Επιστροφή εντός 365 ημερών - χωρίς ερωτήσεις !
Μεταφορικά 3 € - Επιλογή για Δωρεάν Μεταφορικά πάνω από 49 €-
Επικοινωνία

Δώρα για Εκείνον την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ρολόγια, δαχτυλίδια, κολιέ και βραχιόλια σχεδιασμένα στη Δανία. Βρες το τέλειο δώρο Αγίου Βαλεντίνου για εκείνον. Ένα δώρο ξεχωριστό που να σημαίνει κάτι και να αφηγείται μια ιστορία.

Αχ, η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Μια γιορτή αγάπης, στοργής, φροντίδας, έρωτα και ρομαντισμού... η τέλεια ευκαιρία να του δείξεις πόσο τυχερός πρέπει να νιώθει που σε έχει στη ζωή του! Είτε κάνεις online αγορές και ψώνια για τον αγαπημένο σου που είναι επιτυχημένος και δυναμικός επαγγελματίας / επιχειρηματίας ή για τον "χουζουρόγατο" που του αρέσει η άνεση και θαλπωρή του σπιτιού, στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείς να βρεις τέλεια και έξυπνα ανδρικά δώρα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Αν και το σημαντικότερο δώρο που μπορείς να του κάνεις για τον Άγιο Βαλεντίνο είναι να του αφιερώσεις τον χρόνο και την προσοχή σου, ωστόσο... ας είμαστε ειλικρινείς. Ποιος θα έλεγε όχι σε μοδάτα και φινετσάτα ανδρικά δώρα στις 14 Φεβρουαρίου; Ακριβώς σε αυτό το σημείο ερχόμαστε εμείς.

Από εξατομικευμένα ρολόγια για άνδρες και θήκες παρουσίασης / φύλαξης ρολογιών έως ανδρικά δαχτυλίδια σχεδιασμένα στη Δανία, έχουμε πολλές και καλές έξυπνες προτάσεις για δώρα που μπορείς να του κάνεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Μια συμβουλή από τις γυναίκες στα Κεντρικά Γραφεία μας… κάντε το δώρο αρκετές μέρες πριν από τις 14 Φλεβάρη ως ευγενική υπενθύμιση να σας πάρει κι εκείνος με τη σειρά του δώρο! Είναι όμορφο ένα ζευγάρι να ανταλάσσει δώρα και να αφιερώνει ποιοτικό χρόνο. Τέτοιες απλές κινήσεις μπορούν να ενδυναμώσουν σημαντικά μια σχέση.

Και για όσους γιορτάζουν στις 15 αντί στις 14 Φλεβάρη, την περίφημη ημέρα SAD (Single Awareness Day, δηλαδή Ημέρα Ευαισθητοποίησης Singles), μπορείτε απλά να αγνοήσετε όλες τις παρακάτω ρομαντικές προτάσεις μας και να εστιάσετε σε online αγορές και ψώνια που αφορούν μοδάτα και φινετσάτα αξεσουάρ και κοσμήματα για άνδρες. Η κάθε μέρα μπορεί και πρέπει να είναι γιορτή στη ζωή μας.

1 Δώρα για εκείνον την ημέρα του αγίου βαλεντίνου1.1 Ρολόγια για την ημέρα αγίου βαλεντίνου1.2 Προστάτεψε τη συλλογή με τα ρολόγια του με αφορμή τον άγιο βαλεντίνο1.3 Κάνε ξεχωριστό δώρο φέτος του αγίου βαλεντίνου με εγχάρακτο κόσμημα1.4 Αλάνθαστες ιδέες δώρου για εκείνον την ημέρα του αγίου βαλεντίνου1.5 Γεγονότα σχετικά με την ημέρα του αγίου βαλεντίνου: για ενδιαφέρουσες πάρτι συζητήσεις

Ρολόγια για την Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου

Υπάρχουν πολλές κλασικές επιλογές σε αξεσουάρ και κοσμήματα για ανδρικά δώρα την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου – πορτοφόλια,κασκόλ, ακόμα και νεσεσέρ είναι ορισμένα από τα πρώτα κλασικά δώρα για άνδρες που έρχονται στο μυαλό. Όμως, τι γίνεται εάν εκείνος δε χρειάζεται τίποτα από όλα αυτά; Ένα ρολόι είναι σίγουρο ότι θα του κεντρίσει το ενδιαφέρον και θα του υπενθυμίσει πόσο πολύτιμος είναι ο χρόνος, η κάθε στιγμή που περνάει, κυρίως όταν βρίσκεστε μαζί. Βασικά, εάν του πεις κάτι τόσο όμορφο, είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιαστεί με το νέο ανδρικό ρολόι που θα του κάνεις ως δώρο για τον Άγιο Βαλεντίνο.

Μπορείς να επιλέξεις κάποιο από τα κλασικά ρολόγια για άνδρες, όπως πχ ανδρικό ρολόι τύπου Aviator (αεροπόρου), ρολόι moonphase ή ρολόι τσέπης. Για άνδρες που τους αρέσουν οι πιο μοντέρνες τάσεις στα ανδρικά ρολόγια, μια φανταστική επιλογή αποτελούν τα αυτόματα skeleton ρολόγια. Μήπως ψάχνεις για ένα ανδρικό ρολόι που να είναι εξίσου μοναδικό αλλά και φινετσάτο; Τότε επίλεξε ένα ρολόι με 24ωρο μονό δείκτη. Όποιο και να επιλέξεις απ' αυτά τα ανδρικά ρολόγια, το μόνο σίγουρο είναι ότι και οι δυο θα καταλάβετε την αξία και τη μοναδικότητα του χρόνου.

Εάν η σχέση σας μόλις ξεκίνησε και δε θα ήθελες να του κάνεις δώρο ένα ανδρικό ρολόι, αλλά παράλληλα θεωρείς πολύ "φθηνό" να του αγοράσεις ένα κουτί σοκολατάκια από το σούπερ μάρκετ... ρίξε μια ματιά στα λουράκια ρολογιού. Αποτελούν μια πολύ έξυπνη και ενδιαφέρουσα ιδέα για δώρο. Ένα τέτοιο δώρο θα του δείξει ότι τον σκέφτεσαι, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψεις πολλά χρήματα, αλλά ούτε και να τον "φοβίσεις" με ένα ακριβό δώρο. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα με το να του κάνεις δώρο ένα φινετσάτο λουράκι ρολογιού είναι ότι θα τον βοηθήσει να κάνει ταίριασμα ρολογιού με παπούτσια. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για μια win-win επιλογή.

Προστάτεψε τη Συλλογή με τα Ρολόγια του με Αφορμή τον Άγιο Βαλεντίνο

Τι δώρο να του κάνεις εάν του αγόρασες ήδη ρολόι του Αγίου Βαλεντίνου πέρυσι; Ή εάν έχει ένα εξαιρετικά αγαπημένο ανδρικό ρολόι το οποίο δεν αποχωρίζεται ποτέ; Ένα πολύ καλό δώρο για εκείνον, σε αυτήν την περίπτωση, θα ήταν ένα κουτί φύλαξης ρολογιών.

Ανεξάρτητα εάν απλά χρειάζεται μια θήκη ρολογιών με χωρητικότητα 3 ρολόγια ή εάν έχει μεγάλη συλλογή με ανδρικά ρολόγια και επιθυμεί ένα μεγάλο κουτί φύλαξης ρολογιών με χωρητικότητα 20 ρολόγια,, το να επιλέξεις να του κάνεις ένα τέτοιο δώρο που θα του προσφέρει μια εξαιρετική επιλογή για τη φύλαξη και προστασία των αγαπημένων ρολογιών του, θα του δείξει ξεκάθαρα ότι όχι μόνο τον σκέφτεσαι, αλλά έχεις και πολύ καλή πρακτική σκέψη. Συνδυασμός που συναρπάζει τους περισσότερους άνδρες.

Τα κουτιά φύλαξης ρολογιών με ή χωρίς τζαμάκι, αποτελούν πολύ έξυπνη και εξαιρετική ιδέα για δώρο που θα συναρπάσει όλους τους άνδρες, ανεξάρτητα εάν πρόκειται για μπαμπάδες, συντρόφους, αδερφούς, συζύγους, γιους, ή αγαπημένους συνεργάτες. Από κουτιά φύλαξης ρολογιών με περιστρεφόμενο μηχανισμό φόρτισης έως ταξιδιωτικές θήκες ρολογιών, οι επιλογές για δώρο είναι πολλές και εξαιρετικές.

Κάνε Ξεχωριστό Δώρο Φέτος του Αγίου Βαλεντίνου με Εγχάρακτο Κόσμημα

Τα εξατομικευμένα δώρα με χάραξη έχουν ένα πολύ δυνατό ποιοτικό πλεονέκτημα. Η εξατομίκευση τα κάνει ξεχωριστά και μοναδικά, δείχνοντας στον αποδέκτη ότι όχι μόνο μπήκες στον κόπο να του αγοράσεις δώρο, αλλά αφιέρωσες έξτρα χρόνο και πρόσθεσες τη δική σου προσωπική πινελιά. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείς να του υπενθυμίσεις (ακόμα μια φορά!) πόσο φανταστικό άτομο είσαι και πόσο ξεχωριστός είναι για σένα. Κάνε το δώρο σου ξεχωριστό φέτος του Αγίου Βαλεντίνου.

Δεν είναι μόνο τα κλιπ γραβάτας και τα dog tags που μπορείς να εξατομικεύσεις. Χάραξε ανάγλυφα τα αρχικά του σε μια νέα δερμάτινη ζώνη ή χάραξέ τα σε μια ατσάλινη θήκη για κάρτες.

Επιθυμείς να μη ξεχάσει ποτέ την επέτειό σας; Χάραξέ την στη βάση ενός ρολογιού, ώστε να τη θυμάται πάντα ... ή τουλάχιστον να μην έχει δικαιολογία εάν ξεχάσει την επέτειό σας.

Υπάρχει ένα δώρο για εκείνον πιο συνώνυμο με την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου από ένα ωραίο ανδρικό κόσμημα; Καλά τα σοκολατάκια και τα λουλούδια... αλλά τα κοσμήματα είναι που κάνουν τη διαφορά και βρίσκονται πολύ ψηλά στη λίστα επιθυμιών κάθε άνδρα. Οι στατιστικές λένε ότι πολλοί άνδρες κάνουν πρόταση γάμου την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ένα καλό δώρο για εκείνον θα αύξανε σημαντικά τις πιθανότητες να το κάνει, εάν δεν το έχει κάνει ήδη. Βεβαίως, δε μπορούμε να εγγυηθούμε ότι στις 14 Φεβρουαρίου θα πέσει και η πρόταση. Λυπούμαστε γι' αυτό. Ωστόσο είμαστε σίγουροι ότι με ένα όμορφο ανδρικό κόσμημα, θα απογειωθεί η εκτίμησή του για σένα.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείς να βρεις ευρεία γκάμα από υπέροχα ανδρικά κοσμήματα, όπως ανδρικά δαχτυλίδια από τιτάνιο,κεραμικά, από ασήμι (sterling) ή από ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλι. Από ανδρικά δαχτυλίδια με φυσική πέτρα έως στιβαρά ανδρικά δαχτυλίδια σφραγίδα (signet) που "παρακαλάνε" για εξατομικευμένη χάραξη, είμαστε σίγουροι ότι θα βρεις το τέλειο ανδρικό δαχτυλίδι για εκείνον που θα ταιριάξει "γάντι" τόσο στο στυλ του όσο και στην ιστορία που επιθυμεί να αφηγηθεί.

Και ποιος λέει ότι δε μπορείς να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία και να του κάνεις πρόταση; Αγόρασε φινετσάτα και μοδάτα βεράκια πάνω στα οποία θα ανταλλάξετε τους αιώνιους όρκους αγάπης, κάντα ξεχωριστά με εξατομικευμένη χάραξη, κάνε τη διαφορά.

Εκτός από πολλά ανδρικά δαχτυλίδια, στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείς να τον "κακομάθεις" και με άλλα ανδρικά κοσμήματα. Στη μεγάλη συλλογή μας, μπορείς να ανακαλύψεις ευρεία γκάμα από ανδρικά κολιέ φτιαγμένα από ανοξείδωτο ατσάλι με φανταστικό φινίρισμα σε χρυσαφί ή ασημί τόνο, αλλά και χειροποίητα ανδρικά βραχιόλια με όμορφες πέτρινες χάντρες από φυσικούς ημιπολύτιμους λίθους.

Επιθυμείς να κάνεις το φετινό δώρο Αγίου Βαλεντίνου προσωπικό και ξεχωριστό; Σε επιλεγμένα κομμάτια μπορείς να κάνεις χάραξη με τα ονόματά σας, τα αρχικά σας, μια ξεχωριστή ημερομηνία ή ένα σύντομο μυστικό μήνυμα που μπορείτε να καταλάβετε μόνο εσείς.

Για τον άνδρα που ασχολείται με τις επιχειρήσεις και τις πολυεθνικές εταιρείες, ο οποίος περνάει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας του φορώντας κοστούμι, ρίξε μια ματιά στη μεγάλη συλλογή μας με μανικετόκουμπα στα οποία υπάρχει η δυνατότητα εξατομικευμένης χάραξης. Τα μανικετόκουμπα για άνδρες που θα βρεις στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά στυλ, σχήματα, και χρώματα. Τέλεια δώρα για τους άντρες της ζωής σου, ανεξάρτητα εάν είναι η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή όχι.

Αλάνθαστες Ιδέες Δώρου για Εκείνον την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Για τον άνδρα που είναι δύσκολο να βρεις τι δώρο να του κάνεις, αποφασίσαμε να διευκολύνουμε τη ζωή σου δημιουργώντας την παρακάτω λίστα με αλάνθαστες ιδέες για δώρο που είμαστε σίγουροι ότι θα συναρπάσουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ακόμα και τους πλέον απαιτητικούς και δύσκολους άνδρες.

  • Βραχιόλια - Εάν δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που βγήκατε ραντεβού για πρώτη φορά, ένα ανδρικό βραχιόλι αποτελεί εξαιρετική επιλογή δώρου για εκείνον την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Στη μεγάλη συλλογή μας θα βρεις ανδρικά βραχιόλια που ταιριάζουν σε όλες τις περιστάσεις και σε όλους τους τύπους ανδρών. Από μαύρα βραχιόλια για άνδρες που ταιριάζουν με όλα και σε κάθε περίσταση έως statement
    βραχιόλια χειροπέδες από ανοξείδωτο ατσάλι. Όλα τα βραχιόλια είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα για να αντέχουν.
  • Δερμάτινη Τσάντα - Εάν είσαστε μαζί πολύ καιρό, σίγουρα αξίζει να ξοδέψεις κάτι παραπάνω και να του πάρεις δώρο μια φινετσάτη δερμάτινη τσάντα για άνδρες. Από τις πρακτικές και κλασικές
    τσάντες ώμου ταχυδρόμου έως τα πάντα αναγκαία
    backpacks, οι τσάντες μας είναι σχεδιασμένες να είναι ανθεκτικές και να ανταπεξέρχονται με απόλυτη επιτυχία στις απαιτήσεις της καθημερινότητας ενός άνδρα. Είτε χρειάζεται μια ανδρική τσάντα για το γραφείο ή μια ανδρική τσάντα για το γυμναστήριο, μια
    ευέλικτη τσάντα μπορεί να του προσφέρει όλο τον απαραίτητο χώρο για να μεταφέρει με άνεση, στυλ και οργάνωση όλα τα απαραίτητα πράγματά του.
  • Κάλτσες & Μποξεράκια - Μπορεί αυτά τα δυο να μην αποτελούν τα ιδανικά δώρα που μπορεί να είχες στο μυαλό σου για εκείνον... όμως, ένα πράγμα είναι σίγουρο. Όχι μόνο θα τα εκτιμήσει, αλλά και θα τα φοράει σε σχεδόν καθημερινή βάση. Σε όλους τους άνδρες αρέσουν τα δώρα που συνδυάζουν την άνεση με την πρακτικότητα!
  • Ξυριστικά & Προϊόντα Περιποίησης Γενειάδας - Τι καλύτερο από το να κάνεις ένα δώρο στον άνδρα σου που θα τον κάνει να δείχνει και να μυρίζει στην πένα με φυσικά προϊόντα περιποίησης και αρρενωπά αρώματα, όπως πχ. σανταλόξυλο και κέδρος.
    Αυτά είναι δώρα που μπορεί να χρησιμοποιεί καθημερινά και να σε σκέφτεται.
  • Αξεσουάρ Κοστουμιού - Από πατεράδες και αδερφούς έως συντρόφους και συζύγους, τίποτα δε μπορεί να θεωρηθεί πιο αλάνθαστη επιλογή δώρου από ένα κλασικό δώρο για άνδρες, όπως πχ. μια
    γραβάτα ή ένα
    ποσέτ μαντήλι τσέπης. Μια τέτοια επιλογή δε χρειάζεται απαραίτητα να είναι και προβλέψιμη. Κάνε τη διαφορά και "απογείωσε" το look του με σμήνη από φλαμίνγκο ή φοβερούς καρχαρίες.
  • Πορτοφόλια - Είναι μια από τις πλέον αλάνθαστες επιλογές δώρου για έναν άνδρα! Έως τώρα, δεν έτυχε να γνωρίσουμε κάποιον άνδρα που να μη θέλει ή να μη χρειάζεται
    πορτοφόλι,θήκη για κάρτες ή
    κλιπ για χαρτονομίσματα τουλάχιστον σε κάποια φάση της ζωής του.

Ό,τι δώρο κι αν επιλέξεις να του κάνεις τη φετινή Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, θα πρέπει να θυμάσαι ότι δεν έχει πολύ μεγάλη σημασία το χρηματικό ποσόν που εν τέλει θα ξοδέψεις για το δώρο του. Σημασία έχει να αφιερώσεις χρόνο και την προσοχή σου στην επιλογή του δώρου του. Κάνε του ένα ξεχωριστό δώρο που θα το χρησιμοποεί συχνά και θα σε σκέφτεται. Κάνε τον φετινό Άγιο Βαλεντίνο αξέχαστο για εκείνον.

Γεγονότα Σχετικά με την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Για Ενδιαφέρουσες Πάρτι Συζητήσεις

  • Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έχει τις ρίζες της στη Ρωμαϊκή παγανιστική γιορτή Lupercalia – μια γιορτή για τη γονιμότητα που περιελάμβανε θυσίες ζώων, ατέλειωτη κραιπάλη, γυμνό, και πολλά χαστούκια. Λέγεται πως οι ελεύθεροι άνδρες έγραφαν το όνομα μιας γυναίκας σε ένα αμφορέα με την οποία θα ήθελαν να ζευγαρώσουν εντός ενός χρόνου από τη γιορτή.
  • Ο Πάπας Γελάσιος μετάτρεψε αυτήν την παγανιστική γιορτή σε Χριστιανική. Βεβαίως, πλέον οι εορτασμοί απαιτούσαν ρούχα και ευπρεπείς τρόπους συμπεριφοράς. Καθιέρωσε την 14η Φεβρουαρίου ως την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
  • Η Καθολική Εκκλησία έχει αναγνωρίσει τουλάχιστον 3 διαφορετικούς Αγίους Βαλεντίνους. Όλοι τους υπήρξαν ηρωικοί και ρομαντικοί χαρακτήρες, καθώς η ρητορική τους υπέρ της αγάπης και της βοήθειας σε συνανθρώπους τους οδήγησε σε μαρτυρικό θάνατο.
  • Το παλαιότερο κείμενο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι ένα ποίημα που έγραψε στη γυναίκα του το 1415 ο Δούκας της Ορλεάνης, Κάρολος, όσο ήταν φυλακισμένος στον Πύργο του Λονδίνου. Σε αυτό το ερωτικό ποίημα παραδέχεται ότι έχει "αρρωστήσει από αγάπη". Ακόμα και στο πιο μελαγχολικό και τρομακτικό μέρος, όπως ο Μεσαιωνικός Πύργος του Λονδίνου, φαίνεται πως η αγάπη μπορεί και ανθίζει.
  • Η Esther A. Howland ήταν η πρώτη που προχώρησε σε μαζική παραγωγή καρτών για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στις ΗΠΑ τη δεκαετία του 1840.
  • Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η ημέρα με τις δεύτερες μεγαλύτερες πωλήσεις ευχετήριων καρτών. Στην πρώτη θέση βρίσκονται τα Χριστούγεννα.
  • Μπορεί όλοι να έχουν συσχετίσει στο μυαλό τους την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με ένα παχουλό αγγελάκι που κρατάει τόξο και πετάει τα βέλη της αγάπης στους ανθρώπους, όμως οι ρίζες του Έρωτα προέρχονται από την Ελληνική Μυθολογία. Σύμφωνα με τους αρχαίους Έλληνες ποιητές, ο Έρως ήταν ο φτερωτός θεός του Έρωτα με σώμα φέτες και πολύ άτακτη ερωτική συμπεριφορά. Φαίνεται πως κάπου στο δρόμο έγινε πιο αθώος και παιδικός. Όποια εκδοχή του έρωτα και της αγάπης και αν προτιμάς, το μόνο σίγουρο είναι ότι ομορφαίνει τη ζωή μας!