Εξοικονομησε 20% σε ολα τα γυαλια ηλιου

Εξοικονομησε 20% σε ολα τα γυαλια ηλιου

Επιστροφή εντός 365 ημερών - χωρίς ερωτήσεις !
Μεταφορικά 4 € - Επιλογή για Δωρεάν Μεταφορικά πάνω από 49 €-
Επικοινωνία
Αγαπημένα
Καλάθι

Προτάσεις Δώρων για την Ημέρα του Πατέρα

Για να μη μείνεις με άδεια χέρα στη φετινή Ημέρα του Πατέρα, ρίξε μια ματιά στις προτάσεις δώρων μας για έξτρα έμπνευση. Κάνε του φέτος ένα μοναδικό και φινετσάτο δώρο, δείξε του πόσο σημαντικός είναι για σένα.

‘Η αγάπη σου μου φτάνει και δε θέλω να μου πάρεις κάτι.’ Αν και το πιθανότερο είναι ο πατέρας σου να το εννοεί, όμως, πίστεψέ μας, εάν του πάρεις ένα όμορφο, φινετσάτο δώρο θα το εκτιμήσει δεόντως και θα τον κάνεις πολύ ευτυχισμένο με αυτήν την πράξη σου.

Οι πατεράδες μαθαίνουν στα παιδιά τους ορισμένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στην μετέπειτα ζωή τους – πολλές φορές και αρκετά παράξενα –, όπως στο να τα αφήνουν να 'τρώνε τα μούτρα τους' ώστε να μαθαίνουν από τα λάθη τους. Βεβαίως πάντα τα παιδιά βρίσκονται υπό την ασφάλεια της διακριτικής επιτήρησης των πατεράδων. Οι πατεράδες επωμίζονται την ευθύνη να δείξουν τις προκλήσεις του κόσμου, χωρίς την υπερπροστατευτικότητα που ως επί το πλείστον δείχνουν οι μανούλες. Και το καλύτερο; Δε ζητάνε κάτι ως αντάλλαγμα. Για τους πατεράδες, η μεγαλύτερη ανταμοιβή είναι να βλέπουν τα παιδιά τους να πατάνε γερά στα πόδια τους, να 'ανοίγουν τα φτερά τους' και να 'πετάνε' με πυγμή και εφόδια προς τους στόχους τους πραγματοποιώντας τα όνειρά τους.

Παρόλο που οι περισσότεροι πατεράδες δεν περιμένουν κάτι, η Ημέρα του Πατέρα αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία με ένα όμορφο δώρο να δείξεις στον πατέρα σου ότι τον σκέφτηκες. Η κίνησή σου αυτή θα δείξει εν μέρει την ευγνωμοσύνη και την αγάπη που τρέφεις για τον πατέρα σου.

Να σημειωθει πως η Ημέρα του Πατέρα είναι μια πραγματική Γιορτή για κάθε πατρική φιγούρα. Η Γιορτή του Πατέρα απευθύνεται στον πατέρα, τον πατριό, τον παππού, ή ακόμα και τον δάσκαλο ή τον μέντορα που μας στάθηκαν σαν πατρικές φιγούρες καθόλη τη διάρκεια της ζωής μας, δίνοντάς μας συμβουλές και στηρίζοντάς μας στα δύσκολα, αλλά και τα εύκολα. Η θετική πατρική φιγούρα είναι άκρως σημαντική για την εξέλιξή μας. Γι' αυτόν τον λόγο, αποφασίσαμε να βοηθήσουμε και να δώσουμε έμπνευση στους αναγνώστες μας ώστε να επιλέξουν το κατάλληλο δώρο για τη Γιορτή του Πατέρα... δώρο το οποίο όχι μόνο ο αποδέκτης θα αγαπήσει, αλλά και που θα χρησιμοποιεί με χαρά.

1 Προτάσεις δώρων για την ημέρα του πατέρα1.1 Δώρα για την ημέρα του πατέρα - εσύ τι δώρο θα πάρεις στον πατέρα σου για τη γιορτή του πατέρα;1.2 Εξατομικευμένα δώρα για την ημέρα του πατέρα1.3 Δώρα για τον πατέρα που τα έχει όλα1.4 Κλασικές ιδέες δώρων για την ημέρα του πατέρα1.5 Δώρα για την ημέρα πατέρα για όσους μπαμπάδες ταξιδεύουν συχνά1.6 Πώς να γράψεις κάρτα για την ημέρα του πατέρα1.7 Οι ρίζες της γιορτής του πατέρα1.8 Μας ρωτησατε – σας απανταμε

Δώρα για την Ημέρα του Πατέρα - Εσύ τι Δώρο θα πάρεις στον Πατέρα σου για τη Γιορτή του Πατέρα;

Το να βρεις το τέλειο δώρο για τον πατέρα σου – για την ημέρα που είναι αφιερωμένη στην πατρική φιγούρα – εξαρτάται από την ισορροπία. Πιο συγκεκριμένα, θα πρέπει να βρεις ένα δώρο που να εξισορροπεί το τι του αρέσει και το τι θα του φανεί χρήσιμο.

Ανήκει και ο δικός σου πατέρας στους πατεράδες που επιμένουν ότι έχουν τα πάντα και δεν τους λείπει τίποτα; Είναι πολύ πιθανό να είναι απλώς ευγενικός και διακριτικός. Το να του κάνεις δώρο στη Γιορτή του Πατέρα κάτι που δε θα σκεφτόταν ποτέ να αγοράσει ο ίδιος στον εαυτό του, αλλά και που αμέσως θα αναφωνήσει με χαρά 'Φανταστικό! Κοίτα να δεις που τελικά το είχα ανάγκη χωρίς να το γνωρίζω!", είναι μια κίνηση που θα κάνει τη διαφορά.

Για να το καταφέρεις αυτό, χαλάρωσε, αφιέρωσε λίγο ποιοτικό χρόνο σε εποικοδομητική σκέψη, κλείσε τα μάτια σου, κάνε ανασκόπηση στο παρελθόν και στην οικογενειακή ζωή σας, και σκέψου τι αρέσει πολύ στον πατέρα σου και τι μπορεί να έχει ανάγκη... φυσικά, βάσει πάντα του budget σου.

  • Τι χρειάζεται ο πατέρας σου; Του λείπει κάτι από ξυριστικά; Υπάρχει άραγε κάτι που θα διευκόλυνε την καθημερινότητά του;
  • Τι του αρέσει; Έχει κάποιο συγκεκριμένο στυλ; Πρέπει να ντύνεται με συγκεκριμένο τρόπο όταν πηγαίνει στη δουλειά του; Του αρέσει να ντύνεται συγκεκριμένα όταν βγαίνει έξω;
  • Πόσα χρήματα σκοπεύεις να δαπανήσεις; Πόσο είναι το budget σου; Αν και πολλές φορές λέμε ότι "η σκέψη μετράει", σίγουρα επιθυμείς να προσφέρεις κάτι μοναδικό και ξεχωριστό αντί απλά να κάνεις κάποιες κλισέ ευχές. Προσδιόρισε πρώτα το budget σου, συμπ. των εξόδων αποστολής, ως σημείο έναρξης στο 'κυνήγι' του τέλειου δώρου για την Ημέρα του Πατέρα.

Εξατομικευμένα Δώρα για την Ημέρα του Πατέρα

Τα καλύτερα δώρα για έναν πατέρα είναι τα εξατομικευμένα δώρα. Ένα εξατομικευμένο δώρο δείχνει με τον καλύτερο τρόπο ότι αφιέρωσες προσωπικό χρόνο και έμπνευση ώστε να προσφέρεις κάτι το ξεχωριστό, κάτι το μοναδικό. Για παράδειγμα, θυμίσου εκείνες τις χειροποίητες κάρτες που ετοίμαζες για τη Γιορτή του Πατέρα όταν ήσουν πιτσιρίκι. Για τον πατέρα σου, αυτές οι κάρτες ήταν ξεχωριστές και πολύτιμες. Άξιζαν πολλά περισσότερα από την χρηματική αξία τους, πολύ απλά επειδή τις δημιουργούσες με αγάπη. Και ποιος μπαμπάς δε θα 'έλιωνε' με τέτοια δώρα από τα παιδιά του;

Τώρα που μεγάλωσες, μπορείς να αφήσεις αυτή τη μορφή τέχνης στα πιτσιρίκια και να εστιάσεις σε άλλες μορφές δώρων, όπως πχ εξατομικευμένα μανικετόκουμπα ή θήκες καρτών από ανοξείδωτο ατσάλι με εξατομικευμένη χάραξη, όπως πχ. τα αρχικά του.

Εάν ο πατέρας σου μοιάζει με τους πατεράδες που γνωρίζουμε στο γραφείο μας, θα εκτιμήσει ιδιαιτέρως εάν μοιραστείς τον χρόνο σου μαζί του και θα του κάνεις ένα όμορφο εξατομικευμένο δώρο για τη Γιορτή του Πατέρα. Πώς θα σου φαινόταν ένα βραχιόλι με εξατομικευμένη χάραξη που να του θυμίζει μια όμορφη στιγμή που περάσατε μαζί; Κάνε κλικ στο παρακάτω κουμπί για να πάρεις έμπνευση από κάποιες έξυπνες ιδέες για εξατομικευμένη χάραξη.

  • Μαύρο Δερμάτινο Wrap Around Βραχιόλι Collins 6 mm
    Lucleon
    25 €
    Μαύρο Δερμάτινο Wrap Around Βραχιόλι Collins 6 mm
    Χάραξέ το
  • Περιστροφικό Δαχτυλίδι Lanz Makt
    Lucleon
    35 €
    Περιστροφικό Δαχτυλίδι Lanz Makt
    Χάραξέ το
  • Ασημί Κλιπ Γραβάτας Anchor
    Warren Asher
    19 €
    Ασημί Κλιπ Γραβάτας Anchor
    Χάραξέ το
  • Nomen | Τριπλό Μαύρο Δερμάτινο Βραχιόλι με Ασημί Ατσάλινα Στοιχεία Bolo Weave ID
    Lucleon
    45 €
    Nomen | Τριπλό Μαύρο Δερμάτινο Βραχιόλι με Ασημί Ατσάλινα Στοιχεία Bolo Weave ID
    Χάραξέ το
  • Ατσάλινο Ρολόι Stefan Motus Automatic Skeleton
    Seizmont
    159 €
    Ατσάλινο Ρολόι Stefan Motus Automatic Skeleton
    Χάραξέ το
  • Μανικετόκουμπα Single Stone
    Warren Asher
    19 €
    Μανικετόκουμπα Single Stone
    Χάραξέ το
  • Ασημί Ορειχάλκινα Μανικετόκουμπα Στρογγυλά Αρχικό Ν σε Μαύρο Φόντο
    Trendhim
    15 €
    Ασημί Ορειχάλκινα Μανικετόκουμπα Στρογγυλά Αρχικό Ν σε Μαύρο Φόντο
    Χάραξέ το
  • Ατσάλινο Ρολόι Dual Time Laurens Ternion
    Lucleon
    109 €
    Ατσάλινο Ρολόι Dual Time Laurens Ternion
    Δημοφιλές δώρο
    Χάραξέ το
  • Ασημί Κλιπ Γραβάτας Map Pipe
    Warren Asher
    19 €
    Ασημί Κλιπ Γραβάτας Map Pipe
    Χάραξέ το
  • Ασημί Κλιπ Γραβάτας Mustache
    Warren Asher
    19 €
    Ασημί Κλιπ Γραβάτας Mustache
    Χάραξέ το
  • Chronum | Ασημί Ατσάλινο Ρολόι Χρονογράφος με Μπλε Καντράν
    Seizmont
    175 €
    Chronum | Ασημί Ατσάλινο Ρολόι Χρονογράφος με Μπλε Καντράν
    Χάραξέ το
  • Nomen | 7 mm Ασημί Ατσάλινη Αλυσίδα Καρπού με ID Πλακέτα
    Lucleon
    29 €
    Nomen | 7 mm Ασημί Ατσάλινη Αλυσίδα Καρπού με ID Πλακέτα
    Χάραξέ το
  • Nomen | Καφέ Δερμάτινο Βραχιόλι με Χρυσαφί Ατσάλινη ID Πλακέτα
    Lucleon
    39 €
    Nomen | Καφέ Δερμάτινο Βραχιόλι με Χρυσαφί Ατσάλινη ID Πλακέτα
    Χάραξέ το
  • Cicero | Λευκό Vintage Ρολόι Χρονογράφος
    Fawler
    195 €
    Cicero | Λευκό Vintage Ρολόι Χρονογράφος
    Χάραξέ το
  • Ατσάλινο Κολιέ Tadd Onyx Anchor
    Lucleon
    39 €
    Ατσάλινο Κολιέ Tadd Onyx Anchor
    Χάραξέ το
  • Ασημί Ατσάλινο Δαχτυλίδι Lanty Makt
    Lucleon
    39 €
    Ασημί Ατσάλινο Δαχτυλίδι Lanty Makt
    Χάραξέ το
  • Δώρα για τον Πατέρα που τα έχει Όλα

    Τι μπορείς να πάρεις άραγε στον πατέρα που τα έχει όλα; Όσο περίεργο και αν ακουστεί, είναι σίγουρο ότι ο πατέρας σου δεν έχει τα πάντα που επιθυμεί και χρειάζεται. Το πιθανότερο είναι να σου το λέει επειδή δε θέλει να μπεις σε έξοδα ή να μπεις σε κόπο γι' αυτόν. Όμως, σε ποιον δεν αρέσει ένα ωραίο δώρο;

    Εάν έχεις ξεμείνει από ιδέες για δώρα, συνιστούμε να κάνεις τη διαφορά και να κάνεις ένα ξεχωριστό, και διαφορετικό από τα συνηθισμένα, δώρο για τη Γιορτή του Πατέρα. Πόσο τέλειο θα είναι να βρεις κάτι που ο πατέρας σου δε θα περιμένει ή που δεν κατάφερε να αγοράσει για τον εαυτό του όλα αυτά τα χρόνια.

    Μια θήκη τσέπης για ποσέτ μαντήλι θα διατηρήσει το αγαπημένο ποσέτ μαντήλι του καλοντυμένου πατέρα σου αψεγάδιαστο στη θέση του, ακόμα κι αν έχει κάνει το τέλειο Δίπλωμα Monarch. Μήπως ήρθε η ώρα ο πατέρας σου να αποκτήσει ένα cool n' trendy ζευγάρι γυαλιά ηλίου που θα προστατεύουν τα μάτια του με στυλ; Κάντου έκπληξη με ένα ζευγάρι αναδιπλούμενα γυαλιά ηλίου που θα μπορούν να χωρούν με άνεση στις τσέπες του.

    Τι θα έλεγες να κάνεις δώρο στον πατέρα σου για τη Γιορτή του Πατέρα ένα φινετσάτο δερμάτινο πορτοφόλι με αφαιρούμενη θήκη καρτών; Είναι ένα ανδρικό πορτοφόλι με μοντέρνο twist που είμαστε σίγουροι ότι ο πατέρας σου θα εκτιμήσει από την πρώτη στιγμή. Συν... μη ξεχνάς ότι το premium ποιότητας γνήσιο δέρμα ομορφαίνει ακόμα περισσότερο με την πάροδο του χρόνου.

    Κλασικές Ιδέες Δώρων για την Ημέρα του Πατέρα

    Υπάρχουν ορισμένα 'κλασικά' δώρα για την Ημέρα του Πατέρα που έχουν καταφέρει να παραμένουν δημοφιλείς επιλογές εδώ και πολλά πολλά χρόνια – σίγουρα έρχεται στο μυαλό πολλών η κούπα καφέ με την περίφημη φράση 'Ο Καλύτερος Μπαμπάς του Κόσμου' (‘World’s Best Dad’)! Αυτά τα δώρα αποτελούν κλασικές επιλογές, δικαιολογημένα... έχουν πάντα θετικό αποτέλεσμα!

    Είτε πρόκειται για γραβάτα,σετ ξυρίσματος ή σετ περιποίησης γενειάδας, ανήκουν σίγουρα στις κλασικές ιδέες για δώρο που σχεδόν εγγυημένα θα 'απογειώσουν' τη διάθεση του πατέρα σου. Αν από την άλλη ψάχνεις για κάτι ξεχωριστό και ιδιαίτερο, κάντου δώρο μια φινετσάτη δερμάτινη τσάντα ή κάνε δώρο ένα φινετσάτο κρεμαστό νεσεσέρ όπου θα μπορεί να κρατάει τακτοποιημένα τα ξυριστικά και τα είδη προσωπικής περιποίησης.

    Δώρα για την Ημέρα Πατέρα για Όσους Μπαμπάδες Ταξιδεύουν Συχνά

    Ανεξαρτήτως εάν ο πατέρας σου είναι συχνός ταξιδιώτης ή εάν ταξιδεύει μόνο για να σε επισκεφτεί, αυτά τα δώρα είναι must-have ανδρικά αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπουν από καμιά ανδρική ντουλάπα.

    Εάν του αρέσει να φοράει κοστούμι και γραβάτα, είμαστε σίγουροι ότι θα σε λατρέψει εάν του πάρεις δώρο κλιπ γραβάτας ή θήκη φύλαξης για γραβάτες, ώστε να φοράει πάντα ατσαλάκωτη γραβάτα. Τι θα έλεγες για ένα αναδιπλούμενο backpack που θα διευκολύνει τον πατέρα σου στα ταξίδια και τις διακοπές του; Αξίζει να ρίξεις μια ματιά στο σακίδιο πλάτης (backpack) της Lazy Bear που μπορεί να χωρέσει άνετα στις αποσκευές και να χρησιμοποιηθεί όποτε χρειαστεί.

    Αν ακόμα ψάχνεις έμπνευση για δώρο, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στα φινετσάτα και trendy δερμάτινα πορτοφόλια μας με RFID προστασία. Ένα δώρο που εκτός από φινετσάτη πρακτικότητα, θα κρατάει ασφαλείς τις χρεωστικές / πιστωτικές κάρτες ανέπαφων συναλλαγών από παράνομες προσπάθειες ασύρματης σάρωσης.

  • Καφέ Πορτοφόλι Multi με RFID Blocker
    Lucleon
    39 €
    Καφέ Πορτοφόλι Multi με RFID Blocker
    Εξατομίκευσε
  • Μαύρη Θήκη για Κάρτες Multi Zip με Προστασία RFID
    Lucleon
    25 €
    Μαύρη Θήκη για Κάρτες Multi Zip με Προστασία RFID
    Εξατομίκευσε
  • Ταμπά Δερμάτινο Πορτοφόλι Cambodia Perforated RFID
    Lucleon
    49 €
    Ταμπά Δερμάτινο Πορτοφόλι Cambodia Perforated RFID
    Εξατομίκευσε
  • Γκρι & Ταμπά Δερμάτινο Πορτοφόλι & Καρτοθήκη RFID-Blocking Lincoln
    Lucleon
    39 €
    Γκρι & Ταμπά Δερμάτινο Πορτοφόλι & Καρτοθήκη RFID-Blocking Lincoln
    Εξατομίκευσε
  • Μαύρο Δερμάτινο Πορτοφόλι με Μπρελόκ Κλειδιών RFID-Blocking Lonnie
    Lucleon
    39 €
    Μαύρο Δερμάτινο Πορτοφόλι με Μπρελόκ Κλειδιών RFID-Blocking Lonnie
    Εξατομίκευσε
  • Μαύρο Δερμάτινο Πορτοφόλι RFID Liam
    Lucleon
    29 €
    Μαύρο Δερμάτινο Πορτοφόλι RFID Liam
    Εξατομίκευσε
  • Μαύρη Δερμάτινη Θήκη για Κάρτες RFID Lacey
    Lucleon
    19 €
    Μαύρη Δερμάτινη Θήκη για Κάρτες RFID Lacey
    Εξατομίκευσε
  • Ταμπά/Μαύρη Δερμάτινη Θήκη για Κάρτες RFID Lacey
    Lucleon
    19 €
    Ταμπά/Μαύρη Δερμάτινη Θήκη για Κάρτες RFID Lacey
    Εξατομίκευσε
  • Καφέ Δερμάτινο Πορτοφόλι RFID Larry
    Lucleon
    29 €
    Καφέ Δερμάτινο Πορτοφόλι RFID Larry
    Εξατομίκευσε
  • Καφέ Δερμάτινο Πορτοφόλι Montreal Vintage Tan RFID Δίπτυχο
    Lucleon
    39 €
    Καφέ Δερμάτινο Πορτοφόλι Montreal Vintage Tan RFID Δίπτυχο
    Εξατομίκευσε
  • Μαύρη Θήκη για Κάρτες Montreal Mini RFID
    Lucleon
    19 €
    Μαύρη Θήκη για Κάρτες Montreal Mini RFID
    Εξατομίκευσε
  • Μαύρο Δερμάτινο Πορτοφόλι Montreal RFID Τρίπτυχο
    Lucleon
    49 €
    Μαύρο Δερμάτινο Πορτοφόλι Montreal RFID Τρίπτυχο
    Εξατομίκευσε
  • Δερμάτινο Πορτοφόλι My Black Wallet
    Lucleon
    29 €
    Δερμάτινο Πορτοφόλι My Black Wallet
    Εξατομίκευσε
  • Θήκη για Κάρτες Black RFID Bruce
    Lucleon
    19 €
    Θήκη για Κάρτες Black RFID Bruce
    Εξατομίκευσε
  • Μαύρο Πορτοφόλι Multi με RFID Blocker
    Lucleon
    39 €
    Μαύρο Πορτοφόλι Multi με RFID Blocker
    Εξατομίκευσε
  • Καφέ Μικρό Πορτοφόλι με RFID Blocker
    Lucleon
    39 €
    Καφέ Μικρό Πορτοφόλι με RFID Blocker
    Εξατομίκευσε
  • Καφέ Τρίπτυχο Πορτοφόλι με RFID Blocker
    Lucleon
    39 €
    Καφέ Τρίπτυχο Πορτοφόλι με RFID Blocker
    Εξατομίκευσε
  • Μαύρη Θήκη για Κάρτες Δίπτυχη με RFID Προστασία
    Lucleon
    25 €
    Μαύρη Θήκη για Κάρτες Δίπτυχη με RFID Προστασία
    Εξατομίκευσε
  • Καφέ Θήκη για Κάρτες Δίπτυχη με RFID Προστασία
    Lucleon
    25 €
    Καφέ Θήκη για Κάρτες Δίπτυχη με RFID Προστασία
    Εξατομίκευσε
  • Καφέ Θήκη για Κάρτες Multi Zip με RFID Blocker
    Lucleon
    25 €
    Καφέ Θήκη για Κάρτες Multi Zip με RFID Blocker
    Εξατομίκευσε
  • Πώς Να Γράψεις Κάρτα για την Ημέρα του Πατέρα

    Οι γραμμένες στο χέρι ευχητήριες κάρτες μπορεί να θεωρούνται από ορισμένους ως ξεπερασμένες ή ντεμοντέ, ωστόσο το ότι έχουν τουλάχιστον ένα χειροποίητο στοιχείο είναι αυτό ακριβώς που τις κάνει ξεχωριστές και μεγαλύτερης συναισθηματικής αξίας. Εάν επιθυμείς να αδράξεις την ευκαιρία και να εκδηλώσεις στον πατέρα σου την αγάπη που νιώθεις για το πρόσωπό του, μια ευχητήρια κάρτα με ευχές που έχεις γράψει εσύ είναι σίγουρο ότι θα αγγίξει τις ευαίσθητες χορδές του πατέρα σου.

    Δε χρειάζεται να γράψεις μακροσκελές γράμμα ούτε κάποιο περίτεχνο ποίημα για τη Γιορτή του Πατέρα… αν και η ποίηση θα έκανε σίγουρα πολύ θετική εντύπωση! Θα μπορούσες να συνδυάσεις μια ωραία κοινή σας ανάμνηση με το σήμερα, να εστιάσεις στους δυνατούς δεσμούς σας, ή να γράψεις κάτι καλό που σε δίδαξε και το οποίο σε βοήθησε σημαντικά στη ζωή σου. Πάνω από όλα χρειάζεται ειλικρίνεια και συναίσθημα.

    Και να θυμάσαι... το πιο σημαντικό σημείο σε όσα θα γράψεις στην κάρτα για τη Γιορτή του Πατέρα είναι εκεί που θα εστιάσεις και θα δώσεις έμφαση ότι έκανε τη δουλειά του σωστά ως πατέρας και να του δείξεις και γραπτώς την αναγνώριση που του αξίζει. Έγινες ο άνθρωπος που είσαι και με τη βοήθεια, καθοδήγηση, έμπνευση, αγάπη που έλαβες από τον πατέρα σου όλα τα χρόνια της ζωής σου, από τότε που ήσουν μωρό. Μη ξεχάσεις να τον ευχαριστήσεις γι' αυτό!

    Οι Ρίζες της Γιορτής του Πατέρα

    Εκτός από το να κάνεις έκπληξη στον πατέρα σου κάνοντάς του ένα υπέροχο δώρο για τη Γιορτή του Πατέρα, μπορείς επίσης να τον εκπλήξεις και με τις εγκυκλοπαιδικές γνώσεις σου – πχ μπορείς να του πεις πότε και πού ξεκίνησε η Γιορτή του Πατέρα και να τους αφήσεις όλους άφωνους στην παρέα.

    Όπως έχει συμβεί με πολλά καλά πράγματα, η ιστορία με τη Γιορτή του Πατέρα ξεκινάει με μια γυναίκα. Η πρώτη οργανωμένη Γιορτή του Πατέρα διοργανώθηκε στις ΗΠΑ στις αρχές του 20ού αιώνα και πίσω από αυτήν τη σημαντική πρωτοβουλία ήταν η Γκρέις Γκόλντεν Κλέιτον (Grace Golden Clayton) η οποία θέλησε να τιμήσει τη μνήμη 210 πατεράδων που έχασαν τη ζωή τους περίπου ένα χρόνο πριν (Δεκέμβριος του 1907) σε ένα τρομερό δυστύχημα στα ορυχεία της Δυτικής Βιρτζίνια, το οποίο έμεινε στην ιστορία ως η Τραγωδία του Μόνονγκα. Άλλοι λένε ότι η γυναίκα που θέσπισε ως θεσμό τη Γιορτή του Πατέρα ήταν η Σονόρα Ντορντ. Όπως και να 'χει, το μόνο σίγουρο είναι οτι η γιορτή αποτελεί δημιουργία και πρωτοβουλία γυναίκας.

    Η πρώτη επίσημη αναγνώριση της Γιορτής του Πατέρα από το Αμερικανικό Κράτος έγινε την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου, συγκεκριμένα στις 19 Ιουνίου του 1910. Ο Αμερικανός Πρόεδρος Λίντον Μπέινς Τζόνσον επισημοποίησε τη Γιορτή του Πατέρα με Προεδρικό Διάταγμα, ενώ το 1972 ο Αμερικανός Πρόεδρος Ρίτσαρντ Νίξον θέσπισε τη Γιορτή του Πατέρα ως επίσημη αργία.

    ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΤΕ – ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ

    Ποια είναι τα καλύτερα δώρα για την Ημέρα του Πατέρα 2020;

    Ρωτήσαμε τους μπαμπάδες στο γραφείο μας ποια θεωρούν ότι είναι τα καλύτερα δώρα για τη Γιορτή του Πατέρα. Όλοι συμφώνησαν ότι είναι τα trendy και retro vintage ανδρικά αξεσουάρ και κοσμήματα που μπορείς να βρεις αποκλειστικά στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Trendhim.

    Τι εξατομικευμένα δώρα μπορεί να κάνει μια κόρη στον πατέρα της για τη Γιορτή του Πατέρα;

    Εάν ψάχνεις για μοναδικά, εξατομικευμένα δώρα για τον πατέρα σου, τα οποία θα του θυμίσουν για πολλοστή φορά γιατί είσαι η αγαπημένη του κορούλα, ρίξε μια ματιά στις παρακάτω προτάσεις μας:

    • Ανδρικό Ρολόι
    • Ανδρικό Βραχιόλι
    • Ανδρικό Πορτοφόλι
    • Ανδρικό Νεσεσέρ
    • Τραγιάσκα

    Ένα καλό δώρο που θα μπορούσα να στείλων ταχυδρομικώς για τη Γιορτή του Πατέρα;

    Η αποστολή συνήθως εξαρτάται από το μέγεθος και το βάρος του δώρου. Το να στείλεις ένα ζευγάρι όμορφα μανικετόκουμπα με εξατομικευμένη χάραξη θα ζυγίζει πολύ λιγότερο από μια φινετσάτη θήκη για ρολόγια.

    Ό,τι δώρο και να στείλεις φέτος στον πατέρα σου, μη ξεχάσεις πως είναι σημαντικό και το περιτύλιγμα.

    Παρέχουμε υπηρεσία περιτυλίγματος και θα επιλέξουμε το κατάλληλο μέγεθος για το δώρο σου, το οποίο και θα τοποθετήσουμε σε ένα από τα chic signature υφασμάτινα πουγκάκια μας.

    Τέλος, δε θα χρειαστεί να τρέχεις μέσα στον πανικό τελευταία στιγμή για να βρεις κάρτα ευχών για τη Γιορτή του Πατέρα. Θα συμπεριλάβουμε στο δώρο σου και καρτούλα για να γράψεις τις ευχές σου.

    Ποιο είναι το καλύτερο δώρο για τη Γιορτή του Πατέρα;

    Το καλύτερο δώρο για τη Γιορτή του Πατέρα είναι αυτό που μπορεί να εξισορροπήσει τις επιθυμίες με τις πρακτικές ανάγκες του πατέρα σου.

    Για παράδειγμα, εάν ο πατέρας σου αγαπάει και φροντίζει συχνά τη γενειάδα ή το μούσι του, τότε μια καλή ιδέα θα ήταν να του πάρεις ως δώρο ένα πλήρες σετ με ξυριστικά.

    Τσέκαρε πιο προσεκτικά πώς αρέσει στον πατέρα σου να ντύνεται. Φοράει συχνά blazer ή κοστούμι; Απογείωσε το look του με μια φινετσάτη καρφίτσα πέτου η οποία είμαστε σίγουροι ότι θα φωτίσει το πρόσωπό του με ένα τεράστιο χαμόγελο μόλις ανοίξει το δώρο του. Είναι κάτι που θα αγαπάει να χρησιμοποιεί και το πιθανότερο είναι κάτι που δε θα σκέφτηκε να πάρει ο ίδιος για τον εαυτό του.

    Τι μπορώ να αγοράσω στον μπαμπά μου ο οποίος μου λέει συχνά ότι δε του λείπει τίποτα;

    Εάν είναι τόσο σίγουρο ότι όντως δε χρειάζεται και δε θέλει τίποτα ο πατέρας σου ως δώρο για τη Γιορτή του Πατέρα, τότε χάρισέ του κάτι που δε θα χορταίνει ποτέ να λαμβάνει από σένα… τον ποιοτικό χρόνο σου.

    Σήκωσε το τηλέφωνο και τηλεφώνησέ του. Ή καλύτερα κάντου έκπληξη και πήγαινε να τον επισκεφτείς και να του πεις από κοντά τις ευχές σου. Και οι δυο θα είστε χαρούμενοι που το έκανες.

    Ποια δώρα είναι τέλεια για τα γενέθλια ενός μπαμπά;

    Το να κάνεις έρευνα αγοράς για να βρεις τι δώρο θα κάνεις για τα γενέθλια του πατέρα σου, δε χρειάζεται να είναι κάτι δύσκολο ή κουραστικό. Οποιαδήποτε από τις παραπάνω ιδέες δώρων για την Ημέρα του Πατέρα είναι και τέλειες ιδέες για τα γενέθλια του μπαμπά σου. Βασικά, όχι μόνο για τον μπαμπά σου αλλά και για κάθε σημαντικό άνδρα στη ζωή σου.

    Και να θυμάσαι. Σε κάθε άνδρα αρέσει να είναι αποδέκτης ενός όμορφου, πρακτικού εξατομικευμένου δώρου, ανεξαρτήτως εάν αυτό προέρχεται από τον γιο ή την κόρη του ή τον γαμπρό του ή τη γυναίκα του, κτλ.

    Πώς μπορώ να βρω έμπνευση για το τι δώρο να πάρω στον πατέρα μου για την Ημέρα του Πατέρα;

    Ο καλύτερος τρόπος για να βρεις έμπνευση σχετικά με το τι δώρο να πάρεις στον πατέρα σου για την Ημέρα του Πατέρα είναι να τον παρατηρήσεις με ιδιαίτερη προσοχή κάποιες μέρες.

    • Τι του αρέσει να φοράει συνήθως;
    • Πού του αρέσει να βγαίνει;
    • Ποια είναι τα αγαπημένα του θέματα προς συζήτηση αυτές τις μέρες;
    • Τι μπορεί να του λείπει που θα μπορούσε να του κάνει την καθημερινότητα πιο ευχάριστη ή εύκολη;

    Εστίασε στις παραπάνω ερωτήσεις και προσπάθησε να βρεις τις απαντήσεις με παρακολούθηση και εποικοδομητικό διάλογο. Παράλληλα, μπορείς να περιηγηθείς στη τεράστια συλλογή μας από περισσότερα από 6.000 μοναδικά ανδρικά αξεσουάρ και κοσμήματα. Ίσως στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα βρεις απευθείας την έμπνευση που έψαχνες.