Εξοικονομησε 20% σε ολα τα γυαλια ηλιου

Εξοικονομησε 20% σε ολα τα γυαλια ηλιου

Επιστροφή εντός 365 ημερών - χωρίς ερωτήσεις !
Μεταφορικά 4 € - Επιλογή για Δωρεάν Μεταφορικά πάνω από 49 €-
Επικοινωνία
Αγαπημένα
Καλάθι

4 Συμβουλές Στυλ για Ανδρικά Δαχτυλίδια

Είτε παίρνεις στυλιστικές ιδέες από τον Bruno Mars φορώντας τεράστια δαχτυλίδια ή ανήκεις στους λάτρεις των παλιών καλών ημερών όταν οι άνδρες ήξεραν πώς να επιλέγουν και να φορούν ανδρικά αξεσουάρ, καλό είναι να γνωρίζεις ότι τα δαχτυλίδια αποτελούν δυνατή τάση και ήρθαν για να μείνουν. Οπότε το να γνωρίζεις πώς να τα επιλέγεις και πώς να τα φοράς είναι μια γνώση σημαντική, εάν φυσικά δίνεις έμφαση στην καλαισθησία του στυλ σου. Μάθε πώς να φοράς τα δαχτυλίδια σου με στυλ, ακολουθώντας τις 4 απλές συμβουλές μας. Αν ψάχνεις για έμπνευση και στυλιστικές προτάσεις, συνιστούμε να ρίξεις μια ματιά στα bestsellers μας.

Τι κοινό έχουν οι Αιγύπτιοι Φαράω, οι αδίστακτοι Βίκινγκς πολεμιστές, και οι Σουλτάνοι της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας;

Όλοι τους αγαπούσαν και φορούσαν δαχτυλίδια.

Πιστεύουμε πώς έφτασε η ώρα τα ανδρικά δαχτυλίδια να λάβουν την προσοχή που τους αρμόζει. Και όχι, τα ανδρικά δαχτυλίδια δεν προορίζονται μόνο για τους αριστοκράτες ούτε και αποτελούν στυλιστικό προνόμιο καλλιτεχνών που έχουν κερδίσει Grammy. Μπορείς κι εσύ να φορέσεις ένα (ή 2) με στυλ.

Τα δαχτυλίδια για άνδρες έχουν διανύσει τεράστια απόσταση από την αιμοβόρα εποχή των Βίκινγκς και πλέον αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ανδρικής φινέτσας, από τα απλά με καθαρές σχεδιαστικές γραμμές βεράκια από Τιτάνιο έως και τα πιο εντυπωσιακά Moody Mason δαχτυλίδια.

Το επόμενο δαχτυλίδι σου είναι κάπου εκεί έξω και σε περιμένει να το ανακαλύψεις – από στιβαρά δαχτυλίδια-σφραγίδα (signet) που θα κινούσαν το ενδιαφέρον ακόμα και του Θεού Όντιν έως φινετσάτα αρρενωπά δαχτυλίδια διακοσμημένα με μαύρο Όνυχα… και το καλύτερο...; Δε θα χρειαστεί να διασχίσεις τον φορτουνιασμένο Ατλαντικό, ούτε και να κάνεις επιδρομές σε Αγγλικά χωριουδάκια, όπως έκαναν οι Βίκινγκς, για να το βρεις.

1 4 συμβουλές στυλ για ανδρικά δαχτυλίδια1.1 Πώς φοριούνται με στυλ τα ανδρικά δαχτυλίδια1.2 1. φόρεσε το δαχτυλίδι σου με αυτοπεποίθηση1.3 2. δώσε έμφαση στην άνεση1.4 3. σωστό ταίριασμα μετάλλων & απόχρωσης δέρματος1.5 4. keep it simple (ή μήπως όχι;)1.6 Το δαχτυλίδι σου θα αφηγηθεί μια ιστορία1.7 4 τύποι δαχτυλιδιών για να ξεκινήσεις1.8 Μας ρωτησατε – σας απανταμε

Πώς Φοριούνται με Στυλ τα Ανδρικά Δαχτυλίδια

1. Φόρεσε το Δαχτυλίδι σου με Αυτοπεποίθηση

Θες να μάθεις ένα από τα σημαντικότερα μυστικά του ανδρικού στυλ που πρέπει να γνωρίζει ο κάθε άνδρας;

**Ανεξαρτήτως τι δαχτυλίδι φοράς... φόρα το με αυτοπεποίθηση. **

Όταν φορέσεις ένα δαχτυλίδι για πρώτη φορά, το πιθανότερο είναι να το νιώσεις παράξενα στο δάχτυλό σου. Θα νιώθεις το βάρος του και ίσως και λίγο άβολα. Λογικό, εάν δεν έχεις συνηθίσει να φοράς δαχτυλίδια, γενικότερα.

Σ' αυτήν την περίπτωση, σε συμβουλεύουμε να επιλέξεις ένα ελαφρύ δαχτυλίδι. Δοκίμασε ένα βεράκι περίπου 8mm (5/16”) και δες πώς θα το νιώθεις στο δάχτυλό σου.

Στην τελική, θα πρέπει να θυμάσαι ότι η αυτοπεποίθηση που θα επιδεικνύεις φορώντας το θα κάνει το δαχτυλίδι σου να μοιάζει στα καλύτερά του. Εάν ανήκεις σε εκείνους που έχουν τη τάση να κρύβουν συνεχώς τα χέρια τους στην τσέπη, τότε το πιθανότερο είναι να μη σου ταιριάζουν τα δαχτυλίδια.

2. Δώσε Έμφαση στην Άνεση

Η άνεση και η αυτοπεποίθηση πάνε χέρι χέρι. Είναι δύσκολο να νιώθεις αυτοπεποίθηση όταν το δαχτυλίδι που φοράς πονάει και πρήζει το δάχτυλό σου.

  • Ποιο είναι το δυνατό σου χέρι;
  • Κάνεις συχνά χειραψίες;
  • Δακτυλογραφείς πολλές ώρες καθημερινά;
  • Υπάρχει συγκεκριμένο dress code στη δουλειά ή τη σχολή σου που οφείλεις να ακολουθείς αυστηρά;

Απαντώντας στις παραπάνω ερωτήσεις θα σε βοηθήσει να αποφασίσεις πόσα δαχτυλίδια χρειάζεσαι και πόσο μεγάλα μπορούν να είναι. Μπορείς πάντα να επιλέγεις τα εντυπωσιακά, ογκώδη κομμάτια στις νυχτερινές εξόδους σου, ενώ, κατά τη διάρκεια της ημέρας, να επιλέγεις πιο διακριτικά, απλά, ελαφρά κομμάτια.

Σε ποιο χέρι φοράμε δαχτυλίδι;

Αν και υπάρχουν πολλές αντικρουόμενες απόψεις επί του θέματος, αξίζει να τονιστεί ότι δεν υπάρχουν απαράβατοι στυλιστικοί κανόνες σχετικά με αυτό. Ωστόσο, σε κάποιες χώρες, υπάρχουν περιορισμοί σε ποιο χέρι φοράμε τη γαμήλια βέρα – για παράδειγμα, στη Δανία η βέρα φοριέται παραδοσιακά στο αριστερό χέρι. Βεβαίως, ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις και φαίνεται πώς ακόμα και αυτός ο κανόνας παύει να ισχύει σιγά σιγά. Ο καθένας μπορεί να αποφασίσει σε ποιο χέρι επιθυμεί να φοράει το δαχτυλίδι ή δαχτυλίδια του. Είναι θέμα προσωπικού γούστου και άνεσης.

Υπάρχει κάποιος κανόνας σε ποιο δάχτυλο πρέπει να φοράμε ένα δαχτυλίδι; Κάνε κλικ εδώ για να δεις τη διαφορά ανάμεσα σε δαχτυλίδι που φοράμε στο μικρό δάχτυλο και στον δείκτη.

3. Σωστό Ταίριασμα Μετάλλων & Απόχρωσης Δέρματος

Ο style influencer Michele Fedecostante συνιστά την επιλογή ενός χρώματος μετάλλου και κατόπιν στυλιστικό κτίσιμο με βάση αυτό. “Για να διατηρήσω το look μου στην πένα, προσπαθώ να ταιριάξω χρωματικά τα δαχτυλίδια μου με το κολιέ ή τα βραχιόλια μου. Ποτέ δε συνδυάζω χρυσό με ασήμι, αντιθέτως προτιμώ συνδυασμούς όπως πχ. μαύρο - χρυσό ή μαύρο - ασημί.“

Ο κύριος λόγος που καλό είναι να φοράς μέταλλα που ταιριάζουν χρωματικά μεταξύ τους είναι η διατήρηση / επίτευξη ενός καθαρού και ισορροπημένου look. Μερικές φορές, καλό είναι να μη σπάμε ορισμένους κανόνες, να μην τα 'ισοπεδώνουμε' όλα, έτσι δεν είναι;

Ένα δαχτυλίδι και με τα δυο χρώματα μετάλλων (ασημί και χρυσαφί) σου δίνει τη στυλιστική 'ελαστικότητα' να διαλέξεις οποιοδήποτε χρώμα για τα άλλα δαχτυλίδια, βραχιόλι ή ρολόι που θα φορέσεις. Αυτό θα κάνει τις επιλογές σου να φαίνονται πιο απελευθερωμένες, ωστόσο στυλιστικά σωστές, και σίγουρα δε θα φαίνεσαι ότι ντύθηκες βιαστικά και με στυλιστική αντίληψη 'μαύρα μεσάνυχτα'.

Το σωστό ταίριασμα μετάλλων αναλόγως της απόχρωσης του δέρματος αποτελεί έναν έξυπνο τρόπο ώστε να διασφαλίσεις πως τα αξεσουάρ / κοσμήματα που θα επιλέξεις να φορέσεις δεν χτυπούν άσχημα οπτικά πάνω σου, ενώ το look σου παραμένει εξισορροπημένο και καλαίσθητο.

Πώς προσδιορίζεται η απόχρωση (τόνος) του δέρματος

  1. Σταμάτησε αυτό που κάνεις και ρίξε μια καλή ματιά στις φλέβες στην έσω πλευρά του καρπού σου.
  2. Τι χρώμα είναι οι φλέβες σου; Εάν είναι μπλε, έχεις ψυχρή απόχρωση δέρματος. Εάν είναι πράσινες, έχεις θερμή απόχρωση δέρματος.

Τι χρώματος μεταλλικό δαχτυλίδι θα ταιριάζει καλύτερα;

  • Ψυχρή Απόχρωση Δέρματος (Ψυχρός Τόνος Επιδερμίδας): Τα δαχτυλίδια από ασήμι, ασημί ατσάλι, πλατίνα, και τιτάνιο ταιριάζουν όμορφα.
  • Θερμή Απόχρωση Δέρματος (Θερμός Τόνος Επιδερμίδας): Τα δαχτυλίδια από κίτρινο χρυσό, ροζ χρυσό, χρυσαφί ατσάλι, και μπρούτζο θα ταιριάξουν όμορφα.

Ψάχνεις για ανδρικό δαχτυλίδι με πέτρα; Ρίξε μια ματιά σε δαχτυλίδια με κόκκινη, μπλε, μοβ, και πράσινη πέτρα για ψυχρή απόχρωση δέρματος. Πορτοκαλί, καφέ, κίτρινη, και τιρκουάζ για θερμή απόχρωση δέρματος.

4. Keep it Simple (ή Μήπως Όχι;)

Εάν μόλις ξεκίνησες να φοράς ανδρικά δαχτυλίδια και να φτιάχνεις τη συλλογή σου, καλό είναι να θυμάσαι την περίφημη φράση του Ludwig Mies van der Rohe ότι "less is more" (το λιγότερο είναι περισσότερο).

Εκτός κι αν έχεις super τεράστια αυτοπεποίθηση (και επίπεδο άνεσης) έχοντας ήδη στη συλλογή σου μια ντουζίνα από super cool ανδρικά δαχτυλίδια, συνιστούμε να ξεκινήσεις με 1 - 2 κομμάτια και να αρχίσεις να την αυξάνεις από 'κει και ύστερα. Εστίασε σε ένα χέρι και επίλεξε δαχτυλίδια για δάχτυλα που δεν πολυχρησιμοποιείς στις καθημερινές κινήσεις σου, όπως δακτυλογράφηση.

Ο João Nunes, γνωστός fashion influencer, συμβουλεύει, “Έχω 3 δαχτυλίδια που φορώ καθημερινά. Φοράω 2 σε ένα χέρι – έστω κι ένα περισσότερο θα έκανε το χέρι μου πολύ βαρύ και άβολο – και 1 στο άλλο. Όταν πρόκειται να φορέσεις περισσότερα του 1 δαχτυλίδια, επίλεξε κομμάτια που είναι παρόμοια σε στυλ και χρώμα.”

Φανταστικό ‘starter’ δαχτυλίδι είναι ένα δαχτυλίδι signet. Πέρασε ένα στο παράμεσο δάχτυλο και είσαι έτοιμος. Εάν φοράς γαμήλια βέρα, φόρεσε το δαχτυλίδι signet στο άλλο χέρι.

Έμφαση στην Ισορροπία

Το οπτικό βάρος είναι καίριας σημασίας. Είναι σημαντικό το look σου να μην είναι συμμετρικό, αλλά, αντιθέτως, η μία πλευρά να είναι οπτικά ελαφρώς πιο βαριά από την άλλη.

Φοράς γαμήλια βέρα και ρολόι στο ίδιο χέρι; Τότε, μπορείς να φορέσεις 2 δαχτυλίδια στο άλλο. Η κεντρική ιδέα σε όλο αυτό είναι να μην έχεις και τα δυο χέρια / καρπούς εξίσου 'φορτωμένα'.

Εάν επιθυμείς να φορέσεις 1 έξτρα δαχτυλίδι (εκτός της γαμήλιας βέρας σου), πειραματίσου λίγο με το οπτικό αποτέλεσμα του αντίθετου χεριού. Από την άλλη, μπορεί να σου αρέσει να τα φοράς και τα δυο στο ίδιο χέρι. Ο καθρέφτης θα γίνει ο καλύτερος σύμβουλός σου – μη διστάσεις να ζητήσεις τη βοήθειά του.

Η ισορροπία ισχύει και στο μέγεθος των δαχτυλιδιών. Εάν έχεις χοντρά δάχτυλα, ένα πιο ογκώδες δαχτυλίδι θα μοιάζει πιο αναλογικό – και το αντίθετο εάν έχεις μακριά, λεπτά δάχτυλα.

Το Δαχτυλίδι σου Θα Αφηγηθεί Μια Ιστορία

Από μια απλή κεραμική βερούλα έως και ένα τολμηρό ατσάλινο δαχτυλίδι σε μορφή κρανίου πιθήκου, το δαχτυλίδι που θα επιλέξεις να φορέσεις θα έχει μια ιστορία να αφηγηθεί.

''Το να φοράς και να παίζεις με το στυλ των δαχτυλιδιών, αποτελεί τρόπο ζωής για πολλούς. Ορισμένοι, όπως εγώ, αποφεύγουμε να φοράμε τολμηρά ανδρικά αξεσουάρ ή ακόμα και δαχτυλίδια γενικότερα. Κοινώς, υπάρχουν αρκετοί που αποφεύγουν το accessorising, μερικώς ή ολικώς. Πολλοί, όταν τους ρωτάς για ανδρικά δαχτυλίδια, σκέφτονται μόνο τη βέρα τους. Αλλά, ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση, υπάρχουν διαφορετικές απόψεις σε ποιο χέρι πρέπει να φοράμε τη βέρα. Βασικά, ο καθένας μπορεί να φορέσει τη βέρα του σε όποιο χέρι επιθυμεί.

Προσωπικά, εγώ φοράω δαχτυλίδια επειδή μου αρέσει και το θέλω, και όχι λόγω στερεοτυπικών παραδόσεων που προσπαθούν να επιβάλουν άλλοι ή παρελθοντικές πρακτικές. Όπως κάθε αξεσουάρ, έαν σου αρέσει, θα το φορέσεις και δε θα σε φορέσει – χωρίς δεύτερες σκέψεις. Όταν βρεις το δαχτυλίδι που θα μπορεί να εκφράσει άρτια τον χαρακτήρα και τη ψυχοσύνθεσή σου, αυτό θα μπορέσει με τη σειρά του να αφηγηθεί καλύτερα την ιστορία που θέλεις να μοιραστείς με τους άλλους.'' – Carlos Nóbrega

Η εξωτερικευμένη έκφραση της προσωπικής σου αφήγησης θα επιτευχθεί ακολουθώντας το ένστικτο και τα θέλω σου, όχι μόνο στην επιλογή αξεσουάρ, αλλά και γενικότερα όσον αφορά τη στάση σου απέναντι στη ζωή. Επωφελήσου από τις συμβουλές μας και χρησιμοποίησέ τες ως έναν βασικό, χρήσιμο οδηγό πάνω στον οποίο θα μπορέσεις να κτίσεις τον δικό σου στυλιστικό κώδικα. Εάν από την άλλη δεν επιθυμείς να ακολουθήσεις κανέναν στυλιστικό κανόνα, όπως πχ. το ταίριασμα μετάλλων, θεωρείς οτι το οπτικό βάρος δε σε εκφράζει, ή πιστεύεις ότι ο τόνος της επιδερμίδας σου δεν παίζει κανένα ρόλο... τότε απλά μπορείς να μη δώσεις καμία απολύτως σημασία. Καθώς, αυτό που έχει σημασία είναι να είσαι ο εαυτός σου και να νιώθεις άνετα και όμορφα με τις επιλογές σου.

Άλλωστε, στην αφήγηση της ιστορίας σου ΕΣΥ είσαι ο πρωταγωνιστής. Με την αυτοπεποίθησή σου μπορείς να καταφέρεις τα πάντα!

4 Τύποι Δαχτυλιδιών για να Ξεκινήσεις

Ανδρικά Δαχτυλίδια Signet

  • Μαύρο Δαχτυλίδι Ryker
    Lucleon
    29 €
    Μαύρο Δαχτυλίδι Ryker
    Χάραξέ το
  • Atlantis | Signet Ατσάλινο Δαχτυλίδι Lapis Lazuli
    Waykins
    39 €
    Atlantis | Signet Ατσάλινο Δαχτυλίδι Lapis Lazuli
    Χάραξέ το
  • Χρυσαφί Ατσάλινο Δαχτυλίδι Ryker
    Lucleon
    29 €
    Χρυσαφί Ατσάλινο Δαχτυλίδι Ryker
    Δημοφιλές δώρο
    Χάραξέ το
  • Ατσάλινο Δαχτυλίδι Μασόνος
    Lucleon
    29 €
    Ατσάλινο Δαχτυλίδι Μασόνος
    Χάραξέ το
  • Ασημί Δαχτυλίδι Leigh Gravel
    Lucleon
    29 €
    Ασημί Δαχτυλίδι Leigh Gravel
    Χάραξέ το
  • Ασημί Ατσάλινο Δαχτυλίδι Ryker
    Lucleon
    25 €
    Ασημί Ατσάλινο Δαχτυλίδι Ryker
    Χάραξέ το
  • Ασημί Δαχτυλίδι Len Gravel
    Lucleon
    29 €
    Ασημί Δαχτυλίδι Len Gravel
    Χάραξέ το
  • Obelius | Vintage Χρυσαφί Ατσάλινο Signet Δαχτυλίδι Owl of Athena
    Lucleon
    39 €
    Obelius | Vintage Χρυσαφί Ατσάλινο Signet Δαχτυλίδι Owl of Athena
    Χάραξέ το
  • Μαύρο Ατσάλινο Δαχτυλίδι Liam
    Lucleon
    29 €
    Μαύρο Ατσάλινο Δαχτυλίδι Liam
    Χάραξέ το
  • Γκρι Μεταλλικό Δαχτυλίδι Len Moss Agate Gravel
    Lucleon
    29 €
    Γκρι Μεταλλικό Δαχτυλίδι Len Moss Agate Gravel
    Χάραξέ το
  • Orphic | Ασημί Ατσάλινο Δαχτυλίδι Signet Black Zirconia Volcanic
    Arkai
    39 €
    Orphic | Ασημί Ατσάλινο Δαχτυλίδι Signet Black Zirconia Volcanic
    Χάραξέ το
  • Χρυσαφί Δαχτυλίδι Len Gravel
    Lucleon
    29 €
    Χρυσαφί Δαχτυλίδι Len Gravel
    Χάραξέ το
  • Atlantis | Signet Δαχτυλίδι Onyx
    Waykins
    39 €
    Atlantis | Signet Δαχτυλίδι Onyx
    Χάραξέ το
  • Gunmetal Δαχτυλίδι Len Onyx Gravel
    Lucleon
    29 €
    Gunmetal Δαχτυλίδι Len Onyx Gravel
    Χάραξέ το
  • Περιστροφικό Δαχτυλίδι Lanz Makt
    Lucleon
    35 €
    Περιστροφικό Δαχτυλίδι Lanz Makt
    Χάραξέ το
  • Aspero | Ασημί Ατσάλινο Δαχτυλίδι Skull Signet
    Lucleon
    29 €
    Aspero | Ασημί Ατσάλινο Δαχτυλίδι Skull Signet
  • Ace | Ασημί Ατσάλινο Signet Δαχτυλίδι Royal Flush
    Seizmont
    35 €
    Ace | Ασημί Ατσάλινο Signet Δαχτυλίδι Royal Flush
    Χάραξέ το
  • Γκρι Ατσάλινο Δαχτυλίδι με Μαύρη Πέτρα Jax Black & Grey Signet
    Moody Mason
    29 €20 €
    Γκρι Ατσάλινο Δαχτυλίδι με Μαύρη Πέτρα Jax Black & Grey Signet
    Outlet -30%
    Χάραξέ το
  • Ασημί Ατσάλινο Δαχτυλίδι με Μαύρο Όνυχα Shem
    Sidegren
    29 €
    Ασημί Ατσάλινο Δαχτυλίδι με Μαύρο Όνυχα Shem
    Χάραξέ το
  • Orisun | Χρυσαφί Δαχτυλίδι Σφραγίδα Signet Αφρικανικός Νεφρίτης
    Arkai
    29 €
    Orisun | Χρυσαφί Δαχτυλίδι Σφραγίδα Signet Αφρικανικός Νεφρίτης
    Χάραξέ το
  • Ανδρικά Δαχτυλίδια με Πέτρα

  • Atlantis | Signet Ατσάλινο Δαχτυλίδι Lapis Lazuli
    Waykins
    39 €
    Atlantis | Signet Ατσάλινο Δαχτυλίδι Lapis Lazuli
    Χάραξέ το
  • Ασημί Δαχτυλίδι Len Gravel
    Lucleon
    29 €
    Ασημί Δαχτυλίδι Len Gravel
    Χάραξέ το
  • Γκρι Μεταλλικό Δαχτυλίδι Len Moss Agate Gravel
    Lucleon
    29 €
    Γκρι Μεταλλικό Δαχτυλίδι Len Moss Agate Gravel
    Χάραξέ το
  • Χρυσαφί Δαχτυλίδι Len Gravel
    Lucleon
    29 €
    Χρυσαφί Δαχτυλίδι Len Gravel
    Χάραξέ το
  • Atlantis | Signet Δαχτυλίδι Onyx
    Waykins
    39 €
    Atlantis | Signet Δαχτυλίδι Onyx
    Χάραξέ το
  • Gunmetal Δαχτυλίδι Len Onyx Gravel
    Lucleon
    29 €
    Gunmetal Δαχτυλίδι Len Onyx Gravel
    Χάραξέ το
  • Ασημένιο Δαχτυλίδι Adrian Black Zirconia 925 Sterling
    Sidegren
    55 €
    Ασημένιο Δαχτυλίδι Adrian Black Zirconia 925 Sterling
  • Ασημένιο 925 Δαχτυλίδι Σφραγίδα Onyx
    Northern Jewelry
    89 €
    Ασημένιο 925 Δαχτυλίδι Σφραγίδα Onyx
    Χάραξέ το
  • Ασημί Ατσάλινο Δαχτυλίδι Len Moss Agate Gravel
    Lucleon
    25 €
    Ασημί Ατσάλινο Δαχτυλίδι Len Moss Agate Gravel
    Χάραξέ το
  • Χρυσαφί Ατσάλινο Δαχτυλίδι Crowned Skull
    SteelCZ
    25 €
    Χρυσαφί Ατσάλινο Δαχτυλίδι Crowned Skull
  • Ατσαλένιο Δαχτυλίδι Fleur De Lis Stone
    SteelCZ
    25 €
    Ατσαλένιο Δαχτυλίδι Fleur De Lis Stone
  • Atlantis | Signet Δαχτυλίδι Mother-of-Pearl
    Waykins
    39 €
    Atlantis | Signet Δαχτυλίδι Mother-of-Pearl
    Χάραξέ το
  • Ασημένιο Δαχτυλίδι Adrian Blue Zirconia Lined 925 Sterling
    Sidegren
    65 €
    Ασημένιο Δαχτυλίδι Adrian Blue Zirconia Lined 925 Sterling
  • Ασημένιο Δαχτυλίδι Adrian Black Zirconia Lined 925 Sterling
    Sidegren
    65 €
    Ασημένιο Δαχτυλίδι Adrian Black Zirconia Lined 925 Sterling
  • Gunmetal Δαχτυλίδι Len Chrysocolla Gravel
    Lucleon
    25 €
    Gunmetal Δαχτυλίδι Len Chrysocolla Gravel
  • Ατσάλινο Δαχτυλίδι Σφραγίδα με Μαύρη Πέτρα Jax Signet
    Moody Mason
    39 €27 €
    Ατσάλινο Δαχτυλίδι Σφραγίδα με Μαύρη Πέτρα Jax Signet
    Outlet -30%
    Χάραξέ το
  • Ασημί Ατσάλινο Δαχτυλίδι με Μπλε Πέτρα Jax Signet
    Moody Mason
    39 €
    Ασημί Ατσάλινο Δαχτυλίδι με Μπλε Πέτρα Jax Signet
    Χάραξέ το
  • Gunmetal Ατσάλινο Δαχτυλίδι Lanie Makt
    Lucleon
    39 €
    Gunmetal Ατσάλινο Δαχτυλίδι Lanie Makt
    Χάραξέ το
  • Ασημί Δαχτυλίδι Law Gravel
    Lucleon
    25 €
    Ασημί Δαχτυλίδι Law Gravel
    Χάραξέ το
  • Ατσαλένιο Δαχτυλίδι Snake
    Fort Tempus
    29 €
    Ατσαλένιο Δαχτυλίδι Snake
  • Ανδρικά Κεραμικά Δαχτυλίδια

  • Γυαλιστερό Μαύρο Κεραμικό Δαχτυλίδι
    Lucleon
    19 €
    Γυαλιστερό Μαύρο Κεραμικό Δαχτυλίδι
    Χάραξέ το
  • Μαύρο Πολυεδρικό Κεραμικό Δαχτυλίδι
    Lucleon
    25 €
    Μαύρο Πολυεδρικό Κεραμικό Δαχτυλίδι
  • Ferrum | 8 mm Βουρτσισμένη & Γυαλισμένη Λευκή Κεραμική Βέρα με Λοξότμητες Άκρες
    Lucleon
    25 €
    Ferrum | 8 mm Βουρτσισμένη & Γυαλισμένη Λευκή Κεραμική Βέρα με Λοξότμητες Άκρες
    Χάραξέ το
  • Ferrum | 8 mm Βουρτσισμένη & Γυαλισμένη Μαύρη Κεραμική Βέρα με Λοξότμητες Άκρες
    Lucleon
    25 €
    Ferrum | 8 mm Βουρτσισμένη & Γυαλισμένη Μαύρη Κεραμική Βέρα με Λοξότμητες Άκρες
    Χάραξέ το
  • Σκούρο Τυρκουάζ Κεραμικό Δαχτυλίδι
    Lucleon
    19 €
    Σκούρο Τυρκουάζ Κεραμικό Δαχτυλίδι
    Χάραξέ το
  • Γκρι Πολυεδρικό Κεραμικό Δαχτυλίδι
    Lucleon
    25 €
    Γκρι Πολυεδρικό Κεραμικό Δαχτυλίδι
  • Γυαλιστερό Λευκό Κεραμικό Δαχτυλίδι
    Lucleon
    19 €
    Γυαλιστερό Λευκό Κεραμικό Δαχτυλίδι
    Χάραξέ το
  • Κεραμικό Δαχτυλίδι Black Design
    Fort Tempus
    39 €
    Κεραμικό Δαχτυλίδι Black Design
  • Γκρι Γυαλιστερό Κεραμικό Δαχτυλίδι
    Lucleon
    19 €
    Γκρι Γυαλιστερό Κεραμικό Δαχτυλίδι
    Χάραξέ το
  • Γυαλιστερό Μπλε Κεραμικό Δαχτυλίδι
    Lucleon
    25 €
    Γυαλιστερό Μπλε Κεραμικό Δαχτυλίδι
    Χάραξέ το
  • Λευκό Πολυεδρικό Κεραμικό Δαχτυλίδι
    Lucleon
    25 €
    Λευκό Πολυεδρικό Κεραμικό Δαχτυλίδι
  • Σκούρο Τυρκουάζ Πολυεδρικό Κεραμικό Δαχτυλίδι
    Lucleon
    19 €
    Σκούρο Τυρκουάζ Πολυεδρικό Κεραμικό Δαχτυλίδι
  • Μπλε Πολυεδρικό Κεραμικό Δαχτυλίδι
    Lucleon
    25 €
    Μπλε Πολυεδρικό Κεραμικό Δαχτυλίδι
  • Ασημί Ατσάλινο Δαχτυλίδι με Λευκό Κεραμικό Υλικό
    Lucleon
    29 €
    Ασημί Ατσάλινο Δαχτυλίδι με Λευκό Κεραμικό Υλικό
    Χάραξέ το
  • Μαύρο & Ασημί Ατσάλινο & Κεραμικό Δαχτυλίδι
    Lucleon
    29 €
    Μαύρο & Ασημί Ατσάλινο & Κεραμικό Δαχτυλίδι
    Χάραξέ το
  • Ανδρικά Statement Δαχτυλίδια

  • Aspero | Ασημί Ατσάλινο Δαχτυλίδι Skull Signet
    Lucleon
    29 €
    Aspero | Ασημί Ατσάλινο Δαχτυλίδι Skull Signet
  • Χρυσαφί Ατσάλινο Δαχτυλίδι Crowned Skull
    SteelCZ
    25 €
    Χρυσαφί Ατσάλινο Δαχτυλίδι Crowned Skull
  • Ατσαλένιο Δαχτυλίδι Pirate's Life
    SteelCZ
    19 €13 €
    Ατσαλένιο Δαχτυλίδι Pirate's Life
    Outlet -30%
    Χάραξέ το
  • Ατσαλένιο Δαχτυλίδι Skeleton Skull
    SteelCZ
    19 €
    Ατσαλένιο Δαχτυλίδι Skeleton Skull
  • Σκούρο Γκρι Ατσάλινο Δαχτυλίδι Jax 3-in-1 Skull
    Moody Mason
    65 €46 €
    Σκούρο Γκρι Ατσάλινο Δαχτυλίδι Jax 3-in-1 Skull
    Outlet -30%
  • Ατσάλινο Δαχτυλίδι Alo Skeleton Key
    SteelCZ
    29 €
    Ατσάλινο Δαχτυλίδι Alo Skeleton Key
  • Ατσαλένιο Δαχτυλίδι Grim Reaper
    SteelCZ
    25 €
    Ατσαλένιο Δαχτυλίδι Grim Reaper
  • Ατσαλένιο Δαχτυλίδι Cross & Skulls
    SteelCZ
    25 €18 €
    Ατσαλένιο Δαχτυλίδι Cross & Skulls
    Outlet -30%
  • Ατσαλένιο Δαχτυλίδι Multi Skeleton Skull
    SteelCZ
    25 €18 €
    Ατσαλένιο Δαχτυλίδι Multi Skeleton Skull
    Outlet -30%
  • Ατσαλένιο Δαχτυλίδι Aztec Skeleton Skull
    SteelCZ
    19 €13 €
    Ατσαλένιο Δαχτυλίδι Aztec Skeleton Skull
    Outlet -30%
    Χάραξέ το
  • Aspero | Χρυσαφί Ατσάλινο Δαχτυλίδι Two Skulls
    Lucleon
    29 €
    Aspero | Χρυσαφί Ατσάλινο Δαχτυλίδι Two Skulls
  • Aspero | Ασημί Ατσάλινο Δαχτυλίδι Two Skulls
    Lucleon
    29 €
    Aspero | Ασημί Ατσάλινο Δαχτυλίδι Two Skulls
  • Aspero | Γκρι Ατσάλινο Δαχτυλίδι Two Skulls
    Lucleon
    29 €
    Aspero | Γκρι Ατσάλινο Δαχτυλίδι Two Skulls
  • Aspero | Χρυσαφί Ατσάλινο Δαχτυλίδι Skull Signet
    Lucleon
    29 €
    Aspero | Χρυσαφί Ατσάλινο Δαχτυλίδι Skull Signet
  • Aspero | Γκρι Ατσάλινο Δαχτυλίδι Skull Signet
    Lucleon
    29 €
    Aspero | Γκρι Ατσάλινο Δαχτυλίδι Skull Signet
  • Aspero | Χρυσαφί Ατσάλινο Δαχτυλίδι Skull
    Lucleon
    29 €
    Aspero | Χρυσαφί Ατσάλινο Δαχτυλίδι Skull
  • Aspero | Ασημί Ατσάλινο Δαχτυλίδι Skull
    Lucleon
    29 €
    Aspero | Ασημί Ατσάλινο Δαχτυλίδι Skull
  • Aspero | Γκρι Ατσάλινο Δαχτυλίδι Skull
    Lucleon
    29 €
    Aspero | Γκρι Ατσάλινο Δαχτυλίδι Skull
  • Aspero | Χρυσαφί Ατσάλινο Δαχτυλίδι Skull and Spine
    Lucleon
    29 €
    Aspero | Χρυσαφί Ατσάλινο Δαχτυλίδι Skull and Spine
  • Aspero | Ασημί Ατσάλινο Δαχτυλίδι Skull and Spine
    Lucleon
    29 €
    Aspero | Ασημί Ατσάλινο Δαχτυλίδι Skull and Spine
  • ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΤΕ – ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ

    Μέχρι πόσα δαχτυλίδια μπορεί να φοράει ταυτόχρονα ένας άνδρας;

    Παρόλο που έχεις 10 δάκτυλα, συνιστούμε να μη φοράς ταυτόχρονα περισσότερα από 3 δαχτυλίδια ανά χέρι. Εάν το επιθυμείς, φυσικά και μπορείς να φορέσεις περισσότερα, ωστόσο ο γενικός κανόνας λέει έως 3 (με αυτόν τον τρόπο δε θα προκαλέσεις πρόβλημα στα δάχτυλα και τους καρπούς σου).

    Μέχρι πόσα δαχτυλίδια μπορώ να φοράω σε ένα χέρι ώστε να μη δείχνω κιτς και χάλια;

    Το καίριο ερώτημα είναι "πόσα δαχτυλίδια μπορείς να φορέσεις χωρίς να ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ κιτς και χάλια;". Εάν είναι 2, τότε αυτή είναι η απάντησή σου. Εάν είναι 10... τότε τόλμησέ το, είμαστε μαζί σου αδερφέ.

    Υπάρχει κάποια σημειολογία εάν φοράμε δαχτυλίδι σε κάθε δάχτυλο;

    Αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι έχεις πάθος με τα δαχτυλίδια. Και ίσως να δείχνει στους άλλους οτι γενικά δεν είσαι ο τύπος της δακτυλογράφησης.

    Διάβασε περισσότερα για τα ανδρικά δαχτυλίδια που φοράμε στον αντίχειρα και στο μικρό δάκτυλο.

    Σε ποιο χέρι πρέπει να φοράει ο άνδρας τη γαμήλια βέρα του;

    Εξαρτάται καθαρά από τη χώρα. Πχ. στο Ηνωμένο Βασίλειο τη φοράνε στο αριστερό, ενώ στην Ελλάδα συνηθίζεται να τη φοράνε στο δεξί. Βασικά, το πού θα τη φορέσεις εξαρτάται καθαρά από σένα.

    Είναι λάθος να φοράω δαχτυλίδι στο δάκτυλο που κανονικά φοράμε βέρα;

    Ο παράμεσος είναι ένα δάκτυλο που χρησιμοποιούμε λιγότερο από το καθένα - δε το χρησιμοποιείς για να δείξεις, να κάνεις "I Like", δε το υψώνεις όταν θες να δείξεις την αγανάκτησή σου, ούτε αυτό που βάζεις στο αυτί σου όταν σε τρώει. Επομένως, είναι το τέλειο δάκτυλο για να φοράς δαχτυλίδι.

    Ωστόσο, καλό είναι να γνωρίζεις ότι εάν εμφανιστείς ξαφνικά στη δουλειά με ασημί ή χρυσαφί βεράκι στο δάκτυλο της βέρας, είναι λογικό ότι όλοι οι συνάδελφοι θα πέσουν πάνω σου ρωτώντας σε εάν παντρεύτηκες.

    Πόσο σφιχτό ή λάσκα πρέπει να είναι το δαχτυλίδι που φοράω;

    Όταν πρόκειται να αγοράσεις ένα δαχτυλίδι για άνδρες, θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι το δαχτυλίδι είναι αρκετά λάσκα ώστε να μπορεί να γυρίζει στο δάκτυλο χωρίς να φρακάρει ή να το πιέζει πολύ.

    Είναι πολύ σημαντικό να το νιώθεις άνετα όταν το φοράς, χωρίς να φοβάσαι ότι θα πρήξει τόσο το δάκτυλο που δε θα μπορείς να το βγάλεις ή, από την άλλη, χωρίς να φοβάσαι ότι θα σου γλυστρίσει από το δάκτυλο σε ανύποπτο χρόνο. Επομένως, η λύση βρίσκεται ακριβώς στη μέση, όπως οι λύσεις των περισσοτέρων προβλημάτων.

    Είναι στη μόδα τα δαχτυλίδια για άνδρες;

    Τα δαχτυλίδια για άνδρες συγκαταλέγονται στις πιο δυνατές bestseller κατηγορίες παγκοσμίως. Όχι μόνο είναι στη μόδα, αλλά μπορούν να σε βοηθήσουν σημαντικά να επικοινωνήσεις όχι μόνο το προσωπικό σου fashion statement, αλλά και οποιαδήποτε προσωπική σου αφήγηση που επιθυμείς να μοιραστείς με τρίτους μέσω των στυλιστικών επιλογών σου.

    Εάν ψάχνεις για αποδείξεις της υψηλής θέσης τους στη μόδα και την κοινωνία γενικότερα, τσέκαρε την αγάπη που τους δείχνουν σημαντικές διασημότητες, όπως Οrlando Bloom, Chris Hemsworth, κλπ.

    Όσον αφορά τα ανδρικά δαχτυλίδια, θα πρέπει να ταιριάζω τα μέταλλα μεταξύ τους;

    Το "πρέπει" είναι μια πολύ ισχυρή λέξη. Πρέπει να πίνεις νερό για να επιβιώσεις; Ναι. Πρέπει να ταιριάζεις τα μέταλλα για να συνεχιστεί η ζωή στον πλανήτη Γη; Μάλλον, όχι.

    Απλά, το ταίριασμα μετάλλων αποτελεί έναν πολύ εύκολο τρόπο στην επίτευξη ενός ολοκληρωμένου, καλαίσθητου, και ευχάριστου οπτικά look. Τα πλεονεκτήματα του σωστού ταιριάσματος μετάλλων είναι τόσα πολλά που σίγουρα αξίζει να αφιερώσεις λίγο χρόνο ώστε, πχ. να ταιριάξεις τη μεταλλική αγκράφα της ζώνης με το δαχτυλίδι σου.

    Τι δαχτυλίδι μπορεί να φορέσει ένας άνδρας σε ραντεβού;

    Το ντύσιμο για ραντεβού εξαρτάται κυρίως από 2 πράγματα – πού πρόκειται να πας και με ποιον.

    Εάν πρόκειται να πάτε να παρακολουθήσετε μια συναυλία και θα φορέσετε τζιν με T-shirt και δερμάτινο jacket, τόλμησέ το και φόρεσε ένα statement δαχτυλίδι.

    Εάν έκανες κράτηση για 2 σε ένα κυριλέ εστιατόριο με λίστα αναμονής και υπηρεσία παρκαδόρων, τότε συνιστούμε να επιλέξεις ένα φινετσάτο, μονόχρωμο δαχτυλίδι, όπως πχ. ένα μεταλλικό ή κεραμικό βεράκι ή ένα διακριτικό δαχτυλίδι signet με ή χωρίς χρωματιστή πέτρα.

    Πώς ξεκινάω να φοράω δαχτυλίδια για άνδρες;

    Το πρώτο βήμα για να ξεκινήσεις να φοράς αξεσουάρ για άνδρες, είναι να ξεκινήσεις.

    Εάν είσαι νέος στο παιχνίδι του accessorising, μπορείς να ξεκινήσεις αποκτώντας ένα απλό κομμάτι – πχ. ένα ανδρικό δαχτυλίδι από ανοξείδωτο ατσάλι. Καλό θα ήταν, στην αρχή τουλάχιστον, να αποφύγεις να φορέσεις οτιδήποτε πολύ ιδιαίτερο ή τολμηρό ή μεγάλο. Επίσης, μια καλή στυλιστική συμβουλή είναι να ταιριάξεις τα μέταλλα για ένα ισορροπημένο και ολοκληρωμένο look.

    Τι είδους δαχτυλίδι μπορεί να φοράει καθημερινά ένας άνδρας;

    Το δαχτυλίδι που φοράς καθημερινά θα πρέπει να είναι ένα δαχτυλίδι το οποίο όχι μόνο θα πρέπει να ταιριάζει με το στυλ σου, αλλά θα πρέπει να φοριέται άνετα και χωρίς να σε εμποδίζει στις κινήσεις των χεριών σου. Κάνεις εργασίες που αφορούν τα χέρια καθόλη τη διάρκεια της μέρας; Σε αυτήν την περίπτωση ένα βαρύ και ογκώδες statement δαχτυλίδι βγαίνει σίγουρα από τη λίστα.

    Δε μπορείς να κάνεις λάθος με μια κλασική βερούλα από ανθεκτικά υλικά (όπως πχ. κεραμικά δαχτυλίδια ή ανδρικά δαχτυλίδια από ανοξείδωτο ατσάλι) και καθαρές σχεδιαστικές γραμμές (τίποτα πολύ εκκεντρικό ή με πολύ μεγάλη λεπτομέρεια). Απλά, βεβαιώσου πως το χρώμα που θα επιλέξεις ταιριάζει με το ενδυματολογικό σου σύνολο.

    Υπάρχουν στερεότυπα όσον αφορά τους άνδρες που φορούν δαχτυλίδια;

    Στην Trendhim, δεν ασχολούμαστε με στερεότυπα – πιστεύουμε πως ο κάθε άνδρας έχει το δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής και έκφρασης όσον αφορά την αφήγηση της ιστορίας που επιθυμεί να μοιραστεί.

    Θα υπάρξει κάποιος που μπορεί να σε 'κράξει' για τις επιλογές σου; Σίγουρα. Θα υπάρξει κάποιος που μπορεί να θέλει να σου 'υποδείξει' ότι πρέπει να φορέσεις δαχτυλίδι στο μεσαίο δάκτυλο, τον αντίχειρα, τον δείκτη, τον παράμεσο, ή το μικρό σου δαχτυλάκι; Πιθανώς.

    Πρέπει να ακολουθείς πιστά τις γνώμες των άλλων, ακόμα και όταν δε συμφωνείς; Φυσικά και όχι!

    Τι συμβολίζει για έναν άνδρα το δαχτυλίδι που φοράει;

    Τα δαχτυλίδια για άνδρες είναι ιδιαιτέρως δημοφιλή καθόλη τη διάρκεια της ανθρώπινης ιστορίας – από τους Αρχαίους Αιγύπτιους που φορούσαν δαχτυλίδια από πάπυρο έως το ‘Δαχτυλίδι Claddagh' που υπήρξε σύμβολο φιλίας και αγάπης, τα παραδείγματα είναι πραγματικά αμέτρητα.

    Ακόμα και το παντοδύναμο One Ring υπήρξε το κεντρικό θέμα του κινηματογραφικού έπους του 'Άρχοντα των Δαχτυλιδιών'.

    Το δαχτυλίδι σου μπορεί να συμβολίσει οτιδήποτε εσύ επιθυμείς να συμβολίζει. Άλλωστε, αποτελεί κομμάτι της προσωπικής αφήγησης της ιστορίας που επιθυμείς να μοιραστείς με τους άλλους.

    Τι μπορεί να χαραχθεί στην επιφάνεια ενός δαχτυλιδιού;

    Εάν επιθυμείς το δαχτυλίδι σου να συμβολίζει κάτι ιδιαίτερο, μπορείς να προβείς σε εξατομικευμένη χάραξη στην επιφάνειά του.

    Δεν γνωρίζεις τι ακριβώς επιθυμείς να χαράξεις; Κάνε κλικ εδώ και διάβασε τις ιδέες μας και απόκτησε έμπνευση για την επόμενη εξατομικευμένη παραγγελία σου.

    Ποιες είναι οι τρέχουσες τάσεις όσον αφορά τα ανδρικά δαχτυλίδια;

    Το τελευταίο διάστημα, τα δαχτυλίδια-σφραγίδα (signet) αποτελούν αγαπημένο trend όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες. Επίσης, και τα δαχτυλίδια με χρωματιστές πέτρες είναι ιδιαιτέρως δημοφιλή.

    Πάντως, καλό είναι να θυμάσαι ότι τα trends έρχονται και φεύγουν. Ωστόσο, ένα δαχτυλίδι με κλασικό στυλ και καθαρές σχεδιαστικές γραμμές δε θα βγει ποτέ εκτός μόδας, τουλάχιστον έως το τέλος της σεζόν.

    Ποιο είναι το καλύτερο δαχτυλίδι για έναν άνδρα;

    Το καλύτερο δαχτυλίδι για έναν άνδρα είναι αυτό που θα λατρεύει να φοράει. Όλη η έρευνα που μπορεί να κάνεις αφιερώνοντας πολλές ώρες έως να επιλέξεις ποιο θα πάρεις, σίγουρα θα πάει χαμένη εάν το δαχτυλίδι καταλήξει να παραμένει σκονισμένο σε μια άκρη χωρίς να το φοράς.

    Με τεράστια ποικιλία σε στυλ και μέταλλα από τα οποία μπορείς να επιλέξεις, σε συμβουλεύουμε να κάνεις καλή έρευνα αγοράς πριν αρχίσεις να ψωνίζεις ανδρικά δαχτυλίδια στην πόλη σου, αλλά και σε διάφορα μέρη της Ελλάδας ή της Ευρώπης.

    Εάν ψάχνεις για δαχτυλίδια με ωραία εμφάνιση, χωρίς ωστόσο να κοστίζουν μια περιουσία, συνιστούμε να περιηγηθείς στη μεγάλη μας συλλογή από δαχτυλίδια για άνδρες που είναι διαθέσιμα σε πάνω από 300 μοναδικά στυλ.

    Ορισμένα από τα δημοφιλέστερα μέταλλα για ανδρικά δαχτυλίδια:

    • Δαχτυλίδια από Τιτάνιο για Άνδρες – ελαφριά και σούπερ ανθεκτικά
    • Δαχτυλίδια από Βολφράμιο για Άνδρες – εξαιρετικά σκληρά και έξτρα ανθεκτικά
    • Δαχτυλίδια από Ανοξείδωτο Ατσάλι για Άνδρες
      ανθεκτικά, δυνατά, και προσιτά οικονομικά
    • Ασημένια 925S Ανδρικά Δαχτυλίδια – ελαφριά, ανθεκτικά, και δυνατότερα από τα χρυσά