Εξοικονομησε 20% σε ολα τα γυαλια ηλιου

Εξοικονομησε 20% σε ολα τα γυαλια ηλιου

Επιστροφή εντός 365 ημερών - χωρίς ερωτήσεις !
Μεταφορικά 3 € - Επιλογή για Δωρεάν Μεταφορικά πάνω από 49 €-
Επικοινωνία
Αγαπημένα
Καλάθι

4 Ερωτήσεις Που Πρέπει Να Κάνεις Πριν Αγοράσεις Ρολόι Χειρός Τύπου Skeleton

Ανεξάρτητα εάν περνάς ώρες ατελείωτες ή λίγα λεπτά στις online αγορές σου έως ότου αποφασίσεις ποιο από όλα τα ανδρικά ρολόγια χειρός τύπου skeleton είναι το καλύτερο για σένα – βάζοντας πάντα στην εξίσωση υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής, υψηλή δεξιοτεχνία κατασκευής, μοντέρνο trendy καλαίσθητο design, αλλά και υψηλής ακρίβειας και αξιοπιστίας κίνηση – το χρωστάς στον εαυτό σου να κάνεις τις σωστές επιλογές. Άλλωστε, τα ανδρικά ρολόγια τύπου skeleton αποτελούν must-have προσθήκη σε κάθε συλλογή με chic n' trendy ανδρικά αξεσουάρ και κοσμήματα. Πώς μπορείς να το καταφέρεις; Ρωτώντας τις σωστές ερωτήσεις.

Είτε ανήκεις στους άνδρες που αγοράζουν για πρώτη φορά μόνοι τους ένα ανδρικό ρολόι, έχοντας αποφασίσει να αφήσουν λίγο στην άκρη τα smartphones και να επικεντρωθούν περισσότερο στα ανδρικά ρολόγια για να τους δείχνουν την ώρα ή στους άνδρες που είναι φανατικοί συλλέκτες ρολογιών και στην κατοχή τους έχουν φανταστικές συλλογές με chic n' trendy ανδρικά ρολόγια σε όλα τα μεγέθη και σχέδια, καλά φυλασσόμενα σε κουτιά και θήκες ρολογιών, το να αγοράσεις ένα νέο, καλαίσθητο ανδρικό ρολόι skeleton αποτελεί μια συναρπαστική προσθήκη.

Πολλές φορές, είναι εύκολο να ερωτευτείς παράφορα ένα ρολόι για το design του. Μάλιστα, ο έρωτας μπορεί να είναι τόσο κεραυνοβόλος που όταν κάνεις τις online αγορές σου να μην αναλογιστείς καν κάποιες σημαντικές ερωτήσεις που καλό θα ήταν να απαντήσεις πριν προβείς σε οποιαδήποτε αγορά ρολογιού. Είναι ένα αυτόματο μηχανικό ρολόι; Θέλει κούρδισμα ή φορτίζει μόνο του; Έχει μπαταρίες ή όχι; Το λουράκι αλλάζει εύκολα; Είναι ευδιάκριτοι οι δείκτες; Μπορώ να διαβάζω εύκολα την ώρα; Κτλ.

Για να σε βοηθήσουμε να κρατήσεις μια σειρά στις πολλές, ομολογουμένως, λεπτομέρειες που κάνουν ένα ανδρικό ρολόι χειρός τύπου skeleton πραγματικά φανταστικό (ή όχι και τόσο), αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια λίστα με ερωτήσεις που πρέπει να απαντήσεις πριν αποφασίσεις στις επόμενες online αγορές σου να κάνεις δικό σου ένα ανδρικό ρολόι χειρός τύπου skeleton.

1 4 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις πριν αγοράσεις ρολόι χειρός τύπου skeleton 1.1 1. τι είδους κίνηση επιθυμείς να έχει το ρολόι χειρός που σκοπεύεις να αγοράσεις;1.2 2. πόση επιφάνεια με καντράν επιθυμείς να βλέπεις;1.3 3. τι χρώμα έχει το μέταλλο που συνήθως επιλέγεις να φοράς;1.4 4. τι ιστορία επιθυμείς να αφηγηθείς με το ανδρικό skeleton ρολόι χειρός που σκοπεύεις να αγοράσεις;

1. Τι Είδους Κίνηση Επιθυμείς να Έχει Το Ρολόι Χειρός που Σκοπεύεις να Αγοράσεις;

Η κίνηση ενός ρολογιού είναι όπως η μηχανή για ένα αυτοκίνητο – είναι ο εσωτερικός μηχανισμός που το κάνει να λειτουργεί.

Όσον αφορά τα ανδρικά ρολόγια χειρός τύπου σκέλετον (skeleton), υπάρχουν 2 διαθέσιμοι τύποι κίνησης – αυτόματος μηχανικός τύπους κίνησης (αυτοφορτιζόμενος, self-winding) και μηχανικός (χρειάζεται χειροκίνητο κούρδισμα, manual winding). Αυτοί οι δυο μηχανισμοί κίνησης είναι περίπλοκοι και πολυσύνθετοι στην κατασκευή τους. Το γεγονός ότι στα ανδρικά ρολόγια χειρός skeleton ο εσωτερικός μηχανισμός είναι ορατός είναι που προσφέρει τη μαγεία και τη διαφορετικότητα σε αυτά τα ανδρικά ρολόγια χειρός - το θέαμα του να βλέπεις τον περίπλοκο εσωτερικό μηχανισμό ενός ρολογιού να λειτουργεί σε πλήρως αρμονικό ρυθμό όσο το φοράς, είναι από μόνο του ένα σαγηνευτικό, ακαταμάχητο θέαμα. Γι' αυτό άλλωστε και τα ανδρικά skeleton ρολόγια χειρός συγκαταλέγονται στα πλέον trendy ανδρικά αξεσουάρ.

Τα ανδρικά αυτόματα μηχανικά ρολόγια χειρός φορτίζουν αυτόματα με την κίνηση του καρπού και δε χρειάζονται μπαταρίες. Όσο φοράς το ρολόι, ακόμα και η παραμικρότερη κίνηση του καρπού και του χεριού σου αποθηκεύεται ως ενέργεια σε έναν ειδικό μηχανισμό με ελατήρια. Τα ανδρικά αυτόματα μηχανικά ρολόγια χειρός χαρακτηρίζονται και ως μηχανικά ρολόγια καθώς είναι δυνατό και το χειροκίνητο κούρδισμά τους.

Βεβαίως υπάρχουν και ανδρικά ρολόγια χειρός τύπου skeleton με κίνηση quartz (δλδ. λειτουργούν με μπαταρία), ωστόσο αυτά τα ανδρικά ρολόγια χειρός δεν προσφέρουν την ίδια ποιοτική εμπειρία σαν αυτή που προσφέρουν τα ανδρικά μηχανικά ρολόγια χειρός τύπου skeleton. Μάλιστα, αρκετά απ' αυτά τα quartz ανδρικά skeleton ρολόγια χειρός έχουν απομίμηση του εσωτερικού μηχανισμού ενός μηχανικού ρολογιού, απλά και μόνο για το οπτικό εφέ.

Τα ανδρικά ρολόγια skeleton καθώς και τα ανδρικά ρολόγια τσέπης είναι συνήθως ακριβά λόγω του περίπλοκου μηχανισμού κίνησης που έχουν. Αδιαμφισβήτητα το να κατασκευαστεί ένα ανδρικό αυτόματο μηχανικό ρολόι skeleton είναι κατά πολύ ακριβότερο από το να κατασκευαστεί ένα ανδρικό ρολόι skeleton με quartz μηχανισμό κίνησης.

Τι συμβαίνει εάν σταματήσει το αυτόματο μηχανικό ρολόι χειρός; Δε μπορείς να φοράς το αυτόματο μηχανικό ρολόι χειρός για πάντα στον καρπό σου, όσο μοδάτο, cool, chic n' trendy και αν είναι. Τι θα συμβεί εάν ένα αυτόματο μηχανικό ρολόι για άνδρες ξαφνικά σταματήσει να λειτουργεί; Τα αυτόματα μηχανικά ρολόγια χειρός αυτοφορτίζονται με την κίνηση του χεριού και του καρπού ή χειροκίνητα με κούρδισμα. Έτσι, παράγεται αποθήκευση ενέργειας η οποία κατόπιν διοχετεύεται στην κίνηση του εσωτερικού μηχανισμού και των δεικτών. Χωρίς τους δυο παραπάνω τρόπους φόρτισης, τα αυτόματα μηχανικά ρολόγια χειρός αποφορτίζονται με την πάροδο του χρόνου και εν τέλει επέρχεται η διακοπή λειτουργίας τους. Συνήθως το πλήρες φόρτισμα προσφέρει απρόσκοπτη λειτουργία του ρολογιού για περίπου 36 με 48 ώρες.

Και όχι, δεν είναι επικίνδυνο ούτε επιζήμιο για το μοδάτο ανδρικό αυτόματο μηχανικό skeleton ρολόι σου, εάν το αφήσεις να ξεφορτίσει. Τα αυτόματα μηχανικά ρολόγια μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλο το ενεργειακό τους απόθεμα και να ξεφορτίσουν, χωρίς να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στη μετέπειτα λειτουγία τους. Εάν σε προβληματίζει η διατήρηση της ακρίβειας στη μέτρηση της ώρας, είναι σημαντικό να φορτίζεις τακτικά το αυτόματο μηχανικό ρολόι σου, χωρίς να το αφήνεις να ξεφορτίσει. Ο βέλτιστος τρόπος ή μάλλον το βέλτιστο εργαλείο που βοηθάει τα αυτόματα μηχανικά ρολόγια χειρός να παραμένουν συνεχώς φορτισμένα, όταν δε φοριούνται στον καρπό, είναι τα αυτόματα κουρδιστήρια ρολογιών τα οποία είναι ουσιαστικά θήκες φόρτισης για τα αυτόματα μηχανικά ρολόγια χειρός. Τα κουρδιστήρια ρολογιών μπορούν να χρησιμοποιούνται τόσο για το κούρδισμα / φόρτιση των αυτόματων μηχανικών ρολογιών χειρός όσο και ως θήκες φύλαξης ρολογιών. Τα περισσότερα κουρδιστήρια ρολογιών είναι chic n' trendy και μπορείς να κάνεις τις online αγορές σου στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Trendhim. Εδώ, θα βρεις πολλά, όμορφα και μοδάτα κουρδιστήρια ρολογιών ώστε να κουρδίζονται σωστά και τακτικά τα αγαπημένα σου μοδάτα ανδρικά αυτόματα μηχανικά ρολόγια χειρός skeleton αλλά και άλλων τύπων. Το να αγοράσεις ένα ή περισσότερα κουρδιστήρια ρολογιών, κυρίως εάν έχεις μεγάλη συλλογή από αυτόματα μηχανικά ρολόγια χειρός, συγκαταλέγεται σίγουρα στις πλέον απαραίτητες και πιο έξυπνες online αγορές που μπορείς να κάνεις διαδικτυακά.

Τέλος, εάν έχεις μόνο ένα ή δυο αυτόματα μηχανικά ρολόγια χειρός και τα φοράς μέρα παρά μέρα, μπορείς να τα κουρδίζεις χειροκίνητα σε καθημερινή βάση ή τη μέρα που δε τα φοράς.

Προβολή Μαύρη Γυαλιστερή Περιστροφική Θήκη Ρολογιών με Κλειδαριά - 5 Ρολόγια, Ρολόι Asmund Dante V1, Περιορισμένη Έκδοση - Ρολόι Jacob Dante, Ρολόι Shaun Ambitio, Ρολόι Kristian Mariner & Ρολόι Julian Troika

Είσαι σε φάση για online αγορές και σκέφτεσαι να αγοράσεις κουρδιστήρια ρολογιών; Γνωστά και ως θήκες φόρτισης ρολογιών, τα κουρδιστήρια για αυτόματα μηχανικά ρολόγια έχουν πολλά πλεονεκτήματα. Το σημαντικότερο είναι ότι ένα καλό αυτόματο κουρδιστήρι ρολογιών ή άλλως θήκη για αυτόματη φόρτιση αυτόματων μηχανικών ρολογιών μπορεί να διατηρήσει την ακρίβεια μέτρησης ώρας για το μοδάτο αυτόματο μηχανικό ρολόι σου ή τα μοδάτα αυτόματα μηχανικά ρολόγια σου. Έτσι, τα αυτόματα μηχανικά ρολόγια χειρός θα είναι πάντα έτοιμα να τα φορέσεις, χωρίς να χρειάζονται κούρδισμα.

2. Πόση επιφάνεια με καντράν επιθυμείς να βλέπεις;

Ας υποθέσουμε ότι αποφασίζεις στις online αγορές σου να αποκτήσεις ένα μηχανικό ή αυτόματο μηχανικό skeleton ρολόι χειρός. Η επόμενη ερώτηση στην οποία πρέπει να απαντήσεις είναι πόση έκθεση του εσωτερικού μηχανισμού επιθυμείς. Η ομορφιά και η μοναδικότητα που κάνει ένα ανδρικό skeleton ρολόι χειρός να ξεχωρίζει έγκειται στο γεγονός ότι είναι ορατός ο εσωτερικός μηχανισμός. Ως επί το πλείστον, στα skeleton ρολόγια χειρός για άνδρες παρατηρούνται δυο τύποι έκθεσης εσωτερικού μηχανισμού, η ολική και η μερική έκθεση.

  1. Καντράν (Dial) Ρολογιού
    Το καντράν είναι το κομμάτι του ρολογιού που είτε μειώνεται σημαντικά ή εξαφανίζεται πλήρως όσαν αφορά το design στα ανδρικά skeleton ρολόγια χειρός. Στο καντράν, που αποτελεί τη βάση πρόσοψης του ρολογιού, εμφανίζονται οι δείκτες ώρας, η ώρα, κλπ.

    Να σημειωθεί πως ενδέχεται σε ορισμένα designs που αφορούν ανδρικά skeleton ρολόγια χειρός με ολική έκθεση εσωτερικού μηχανισμού, δλδ. ρολόγια χειρός χωρίς καντράν, να είναι δύσκολο να διαβάσει κανείς την ώρα, μιας και οι δείκτες μπορεί να εναρμονίζονται τόσο καλά με τα χρώματα και τις αποχρώσεις του εσωτερικού μηχανισμού που να μη δημιουργείται η επιθυμητή οπτική αντίθεση, καθιστώντας δύσκολη την ανάγνωση της ώρας. Εάν εκτός από το chic n' trendy στυλ, δίνεις μεγάλη έμφαση και στην εύκολη ανάγνωση της ώρας, τότε συνιστούμε στις online αγορές σου να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση στην απόκτηση ευανάγνωστων ρολογιών, συγκεριμένα συνιστούμε τα
    skeleton ρολόγια με μερικό καντράν – όπου οι αριθμοί είναι ευανάγνωστοι, υπάρχει το επιθυμητό οπτικό contrast, και δεν παρουσιάζεται πρόβλημα στην ανάγνωση της ώρας.
  2. Δείκτες Ρολογιού
    Οι δείκτες βοηθούν στην ανάγνωση της ώρας.
  3. Κάσα Ρολογιού
    Σκέψου πως η κάσα είναι ουσιαστικά το προστατευτικό περίβλημα που συγκρατεί και προστατεύει τον ευαίσθητο εσωτερικό μηχανισμό. Οι κάσες ρολογιών κατασκευάζονται από διαφόρων ειδών υλικά, από πλαστικό έως χρυσό. Οι κάσες ρολογιού από ανοξείδωτο ατσάλι, κοινώς ατσάλινες κάσες ρολογιού, αποτελούν εξαιρετική επιλογή καθώς συνδυάζουν εξαιρετική αντοχή στην πολυχρησία, την πάροδο του χρόνου, και τις αντίξοες συνθήκες, χωρίς όμως να εκτοξεύουν την τελική τιμή του ρολογιού. Ακόμα, αξίζει να σημειωθεί ότι η βάση της κάσας μπορεί να είναι είτε μεταλλική ή ακόμα και γυάλινη, πχ. ανδρικά ρολόγια χειρός τύπου exhibition case back.
  4. Κρύσταλλο / Τζαμάκι Ρολογιού
    Το διαφανές μέρος του ρολογιού μέσα από το οποίο βλέπεις το καντράν, ονομάζεται κρύσταλλο. Το κρύσταλλο του ρολογιού μπορεί να είναι φτιαγμένο από γυαλί, πλαστικό, ή συνθετικό ζαφείρι. Το κρύσταλλο ζαφείρι ή κρύσταλλο ζαφειριού αποτελεί την πιο ανθεκτική στις γρατσουνιές επιλογή. Το κρύσταλλο από ορυκτό γυαλί με επίστρωση συνθετικού ζαφειριού είναι όμως και η ακριβότερη επιλογή, η οποία σαφώς και επηρεάζει προς τα πάνω την τελική τιμή του ρολογιού.
  5. Μπαρέτες (Lugs) Ρολογιού
    Οι μπαρέτες του ρολογιού είναι συνήθως μεταλλικές και αποτελούν τον συνδετικό κρίκο μεταξύ της κάσας του ρολογιού και του λουριού ή του μπρασελέ. Εάν σου αρέσει να αλλάζεις συχνά
    λουράκια ρολογιού, συνιστούμε να επιλέγεις λουράκια ρολογιού με πείρους ταχείας απελευθέρωσης ώστε να μπορείς να τα αλλάζεις εύκολα και γρήγορα.
  6. Στεφάνη (Bezel) Ρολογιού
    Η στεφάνη ενός ρολογιού είναι ουσιαστικά ένα δαχτυλίδι που περιβάλλει το καντράν του ρολογιού και συγκρατεί το κρύσταλλο του ρολογιού στη θέση του. Ορισμένες λειτουργικές
    ενδείξεις του ρολογιού βασίζονται στη χρήση της στεφάνης του ρολογιού.
  7. Κορώνα (Crown) Ρολογιού
    Η κορώνα του ρολογιού είναι το μέρος του ρολογιού που ρυθμίζει την ώρα, την ημερομηνία ή, πχ σε ένα κουρδιστό μηχανικό skeleton ρολόι, κουρδίζει το κεντρικό ελατήριο του ρολογιού ώστε να φορτίσει και να συνεχίσει να λειτουργεί. Σκέψου την κορώνα ως το κέντρο ελέγχου του ρολογιού.
  8. Ενδείξεις Ώρας (Hour Markers) Ρολογιού
    Οι ενδείξεις ώρας είναι διαθέσιμες σε πολλές διαφορετικές μορφές – standard αριθμοί, Λατινικοί αριθμοί, ή ακόμα και τελείες – που δείχνουν συνήθως την ώρα σε 12ωρη κλίμακα.

Ποια η διαφορά ανάμεσα σε Openwork Ρολόγια, Skeleton Ρολόγια & Open Heart Ρολόγια; Για πολλούς λάτρεις και συλλέκτες ρολογιών, γνωστούς και ως watch aficionados, ένα πραγματικό ανδρικό skeleton ρολόι χειρός είναι το ρολόι το καντράν του οποίου, στο σημείο όπου φαίνεται ο εσωτερικός μηχανισμός του ρολογιού, είναι διακοσμημένο με περίτεχνο μοτίβο και design. Είναι ακριβώς αυτή η σοφιστικέ διακόσμηση που κάνει το ανδρικό skeleton ρολόι χειρός να ξεχωρίζει από ένα πιο απλό ανδρικό openwork ρολόι χειρός.

Τα ανδρικά openwork ρολόγια χειρός είναι και αυτά ρολόγια των οποίων είναι ορατός ο εσωτερικός μηχανισμός, ωστόσο δεν έχουν τη φινετσάτη και πολυσύνθετη λεπτομέρεια που έχουν τα ανδρικά ρολόγια skeleton. Επομένως, αν και συμβαίνει συχνά, είναι λάθος να χαρακτηρίζουμε τα openwork ρολόγια χειρός ως skeleton ρολόγια χειρός.

Εάν σε προβληματίζει ότι το μειωμένο ή καθόλου μπροστινό καντράν είτε θα σε δυσκολέψει στην ανάγνωση της ώρας ή φοβάσαι ότι θα κάνει το ρολόι πολύ κιτς ή θα κάνει το ρολόι το υπερεστιασμένο σημείο αναφοράς του look σου, τότε ίσως θα ήταν καλή ιδέα να κάνεις online αγορές ψάχνοντας για ανδρικά ρολόγια χειρός τύπου Open Heart. Πρόκειται για μοδάτα μηχανικά ρολόγια χειρός με μια μικρή οπή στο καντράν όπου φαίνεται ελάχιστα η αρμονική πολυσύνθετη λειτουργία του εσωτερικού μηχανισμού του ρολογιού. Τα ανδρικά ρολόγια χειρός τύπου Open Heart σου παρέχουν την ευκαιρία οπτικής επαφής με την "καρδιά" του εσωτερικού μηχανισμού του ρολογιού, χωρίς να "θυσιάζεται" το περίτεχνο design / διακόσμηση που πολλές φορές κοσμεί και "απογειώνει" στυλιστικά το εμπρόσθιο καντράν των ρολογιών.

  • Dante II | Μαύρο Skeleton Ρολόι με Χρυσαφί Μηχανισμό
    Seizmont
    179 €
    Dante II | Μαύρο Skeleton Ρολόι με Χρυσαφί Μηχανισμό
    Δημοφιλές δώρο
    Χάραξέ το
  • Dante II | Μαύρο Skeleton Ρολόι με Ασημί Μηχανισμό
    Seizmont
    179 €
    Dante II | Μαύρο Skeleton Ρολόι με Ασημί Μηχανισμό
    Χάραξέ το
  • Ρολόι Aaran Mamut Black Automatic Skeleton
    Arkai
    195 €
    Ρολόι Aaran Mamut Black Automatic Skeleton
    Χάραξέ το
  • Ρολόι Χειρός Slater Phantom
    Seizmont
    55 €
    Ρολόι Χειρός Slater Phantom
    Χάραξέ το
  • Ρολόι Χειρός Seymour Phantom
    Seizmont
    55 €
    Ρολόι Χειρός Seymour Phantom
    Δημοφιλές δώρο
    Χάραξέ το
  • Dante II | Χρυσαφί Skeleton Ρολόι
    Seizmont
    179 €
    Dante II | Χρυσαφί Skeleton Ρολόι
    Χάραξέ το
  • Ρολόι Aadi Mamut Gold-Tone Automatic Skeleton
    Arkai
    195 €
    Ρολόι Aadi Mamut Gold-Tone Automatic Skeleton
    Χάραξέ το
  • Dante II | Μαύρο Skeleton Ρολόι
    Seizmont
    179 €
    Dante II | Μαύρο Skeleton Ρολόι
    Χάραξέ το
  • Ρολόι Aaric Mamut Silver-Tone Automatic Skeleton
    Arkai
    195 €
    Ρολόι Aaric Mamut Silver-Tone Automatic Skeleton
    Δημοφιλές δώρο
    Χάραξέ το
  • Ατσάλινο Ρολόι Stefan Motus Automatic Skeleton
    Seizmont
    159 €
    Ατσάλινο Ρολόι Stefan Motus Automatic Skeleton
    Χάραξέ το
  • Calin | Rainbow Ιριδίζον Διαφανές Αυτόματο Skeleton Ρολόι
    Otsu
    139 €
    Calin | Rainbow Ιριδίζον Διαφανές Αυτόματο Skeleton Ρολόι
    Χάραξέ το
  • Dante II | Μαύρο Skeleton Ρολόι με Carbon Fibre Καντράν
    Seizmont
    199 €
    Dante II | Μαύρο Skeleton Ρολόι με Carbon Fibre Καντράν
    Χάραξέ το
  • Dante II | Limited Edition Χρυσαφί & Ασημί Skeleton Ρολόι
    Seizmont
    215 €151 €
    Dante II | Limited Edition Χρυσαφί & Ασημί Skeleton Ρολόι
    Outlet -30%
    Χάραξέ το
  • Ρολόι Cor Kylo Automatic Skeleton
    Seizmont
    165 €
    Ρολόι Cor Kylo Automatic Skeleton
    Χάραξέ το
  • Ατσάλινο Ρολόι Stuart Motus Automatic Skeleton
    Seizmont
    159 €
    Ατσάλινο Ρολόι Stuart Motus Automatic Skeleton
    Χάραξέ το
  • Ατσάλινο Ρολόι Steele Motus Automatic Skeleton
    Seizmont
    159 €
    Ατσάλινο Ρολόι Steele Motus Automatic Skeleton
    Χάραξέ το
  • Ατσάλινο Ρολόι Τσέπης Sigvard Agito Mechanical Skeleton
    Seizmont
    139 €
    Ατσάλινο Ρολόι Τσέπης Sigvard Agito Mechanical Skeleton
    Χάραξέ το
  • Ρολόι Χειρός Saam Phantom
    Seizmont
    55 €
    Ρολόι Χειρός Saam Phantom
    Χάραξέ το
  • Dante II | Μαύρο & Χρυσαφί Skeleton Ρολόι με Χρυσαφί Μηχανισμό
    Seizmont
    179 €
    Dante II | Μαύρο & Χρυσαφί Skeleton Ρολόι με Χρυσαφί Μηχανισμό
    Χάραξέ το
  • Κιτ Εργαλείων για Προσαρμογή Μπρασελέ Ρολογιού
    Trendhim
    11 €
    Κιτ Εργαλείων για Προσαρμογή Μπρασελέ Ρολογιού
  • 3. Τι χρώμα έχει το μέταλλο που συνήθως επιλέγεις να φοράς;

    Μήπως έχεις ήδη ανδρικά αξεσουάρ και κοσμήματα, όπως πχ. ένα ανδρικό δαχτυλίδι ή ανδρικό βραχιόλι με το οποίο θα μπορούσες να ταιριάξεις το νέο chic n' trendy ανδρικό skeleton ρολόι χειρός που μόλις αγόρασες; Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να τονίσουμε ότι είναι πολύ σημαντικό στυλιστικά να ταιριάζουν τα χρώματα των μετάλλων από τα ανδρικά αξεσουάρ και κοσμήματα που σκοπεύεις να κάνεις mix n' match στο look σου. Εάν στα online ψώνια σου σκοπεύεις να αγοράσεις ένα ανδρικό ρολόι skeleton που να ταιριάζει με το χρυσό δαχτυλίδι βέρα που φοράς ή με το αγαπημένο σου χρυσό βραχιόλι, τότε προτείνουμε να εστιάσεις τις online αγορές σου σε ένα ανδρικό ρολόι με κάσα και/ή μπρασελέ σε χρυσαφί τόνο. Αν από την άλλη σου αρέσει να φοράς ανδρικά δαχτυλίδια βέρες ή βραχιόλια σε ασημί τόνο, όπως πχ. από ανοξείδωτο ατσάλι, ασήμι ή πλατίνα, τότε σαφώς και συνιστούμε να εστιάσεις την προσοχή σου στις online αγορές σου στα ανδρικά ρολόγια χειρός τύπου skeleton που έχουν κάσα και/ή μπρασελέ σε ασημί τόνο.

    Πόσο είναι το budget σου; Καλό είναι να γνωρίζεις ότι το συνολικό κόστος για την απόκτηση ενός ανδρικού ρολογιού χειρός τύπου skeleton εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό τόσο από τον μηχανισμό κίνησης όσο και από τα υλικά κατασκευής του (βεβαίως το συνολικό κόστος απόκτησης επηρεάζουν κι άλλοι πολλοί παράγοντες, όπως πχ. το brand name, ο μεσάζοντας, ο πωλητής, η χώρα, οι φόροι, κτλ.).

    Στην κορυφή της λίστας με τα ακριβότερα ανδρικά ρολόγια χειρός σε λευκό ή ασημί τόνο, βρίσκονται φυσικά τα ανδρικά ρολόγια από πλατίνα. Να σημειωθεί πως η πλατίνα είναι ένα βαρύ πολύτιμο μέταλλο, εξαιρετικά ακριβό. Αυτό βεβαίως αντικατοπτρίζεται στο ιδιαιτέρως υψηλό κόστος απόκτησης, που κάνει τα πλατινένια ανδρικά ρολόγια μια εξαιρετικά ακριβή επιλογή, οικονομικά απλησίαστη για τους περισσότερους. Ένα άλλο πολύτιμο μέταλλο που έχει ασημί τόνο είναι το ασήμι. Ωστόσο, το ασήμι δεν αποτελεί καθόλου δημοφιλή επιλογή στην κατασκευή ρολογιών, επειδή έχει την τάση να οξειδώνεται εύκολα και να μαυρίζει. Συγκρητικά με τα προαναφερθέντα δυο πολύτιμα μέταλλα, το ανοξείδωτο ατσάλι φιγουράρει αδιαμφισβήτητα στην κορυφή της λίστας όσον αφορά τα δημοφιλέστερα μέταλλα στην κατασκευή ρολογιών. Επίσης, λόγω της ομοιότητας με το ασήμι, πολλοί μπερδεύουν τα ατσάλινα ρολόγια με ασημένια ρολόγια. Επομένως, αποκτώντας ατσάλινα ρολόγια, μπορείς να αποκτήσεις ρολόι σε πολύ χαμηλότερη τιμή απ' ότι τα ασημένια ανδρικά ρολόγια, ενώ, παράλληλα, θα απολαμβάνεις ρολόγια χειρός με μεγαλύτερη αντοχή τόσο στην πολυχρησία και την πάροδο του χρόνου, όσο και στην οξείδωση.

    Όσον αφορά τα ακριβότερα ανδρικά ρολόγια σε χρυσαφί τόνο, φυσικά στην κορυφή της λίστας βρίσκονται τα χρυσά ανδρικά ρολόγια, καθώς ο χρυσός είναι το απόλυτο πολύτιμο μέταλλο κίτρινου χρώματος. Αν τώρα δεν είσαι σε φάση να ξοδέψεις μια ολόκληρη περιουσία για να αγοράσεις χρυσό ρολόι για άνδρες, τότε η οικονομικότερη και best value for money επιλογή είναι τα ατσάλινα ανδρικά ρολόγια σε χρυσό τόνο. Με premium ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι και υπέροχο φινίρισμα σε χρυσαφί τόνο, το ατσάλινο ρολόι σου δε θα έχει σε τίποτα να ζηλέψει οπτικά από τα κατά πολύ ακριβότερα ανδρικά ρολόγια από χρυσό.

    Πόσο ανθεκτικό πρέπει να είναι το ανδρικό skeleton ρολόι χειρός που σκοπεύεις να αγοράσεις; Κάνεις τακτικά χειρονακτικές εργασίες ή σκοπεύεις να φοράς καθημερινά το ανδρικό skeleton ρολόι χειρός που σκοπεύεις να αγοράσεις; Σε αυτήν την περίπτωση, συνιστούμε στις online αγορές σου να εστιάσεις στα ατσάλινα ανδρικά ρολόγια χειρός, καθώς το ανοξείδωτο ατσάλι είναι ένα εξαιρετικά σκληρό και ανθεκτικό μέταλλο.

    Αν και το ανοξείδωτο ατσάλι έχει συσχετιστεί κυρίως με ηλεκτρικές συσκευές και κατσαρόλες, αποτελεί επίσης πολύ δημοφιλή επιλογή για ανδρικά ρολόγια χειρός. Το ανοξείδωτο ατσάλι από τη φύση του έχει ασημί τόνο και με το ανάλογο φινίρισμα μπορεί είτε να αποκτήσει μια εξαιρετική γυαλάδα ή ματ βουρτσισμένη όψη. Διατηρεί το χρώμα του και δεν οξειδώνεται εύκολα. Κοινώς, τα ανδρικά ρολόγια από ανοξείδωτο ατσάλι είναι εξαιρετικά ανθεκτικά στην πολυχρησία, την πάροδο του χρόνου, αλλά και τις αντίξοες συνθήκες. Τα ανδρικά ρολόγια χειρός από ανοξείδωτο ατσάλι βγαίνουν σε ευρεία γκάμα χρωμάτων, κάτι που μπορείς να διαπιστώσεις πολύ εύκολα κατά τις online αγορές σου στα eshops που θα επισκέπτεσαι. Πολλά από τα ανδρικά ρολόγια χειρός από ανοξείδωτο ατσάλι βγαίνουν και σε διάφορους τόνους που μιμούνται πολύτιμα μέταλλα, όπως χρυσαφί, ροζ χρυσαφί, ασημί. Να τονίσουμε πως το ανοξείδωτο ατσάλι καθαρίζεται εξαιρετικά εύκολα, είναι πολύ ανθεκτικό και δεν οξειδώνεται, αλλά ούτε και γρατσουνιέται εύκολα. Και το καλύτερο; Με τόσα πολλά σημαντικά πλεονεκτήματα, το ανοξείδωτο ατσάλι αποτελεί μια σαφώς πολύ πιο οικονομική επιλογή συγκρητικά με πολύτιμα μέταλλα.

    Σε τελική ανάλυση, ό,τι μέταλλο και να επιλέξεις για το επόμενο ανδρικό ρολόι χειρός που θα αγοράσεις, το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να προσέξεις είναι το μέταλλο να είναι υποαλλεργικό ώστε να αποφευχθούν οι όποιες πιθανότητες για αλλεργική αντίδραση. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Trendhim, καθώς θα κάνεις τα online ψώνια σου στο eshop μας, θα διαπιστώσεις ότι όλα τα μέταλλα, που χρησιμοποιούνται στα ανδρικά αξεσουάρ και κοσμήματα που εμπορευόμαστε, έχουν ελεγχθεί για νικέλιο και είναι πιστοποιημένα ως nickel-free (χωρίς νικέλιο), άρα μπορείς να τα φοράς με ασφάλεια.

    4. Τι ιστορία επιθυμείς να αφηγηθείς με το ανδρικό skeleton ρολόι χειρός που σκοπεύεις να αγοράσεις;

    Πριν ο André Charles Caron σχεδιάσει και κατασκευάσει το πρώτο skeleton ρολόι το 1760, ο ευαίσθητος εσωτερικός μηχανισμός των ρολογιών ήταν πάντα κρυμμένος καλά ώστε να προστατεύεται όσο το δυνατόν περισσότερο από τον καιρό και τα διάφορα στοιχεία. Όμως ο κύριος Caron είχε άλλα πλάνα. Γνώριζε πολύ καλά ότι το "μυστικό" που κρυβόταν στα ενδώτερα του ρολογιού, δηλαδή ο εσωτερικός μηχανισμός του ρολογιού, ήταν κάτι που άξιζε να "βγει στην επιφάνεια"... γνώριζε πολύ καλά ότι υπήρχε μια φανταστική ιστορία στο εσωτερικό των ρολογιών που άξιζε να εξωτερικευθεί ώστε να αρχίσουν να την αφηγούνται (να την βλέπουν έστω).

    Αυτή είναι και η βάση της τελευταίας ερώτησης που θα πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου – ποια ιστορία επιθυμώ να αφηγηθώ; Πιστεύουμε ότι τα ανδρικά αξεσουάρ, παρά το μικρό τους μέγεθος, αποτελούν τις μικρές λεπτομέρειες που μπορούν να κάνουν μια στιγμή αξέχαστη. Το ρολόι που φοράς αποτελεί ένα μικρό τρόπο να εκφράσεις την προσωπικότητα και τα γούστα σου, το ποιος πραγματικά είσαι, χωρίς να χρειάζεται να πεις ούτε μια λέξη.

    Στις online αγορές σου ψάχνεις κάτι τολμηρό, συνηθισμένο, ή κάτι φινετσάτο για να φορέσεις στον καρπό σου; Τα ανδρικά skeleton ρολόγια χειρός "μαγνητίζουν" την προσοχή των βλεμμάτων και μπορούν να αποτελέσουν πολύ εύκολα το σημείο αναφοράς για συναρπαστικές συζητήσεις. Όμως, δε θα πρέπει να ξεχνάς ότι το μέγεθος και το design του ρολογιού μπορεί να επηρεάσει και τον τρόπο με τον οποίο το φοράς.

    Ο γενικός στυλιστικός κανόνας θέλει την κάσα του ρολογιού να είναι ανάλογη του σωματότυπού σου – δεν πρέπει ούτε να είναι πολύ στιβαρή και ογκώδης, αλλά ούτε και πολύ ντελικάτη και μικροκαμωμένη. Κάνε κλικ εδώ για να μάθεις περισσότερα σχετικά με το μέγεθος κάσας ρολογιού αλλά και πώς να σου ταιριάξει.

    Επίσης, θα πρέπει να αναλογιστείς και την πρακτική πλευρά ενός skeleton ρολογιού για άνδρες – τα ανδρικά μηχανικά skeleton ρολόγια χειρός δε χρειάζονται μπαταρίες, ωστόσο θα χρειάζονται κούρδισμα. Τα αυτόματα μηχανικά ρολόγια χειρός φορτίζουν με τις κινήσεις του χεριού και του καρπού. Έτσι, δε θα χρειάζεται να τα κουρδίζεις χειροκίνητα κάθε φορά. Το τελετουργικό που σχετίζεται με το καθημερινό κούρδισμα ενός κουρδιστού μηχανικού ρολογιού χειρός είναι κάτι που πολλοί λάτρεις και συλλέκτες αυτών των ρολογιών αγαπούν να κάνουν. Για αυτούς, το τακτικό κούρδισμα αποτελεί τη σύνδεση του ιδιοκτήτη με το ρολόι του. Και τι ομορφότερο από το να αφιερώνεις λίγα λεπτά και να φροντίζεις το αγαπημένο σου ανδρικό skeleton ρολόι χειρός. Είναι κάτι με το οποίο μπορείς να ταυτιστείς;

    Κάνεις online αγορές και ψώνια ψάχνοντας για chic n' trendy ανδρικά ρολόγια χειρός για μια ειδική περίσταση ή να κάνεις ένα δώρο; Τότε, ίσως, να εστίαζες την προσοχή σου στα online ψώνια και αγορές για την απόκτηση ενός φινετσάτου και μοδάτου ανδρικού skeleton ρολογιού χειρός περιορισμένης έκδοσης (limited edition). Άλλωστε τα limited edition ανδρικά ρολόγια χειρός τύπου skeleton αποτελούν εξαιρετικά fashion statement αξεσουάρ για άνδρες. Και το καλύτερο; Θα είσαι ένας από τους ελάχιστους άνδρες σε όλο τον κόσμο που θα έχεις ένα τέτοιο φανταστικό ρολόι χειρός στην κατοχή σου. Μήπως τελικά επιθυμείς κάτι πιο casual και συνηθισμένο για καθημερινή χρήση;

    Ανεξαρτήτως της ιστορίας που επιθυμείς να αφηγηθείς, εάν φοράς ένα μοναδικό ξεχωριστό skeleton ρολόι χειρός για άνδρες, τότε σίγουρα θα κερδίσεις εξ αρχής την προσοχή των άλλων.