Εξοικονομησε 20% σε ολα τα γυαλια ηλιου

Εξοικονομησε 20% σε ολα τα γυαλια ηλιου

Επιστροφή εντός 365 ημερών - χωρίς ερωτήσεις !
Μεταφορικά 3 € - Επιλογή για Δωρεάν Μεταφορικά πάνω από 49 €-
Επικοινωνία
Αγαπημένα
Καλάθι

Η σημασία των δαχτυλιδιών σε κάθε δάχτυλο για τους άνδρες

Σε ποια δάχτυλα πρέπει να φορούν δαχτυλίδια οι άνδρες;

Το διαδίκτυο είναι γεμάτο από "αρχαία" σοφία σχετικά με το πού πρέπει να φορούν οι άνδρες τα δαχτυλίδια τους και ποιος τύπος δαχτυλιδιών ταιριάζει σε ποιο δάχτυλο και σε ποιο χέρι. Κάποια από αυτά είναι έγκυρα... πολλά από αυτά είναι ασυναρτησίες. Πριν περάσουμε σε μερικές από τις πιο βάσιμες ιδέες που κυκλοφορούν και μπορεί να σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις ένα καλοκουρδισμένο "μήνυμα" ή μια ξεκάθαρη "δήλωση" στις αρθρώσεις των δαχτύλων σου, ας αποσαφηνίσουμε μια σημαντική παράμετρο: είναι το στυλ σου, η ιστορία σου, και κανείς δεν μπορεί να σου πει ότι η αφήγηση του στυλ ή της ιστορίας σου είναι λάθος. Φόρεσε ένα signet δαχτυλίδι στο μικρό σου δάχτυλο, αν αυτό είναι που επιθυμείς. Δεν υπάρχει "λάθος τρόπος" στο accessorizing.*

*Ορισμένες ομάδες και οργανισμοί έχουν στυλιστικούς κανόνες σχετικά με το πώς πρέπει να φοριούνται τα αξεσουάρ που φέρουν το σήμα / λογότυπό τους.

Τα δαχτυλίδια στέλνουν ένα μήνυμα. Δείχνουν αν είσαι ή όχι ελεύθερος, αν έχεις αποφοιτήσει από ένα συγκεκριμένο πανεπιστήμιο, αν είσαι πιστός σε ένα σύλλογο ή ακόμα και αν έχεις συγκεκριμένες προτιμήσεις στο σεξ (ή όχι). Το αν ο κόσμος καταλαβαίνει το μήνυμα ή όχι, δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι εσύ γνωρίζεις τους συμβολισμούς στην αφήγηση της ιστορίας σου.

1 Η σημασία των δαχτυλιδιών σε κάθε δάχτυλο για τους άνδρες1.1 Σε ποιο χέρι πρέπει να φορούν δαχτυλίδια οι άνδρες;1.2 Τι σημαίνουν τα δάχτυλα;1.3 Τι σημαίνουν τα δαχτυλίδια στα δάχτυλά σου1.4 Ανδρικά δαχτυλίδια - γενικοί κανόνες1.5 Μας ρωτησατε - σας απανταμε

Σε ποιο χέρι πρέπει να φορούν δαχτυλίδια οι άνδρες;

Ορισμένες κουλτούρες χωρίζουν τα χέρια σε αρσενικό και θηλυκό. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το δεξί χέρι θεωρείται το αρσενικό χέρι, καθώς ως επί το πλείστον με αυτό το χέρι κάνουμε τα περισσότερα (οι δεξιόχειρες) - σε αντίθεση με το αριστερό χέρι που έχει πιο παθητικό ρόλο και προορίζεται για πιο "ντελικάτες" δραστηριότητες. Υπάρχει ένας κόκκος σοφίας σε αυτήν την αντίληψη, παρόλο που ταξινομεί αυθαίρετα τα χέρια σε αρσενικό και θηλυκό (ενεργητικό και παθητικό) παρακάμπτοντας τελείως την αριστεροχειρία ή τις περιπτώσεις ανθρώπων που χρησιμοποιούν εξίσου και τα δυο τους χέρια.

Ακόμη και οι αμφιδέξιοι άνδρες έχουν ένα κυρίαρχο χέρι. Η αμφιδεξιότητα (ή αλλιώς αμφιχειρία) είναι η ικανότητα να χρησιμοποιούμε και τα δύο χέρια μας με την ίδια ευκολία. Είναι μια δεξιότητα που μαθαίνεται, ενώ η εκ γενετής αμφιδεξιότητα είναι εξαιρετικά σπάνια. Η συντριπτική πλειοψηφία από εμάς, όμως, έχει ένα κυρίαρχο χέρι, το οποίο, ακόμα και όταν μιλάμε, το μετακινούμε, κάνουμε χειρονομίες και δείχνουμε πράγματα. Το κυρίαρχο χέρι μας τραβάει την προσοχή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι ιδανικό για καθαρή έκφραση. Από την άλλη, στο μη κυρίαρχο χέρι μας έχουμε την τάση να φοράμε το ρολόι μας. Προσθέτοντας καποια αξεσουάρ ή/και κοσμήματα στο κυρίαρχο χέρι μας, μπορούμε να εξισορροπήσουμε οπτικά και στυλιστικά το look μας.

Ένας καλός κανόνας είναι να θεωρούμε το μη κυρίαρχο χέρι μας ως ένα στοιχείο μακροπρόθεσμης προοπτικής και το κυρίαρχο χέρι μας ως ένα στοιχείο βραχυπρόθεσμης προοπτικής. Εάν επιθυμείς η γαμήλια βέρα σου να διαρκέσει για πάντα, θα πρέπει να τη φοράς σε δάχτυλο του μη κυρίαρχου χεριού σου. Για παράδειγμα, εάν είσαι δεξιόχειρας, οτιδήποτε βάλεις στο δεξί σου χέρι θα έχει σαφώς μεγαλύτερες πιθανότητες να υποστεί φθορές λόγω των διαφόρων δραστηριοτήτων σου σε καθημερινή βάση. Έχεις κληρονομήσει ένα υπέροχο δαχτυλίδι signet (αυτά τα δαχτυλίδια είναι γνωστά και ως δαχτυλίδια σινιέ ή δαχτυλίδια σεβαλιέ) ως οικογενειακό κειμήλιο; Καλό θα ήταν να το φοράς στον δείκτη ή στο μικρό δάχτυλο του μη κυρίαρχου χεριού σου.

Μη κυρίαρχο χέρι
Ταυτότητα Μονιμότητα / Διαχρονικότητα Δήλωση του ποιος είσαι

Κυρίαρχο χέρι
Έκφραση Προσωρινό / Πρόσκαιρο Δήλωση του πώς αισθάνεσαι

Τι σημαίνουν τα δάχτυλα;

Η σύντομη εκδοχή

  • Μικρό δάχτυλο – έκφραση – σηματοδοτεί τη διάνοια και τις επικοινωνιακές δεξιότητες.
  • Παράμεσο δάχτυλο – κατάσταση σχέσης – σε αυτό το δάχτυλο φοριέται συνήθως η γαμήλια βέρα.
  • Μεσαίο δάχτυλο – ατομικότητα – επικοινωνεί την τάξη και τον σκοπό.
  • Δείκτης – προσήλωση – ηγεσία και φιλοδοξία – σε αυτό το δάχτυλο φοριούνται συνήθως δαχτυλίδια μέλους (ομάδας, οργανισμού, κτλ.).
  • Αντίχειρας – δύναμη χαρακτήρα – προβάλλει θέληση και ελευθερία σκέψης.

  • Μαύρο Δαχτυλίδι Ryker
    Lucleon
    29 €
    Μαύρο Δαχτυλίδι Ryker
    Χάραξέ το
  • Atlantis | Signet Ατσάλινο Δαχτυλίδι Lapis Lazuli
    Waykins
    39 €
    Atlantis | Signet Ατσάλινο Δαχτυλίδι Lapis Lazuli
    Χάραξέ το
  • Χρυσαφί Ατσάλινο Δαχτυλίδι Ryker
    Lucleon
    29 €
    Χρυσαφί Ατσάλινο Δαχτυλίδι Ryker
    Δημοφιλές δώρο
    Χάραξέ το
  • Ατσάλινο Δαχτυλίδι Μασόνος
    Lucleon
    29 €
    Ατσάλινο Δαχτυλίδι Μασόνος
    Χάραξέ το
  • Ασημί Δαχτυλίδι Leigh Gravel
    Lucleon
    29 €
    Ασημί Δαχτυλίδι Leigh Gravel
    Χάραξέ το
  • Ασημί Ατσάλινο Δαχτυλίδι Ryker
    Lucleon
    25 €
    Ασημί Ατσάλινο Δαχτυλίδι Ryker
    Χάραξέ το
  • Ασημί Δαχτυλίδι Len Gravel
    Lucleon
    29 €
    Ασημί Δαχτυλίδι Len Gravel
    Χάραξέ το
  • Obelius | Vintage Χρυσαφί Ατσάλινο Signet Δαχτυλίδι Owl of Athena
    Lucleon
    39 €
    Obelius | Vintage Χρυσαφί Ατσάλινο Signet Δαχτυλίδι Owl of Athena
    Χάραξέ το
  • Μαύρο Ατσάλινο Δαχτυλίδι Liam
    Lucleon
    29 €
    Μαύρο Ατσάλινο Δαχτυλίδι Liam
    Χάραξέ το
  • Γκρι Μεταλλικό Δαχτυλίδι Len Moss Agate Gravel
    Lucleon
    29 €
    Γκρι Μεταλλικό Δαχτυλίδι Len Moss Agate Gravel
    Χάραξέ το
  • Orphic | Ασημί Ατσάλινο Δαχτυλίδι Signet Black Zirconia Volcanic
    Arkai
    39 €
    Orphic | Ασημί Ατσάλινο Δαχτυλίδι Signet Black Zirconia Volcanic
    Χάραξέ το
  • Χρυσαφί Δαχτυλίδι Len Gravel
    Lucleon
    29 €
    Χρυσαφί Δαχτυλίδι Len Gravel
    Χάραξέ το
  • Atlantis | Signet Δαχτυλίδι Onyx
    Waykins
    39 €
    Atlantis | Signet Δαχτυλίδι Onyx
    Χάραξέ το
  • Gunmetal Δαχτυλίδι Len Onyx Gravel
    Lucleon
    29 €
    Gunmetal Δαχτυλίδι Len Onyx Gravel
    Χάραξέ το
  • Περιστροφικό Δαχτυλίδι Lanz Makt
    Lucleon
    35 €
    Περιστροφικό Δαχτυλίδι Lanz Makt
    Χάραξέ το
  • Aspero | Ασημί Ατσάλινο Δαχτυλίδι Skull Signet
    Lucleon
    29 €
    Aspero | Ασημί Ατσάλινο Δαχτυλίδι Skull Signet
  • Ace | Ασημί Ατσάλινο Signet Δαχτυλίδι Royal Flush
    Seizmont
    35 €
    Ace | Ασημί Ατσάλινο Signet Δαχτυλίδι Royal Flush
    Χάραξέ το
  • Γκρι Ατσάλινο Δαχτυλίδι με Μαύρη Πέτρα Jax Black & Grey Signet
    Moody Mason
    29 €20 €
    Γκρι Ατσάλινο Δαχτυλίδι με Μαύρη Πέτρα Jax Black & Grey Signet
    Outlet -30%
    Χάραξέ το
  • Ασημί Ατσάλινο Δαχτυλίδι με Μαύρο Όνυχα Shem
    Sidegren
    29 €
    Ασημί Ατσάλινο Δαχτυλίδι με Μαύρο Όνυχα Shem
    Χάραξέ το
  • Orisun | Χρυσαφί Δαχτυλίδι Σφραγίδα Signet Αφρικανικός Νεφρίτης
    Arkai
    29 €
    Orisun | Χρυσαφί Δαχτυλίδι Σφραγίδα Signet Αφρικανικός Νεφρίτης
    Χάραξέ το
  • Τι σημαίνουν τα δαχτυλίδια στα δάχτυλά σου

    Η μακρά εκδοχή

    Το Μικρό Δάχτυλο

    Ορισμένοι πρακτικοί της ινδικής φιλοσοφίας συσχετίζουν το μικρό δάχτυλο του χεριού με το jala, το στοιχείο του νερού. Η δυτική παράδοση τείνει να συσχετίζει το μικρό δάχτυλο με τον Ερμή, τον θεό του εμπορίου, του οικονομικού κέρδους, της επικοινωνίας και της ευγλωττίας. Τα δαχτυλίδια στο μικρό δάχτυλο θεωρείται ότι σηματοδοτούν τη διάνοια και την πονηριά. Οι ισχυροί επιχειρηματίες, οι πολιτικοί και άλλοι άνδρες με επιρροή που μιλούν γλυκά, συχνά φορούν δαχτυλίδια στο μικρό δάχτυλο.

    Τα δαχτυλίδια για το μικρό δάχτυλο τραβούν την προσοχή. Η θέση τους εκθέτει σε μεγαλύτερο βαθμό την επιφάνεια του δαχτυλιδιού απ' ό,τι αν βρισκόταν στο μεσαίο δάχτυλο. Μάλιστα, αν φοράς μόνο ένα δαχτυλίδι και μάλιστα στο μικρό δάχτυλο, αυτό βρίσκεται μακριά από το κέντρο του πλαισίου σου, οπότε μπορεί να αποτελέσει μια δυνατή δήλωση από μόνο του. Τα απλά court designs ταιριάζουν καλά στο μικρό δάχτυλο, αλλά τίποτα δεν έχει μεγαλύτερη "δύναμη αφηγητικής έκφρασης" από ένα δαχτυλίδι signet (αυτά τα δαχτυλίδια είναι γνωστά και ως δαχτυλίδια σινιέ ή δαχτυλίδια σεβαλιέ ή δαχτυλίδια σφραγίδα). Δεδομένου ότι το μικρό δάχτυλο είναι το λιγότερο χρησιμοποιούμενο μέρος του χεριού σου, τα πολύπλοκα σχέδια και οι επιφάνειες, που χαρακτηρίζουν αυτά τα ανδρικά δαχτυλίδια, δε θα σε ενοχλούν τόσο πολύ στην καθημερινότητά σου.

    Παράμεσος

    Ο παράμεσος συνδέεται με το prthvi, δηλαδή το γήινο στοιχείο στην ινδική φιλοσοφία, ενώ η Δύση συνδέει τον παράμεσο με τον Απόλλωνα, τον θεό της μουσικής, της αλήθειας, της θεραπείας και της ποίησης, μεταξύ άλλων. Είναι περισσότερο γνωστός ως το δάχτυλο στο οποίο φοράμε τη βέρα του αρραβώνα ή τη γαμήλια βέρα, μόλις πάρουμε τη μεγάλη απόφαση να μοιραστούμε τη ζωή μας με τον άνθρωπο που μας συναρπάζει και μας δίνει κίνητρο να "ρίξουμε" άγκυρα σε μία και μοναδική σχέση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνήθως συνδέεται πλέον με την αφοσίωση και τον σεβασμό κάθε είδους.

    Τα παντρεμένα ζευγάρια φοράνε τις βέρες τους στον παράμεσο - βεβαίως και πολλοί αρραβωνιασμένοι φοράνε τις βέρες των αρραβώνων τους στον παράμεσο - μερικοί άνθρωποι σε σοβαρές σχέσεις δε φοράνε δαχτυλίδια υπόσχεσης μέχρι να είναι έτοιμοι να κάνουν το μεγάλο βήμα. Βεβαίως, υπάρχουν και πολλοί θρησκόληπτοι που φορούν δαχτυλίδια αγνότητας στον παράμεσο.

    Ο τύπος του δαχτυλιδιού που θα επιλέξεις να φορέσεις στον παράμεσο εξαρτάται από την κατάστασή σου. Ρίξε μια ματιά στον απόλυτο οδηγό μας για ανδρικές βέρες αρραβώνων και μάθε πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες επί του θέματος. Ετοιμάσαμε, επίσης, ένα άρθρο για ανδρικές γαμήλιες βέρες.

    Αν προσπαθείς να επικοινωνήσεις ότι δεν είσαι πια "διαθέσιμος", ακόμα και ένα απλό δαχτυλίδι τύπου court μπορεί να στείλει το πιο ξεκάθαρο μήνυμα. Δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε μεγάλα signet δαχτυλίδια ή περίτεχνα ornate δαχτυλίδια ως αξεσουάρ / κόσμημα για την επικοινωνία της κατάστασης της σχέσης του κατόχου. Σ' αυτήν την περίπτωση, το μήνυμα θα μπορούσε να "θολώσει" λόγω απόκλισης από τις συνηθισμένες προσδοκίες. Από την άλλη, βεβαίως, αυτό το "θόλωμα" μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που επιδιώκεις για την κατάσταση της σχέσης σου... το "είναι περίπλοκο" μπορεί εν τέλει να αποτελεί αυτοσκοπό για πολλούς.

    Μεσαίο Δάχτυλο

    Δεν υπάρχει καμία συγκεκριμένη πολιτισμική παράδοση που να σχετίζεται με τη χρήση δαχτυλιδιών στο μεσαίο δάχτυλο, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για καθαρή έκφραση. Η ινδική φιλοσοφία συνδέει το μεσαίο δάχτυλο με το ākāśa, το στοιχείο του διαστήματος ή του αιθέρα, ενώ στη Δύση, ο Κρόνος είναι αυτός που έχει την τιμή.

    Η έλλειψη παραδοσιακής σημασίας δεν εμπόδισε να του προσδωθούν διάφοροι νοηματικοί συμβολισμοί τα τελευταία χρόνια. Λόγω της θέσης του (κέντρο δαχτύλων), πολλοί θεωρούν ότι συμβολίζει την ισορροπία, την τάξη και τον σκοπό, ενώ άλλοι δίνουν νόημα στο μέγεθος και την εξέχουσα θέση του, συνδέοντας το μεσαίο δάχτυλο με την ατομικότητα, τον σκοπό, την προσωπική ταυτότητα και την αυτοανάλυση.

    Οι περισσότεροι άνδρες που φορούν βέρα γάμου ή αρραβώνων επιλέγουν να μην φορούν δαχτυλίδι στο μεσαίο δάχτυλο του ίδιου χεριού, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει ζημιά και στα δυο δαχτυλίδια λόγω της ενδεχόμενης μεταξύ τους τριβής. Επίσης, να έχεις κατά νου ότι, δεδομένου ότι ο δείκτης είναι το πιο ενεργό μέρος του χεριού σου, ένα μεγάλο, ογκώδες δαχτυλίδι ακριβώς δίπλα του μπορεί να φθαρθεί μετά από λίγο.

    Αξίζει να αναφερθεί ότι ένα μαύρο δαχτυλίδι στο μεσαίο δάχτυλο του δεξιού χεριού είναι γνωστό ως "δαχτυλίδι Ace", το οποίο χρησιμοποιείται από τα μέλη της άφυλης κοινότητας ως μορφή αναγνώρισης.

    Δείκτης

    Παραδοσιακά προορίζεται για δαχτυλίδια signet (γνωστά και ως δαχτυλίδια σινιέ ή δαχτυλίδια σεβαλιέ ή δαχτυλίδια σφραγίδα) που συνήθως κοσμούνται από οικογενειακό οικόσημο. Σε ορισμένες ευρωπαϊκές μοναρχίες, ήταν παράνομο για τους χωρικούς να έχουν δαχτυλίδια οποιουδήποτε είδους στο δείκτη του χεριού τους, για να μην περνιούνται για άνδρες με επιρροή και κοινωνικό κύρος. Ένα δαχτυλίδι στο δείκτη επικοινωνεί ηγεσία, εξουσία, φιλοδοξία, αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση.

    Συνδέεται με το vāyu, το στοιχείο του αέρα στην ινδική φιλοσοφία και με τον Δία, τον θεό του ουρανού και του κεραυνού - βασιλιά των θεών - στη Δύση. Το να φοράς ένα δαχτυλίδι στο δείκτη του χεριού σου σηματοδοτεί την υπακοή και την αφοσίωση. Τα signet δαχτυλίδια που φοριούνται στον δείκτη χαρακτηρίζονται ως δαχτυλίδια κοινωνικής τάξης, ως δαχτυλίδια αδελφότητας, ως δαχτυλίδια μέλους σε συλλόγους, ομάδες, οργανώσεις, κτλ.

    Ένα δαχτυλίδι που φοριέται στο δείκτη έχει πολύ χώρο για να λάμψει. Αυτός ο χώρος μεταξύ του δείκτη και του αντίχειρα είναι το πιο ενεργό μέρος του χεριού και ο μεγάλος χώρος επιτρέπει στο δαχτυλίδι να είναι ορατό σχεδόν σε όλη του την επιφάνεια. Το τέλειο δάχτυλο για να πειραματιστείς με πολύπλοκα σχέδια και μεγάλα δαχτυλίδια, οπότε έχεις το "πράσινο φως" για να ξεπεράσεις τα κοινότυπα.

    Αντίχειρας

    Αν και τεχνικά δεν είναι δάχτυλο, ας το αντιμετωπίσουμε ως δάχτυλο για χάρη του στυλ. Η ινδική φιλοσοφία το συνδέει με το tejas, το στοιχείο της φωτιάς. Στη Δύση, συνδέεται με τον Άρη, τον θεό του πολέμου. Το να φοράς δαχτυλίδι στον αντίχειρά σου δείχνει τη δύναμη της θέλησης, τη δύναμη του χαρακτήρα, την ελευθερία της σκέψης και την αυτοπεποίθησή σου. Εύστοχοι συνειρμοί, δεδομένου ότι τα δαχτυλίδια που φοριούνται στον αντίχειρα είναι πιθανώς τα λιγότερο συνηθισμένα και, ως εκ τούτου, έχουν μεγάλη στυλιστική αξία.

    Σε ορισμένες κουλτούρες, οι άνδρες φορούν δαχτυλίδια στους αντίχειρες ως ένδειξη πλούτου και επιρροής. Όσο πιο πολλά δαχτυλίδια, τόσο μεγαλύτερος ο πλούτος του άνδρα. Το πάχος του αντίχειρα και η μοναχική του θέση κάνουν τα μεγάλα, ογκώδη δαχτυλίδια με περίτεχνα σχέδια να ξεχωρίζουν. Άπλετος ζωτικός χώρος για πειραματισμούς και μεγάλα μεγέθη. Προσοχή όμως με τα signet δαχτυλίδια, γιατί τείνουν να ξεχωρίζουν στον ήδη ξεχωρίζοντα αντίχειρα.

  • Ασημί Δαχτυλίδι Βέρα Τιτανίου Aesop Cade
    Lucleon
    29 €
    Ασημί Δαχτυλίδι Βέρα Τιτανίου Aesop Cade
    Χάραξέ το
  • Ασημί και Μαύρο Δαχτυλίδι Βέρα Τιτανίου Aesop Keith
    Lucleon
    29 €
    Ασημί και Μαύρο Δαχτυλίδι Βέρα Τιτανίου Aesop Keith
    Χάραξέ το
  • Hyperan | 8 mm Ασημί Δαχτυλίδι Τιτανίου με Μπλε Ζιργκόν
    Lucleon
    45 €
    Hyperan | 8 mm Ασημί Δαχτυλίδι Τιτανίου με Μπλε Ζιργκόν
    Χάραξέ το
  • Ασημί Δαχτυλίδι Βέρα με Χρυσαφί Αυλακώσεις Aesop Wave
    Lucleon
    29 €
    Ασημί Δαχτυλίδι Βέρα με Χρυσαφί Αυλακώσεις Aesop Wave
    Χάραξέ το
  • Μαύρο Δαχτυλίδι Βέρα Τιτανίου Aesop Kash
    Lucleon
    25 €
    Μαύρο Δαχτυλίδι Βέρα Τιτανίου Aesop Kash
    Χάραξέ το
  • Δαχτυλίδι Βέρα Τιτανίου Aesop Hayes
    Lucleon
    29 €
    Δαχτυλίδι Βέρα Τιτανίου Aesop Hayes
    Χάραξέ το
  • Ασημί Δαχτυλίδι Βέρα Τιτανίου Aesop Louis
    Lucleon
    29 €
    Ασημί Δαχτυλίδι Βέρα Τιτανίου Aesop Louis
    Χάραξέ το
  • Μαύρο Δαχτυλίδι Βέρα Τιτανίου Aesop Cade
    Lucleon
    29 €
    Μαύρο Δαχτυλίδι Βέρα Τιτανίου Aesop Cade
    Χάραξέ το
  • Hyperan | 8 mm Ασημί Δαχτυλίδι Τιτανίου Celtic Knot
    Lucleon
    45 €
    Hyperan | 8 mm Ασημί Δαχτυλίδι Τιτανίου Celtic Knot
    Χάραξέ το
  • Hyperan | 8 mm Μαύρο Δαχτυλίδι Τιτανίου Prism
    Lucleon
    45 €
    Hyperan | 8 mm Μαύρο Δαχτυλίδι Τιτανίου Prism
    Χάραξέ το
  • Hyperan | 8 mm Μαύρο Δαχτυλίδι Τιτανίου με Μοτίβο Ανάγλυφη Επιφάνεια Ελαστικού
    Lucleon
    35 €
    Hyperan | 8 mm Μαύρο Δαχτυλίδι Τιτανίου με Μοτίβο Ανάγλυφη Επιφάνεια Ελαστικού
    Χάραξέ το
  • Hyperan | 8 mm Ασημί Δαχτυλίδι Τιτανίου με Carbon Fibre Inlay
    Lucleon
    45 €
    Hyperan | 8 mm Ασημί Δαχτυλίδι Τιτανίου με Carbon Fibre Inlay
    Χάραξέ το
  • Χρυσαφί Δαχτυλίδι Βέρα Τιτανίου Aesop Cade
    Lucleon
    25 €
    Χρυσαφί Δαχτυλίδι Βέρα Τιτανίου Aesop Cade
    Χάραξέ το
  • Μαύρο και Ασημί Δαχτυλίδι Βέρα Τιτανίου Aesop Reed
    Lucleon
    29 €
    Μαύρο και Ασημί Δαχτυλίδι Βέρα Τιτανίου Aesop Reed
    Χάραξέ το
  • Δαχτυλίδι Celtic Glow-in-the-Dark
    Fort Tempus
    25 €
    Δαχτυλίδι Celtic Glow-in-the-Dark
    Χάραξέ το
  • Μαύρο και Ασημί Δαχτυλίδι Βέρα Τιτανίου Aesop Keith
    Lucleon
    29 €
    Μαύρο και Ασημί Δαχτυλίδι Βέρα Τιτανίου Aesop Keith
    Χάραξέ το
  • Ασημί Δαχτυλίδι Βέρα Τιτανίου Aesop Kash
    Lucleon
    25 €
    Ασημί Δαχτυλίδι Βέρα Τιτανίου Aesop Kash
    Χάραξέ το
  • Δαχτυλίδι Βέρα Τιτανίου Aesop Wooden
    Lucleon
    39 €
    Δαχτυλίδι Βέρα Τιτανίου Aesop Wooden
    Χάραξέ το
  • Ασημί Δαχτυλίδι Βέρα Τιτανίου Aesop Reed
    Lucleon
    29 €
    Ασημί Δαχτυλίδι Βέρα Τιτανίου Aesop Reed
    Χάραξέ το
  • Χρυσαφί Δαχτυλίδι Τιτανίου 6mm
    Trendhim
    25 €
    Χρυσαφί Δαχτυλίδι Τιτανίου 6mm
    Χάραξέ το
  • Ανδρικά Δαχτυλίδια - Γενικοί Κανόνες

    Οι κανόνες είναι για να σπάνε. Ωστόσο, καλό είναι να τους γνωρίζεις, ώστε να μπορείς να τους παραβιάζεις σκόπιμα. Δεν θέλεις να είσαι ο τύπος που θα σηκώνει τα χέρια ψηλά στη fashion police και θα λες: "Συγγνώμη, αστυνόμε, απλά δεν το ήξερα".

    Προσάρμοσε το Πλαίσιο

    Αν είσαι ψηλός με αδύνατη σωματική διάπλαση, τα χοντρά, ογκώδη δαχτυλίδια θα δείχνουν περίεργα στο χέρι σου. Θα υπερκαλύψουν την εμφάνισή σου και θα την υπερφορτώσουν. Αν είσαι κοντός και γεροδεμένος, τα λεπτεπίλεπτα δαχτυλίδια θα χαθούν πάνω σου. Τα δαχτυλίδια δεν ανήκουν στα ανδρικά αξεσουάρ όπου επιλέγεις το αντίθετο του σωματότυπού σου.

    Η Λαμπρότητα της Ισορροπίας

    Προσπάθησε να μην φορτώνεις όλα τα δαχτυλίδια σου στο ένα χέρι αφήνοντας το άλλο χέρι άδειο. Η ομοιόμορφη κατανομή των αξεσουάρ και στα δύο χέρια δημιουργεί μια πολύ πιο συνεκτική εμφάνιση.

    Ταίριαξε τα Μέταλλα

    Όπως συμβαίνει με κάθε είδος αξεσουάρ, το ταίριασμα των χρωμάτων έχει σημασία. Ασημί ρολόι, ατσάλινο βραχιόλι και ατσάλινα δαχτυλίδια φαίνονται πολύ καλύτερα από ασημί ρολόι, κόκκινο βραχιόλι και δαχτυλίδια σε κάθε χρώμα του ουράνιου τόξου.

    Αν επιθυμείς να παίξεις με συνδυασμούς, συνδύασε ψυχρά χρώματα με ψυχρά μέταλλα. Το ασημί και το μπλε δείχνουν υπέροχα μαζί, το ίδιο και το χρυσό με το κόκκινο. Μπορείς να εμβαθύνεις σε ακόμα πιο περίπλοκους χρωματικούς συνδυασμούς και μίξεις όταν έχεις τα βασικά, αλλά το να έχεις ένα ασημένιο δαχτυλίδι μέσα σε μια "θάλασσα" χρυσού θα μοιάζει σίγουρα με στυλιστική απροσεξία ή έλλειψη βασικών γνώσεων του στυλ. Αν επιθυμείς να φορέσεις τόσο χρυσά όσο και ασημένια αξεσουάρ και κοσμήματα για άνδρες, προσπάθησε να τα διατηρήσεις σε ισορροπία. Με αυτόν τον τρόπο, θα φαίνεται σκόπιμο και θα δημιουργήσεις μια ωραία διασπορά ψυχρών και θερμών τόνων.

    Η γνώση αυτών των βέλτιστων πρακτικών - αυτών των "κανόνων" - σου επιτρέπει να τους προσαρμόσεις στα μέτρα σου ή ακόμα και να τους παραβείς, αν το επιλέξεις. Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ του να τους παραβιάζεις κατά λάθος και του να τους αψηφάς σκόπιμα. Η διαφορά έγκειται στην ιστορία που θα αφηγηθείς όταν σε ρωτήσουν γι' αυτό. Γιατί τα αξεσουάρ είναι από τους καλύτερους "εκκινητές" συζητήσεων. Αφηγήσου την ιστορία σου με τον δικό σου μοναδικό τρόπο.

    Για ακόμα περισσότερες πληροφορίες και βοήθεια σχετικά με την επιλογή των δαχτυλιδιών, διάβασε τον απόλυτο οδηγό μας για τα ανδρικά δαχτυλίδια εδώ.

    ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΤΕ - ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ