Λόγω του Καθολικού Πάσχα, οι παραγγελίες θα αποσταλούν την Τρίτη, 2 Απριλίου

Λόγω του Καθολικού Πάσχα, οι παραγγελίες θα αποσταλούν την Τρίτη, 2 Απριλίου

Επιστροφή εντός 365 ημερών - χωρίς ερωτήσεις !
Μεταφορικά 3 € - Επιλογή για Δωρεάν Μεταφορικά πάνω από 49 €-
Επικοινωνία

Πώς Φοριέται Μια Τραγιάσκα Για Τέλειο Look

Υπήρχαν στιγμές που ήθελες να φορέσεις τραγιάσκα, αλλά είχες αμφιβολίες εάν θα σου ταίριαζε ή εάν είναι στη μόδα ή όχι; Σε αυτό το άρθρο θα λύσουμε όλες σου τις απορίες, ή τουλάχιστον τις περισσότερες απ' αυτές. Καλό είναι να θυμάσαι πάντα πως η τραγιάσκα είναι ένα ανδρικό αξεσουάρ με ιστορία τουλάχιστον 400 ετών, το οποίο κατάφερε να επιβιώσει στον "σκληρό κόσμο" των τάσεων της ανδρικής μόδας, χωρίς να χάσει ποτέ την αίγλη της!

Τα περισσότερα fashion trends έρχονται και παρέρχονται. Πόσους άνδρες βλέπεις στις μέρες μας να κυκλοφορούν με ψηλά καπέλα; Τα trends, στα Ελληνικά "τάσεις" κάποια στιγμή, αργά ή γρήγορα, τελειώνουν, γι' αυτό άλλωστε ονομάζονται έτσι. Η τραγιάσκα, ωστόσο, δεν ξεκίνησε ως trend ανδρικής μόδας, αλλά ως αναγκαιότητα και με την πάροδο των αιώνων εδραιώθηκε ως ένα κορυφαίο ανδρικό αξεσουάρ.

Εάν η τραγιάσκα σε κάνει να σκέφτεσαι εικόνες, όπως πχ. η διάσημη ασπρόμαυρη φωτογραφία ‘Lunch Atop a Skyscraper’ ή έναν πλούσιο συνταξιούχο να παίζει γκολφ στο Μαϊάμι, τότε να ξέρεις ότι έχεις μόνο ένα κομμάτι των πολλών και σύνθετων εικόνων που σχετίζονται με την ανδρική τραγιάσκα. Το κλασσικό σχήμα της τραγιάσκας (flat cap) παραμένει εξίσου δημοφιλές στις μέρες μας, όσο δημοφιλές ήταν στις αρχές του αιώνα όταν τα παιδιά που μοίραζαν εφημερίδες ή σχεδόν όλοι οι άνδρες της εργατικής και μεσαίας τάξης φορούσαν τραγιάσκα σχεδόν σε καθημερινή βάση.

1 Πώς φοριέται μια τραγιάσκα για τέλειο look1.1 Τι είναι η τραγιάσκα (flat cap);1.2 Τραγιάσκα – δημοφιλής ανδρική επιλογή από το 15701.3 Newsboy cap vs τραγιάσκας: ποια η διαφορά;1.4 Υπολογισμός σωστού μεγέθους καπέλου σε 2 απλά βήματα1.5 Πώς φοριέται η τραγιάσκα1.6 Τραγιάσκα - looks & έμπνευση1.7 Πώς πλένουμε στο χέρι μια τραγιάσκα1.8 Μας ρωτήσατε - σας απαντάμε

Τι είναι η Τραγιάσκα (Flat Cap);

Πριν απαντήσουμε με ορισμό της τραγιάσκας, ας απαντήσουμε στην ερώτηση που σκέφτονται πολλοί άνδρες εδώ και αιώνες – Ποια η διαφορά μεταξύ καπέλου και τραγιάσκας;

Το καπέλο καλύπτει το κεφάλι κι έχει περιμετρικό χείλος, όπως για παράδειγμα ένα καπέλο fedora ή cowboy. Αυτά τα καπέλα έχουν συνδεθεί με πολλές διασημότητες, όπως πχ. ο Bruno Mars (δηλώνει μεγάλος fan τους και τα φοράει σχεδόν σε κάθε περίσταση) ή και κινηματογραφικούς χαρακτήρες, όπως ο ατρόμητος και περιπετειώδης Indiana Jones.

Τα κασκέτα (caps) διαφέρουν από τα καπέλα (hats) στο design τους. Έχουν μπροστινό γείσο, ενώ τα καπέλα έχουν περιμετρικό χείλος. Επίσης, έχουν κορώνα (crown), δηλαδή πάνω μέρος, που δεν έχει ξεκάθαρο σχήμα (συγκριτικά με ένα καπέλο fedora που έχει ξεκάθαρη κορώνα). Ορισμένα κασκέτα, όπως τα baseball caps, snapbacks και strapbacks έχουν πρόσθετη ενίσχυση στην κορώνα.

Ένα κλασικό παράδειγμα ενός παραδοσιακού κασκέτου είναι η τραγιάσκα (flat cap). Είναι σημαντικό να γνωρίζεις ότι το γείσο (visor) και χείλος (brim) συχνά χρησιμοποιούνται εναλλάξ.

Τα καπέλα έχουν στρογγυλεμένο χείλος ενώ οι τραγιάσκες όχι.

Στην αγνότερη μορφή του, το σώμα μιας τραγιάσκας τραβιέται μπροστά προς το γείσο και ράβεται ή κολλιέται στο πάνω μέρος. Οι τραγιάσκες έχουν χαρακτηριστικό τρίγωνο προφίλ και ταιριάζουν στους περισσότερους τύπους προσώπου – από τον David Beckham έως τον κοινό άνδρα που πιστεύει πως δεν είναι ο "τύπος που φοράει καπέλα".

Παραδοσιακά, οι τραγιάσκες φτιάχνονται από τουίντ (tweed, είδος μαλλιού) ή βαμβάκι. Ωστόσο, στις μέρες μας, φτιάχνονται από ευρεία γκάμα υφασμάτων και υλικών, όπως πχ. δερματίνη, λινό, πολυσυνθετικά νήματα, κτλ.

Αναλόγως του υλικού από το οποίο είναι φτιαγμένες, οι τραγιάσκες ως επί το πλείστον κρατούν ζεστό το κεφάλι το χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι, ενώ, παράλληλα, μπορούν να ταιριάξουν με πολλά ενδυματολογικά σύνολα, από καλοκαιρινό κοστούμι έως μάλλινο παλτό.

Η τραγιάσκα έχει πολλά διαφορετικά ονόματα – flat cap, ivy cap, Gatsby, driving cap, sixpence, duckbill , και paddy. Ανεξαρτήτως του πως μπορείς να τη γνωρίζεις, είναι σαφώς πιο ευπροσάρμοστη στυλιστικά, απ' ότι ένα καπέλο fedora και σαφώς ταιριάζει καλύτερα με ένα κοστούμι απ' ότι ένα snapback.

Ανακάλυψε τη φανταστική συλλογή μας με ανδρικές τραγιάσκες και διαπίστωσε με τα μάτια σου γιατί αποτελούν αγαπημένη ανδρική στυλιστική επιλογή για περισσότερα από 400 χρόνια.

Τραγιάσκα – Δημοφιλής Ανδρική Επιλογή από το 1570

Η τραγιάσκα βρίσκεται στο προσκήνιο της ανδρικής μόδας εδώ και αιώνες – από το 1570 για να είμαστε πιο ακριβείς. Μεταξύ 1570 και 1590, η Βρετανική Κυβέρνηση στην προσπάθειά της να στηρίξει τη Βρετανική παραγωγή μαλλιού, νομοθέτησε ότι ήταν υποχρεωτικό οι άνδρες να φορούν μάλλινη τραγιάσκα τις Κυριακές. Αυτός ο νόμος ίσχυε μόνο για την εργατική/αγροτική και μεσαία τάξη... εξαιρούνταν οι ευγενείς.

Αυτό ο νόμος δεν κράτησε πολύ, ωστόσο η μόδα της τραγιάσκας παρέμεινε και συνδέθηκε άρρηκτα με τη φόρμα εργασίας του εργάτη.

Αν τσεκάρεις φωτογραφίες των δεκαετιών του 1910 και 1920, θα διαπιστώσεις ότι σχεδόν όλοι οι άνδρες που εμφανίζονται στις φωτογραφίες φορούν τραγιάσκα. Αυτό, λοιπόν, που ξεκίνησε ως υποχρεωτική αναγκαιότητα, αφομοιώθηκε, και υιοθετήθηκε ως αναπόσπαστο κομμάτι των ανδρικών ενδυματολογικών επιλογών. Επίσης, η τραγιάσκα γνώρισε ξανά μεγάλη δημοφιλία τη δεκαετία του 1990, κατά τη διάρκεια της οποίας υπήρξε μια μίνι "υστερία" καθώς όλοι, από rappers έως pop stars, φορούσαν τραγιάσκα (ivy cap), κάτι που την έκανε hot τάση για την ανδρική μόδα εκείνης της φανταστικής δεκαετίας.

Στις μέρες μας, η τραγιάσκα παραμένει επίκαιρη και αγαπημένη στυλιστική επιλογή για μεγάλο αριθμό ανδρών. Ίσως η μεγάλη δημοφιλία της να βασίζεται στο γεγονός ότι ταιριάζει εξαιρετικά τόσο με casual όσο και πιο επίσημα ενδυματολογικά σύνολα και looks… ίσως να φταίει ότι λόγω του ιδιαίτερου προφίλ της κολακεύει και αναδεικνύει τους περισσότερους τύπους προσώπων... ή ίσως αποτελεί ακόμα μια απόδειξη ότι τα καλά ανδρικά αξεσουάρ δε φεύγουν ποτέ από τη μόδα.

Newsboy Cap Vs Τραγιάσκας: Ποια η Διαφορά;

Εμείς οι ίδιοι τονίζουμε οτι το να πεις ένα newsboy cap τραγιάσκα δεν είναι δα και κανένα μεγάλο στυλιστικό έγκλημα. Παρόλο που δε θα εμφανιστεί η αστυνομία της μόδας εάν το κάνεις αυτό, ωστόσο το να μπορείς να καταλάβεις τις διαφορές μεταξύ αυτών των δύο στυλ, θα σε βοηθήσει να καταλάβεις ποιο σου ταιριάζει καλύτερα… άσε που θα μπορέσεις να κάνεις επίδειξη γνώσεων σε κάποια από τις συζητήσεις με τους φίλους σου.

Το newsboy cap – επίσης γνωστό ως paperboy cap, newsie cap ή newsy – άρχισε να πρωτοφοριέται στα τέλη του 19ου και στις αρχές του 20ού αιώνα από άτομα, κυρίως νεαρά αγόρια, που πουλούσαν εφημερίδες στους δρόμους. Είναι παρόμοιο με τη τραγιάσκα, μιας και τα δυο φτιάχνονται από τουίντ (tweed) κι έχουν στρογγυλεμένο, χαμηλό προφίλ, και μικρό γείσο ή χείλος.

Η μεγαλύτερη διαφορά τους είναι ότι τα newsboy caps είναι πιο φουσκωτά και ογκώδη από τις κλασσικές standard τραγιάσκες. Τα newsboy caps ράβονται με 8 πάνελ στην κορυφή που μοιάζουν με κομμάτια πίτσας και σχεδόν πάντα έχουν ένα κουμπί στην κορυφή.

Επομένως, την επόμενη φορά όταν θα έχεις αμφιβολία εάν πρόκειται για paperboy cap ή κλασική τραγιάσκα, έχε στο νου σου να τσεκάρεις εάν η κορυφή μοιάζει με κομμάτια πίτσας ή όχι.

Υπολογισμός Σωστού Μεγέθους Καπέλου σε 2 Απλά Βήματα

Ιδανικά, το καπέλο θα πρέπει να κάθεται άνετα στο κεφάλι σου, χωρίς να πιέζει το μέτωπο, όπως δηλαδή θα φορούσες ένα snapback ή baseball cap. Σε συμβουλεύουμε να αποφεύγεις να φοράς πολύ μεγάλα μεγέθη ή πολύ μικρά μεγέθη που θα πιέζουν σφιχτά το μέτωπο και το κεφάλι σου.

  1. Πέρασε μια μεζούρα ή ένα κορδόνι γύρω από το κεφάλι σου και περίπου 0,5 εκ. πάνω από το ύψος των αυτιών (στη μέση του μετώπου).
  2. Σημείωσε το μέγεθος της μέτρησης, παρήγγειλε τη τραγιάσκα σου, και ετοιμάσουν να κατακτήσεις τον κόσμο με την αρρενωπή γοητεία σου.

Πώς Φοριέται η Τραγιάσκα

Η τραγιάσκα είναι ένα εξαιρετικά ευπροσάρμοστο στυλιστικά ανδρικό αξεσουάρ, το οποίο μπορεί να ταιριάξει φανταστικά εξίσου με καθημερινά casual looks όσο και πιο επίσημα, chic ενδυματολογικά σύνολα.

  • Να Προτιμάς τις Κλασσικές Επιλογές – Καλό είναι να θυμάσαι ότι τα φυσικά υλικά προσφέρουν καλύτερη μόνωση και αεροδιαπερατότητα. Προτίμησε τις κλασσικές επιλογές – τουίντ (tweed, μαλλί), βαμβάκι ή λινό.
  • Προσάρμοσε τη Τραγιάσκα Πάνω σου – Στρογγύλεψε το γείσο ώστε να ταιριάξει στις γωνίες και διαστάσεις του προσώπου σου, ασκώντας απαλή πίεση και δημιουργώντας προσεκτικά μια διακριτική καμπύλη.
  • Φόρα τη Σωστά – Ανεξαρτήτως τι τραγούδι παίζει στο background, σιγουρέψου ότι φοράς τη τραγιάσκα σύμφωνα με τις τάσεις του σήμερα και όχι με ξεπερασμένο στυλ της δεκαετίας των 1990s. Δηλαδή, απόφυγε να φορά τη τραγιάσκα με το γείσο πίσω ή στα πλάγια.
  • Επίλεξε Βάσει της Εποχής – Το αεροδιαπερατό λινό και το ελαφρύ βαμβάκι αποτελούν εξαιρετική επιλογή για τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες, ενώ το μαλλί τουίντ και το πιο βαρύ βαμβάκι είναι καλύτερα για τους κρύους μήνες του χειμώνα.
  • Keep it Simple – Όπως στην περίπτωση του
    παπιγιόν, καλό είναι να αποφύγεις να συνδυάσεις πολλά old-time classic ανδρικά αξεσουάρ σε ένα ενδυματολογικό σύνολο / look. Οι ανδρικές τραγιάσκες ταιριάζουν φανταστικά με παπιγιόν, τιράντες, και γιλέκα... ωστόσο, πρόσεχε μη το παρακάνεις και από γοητευτικός hippster καταντήσεις το στυλιστικό "αξιοθέατο" της παρέας.
  • Επίλεξε το Σωστό Μοτίβο – Εάν αποφασίσεις να φορέσεις τραγιάσκα με μοτίβο, θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείς ότι το μοτίβο της τραγιάσκας ταιριάζει με τα υπόλοιπα μοτίβα, εάν υπάρχουν, του ενδυματολογικού συνόλου σου. Με τις επιλογές σου ανάδειξε τη στυλιστική σου ωριμότητα και απόφυγε τις βιαστικές επιλογές και τους βεβιασμένους συνδυασμούς.
  • Δώσε Ιδιαίτερη Προσοχή στην Εσωτερική Επένδυση – Όσο σημαντική είναι η εξωτερική πλευρά της τραγιάσκας, άλλο τόσο σημαντική είναι και η εσωτερική της επένδυση, γνωστή και ως inner sweatband (το ύφασμα που επενδύει την εσωτερική πλευρά της τραγιάσκας και το οποίο έρχεται σε άμεση επαφή με το δέρμα της κεφαλής). Όλες οι ανδρικές τραγιάσκες της Fawler είναι χειροποίητες στην Ιταλία κι έχουν απαλή εσωτερική επένδυση (sweatband) που δεν ερεθίζει την επιδερμίδα. Αυτό, όχι μόνο βοηθάει στο δέρμα της κεφαλής να αναπνέει, αλλά διατηρεί και τις κατάλληλες συνθήκες καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Τραγιάσκα - Looks & Έμπνευση

Οι τραγιάσκες και τα newsboy caps μπορούν να ταιριάξουν σχεδόν με τα πάντα, από τζιν και t-shirt έως και καλοκαιρινό κοστούμι. Εάν επιλέξεις μια τραγιάσκα σε ουδέτερο χρώμα (δηλαδή μαύρο, καφέ, γκρι, ή μπεζ), θα έχεις σαφώς περισσότερες επιλογές, καθώς τα ουδέτερα χρώματα ταιριάζουν με όλα.

Δημιουργήσαμε 3 ολοκληρωμένα looks ώστε να σε βοηθήσουμε να αποκτήσεις έμπνευση. Τσέκαρε τους συνολικά ουδέτερους χρωματικούς τόνους και το casual vibe.

Διάβασε περισσότερα για το πως να ταιριάζεις (mix n' match) τα αξεσουάρ, τα χρώματα, και τα μοτίβα στο άρθρο μας 7 Βασικοί Κανόνες για Σωστό Ταίριασμα Ανδρικών Αξεσουάρ.

Look 1

Τα επίπεδα / στρώσεις (layers) είναι must-have για τους κρύους μήνες του χειμώνα. Όταν κάνεις layering, έχε κατά νου τη τραγιάσκα ως στυλιστικό κομμάτι του ενδυματολογικού συνόλου και όχι ως κάτι καθαρά λειτουργικό.

Σ' αυτό το look, έχουμε συνδυάσει χοντρό μάλλινο κασκόλ σε μαύρο χρώμα και καφέ τραγιάσκα. Το καφέ δεν αποτελεί ακριβές match με το παλτό (δε θέλουμε ακριβές ταίριασμα σ' αυτή την περίπτωση), αλλά ταιριάζει με τα δερμάτινα παπούτσια και την καφέ δερμάτινη τσάντα.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα look που είναι εξίσου ισορροπημένο, χαλαρό, κι άνετο.

Απόκτησε το Look

Look 2

Δείξε οτι γνωρίζεις αρκετά πράγματα σχετικά με το στυλ επιλέγοντας αυτό το ανοικτό γκρι κοστούμι με τις μπλε μαρέν (navy) λεπτομέρειες. Απογείωσε το look με αυτό το φανταστικό newsboy cap.

Βεβαιώσου οτι το newsboy cap δεν είναι ακριβώς το ίδιο χρωματικά με το κοστούμι. Εδώ, το houndstooth μοτίβο συμπληρώνει τη μονοχρωμία του κοστουμιού, ενώ oι απαλές αποχρώσεις του cap ταιριάζουν εξαιρετικά με τις μπλε μαρέν λεπτομέρειες της γραβάτας και με το ποσέτ μαντήλι.

Απόκτησε το Επιθυμητό Look

Look 3

Εάν είσαι λάτρης του φινετσάτου casual look, τότε είμαστε σίγουροι οτι αυτή η στυλιστική μας πρόταση θα σου αρέσει πολύ.

Η σκούρα γκρι τραγιάσκα ταιριάζει εξαιρετικά με το ανοικτόχρωμο blazer, το λευκό t-shirt και τα γκρι παντελόνια. Η διατήρηση της ίδιας ουδέτερης χρωματικής παλέτας προσδίδει στο look φρεσκάδα και διακριτική casual φινέτσα. Ολοκλήρωσε το look με ασπρόμαυρες λεπτομέρειες και ένα ζευγάρι μαύρα δερμάτινα παπούτσια (loafers) ή λευκά sneakers.

Προτιμάς τζιν; Κράτησε το blazer και άλλαξε τα παντελόνια με το αγαπημένο σου denim ζευγάρι.

Απόκτησε το Επιθυμητό Look

Πώς Πλένουμε στο Χέρι μια Τραγιάσκα

Οι τραγιάσκες (και τα newsboy caps) που είναι φτιαγμένες από μαλλί, λινό, ή βαμβάκι, πρέπει να καθαρίζονται και να πλένονται στο χέρι. Είναι πολύ σημαντικό να μη βραχεί το γείσο / χείλος και να ακολουθήσεις προσεκτικά όλα τα παρακάτω βήματα – ο καθαρισμός και το πλύσιμο μιας τραγιάσκας είναι μια διαδικασία που απαιτεί προσοχή, έμφαση στην λεπτομέρεια, και δε θέλει βιασύνη.

  1. Γέμισε ένα μπολ με ζεστό νερό. Μη χρησιμοποιήσεις καυτό νερό, καθώς είναι πολύ πιθανό να καταστρέψει τη τραγιάσκα.
    Πρόσθεσε λίγο (περίπου μια κουταλιά του γλυκού) ήπιο καθαριστικό χωρίς χλωρίνη.
  2. Μούσκεψε ένα μικρό μέρος της τραγιάσκας (κατά προτίμηση σε σημείο που δεν είναι ορατό) για να τσεκάρεις εάν το χρώμα ξεθωριάσει ή όχι. Εάν δε ξεθωριάσει, συνέχισε. Διαφορετικά, σταμάτα.
  3. Τοποθέτησε το πίσω μέρος της τραγιάσκας στο νερό – το γείσο/χείλος θα πρέπει να παραμείνει εκτός νερού. Ξέπλυνε απαλά από πίσω προς τα μπρος. Μη μουσκέψεις το γείσο / χείλος, εκτός κι αν είναι εξαιρετικά βρώμικο.
  4. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στο εσωτερικό sweatband και τρίψε απαλά ώστε να αφαιρεθούν τα έλαια και ο ιδρώτας που μαζεύτηκαν.
  5. Μόλις ολοκληρώσεις το ελαφρύ πλύσιμο στο χέρι, βγάλε την τραγιάσκα από το μπολ / λεκανάκι και ξέπλυνε προσεκτικά με κρύο νερό ώστε να αφαιρεθούν οι σαπουνάδες. Βάλε τη τραγιάσκα μέσα σε μια πετσέτα ώστε να απορροφηθεί εξτρά υγρασία. Σε καμιά περίπτωση μη στύψεις τη τραγιάσκα.
  6. Άσε τη τραγιάσκα να στεγνώσει στον αέρα, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγεις άμεση έκθεση στον ήλιο ή σε ψηλές θερμοκρασίες. Προσοχή στο σχήμα που θα έχει η τραγιάσκα όταν είναι υγρή, καθώς αυτό το σχήμα θα διατηρήσει όταν στεγνώσει.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα χρειαστεί να πλύνεις μόνο το εσωτερικό sweatband… εκτός κι αν η τραγιάσκα υπήρξε πεδίο βολής ρίψης κουτσουλιών από περιστέρια.

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να αποφύγεις να μουσκέψεις το γείσο / χείλος, γιατί συχνά αυτό φτιάχνεται από χαρτόνι το οποίο και θα χάσει τη φόρμα του όταν βραχεί πολύ. Εάν χρειαστεί να καθαρίσεις το γείσο/χείλος, προσπάθησε να το κάνεις με μια υγρή πετσέτα/υγρό πανάκι.

Μας Ρωτήσατε - Σας Απαντάμε

Ποια είναι η καλύτερη τραγιάσκα που μπορώ να φορέσω;

Η ‘καλύτερη’ εξαρτάται από τις προσωπικές προτιμήσεις και την ιστορία που επιθυμείς να μοιραστείς.

Εάν επιθυμείς μια πιο 'αφράτη', γεμάτη αίσθηση στο κεφάλι σου, επίλεξε newsboy cap σαν αυτό το κλασσικό κομμάτι της Fawler από ελαφρύ βαμβάκι. Από την άλλη, εάν επιθυμείς να δοκιμάσεις κάτι πιο μοντέρνο, συνιστούμε να επιλέξεις αυτή την γκρι τραγιάσκα από vegan δέρμα.

Μπορώ να φορέσω τραγιάσκα το καλοκαίρι;

Ναι, μπορείς να φορέσεις τραγιάσκα το καλοκαίρι, αρκεί να είναι φτιαγμένη από αεροδιαπερατό λινό ή ελαφρύ βαμβάκι. Το τελευταίο πράγμα που θες είναι να καταλήξεις με τραγιάσκα που θα κάνει το μέτωπό σου να ιδρώνει σα να μην υπάρχει αύριο.

Προσοχή! Βεβαιώσου πως και η εσωτερική επένδυση είναι εξίσου αεροδιαπερατή, όπως και η εξωτερική επένδυση. Προτείνουμε να επιλέξεις αυτήν τη φανταστική 100% λινή τραγιάσκα.

Μπορώ να φορέσω τραγιάσκα σε γάμο;

Οι τραγιάσκες είναι ιδιαιτέρως δημοφιλείς σε smart casual περιστάσεις, ωστόσο μπορούν να επιλεχθούν και για πιο επίσημα ενδυματολογικά σύνολα. Ωστόσο, μην ξεχάσεις να βγάλεις τη τραγιάσκα σου όταν μπεις στην εκκλησία.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πως μπορείς να ντυθείς σε ένα γάμο, τσέκαρε τον αναλυτικό οδηγό μας για το πως μπορούν να ντυθούν οι καλεσμένοι σε γάμο.

Πώς επιλέγω μια τραγιάσκα και πώς ένα newsboy cap;

Η δεξιοτεχνία και η ποιότητα των υλικών είναι σαφώς οι δυο σημαντικότεροι παράγοντες που πρέπει να δώσεις έμφαση όταν πρόκειται να αγοράσεις μια τραγιάσκα ή ένα paperboy cap. Όλες οι τραγιάσκες της Fawler είναι χειροποίητες στην Ιταλία και έχουν δημιουργηθεί με τη χρήση παραδοσιακών μεθόδων και άκρως ποιοτικών υλικών.

Περιηγήσου και αγόρασε από τη νέα συλλογή μας με καπέλα και τραγιάσκες made in Italy, αλλά και από τις αγαπημένες μας επιλογές για τον χειμώνα. Φανταστικά ανδρικά αξεσουάρ που θα βρεις αποκλειστικά και μόνο στην Trendhim.