάν, λοιπόν, έχεις στρογγυλό σχήμα προσώπου, οι ορθογώνιοι και τετράγωνοι σκελετοί "σπάνε" τις καμπύλες, λεπταίνουν τα μάγουλα και βοηθούν το πρόσωπό σου να φαίνεται πιο λεπτό και μακρύτερο.

Τα γυαλιά ηλίου με γωνίες και γεωμετρικό σχήμα προσθέτουν πιο έντονες γραμμές. Έτσι, δημιουργείται ισορροπία μεταξύ των στρογγυλών καμπυλών του προσώπου και των καθαρών γραμμών του σκελετού. Για τους άνδρες, η επιλογή ενός παχύτερου σκελετού προσθέτει επίσης πλάτος.

Τα ανδρικά γυαλιά ηλίου με διαβαθμισμένους (ντεγκραντέ) φακούς προσθέτουν ένα επιπλέον επίπεδο επιμήκυνσης.

Θα πρέπει να αποφεύγεις τα στρογγυλά γυαλιά ηλίου ή οποιοδήποτε ζευγάρι αναδεικνύει τη στρογγυλότητα και τις καμπύλες του προσώπου σου».

ΣΧΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΡΔΙΑ, ΡΟΜΒΟΣ Ή ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ V

Τι είναι το σχήμα προσώπου καρδιά;

«Οι άνδρες με πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς έχουν φαρδύ μέτωπο και φρύδια σε σύγκριση με τα ζυγωματικά τους και μυτερό πηγούνι.

Ορισμένοι στυλίστες θεωρούν ότι αυτό είναι το πιο ευκολοσυνδύαστο από όλα τα σχήματα προσώπου, ωστόσο νομίζω ότι και στο οβάλ σχήμα προσώπου είναι εξίσου εύκολο να βρεις γυαλιά ηλίου».

Γυαλιά ηλίου για σχήμα προσώπου καρδιά

«Στους άνδρες με πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς ταιριάζουν καλύτερα τα γυαλιά ηλίου μεσαίου μεγέθους, τα οποία εξισορροπούν το μικρό πηγούνι και το μεγάλο μέτωπο και τα φρύδια.

Τα γυαλιά ηλίου Aviator δείχνουν υπέροχα σε αυτά τα ανδρικά πρόσωπα, καθώς έχουν πιο φαρδύ κάτω μέρος το οποίο εξισορροπεί το πλάτος του πηγουνιού.

Προτείνω, οι άνδρες με αυτό το σχήμα προσώπου να αποφεύγουν τα πιο σκούρα χρώματα, καθώς έχουν την τάση να κόβουν τη γραμμή του προσώπου. Αντ' αυτού, καλό είναι να προτιμούν rimless (χωρίς πλαίσιο) ή ανοιχτόχρωμους σκελετούς. Σε όσους δεν αρέσουν οι rimless σκελετοί, προτείνω να επιλέξουν γυαλιά ηλίου με λεπτό μεταλλικό σκελετό.

Θα πρέπει να αποφεύγουν να αγοράζουν στρογγυλά γυαλιά ηλίου, καθώς έχουν την τάση να τραβούν την προσοχή στο μέτωπο, κάνοντάς το να φαίνεται μεγαλύτερο».

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ;

Τι συμβαίνει όταν το σχήμα του προσώπου σου περιλαμβάνει ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα για το οποίο νιώθεις αμήχανα;

Κανείς δεν είναι τέλειος (κατ' επέκταση αυτό σημαίνει ότι είναι όλοι τέλειοι!). Όλοι έχουμε κάτι που θα θέλαμε να κρύψουμε ή, αν αυτό είναι αδύνατο, να τραβήξουμε την προσοχή μακριά από αυτό. Ρωτήσαμε την Cianne Denize για τις στυλιστικές συμβουλές που έχει χρησιμοποιήσει σε σειρές του Netflix μέχρι και σε editorial περιοδικών.

  • Μεγάλη μύτη – «Για τους άνδρες με μεγάλη μύτη, προτείνω γυαλιά ηλίου τύπου browline. Με αυτά τα γυαλιά ηλίου, η προσοχή θα στραφεί μακριά από τη μύτη, προς τα μάτια και τα αυτιά».
  • Μεγάλο μέτωπο – «Για όσους άνδρες ανησυχούν ότι το μέτωπό τους θα τραβήξει όλη την προσοχή, προτείνω γυαλιά ηλίου aviator. Αυτό το στυλ ταιριάζει στα περισσότερα σχήματα προσώπου και αποσπά την προσοχή από ένα μεγάλο μέτωπο».
  • Μικρή απόσταση μεταξύ ματιών – «Όσοι άνδρες έχουν μάτια κοντά το ένα στο άλλο, προτείνω γυαλιά ηλίου με διάφανο σκελετό. Θα πρέπει να αποφεύγεται οτιδήποτε πολύ φαρδύ, καθώς διαφορετικά θα υπάρξει ανισορροπία στην εμφάνιση των ματιών».
  • Μικρό πρόσωπο – «Για όσους άνδρες επιθυμούν το πρόσωπό τους να φαίνεται μακρύτερο, προτείνω γυαλιά ηλίου rimless (χωρίς πλαίσιο) ή με ψηλή γέφυρα μύτης. Αυτά τα γυαλιά ηλίου θα τραβήξουν την προσοχή στην άκρη του προσώπου προς όλες τις κατευθύνσεις».

Το μυστικό για επιτυχημένες ηλεκτρονικές αγορές είναι να ξέρεις τι ακριβώς ψάχνεις. Πάντα σε συνδυασμό με μια γενναιόδωρη πολιτική επιστροφών χωρίς αδιάκριτες ερωτήσεις. Εμείς προσφέρουμε το δεύτερο, ενώ όταν θελήσεις να αγοράσεις ανδρικά γυαλιά ηλίου αυτό το άρθρο θα σε βοηθήσει με το πρώτο.