Γυαλιά Ηλίου | Αγόρασε 2 και εξοικονόμησε 20%

Γυαλιά Ηλίου | Αγόρασε 2 και εξοικονόμησε 20%

Επιστροφή εντός 365 ημερών - χωρίς ερωτήσεις !
Μεταφορικά 4 € - Επιλογή για Δωρεάν Μεταφορικά πάνω από 49 €-
Επικοινωνία
Αγαπημένα
Καλάθι

Αξεσουάρ για Άνδρες

Ένας περιεκτικός ενημερωτικός οδηγός για σχεδόν όλα τα είδη

Από την αυγή του ανθρώπινου πολιτισμού, οι άνδρες φορούν αξεσουάρ - από τις καρφίτσες των Βίκινγκς μέχρι τα δαχτυλίδια με σφραγίδα (signet) των αρχαίων Αιγυπτίων και τα μαργαριταρένια βραχιόλια των Πολυνησίων. Μπορεί τα ρούχα να ήταν μια αναγκαιότητα, όμως τα αξεσουάρ αποτελούσαν πάντα μια άμεση μορφή προσωπικής και πολιτισμικής έκφρασης.

Τα αξεσουάρ αποτελούν επίσης τα μακροβιότερα απομεινάρια των ανθρώπων της αρχαιότητας. Όταν οι αρχαιολόγοι αποκαλύπτουν τα ερείπια αρχαίων πόλεων, οικισμών, κτισμάτων, ταφικών μνημείων, κτλ. τι βρίσκουν εκτός από κεραμικά και θεμέλια; Όταν δεν απομένει τίποτα από τους ανθρώπους που ζούσαν εκεί -τα ρούχα και τα σώματά τους καταναλώνονται από τη γη- πώς ξέρουμε ποιοι ήταν, πώς ζούσαν, πώς εκφράζονταν;

Από τα αξεσουάρ τους. Φορούσαν χρυσό ή ασήμι; Ποια σύμβολα ήταν χαραγμένα στα αντικείμενά τους; Πόσο λεπτομερή ήταν τα σχέδιά τους; Οι απαντήσεις μάς αφηγούνται όχι μόνο την προσωπικότητα και τα γούστα που είχαν, αλλά και για το πόσο μακριά έφτανε η σφαίρα επιρροής τους και με ποιους συναλλάσσονταν. Τα αξεσουάρ μάς βοηθούν στην αφήγηση της ιστορίας μας, μια αφήγηση που μπορεί να μείνει ανεξίτηλη ακόμα και μέσα στον χρόνο.

1 Αξεσουάρ για άνδρες1.1 Τι σημαίνουν τα αξεσουάρ για τους άνδρες;1.2 Οι τομείς που καλύπτουμε στα ανδρικά αξεσουάρ1.3 Τύποι αξεσουάρ1.4 Συχνες ερωτησεις1.5 Top 5 trends για ανδρικά αξεσουάρ το 20221.6 Πολυτελή ανδρικά αξεσουάρ1.7 Ξεχωριστά ανδρικά αξεσουάρ1.8 Statement αξεσουάρ1.9 Οικονομικά προσιτά ανδρικά αξεσουάρ1.10 Χρωματιστά αξεσουάρ1.11 Αξεσουάρ για άνδρες πιο ώριμης ηλικίας1.12 Ανδρικά ταξιδιωτικά αξεσουάρ1.13 Εξατομικευμένα αξεσουάρ1.14 Αξεσουάρ γάμου για τον γαμπρό1.15 Top ανδρικά αξεσουάρ1.16 Αξεσουάρ για κοστούμια1.17 Αξεσουάρ για τις διακοπές σου1.18 Αξεσουάρ για την παραλία1.19 Μας ρωτησατε, σας απανταμε

Τι σημαίνουν τα αξεσουάρ για τους άνδρες;

Η ιστορία πίσω από τα ανδρικά αξεσουάρ είναι συναρπαστική. Αυτά που σήμερα θεωρούνται ως "γυναικεία αντικείμενα", σε πολλές περιπτώσεις, εφευρέθηκαν και αναπτύχθηκαν για τους άνδρες. Τα ψηλά τακούνια φορέθηκαν από το περσικό ιππικό τον 15ο αιώνα για να ασφαλίζουν καλύτερα τα πόδια τους στους αναβολείς. Τα μέλη της ευρωπαϊκής αριστοκρατίας τα χρησιμοποίησαν αργότερα για να προσθέτουν ύψος και μεγαλοπρέπεια στην υπόστασή τους. Το μακιγιάζ, το ρουζ και αυτές οι τεράστιες λευκές περούκες ήταν ως επί το πλείστον αγαπημένη καθημερινή συνήθεια των Ευρωπαίων ανδρών. Η μόδα των αξεσουάρ παλινδρομεί μέσα στους αιώνες ανάμεσα στον χαρακτηρισμό "ανδρικά" και "γυναικεία". Καθώς οι κοινωνικές νόρμες εξελίσσονται και αναπροσαρμόζονται, οι διαχωρισμοί του φύλου γίνονται όλο και πιο θολοί, και το στυλ "απελευθερώνεται".

Οι τάσεις του στυλ είναι μια πολυσύνθετη δύναμη της φύσης, και όπως μια λαίλαπα, κανένα άτομο δεν μπορεί να αλλάξει την πορεία της με την καθαρή δύναμη της προσωπικής θέλησης. Καθοδηγείται από τη συλλογική θέληση και το ενδιαφέρον των ατόμων που αποτελούν το σύνολο ανά δεδομένη ιστορική στιγμή. Κάποιοι μπορεί να προσπαθήσουν να προκαθορίσουν και να επιβάλουν τις τάσεις του στυλ προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, όμως αυτή η μυστηριώδης πολυπολιτισμική δύναμη είναι αυτή που εν τέλει αποφασίζει αν αυτοί οι κάποιοι θα χαρακτηριστούν ως επαναστάτες, πρωτοπόροι ή... εκκεντρικοί του στυλ.

Οι τομείς που καλύπτουμε στα ανδρικά αξεσουάρ

Σχεδιάζουμε και πουλάμε ό,τι χρειάζεται ένας άνδρας για να δείχνει ωραίος, εκτός από ρούχα και είδη προσωπικής υγιεινής.

Ο κατάλογος με τα ανδρικά αξεσουάρ στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα περιλαμβάνει τσάντες, είδη περιποίησης γενειάδας, ζώνες, παπιγιόν, βραχιόλια, τιράντες, γυαλιά με διάφανους φακούς, μανικετόκουμπα, σκουλαρίκια, γάντια, καπέλα, καρφίτσες για πέτο, κολιέ, γραβάτες, μαντήλια, δαχτυλίδια, κασκόλ, προϊόντα ξυρίσματος, γυαλιά ηλίου, συνδετήρες γραβάτας, πορτοφόλια, και ρολόγια.

Με πάνω από 6500 διαφορετικούς κωδικούς προϊόντων διαθέσιμους, είμαστε σίγουροι ότι στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρεις πολλά ανδρικά αξεσουάρ και κοσμήματα που να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και τα γούστα σου.

Τύποι Αξεσουάρ

Τσάντες

Οι τσάντες παρέχουν έναν βολικό τρόπο για τη μεταφορά πολλών μικρότερων αντικειμένων. Ορισμένες, όπως οι τσάντες για φορητούς υπολογιστές (τσάντες laptop) ή οι τσάντες για είδη προσωπικής υγιεινής (νεσεσέρ), έχουν έναν μόνο κύριο σκοπό, ενώ άλλες, όπως τα σακίδια πλάτης (backpacks) και οι τσάντες τύπου duffle, είναι πολυχρηστικές.

Οι τσάντες κατασκευάζονται από πολλά διαφορετικά υλικά, καθένα από τα οποία έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του. Το δέρμα προσδίδει πολυτέλεια, ο καμβάς στιβαρότητα, το βαμβάκι βιωσιμότητα και ο πολυεστέρας τάση για περιπέτεια. Οι δικές σου τσάντες από τι είναι κατασκευασμένες;

Ανακάλυψε τις ανδρικές τσάντες μας

Ξυριστικά και Είδη Περιποίησης Γενειάδας

Ένα καλό ξύρισμα διαχωρίζει τους άνδρες από τα αγόρια. Ή μήπως ένα καλό ξύρισμα μετατρέπει τους άνδρες σε αγόρια; Η απάντηση εξαρτάται από το πόση παραγωγή σε τρίχες βγάζει το πρόσωπο του εκάστοτε άνδρα. Τα είδη περιποίησης γενειάδας και τα ξυριστικά είναι απαραίτητα για τους σύγχρονους άνδρες. Δεν υπάρχει πιο "επαγγελματικός" τρόπος για να διατηρήσεις το πρόσωπό σου απαλό και ξυρισμένο από μια ίσια φαλτσέτα με την λεπίδα της ακονισμένη σε ένα δερμάτινο λουρί ακονίσματος. Κλασικό σαπούνι ξυρίσματος, μπολάκι ξυρίσματος για δημιουργία αφρού, πινέλο ξυρίσματος με όμορφη ξύλινη λαβή απο έβενο και γνήσιες τρίχες ασβού, ίσια φαλτσέτα. Όλα αυτά υπόσχονται μια μοναδική εμπειρία ξυρίσματος.

Από την άλλη, τα ξυραφάκια ασφαλείας είναι λιγότερο πιθανό να σε ματώσουν, ενώ αποτελούν και οικονομικότερη επιλογή συγκρητικά με τα κοινά εναλλάξιμα ξυραφάκια. Σε περίπτωση που ανήκεις στους άνδρες που τους αρέσει να αφήνουν τραχιά γένια ή μια πλούσια γενειάδα, οι βούρτσες και οι χτένες γενειάδας, οι μαλακτικές κρέμες, τα λαδάκια περιποίησης γενειάδας, τα σαμπουάν και τα διάφορα κεριά περιποίησης, εγγυώνται ότι οι τρίχες στο πρόσωπό σου θα φαίνονται και θα είναι στη βέλτιστη κατάστασή τους. Γιατί η διαφορά ανάμεσα σε ένα καλοδιατηρημένο μούσι και ένα ακατάστατο χάλι με τρίχες είναι η σωστή, τακτική φροντίδα.

Ανακάλυψε τη μεγάλη γκάμα προϊόντων μας για περιποίηση γενειάδας αλλά και ξυριστικά είδη

Ζώνες

Οι ζώνες είναι ουσιαστικά ιμάντες από δέρμα ή καμβά που προορίζονται να περνούν μέσα από τις θηλιές του τζιν ή του παντελονιού σου και να διασφαλίζουν ότι το παντελόνι σου θα παραμένει ψηλά, στη θέση του. Βεβαίως, οι ζώνες σημαίνουν πολλά περισσότερα για τους άνδρες, από το να κρατούν απλώς το παντελόνι στη θέση του. Το χρώμα τους ενισχύει τα highlights στο ενδυματολογικό σύνολο, αλλά και στα αξεσουάρ, ενώ η μεταλλική αγκράφα μπορεί να συμπληρώσει χρωματικά το ρολόι, τα δαχτυλίδια και τα κολιέ που επιθυμείς να κάνεις mix n' match και να φορέσεις.

Αν πρόκειται για δερμάτινη ζώνη, θα πρέπει πάντα να ταιριάζει με τις υπόλοιπες δερμάτινες προσθήκες στο ενδυματολογικό σου σύνολο (παπούτσια και τσάντες, για παράδειγμα), ενώ αν είναι από καμβά, θα πρέπει να συμπληρώνει τα υπόλοιπα χρώματα που απαρτίζουν το ενδυματολογικό σου σύνολο.

Ανακάλυψε την ευρεία γκάμα με τις ζώνες μας

Παπιγιόν

Τα παπιγιόν είναι ουσιαστικά υφασμάτινες λωρίδες που φοριούνται κάτω από τον γιακά του πουκαμίσου και δένονται σε φιόγκο μπροστά, καλύπτοντας το πάνω κουμπί. Γνωρίζες ότι υπάρχουν και ξύλινα παπιγιόν; Είναι σούπερ fun και θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις από το πλήθος στην επόμενη κοινωνική εκδήλωση που θα παρευρεθείς.

Αν δεν θέλεις να κάνεις μεγάλη αίσθηση, υπάρχουν και παπιγιόν από βαμβάκι, μετάξι και πολυεστέρα (μεταξύ άλλων), ενώ βγαίνουν και σε διάφορα χρώματα. Βεβαίως, θα πρέπει να απαντήσεις και στο εξής στυλιστικό δίλημμα: κλασικά παπιγιόν ή προδεμένα παπιγιόν; Θα συνδυάσεις το παπιγιόν με ζώνη ή με υφασμάτινο ζωνάρι;

Ανακάλυψε την πλούσια συλλογή μας με παπιγιόν

Βραχιόλια

Τα βραχιόλια είναι κοσμήματα που τυλίγονται ή φοριούνται στον καρπό για στυλιστικούς ή εκφραστικούς σκοπούς. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για μεταλλικές αλυσίδες (καδένες), δερμάτινες χειροπέδες, βραχιόλια με χάντρες, ή βραχιόλια με πλεκτό μοτίβο. Για να "απογειώσεις" στυλιστικά το look σου και να κάνεις καλή εντύπωση, θα πρέπει να σιγουρέψεις ότι τα βραχιόλια θα ταιριάζουν και θα συμπληρώνουν τα υπόλοιπα αξεσουάρ σου - ειδικά το ρολόι σου.

Οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε χειρονομίες όταν μιλάμε, καθιστώντας τα χέρια και τους καρπούς μας μέρος της καθημερινής μας επικοινωνιακής διαδικασίας. Επομένως, καλό είναι να αναδεικνύεις σωστά τους καρπούς σου, ώστε να αφηγούνται όμορφα την ιστορία σου και να την επικοινωνούν στους άλλους.

Ανακάλυψε τα βραχιόλια μας

Τιράντες

Οι τιράντες είναι επίπεδες ελαστικές λωρίδες που προσαρμόζονται στο πίσω και το μπροστινό μέρος του παντελονιού, περνούν πάνω από τους ώμους, και κρατούν το παντελόνι ψηλά, σταθερά στη θέση του. Αποτελούν εναλλακτική για τις ζώνες και ποτέ δεν πρέπει να φοριούνται μαζί τιράντες και ζώνη. Ειδάλλως, η μόνη δήλωση που θα καταφέρεις να κάνεις θα είναι τύπου: "Ο συνδυασμός των αξεσουάρ δεν αποτελεί το φόρτε μου".

Οι τιράντες προσαρτώνται στο παντελόνι είτε με κουμπιά στο εσωτερικό της μέσης είτε κλιπάρουν απευθείας πάνω σε αυτό. Θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι το παντελόνι σου έχει κουμπάκια πάνω στα οποία θα μπορέσουν να προσαρτηθούν οι σχετικές τιράντες, πριν προβείς σε αγορά τους. Ειδάλλως, καλό είναι να γνωρίζεις κάποιον ράφτη που θα μπορέσει να ράψει κουμπιά στο παντελόνι σου. Βεβαίως, εάν καταφέρεις να ράψεις τα κουμπάκια μόνος σου... τότε τι να πούμε...πολλά μπράβο, είσαι παιδί για σπίτι!

Ανακάλυψε τις πολλές φανταστικές τιράντες μας

Γυαλιά με Διάφανους Φακούς

Τα γυαλιά με διάφανους φακούς είναι σκελετοί με φακούς που δεν έχουν χρωματιστεί, δεν είναι συνταγογραφούμενοι (δηλαδή δεν είναι γυαλιά μυωπίας, γυαλιά πρεσβυωπίας, και γενικότερα δεν προορίζονται για ενίσχυση και βελτίωση της όρασης), και δεν είναι διορθωτικοί. Φοριούνται καθαρά για αισθητικούς λόγους. Μάλιστα, έχει παρατηρηθεί ότι αρκετοί άνδρες δείχνουν πιο ωραίοι φορώντας γυαλιά με διάφανους φακούς. Βεβαίως, υπάρχουν και άνδρες που επιλέγουν να φορούν γυαλιά με διάφανους φακούς για να προβάλλουν έναν "αέρα" διανόησης, παρά το γεγονός ότι η όρασή τους μπορεί να φτάνει στο αξιοζήλευτο 20/20... πραγματικοί "γυπαετοί".

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το να φοράς γυαλιά μεταβάλλει την άμεση εντύπωση που έχουν οι άλλοι για σένα όταν σε βλέπουν και είναι στο χέρι σου να καθορίσεις ποια εντύπωση επιθυμείς να προκαλέσεις. Αν λοιπόν επιθυμείς να προβάλλεις ένα σοφιστικέ "αέρα" κουλτούρας και διανόησης, είναι πολύ καλύτερο να φοράς γυαλιά με διάφανους φακούς παρά να κυκλοφορείς στο δρόμο με πτυχία κολλημένα στο μέτωπό σου.

Ανακάλυψε τη μεγάλη γκάμα μας από γυαλιά με διάφανους φακούς

Μανικετόκουμπα

Τα μανικετόκουμπα είναι φτιαγμένα για να περνούν μέσα από τις κουμπότρυπες των επίσημων πουκαμίσων και να ασφαλίζουν την πτυχή γύρω από τον καρπό, εμποδίζοντας τη μανσέτα να γλιστρήσει προς τα κάτω. Τα μανικετόκουμπα κυκλοφορούν σε όλα τα σχήματα και μεγέθη.

Αν σκοπεύεις να φορέσεις κλιπ γραβάτας, δαχτυλίδια και άλλα ανδρικά αξεσουάρ, και επιθυμείς να φορέσεις ένα ταιριαστό ζευγάρι ανδρικά μανικετόκουμπα, τότε είναι πολύ σημαντικό τα μανικετόκουμπα να ταιριάζουν με τα υπόλοιπα μεταλλικά αξεσουάρ που θα φορέσεις. Παρόλο που υπάρχει η αντίληψη ότι τα μανικετόκουμπα πρέπει να είναι διακριτικά και συμπληρωματικά άλλων αξεσουάρ, υπάρχουν και statement μανικετόκουμπα, όπως για παράδειγμα τα spirit level μανικετόκουμπα τα οποία μπορούν να γίνουν άνετα το τέλειο θέμα συζήτησης και προσοχής σε ένα πάρτυ και να σε βοηθήσουν να "σπάσεις" τον πάγο. Βασικά, η δημιουργικότητα που μπορείς να εκφράσεις μέσα από τα μανικετόκουμπα, απλά είναι αστείρευτη.

Ανακάλυψε τα πολλά φανταστικά μας μανικετόκουμπα

Σκουλαρίκια

Τα σκουλαρίκια κρίκοι (hoops) και τα σκουλαρίκια καρφί (studs) είναι σχεδιασμένα για να περνούν μέσα από μια μικρή τρύπα στο αυτί (ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του σώματος). Στην περίπτωση των κρίκων, το καρφί μπαίνει σε μια τρύπα στην αντίθετη πλευρά του κρίκου και ολοκληρώνει τον κύκλο. Όσον αφορά τα σκουλαρίκια καρφί, γνωστά και ως καρφωτά σκουλαρίκια, ένα μικρό κούμπωμα στο πίσω μέρος του αυτιού ασφαλίζει το σκουλαρίκι στη θέση του. Τα μαγνητικά σκουλαρίκια και τα σκουλαρίκια με κλιπ προσαρμόζονται στον λοβό του αυτιού με μαγνητάκια ή με κλιπ, αντίστοιχα. Να σημειωθεί πως τα μαγνητικά σκουλαρίκια και τα σκουλαρίκια με κλιπ αποτελούν εξαιρετική στυλιστική εναλλακτική για όσους επιθυμούν να φορέσουν ανδρικά σκουλαρίκια, χωρίς να χρειαστεί να τρυπήσουν τα αυτιά τους (piercing).

Στο τελείως άλλο άκρο, υπάρχουν πιο extreme ανδρικά σκουλαρίκια, όπως τα stretchers, τα plugs και τα gauges, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να τεντώνουν τον λοβό του αυτιού ώστε να χωράει ακόμα μεγαλύτερα μεγέθη. Εάν επιθυμείς να αποκτήσεις αυτό το εντυπωσιακό look, χωρίς την "επίπονη" προσπάθεια, στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείς να βρεις μια αξιοπρεπή γκάμα από faux plugs.

Ανακάλυψε τη μεγάλη γκάμα μας με σκουλαρίκια

Γάντια

Τα γάντια είναι λεπτά στρώματα υφάσματος ή δέρματος που φοριούνται στα χέρια για να τα προστατεύουν από το κρύο. Συνήθως είναι κατασκευασμένα από βαμβάκι, μαλλί ή δέρμα. Τα γάντια κυκλοφορούν σε διάφορες παραλλαγές - από ζεστά και άνετα βαμβακερά γάντια συμβατά με οθόνη αφής και φτιαγμένα από ανακυκλωμένα υλικά μέχρι υψηλής ποιότητας γάντια οδήγησης από γνήσιο δέρμα προβάτου.

Όλοι χρειαζόμαστε γάντια για να προστατεύουμε τα χέρια μας από το κρύο. Όταν δεν τα φοράμε, το δέρμα μας ξηραίνεται, αρχίζει να ξεφλουδίζει και έχουμε αυτά τα ενοχλητικά μικρο-κοψίματα ανάμεσα στα δάχτυλά μας.

Ανακάλυψε τα γάντια μας

Καπέλα

Τα καπέλα φοριούνται στο κεφάλι για να το προστατεύουν από το κρύο το χειμώνα και τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου το καλοκαίρι, αλλά και για να διασφαλίζουν ότι θα δείχνουμε όμορφοι ακόμα και όταν έχουμε μια άσχημη μέρα με τα μαλλιά μας. Λέγεται ότι χάνουμε το 80% της θερμότητας του σώματός μας από το κεφάλι μας. Ενώ αυτή η αντίληψη αποτελεί ένα εξαιρετικό επιχείρημα για πωλήσεις καπέλων, οφείλουμε να αναφέρουμε ότι είναι επιστημονικά λανθασμένη.

Όταν κάνει κρύο, χάνουμε θερμότητα από οποιοδήποτε ακάλυπτο μέρος του σώματός μας, το οποίο συχνά τυχαίνει να είναι και το κεφάλι μας. Τα καπέλα κατασκευάζονται συνήθως από βαμβάκι, μαλλί, τσόχα ή δέρμα. Μπορούν να "απογειώσουν" την κομψή αρρενωπή γοητεία ενός άνδρα, πόσο μάλλον εάν συνδυαστούν με ασορτί γάντια και κασκόλ.

Ανακάλυψε τα καπέλα μας

Καρφίτσες Πέτου

Οι καρφίτσες πέτου είναι αιχμηρές μεταλλικές καρφίτσες που προορίζονται να διακοσμήσουν το πέτο σε ένα σακάκι κοστουμιού ή ένα σακάκι blazer.

Τα περισσότερα σακάκια κοστουμιού και σακάκια blazer έχουν μια κουμπότρυπα στο πάνω αριστερό πέτο. Αυτή χρησίμευε για να κουμπώνει το πάνω μέρος του σακακιού πάνω από το στήθος για τη διατήρηση της ζέστης. Στο εσωτερικό της πτυχής στη δεξιά πλευρά βρισκόταν ένα κρυφό κουμπί.

Με την πάροδο των ετών, το κουμπί εξαφανίστηκε, αφήνοντας την τρύπα στην αριστερή πλευρά με έναν μόνο σκοπό: τις καρφίτσες του πέτου. Οι καρφίτσες πέτου περνούν μέσα από την κουμπότρυπα (ή από το ύφασμα, αν το σακάκι δεν έχει μία). Οι καρφίτσες πέτου μπορούν να προσθέσουν μια πινελιά χρώματος ή μια διακριτική λάμψη στο look σου.

Ανακάλυψε τις καρφίτσες πέτου που διαθέτουμε

Κολιέ

Τα κολιέ είναι κοσμήματα που κρέμονται γύρω από το λαιμό, περίπου στο ύψος του στήθους. Συνήθως είναι κατασκευασμένα από μέταλλο, δέρμα ή βαμβάκι και ορισμένα φέρουν κρεμαστό μενταγιόν. Τα κρεμαστά μενταγιόν είναι διακοσμητικά στοιχεία που τραβούν το κολιέ προς τα κάτω, σχηματίζοντας μια γωνία σε σχήμα V στο κέντρο του στήθους. Τα κρεμαστά μενταγιόν βγαίνουν σε πολλά διαφορετικά σχήματα και μεγέθη. Πολλές φορές κοσμούνται από φυσικές πέτρες, αλλά και πολλά άλλα διακοσμητικά στοιχεία, έως και λειτουργικό μίνι ρολογάκι. Ένας πολύ δημοφιλής τύπος κρεμαστού είναι οι κρεμαστές μεταλλικές ταυτότητες, γνωστές και ως dog tags.

Ένα κολιέ βρίσκεται στο επίκεντρο του σώματος και αναμφισβήτητα μπορεί να "μεταφέρει" το ισχυρότερο μέρος της αφήγησης της ιστορίας. Κρέμεται στον πυρήνα της φυσικής οντότητας του κατόχου του, χρησιμοποιώντας το σώμα ως πλαίσιο. Επομένως, την επόμενη φορά πριν αγοράσεις και φορέσεις ένα κολιέ, βεβαιώσου ότι θα "αφηγείται" την ιστορία που επιθυμείς να εξωτερικεύσεις στους άλλους.

Ανακάλυψε τη μεγάλη συλλογή μας από κολιέ

Τετράγωνα Μαντήλια Τσέπης (Ποσέτ)

Τα τετράγωνα μαντήλια τσέπης, γνωστά και ως ποσέτ μαντήλια (pochette), είναι τετράγωνα κομμάτια υφάσματος που προορίζονται για τη διακόσμηση της στηθιαίας τσέπης σε ένα σακάκι κοστουμιού ή ένα σακάκι blazer. Συνήθως, είναι κατασκευασμένα από πολυεστέρα, μετάξι ή βαμβάκι και διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, ενώ υπάρχουν κυριολεκτικά άμετρητοι τρόποι διπλώματος ποσέτ μαντηλιού.

Για να "απογειώσεις" στυλιστικά το look σου, επιβάλλεται να γνωρίζεις πως να κάνεις mix n' match το ποσέτ μαντήλι σου με άλλα σημαντικά στοιχεία και αξεσουάρ του ενδυματολογικού συνόλου σου, όπως για παράδειγμα τη γραβάτα, το παπιγιόν, τον λαιμοδέτη-φουλάρι (cravat), ή το γραβατόνι τύπου ascot. Εάν λοιπόν σκοπεύεις να τα συνδυάσεις, θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι όλα μαζί συμπληρώνουν χρωματικά την παλέτα του ενδυματολογικού συνόλου σου. Ένα μικρό tip για φανταστικό look: Το δίπλωμα ποσέτ μαντηλιού τύπου origami dragon μπορεί να πάει το bossy look σου σε άλλο επίπεδο.

Ανακάλυψε τα φανταστικά ποσέτ μαντήλια μας

Γραβάτες

Οι γραβάτες είναι λεπτές λωρίδες υφάσματος (συνήθως μεταξωτές, πολυεστερικές ή βαμβακερές) που προορίζονται να περνούν γύρω από το λαιμό, να δένονται κάτω από το γιακά του πουκαμίσου και να κρέμονται μπροστά, κρύβοντας τα κουμπιά του πουκαμίσου. Η γραβάτα πρέπει να συμπληρώνει το κοστούμι και να φέρει υφή μόνο αν το πουκάμισο δεν έχει υφή.

Το ταίριασμα γραβάτας και ποσέτ μαντηλιού είναι πάντα μια καλή κίνηση στυλιστικά. Για περισσότερες στυλιστικές συμβουλές σχετικά με τη σωστή επιλογή γραβάτας, τη σωστή επιλογή του μήκους της γραβάτα και άλλα, ρίξε μια ματιά στον απόλυτο οδηγό μας για τις γραβάτες και μάθε πώς να δένεις τον αγαπημένο σου κόμπο ρίχνοντας μια ματιά στον άρθρο μας Πώς Δένουμε Μια Γραβάτα: 30 Διαφορετικοί Κόμποι

Ανακάλυψε τις υπέροχες γραβάτες μας

Δαχτυλίδια

Στρογγυλά, συνήθως, αξεσουάρ από διάφορα μέταλλα και άλλα υλικά που φοριούνται στα δάχτυλα για διακοσμητικούς ή εκφραστικούς σκοπούς. Τα περισσότερα δαχτυλίδια είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι, τιτάνιο, χρυσό ή ασήμι. Τα τελευταία χρόνια γνωρίζουν μεγάλη δημοφιλία και άλλα υλικά κατασκευής δαχτυλιδιών, όπως το κεραμικό ή η σιλικόνη.

Τα δαχτυλίδια από κεραμικό και σιλικόνη είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για άτομα που εργάζονται με ηλεκτρικό ρεύμα ή βρίσκονται κοντά σε αυτό, καθώς αυτά τα υλικά είναι μη αγώγιμα. Τα δαχτυλίδια σιλικόνης είναι επίσης αρκετά ισχυρά και ελαστικά ώστε να φοριούνται στο γυμναστήριο, για όσους επιθυμούν να αφηγούνται την ιστορία τους ακόμα και σε ένα γήπεδο squat.

Ανακάλυψε τα υπέροχα δαχτυλίδια μας

Κασκόλ

Τα κασκόλ είναι μακριές λωρίδες υφάσματος που τυλίγονται γύρω από το λαιμό για να τον κρατούν ζεστό. Το κασκόλ σωλήνας ή λαιμουδιέρα είναι ένας κλειστός κυλινδρικός σωλήνας μέσα από τον οποίο περνάει το κεφάλι. Όποιον τύπο κασκόλ και αν επιλέξεις, αποτελεί αναπόσπαστο χειμωνιάτικο ανδρικό αξεσουάρ, καθώς "αγκαλιάζει" και προστατεύει από τον κρύο, τον άερα, και την υγρασία, τόσο τον λαιμό όσο και τα αυτιά, τη μύτη και το στόμα.

Γυαλιά ηλίου

Τα γυαλιά ηλίου αποτελούνται από χρωματιστούς φακούς που συγκρατούνται σε μεταλλικό ή πλαστικό σκελετό και τοποθετούνται μπροστά από τα μάτια για να προσφέρουν άνεση και προστασία, κυρίως τις ηλιόλουστες ημέρες. Επιτρέπουν επίσης καλύτερη όραση σε γενικότερα έντονο φως και αντανακλάσεις. Επίσης, μπορούν να κάνουν πιο ολοκληρωμένο και smooth οποιοδήποτε look. Και το καλύτερο; Φορώντας ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου με πολύ σκουρους ή mirror φακούς, κανείς δε μπορεί να καταλάβει πού κοιτάς, και αν κοιτάς γενικότερα.

Κλιπ Γραβάτας

Τα κλιπ γραβάτας (ή μπάρες γραβάτας) είναι κομμάτια μετάλλου που προορίζονται να κρατούν τη γραβάτα στο κέντρο του πουκαμίσου και να κρύβουν το λεπτό άκρο με ασφάλεια πίσω από το παχύ άκρο της γραβάτας που είναι στραμμένο προς τα εμπρός.

Ανακάλυψε τα φανταστικά μας κλιπ γραβάτας

Πορτοφόλια και Θήκες Καρτών

Τα πορτοφόλια συγκαταλέγονται στα πρακτικότερα και πιο μοδάτα ανδρικά αξεσουάρ. Αποτελούν έναν πρακτικό μέσον φύλαξης και μεταφοράς διαφόρων μικροπραγμάτων που είναι τόσο σημαντικά στην καθημερινότητά μας, όπως business, χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες, ταυτότητα, χαρτονομίσματα, κέρματα κι άλλα πολλά.

Οι θήκες καρτών, από την άλλη, είναι ειδικά σχεδιασμένες για να συγκρατούν μόνο κάρτες. Μάλιστα, ορισμένες θήκες για κάρτες διαθέτουν και προστασία RFID για να εμποδίζουν την πιθανή μη εξουσιοδοτημένη εκμετάλλευση των καρτών που έχουν ανέπαφα χαρακτηριστικά.

Παρά την ευκολία της πληρωμής με το smartphone, υπάρχει μια αναμφισβήτητη κομψότητα όταν ανοίγεις μια γυαλισμένη χρυσαφί θήκη για κάρτες.

Ανακάλυψε την ευρεία γκάμα μας με πορτοφόλια και θήκες καρτών

Ρολόγια

Ένα ρολόι συγκαταλέγεται στα βασικά ανδρικά αξεσουάρ. Χρησιμοποιείται τόσο για λειτουργικούς όσο και διακοσμητικούς, αλλά και εκφραστικούς σκοπούς. Ένα ρολόι μπορεί να "πει" πολλά για την προσωπικότητα ενός άνδρα, όπως η ιδιοσυγκρασία, οι φιλοδοξίες, αλλά και τι εικόνα έχει για τον εαυτό του. Το ρολόι σου μπορεί να δείχνει την ώρα, και μάλιστα να το κάνει με ακρίβεια, όπως άλλωστε μπορούν να κάνουν τα περισσότερα ρολόγια χειρός. Όμως ο τύπος του ρολογιού που επιλέγεις να φορέσεις στον καρπό σου, μπορεί να "αφηγηθεί" πολλά για σένα.

Κάθε κομμάτι της ύπαρξής σου είναι ένας καμβάς έκφρασης. Γέμισέ τον με την προσωπικότητά σου.

Ανακάλυψε την ευρεία γκάμα μας με μοδάτα και κομψά ρολόγια

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ποια είναι τα top 10 σημαντικότερα ανδρικά αξεσουάρ;

Δεν αρέσει σε όλους μας να ντυνόμαστε στην πένα ή να "λάμπουμε" κάθε μέρα. Παρόλα αυτά, οφείλουμε να καταβάλλουμε μια ελάχιστη στυλιστική προσπάθεια σε ορισμένες περιστάσεις. Από τις πλέον πένθιμες έως τις πλέον χαρούμενες περιστάσεις, η εθιμοτυπία υπαγορεύει ότι ο καθένας από εμάς πρέπει κατά ελάχιστο να διαθέτει αυτά τα 10 απαραίτητα αξεσουάρ για να είναι "καλυμμένος", όταν χρειαστεί.

Μία (τουλάχιστον) Γραβάτα

Το να είσαι ο μόνος χωρίς γραβάτα στο γάμο ενός μέλους της οικογένειας μπορεί να ληφθεί από πολλούς ως ασέβεια. Το ίδιο και το να μην εμφανιστείς καθόλου. Πραγματικά δεν έχεις άλλη επιλογή από το να έχεις τουλάχιστον μία γραβάτα που να ταιριάζει στο αγαπημένο κοστούμι σου, έστω κι αν την έχεις κρυμμένη για έκτακτες ανάγκες. Βεβαίως, καλό θα ήταν να έχεις περισσότερες επιλογές όσον αφορά τις γραβάτες, τόσο σε χρώματα όσο και σε μοτίβα, ώστε να έχεις αρκετές στυλιστικές επιλογές, αναλόγως της περίστασης. Για παράδειγμα, μια ανοιχτόχρωμη ροζ γραβάτα με μοτίβο κίτρινες χαμογελαστές φατσούλες μάλλον θα φαινόταν παράταιρη σε μια κηδεία.

Κλιπ Γραβάτας

Οι γραβάτες είναι πασίγνωστο ότι έχουν τη δική τους "ιδιοσυγκρασία". Μάλιστα, τις περισσότερες φορές, φαίνονται "αποφασισμένες" να κάθονται οπουδήποτε αλλού εκτός από το κέντρο. Ένα κλιπ γραβάτας μπορεί να συγκρατήσει τη γραβάτα σου στη θέση της και κατά κάποιο τρόπο να την "τιθασεύσει". Υπάρχουν πολλά διαφορετικά κλιπ γραβάτας για να επιλέξεις, από φανταχτερά και σοφιστικέ έως απλά και απέριττα, με χάραξη ή χωρίς - το τι κλιπ γραβάτας επιλέξεις να φορέσεις, αυτό εξαρτάται καθαρά από σένα.

Κολιέ

Ένα κολιέ είναι αναμφισβήτητα το πιο δυνατό εκφραστικό στοιχείο στο "παιχνίδι" σου με τα ανδρικά αξεσουάρ και κοσμήματα. Άλλωστε, το στήθος είναι ένας κεντρικός "καμβάς". Όποια δήλωση επιλέξεις να τοποθετήσεις εκεί, θα έχει όλο το σώμα σου ως πλαίσιο. Πριν επιλέξεις να αγοράσεις και να φορέσεις ένα κολιέ για άνδρες, βεβαιώσου ότι θα μπορεί να "αφηγηθεί" την ιστορία σου ακριβώς όπως επιθυμείς.

Ένα κολιέ δεν προσθέτει απλώς μια εντυπωσιακή λεπτομέρεια στο μπροστινό μέρος του στήθους, αλλά μπορεί να συμπληρώσει οπτικά το σαγόνι και το ντεκολτέ του πουκαμίσου. Μια απλή αλυσίδα λαιμού θα κάθεται πάντα σε σχήμα "U", όμως ένα κολιέ με κρεμαστό μενταγιόν έχει τη τάση να κάθεται σε σχήμα "V". Όσο μεγαλύτερη είναι η αλυσίδα λαιμού, τόσο πιο οξεία θα γίνεται η γωνία.

Εάν αποφασίσεις να κάνεις στρώσεις με διάφορα κολιέ, γνωστό ως layering κολιέ, προσπάθησε να επιλέγεις συμπληρωματικά χρώματα, διαφορετικά μήκη και διαφορετικές υφές, ώστε να μην επικαλύπτονται τα κολιέ μεταξύ τους. Σκοπός σου είναι να δημιουργήσεις μια όμορφη και αρμονική σύνθεση με κολιέ που θα "κεντρίζει" την προσοχή των βλεμμάτων, και όχι ένα ακατάστατο σύνολο που θα "κουράζει" οπτικά το μάτι και θα μπερδεύει την "αφήγηση" της ιστορίας σου.

Ζώνη

Οι περισσότεροι από εμάς - αν όχι όλοι - φοράμε παντελόνια, τουλάχιστον μερικές φορές. Αν το παντελόνι δεν είναι τέλεια προσαρμοσμένο στο σχήμα σου, θα χρειαστείς είτε τιράντες είτε ζώνη ώστε να μη γίνει το παντελόνι σου η αιτία πρόκλησης ατυχήματος "άσεμνης έκθεσης". Οι τιράντες είναι περισσότερο μια στυλιστική επιλογή αυτές τις μέρες, αλλά η ζώνη είναι απαραίτητη καθημερινά για να αποφεύγεις "δυσλειτουργίες" της γκαρνταρόμπας σου και "εκτεθειμένες ρωγμές".

Βραχιόλι

Ένα βραχιόλι μπορεί να προσθέσει μια "πινελιά" του χαρακτήρα σου γύρω από τον καρπό σου. Ο καρπός είναι ένα από τα πιο εκφραστικά μέρη του σώματος (οι περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιούμε χειρονομίες καθώς μιλάμε, πόσο μάλλον οι Μεσόγειοι) και παρόλο που το βραχιόλι δε μπορεί να "μιλήσει" κυριολεκτικά, το κάνει σίγουρα εκφραστικά και στυλιστικά.

Πριν αποφασίσεις να αγοράσεις και να φορέσεις ένα βραχιόλι στον καρπό σου, θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι συμπληρώνει τόσο το ρολόι όσο και τα άλλα ανδρικά αξεσουάρ που θα επιλέξεις να φορέσεις συνδυαστικά. Και το κυριότερο; Το βραχιόλι σου, όπως και τα υπόλοιπα ανδρικά αξεσουάρ σου, θα πρέπει να "αφηγείται" την ιστορία σου με τον τρόπο που επιθυμείς αυτή να αφηγηθεί.

Τσάντα Ταχυδρόμου (Messenger)

Λίγες τσάντες προσφέρουν τη στυλιστική και πρακτική ευελιξία που προσφέρουν οι τσάντες ταχυδρόμου (messenger bags). Οι περισσότεροι από εμάς πρέπει να κουβαλάμε μαζί μας έναν φορητό υπολογιστή, ένα smartphone, ένα πορτοφόλι κ.λπ. καθώς περνάμε τη μέρα μας, και μια τσάντα ταχυδρόμου προσφέρει χώρο αποθήκευσης σε ιδανικό μέγεθος, για τους περισσότερους άνδρες.

Από την άλλη, ένα σακίδιο πλάτης, γνωστό και ως backpack, είναι μεγαλύτερο και το βάρος του κατανέμεται πιο ομοιόμορφα, αλλά είναι επίσης πιο δύσκολο να το φορέσεις, ενώ όλα τα πράγματά σου είναι στριμωγμένα σε ένα μεγάλο χώρο, δυσκολεύοντάς σε να βρεις γρήγορα και εύκολα αυτό που ψάχνεις, κυρίως δε αν το backpack σου είναι υπερφορτωμένο. Για τις περισσότερες καθημερινές δραστηριότητες, μια καλά οργανωμένη τσάντα ταχυδρόμου αποτελεί εξαιρετική λύση.

Δαχτυλίδια

Οι περισσότεροι άνδρες θα φορέσουν μόνο ένα δαχτυλίδι στη ζωή τους. Αυτό που τους κυβερνά όλους; Όχι, αυτό που σημαίνει ότι ο κάτοχος του δαχτυλιδιού δεν είναι πλέον διαθέσιμος και βρίσκεται, επίσημα τουλάχιστον, "εκτός αγοράς". Βέβαια, εκτός από την κλασική βέρα αρραβώνων ή την κλασική βέρα γάμου, υπάρχουν ατελείωτες επιλογές ανάμεσα σε πολλούς διαφορετικούς τύπους, μεγέθη, σχέδια, υλικά κατασκευής δαχτυλιδιών.

Εάν σκοπεύεις να αυξήσεις τη "φαρέτρα" της αρρενωπής γοητείας σου με νέα δαχτυλίδια για άνδρες, έχεις πραγματικά πολλές επιλογές, από δαχτυλίδια σφραγίδα (signet) με τον αγαπημένο σου ημιπολύτιμο λίθο, έως ανθεκτικά ατσάλινα δαχτυλίδια από δαμασκηνό ατσάλι και βέρες με εξατομικευμένη χάραξη - έτοιμος να γοητεύσεις;

Ρολόι

Οποιοδήποτε ρολόι μπορεί να σου δείξει τι ώρα είναι, αλλά μόνο ένα ρολόι που σε εκφράζει μπορεί να "αφηγηθεί" σωστά την ιστορία σου. Ένα ρολόι λέει τόσα πολλά για τον κάτοχό του - πώς βλέπει τον εαυτό του και πώς θέλει να τον βλέπουν. Ένα λειτουργικό στιβαρό ρολόι για δύτες "φωνάζει" περιπέτεια, ενώ ένα λεπτεπίλεπτο ρολόι για καλό ντύσιμο "ψιθυρίζει" κομψότητα. Ένα ρολόι τύπου skeleton παραπέμπει σε μια προσωπικότητα που "ψάχνεται", ενώ ένα ρολόι τύπου moon phase, δηλαδή με φάσεις σελήνης, υποδηλώνει ένα χαρακτήρα που του αρέσει να βρίσκεται σε επαφή με το "τρίτο μάτι" του.

Τα ανδρικά ρολόγια που θα αποφασίσεις να αγοράσεις και να φορέσεις στον καρπό σου, θα πρέπει να είναι ικανά να "μιλάνε" για σένα και να συμβάλλουν εκφραστικά και στυλιστικά στην "αφήγηση" της ιστορίας σου.

Πορτοφόλι

Έχεις business, χρεωστικές, πιστωτικές κάρτες και περιστασιακά κουβαλάς μαζί σου χαρτονομίσματα, κέρματα, ραβασάκια; Αν απαντήσες ναι στα παραπάνω και έχεις την τάση να μεταφέρεις μαζί σου κάποια ή όλα απ' αυτά, τότε είναι σαφές ότι το πορτοφόλι ανήκει στα αναγκαία σου ανδρικά αξεσουάρ.

Βεβαίως, μπορείς να προσπαθήσεις να τα "συμπιέσεις" όλα στη θήκη του smartphone σου, αλλά, σοβαρά, τώρα, πόσα απ' όλα αυτά μπορούν να χωρέσουν πραγματικά, όσο μεγάλη και αν είναι μια τέτοια θήκη; Και από την άλλη, σίγουρα επιθυμείς να ανοίγεις τη θήκη του κινητού σου για να πληρώσεις την όμορφη ταμία, ενώ σου έρχονται πιπεράτες ειδοποιήσεις από τα social media, όπως το Tinder; Δεν το νομίζουμε. Ήρθε η ώρα να πάρεις πορτοφόλι!

Γυαλιά Ηλίου

Το συνοφρύωμα δημιουργεί ρυτίδες. Στην πραγματικότητα, η άμεση έκθεση της επιδερμίδας του προσώπου στο ηλιακό φως δημιουργεί ρυτίδες, αλλά αυτές γίνονται πιο έντονες γύρω από τα μάτια, καθώς το έντονο ηλιακό φως μας οδηγεί σε έντονο συνοφρύωμα. Όλοι χρειάζονται ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου για να προστατεύουν τα μάτια τους το καλοκαίρι, ωστόσο καλό είναι να γνωρίζεις, αν δεν το γνωρίζεις ήδη, ότι υπάρχουν σκελετοί γυαλιών που σου ταιριάζουν καλά και σκελετοί που δεν σου ταιριάζουν. Πιθανότατα γνωρίζεις ήδη ποιοι είναι οι σκελετοί γυαλιών που σου ταιριάζουν καλύτερα.

Πριν αγοράσεις γυαλιά ηλίου καλά είναι να αναλογιστείς επίσης ποιοι φακοί θα σου ταιριάξουν καλύτερα. Πολωτικοί (polarised) φακοί ή όχι; Με ή χωρίς φίλτρο μπλε φωτός (blue-light filtering); Φωτοχρωμικοί φακοί ή όχι;

Top 5 Trends για Ανδρικά Αξεσουάρ το 2022

Κρεμαστά σκουλαρίκια

Άλλοι τα περιγράφουν ως απολύτως άσκοπα, άλλοι ως λαμπρά ανδρικά αξεσουάρ. Βασικά, θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι οποιαδήποτε μορφή έκφρασης εξ ορισμού δεν είναι άσκοπη. Τα σκουλαρίκια κρίκος (hoops) σου επιτρέπουν να προσθέσεις εκφραστικά κρεμαστά (charms) και να τα προσθαφαιρείς ανάλογα με τη διάθεσή σου, αλλά και την περίσταση.

Με το να συνδυάζεις χρώματα, σχήματα και κρεμαστά charms... πραγματικά δεν υπάρχει τέλος στο τι μπορείς να "αφηγηθείς" με ένα σετ κρεμαστά charms. Τα κρεμαστά σκουλαρίκια μπορούν να εμπλουτίσουν σημαντικά το εύρος της έκφρασής σου.

  • Ασημί Ατσάλινο Σκουλαρίκι Κρίκος
    Lucleon
    15 €
    Ασημί Ατσάλινο Σκουλαρίκι Κρίκος
    Δημοφιλές δώρο
  • Ασημί Ατσάλινο Σκουλαρίκι Κρίκος Drop Hoop Feather & Chain
    Lucleon
    15 €
    Ασημί Ατσάλινο Σκουλαρίκι Κρίκος Drop Hoop Feather & Chain
  • Μαύρο Σκουλαρίκι Σταυρός & Κρίκος
    Lucleon
    15 €
    Μαύρο Σκουλαρίκι Σταυρός & Κρίκος
    Δημοφιλές δώρο
  • Χρυσαφί Ατσάλινο Σκουλαρίκι Κρίκος
    Lucleon
    15 €
    Χρυσαφί Ατσάλινο Σκουλαρίκι Κρίκος
  • Μαύρο Ατσάλινο Σκουλαρίκι Κρίκος Drop Hoop Ankh Charm
    Lucleon
    15 €
    Μαύρο Ατσάλινο Σκουλαρίκι Κρίκος Drop Hoop Ankh Charm
  • Ασημί Ατσάλινο Κρεμαστό για Σκουλαρίκι Sword Charm
    Lucleon
    9 €
    Ασημί Ατσάλινο Κρεμαστό για Σκουλαρίκι Sword Charm
  • Μαύρο Ατσάλινο Σκουλαρίκι Κρίκος
    Lucleon
    15 €
    Μαύρο Ατσάλινο Σκουλαρίκι Κρίκος
  • Μαύρο Ατσάλινο Σκουλαρίκι Κρίκος Drop Hoop Sword Charm
    Lucleon
    15 €
    Μαύρο Ατσάλινο Σκουλαρίκι Κρίκος Drop Hoop Sword Charm
  • Ασημί Ατσάλινο Σκουλαρίκι Κρίκος Drop Hoop Sword Charm
    Lucleon
    15 €
    Ασημί Ατσάλινο Σκουλαρίκι Κρίκος Drop Hoop Sword Charm
  • Ασημί Ατσάλινο Σκουλαρίκι Κρίκος Drop Hoop Cross & Chain Charms
    Lucleon
    15 €
    Ασημί Ατσάλινο Σκουλαρίκι Κρίκος Drop Hoop Cross & Chain Charms
  • Ασημί Ατσάλινο Σκουλαρίκι Κρίκος Drop Hoop Ankh Charm
    Lucleon
    15 €
    Ασημί Ατσάλινο Σκουλαρίκι Κρίκος Drop Hoop Ankh Charm
  • Rainbow Ατσάλινο Σκουλαρίκι Κρίκος Floyd Dollar
    Otsu
    15 €
    Rainbow Ατσάλινο Σκουλαρίκι Κρίκος Floyd Dollar
    Χάραξέ το
  • Μαύρο Ατσάλινο Κρεμαστό για Σκουλαρίκι Chain Charm
    Lucleon
    9 €
    Μαύρο Ατσάλινο Κρεμαστό για Σκουλαρίκι Chain Charm
  • Μαύρο Ατσάλινο Κρεμαστό για Σκουλαρίκι Skull Charm
    Lucleon
    9 €
    Μαύρο Ατσάλινο Κρεμαστό για Σκουλαρίκι Skull Charm
  • Μαύρο Ατσάλινο Σκουλαρίκι Κρίκος Drop Hoop Star Charm
    Lucleon
    15 €
    Μαύρο Ατσάλινο Σκουλαρίκι Κρίκος Drop Hoop Star Charm
  • Ασημί Ατσάλινο Σκουλαρίκι Cross & Hoop
    Lucleon
    15 €
    Ασημί Ατσάλινο Σκουλαρίκι Cross & Hoop
  • Μαύρο Ατσάλινο Σκουλαρίκι Κρίκος Drop Hoop Feather & Chain Charms
    Lucleon
    15 €
    Μαύρο Ατσάλινο Σκουλαρίκι Κρίκος Drop Hoop Feather & Chain Charms
  • Χρυσαφί Ατσάλινο Σκουλαρίκι Κρίκος Drop Hoop Cross & Chain Charms
    Lucleon
    15 €
    Χρυσαφί Ατσάλινο Σκουλαρίκι Κρίκος Drop Hoop Cross & Chain Charms
  • Ασημί Κρεμαστό Γούρι από Τιτάνιο Feather Charm
    Lucleon
    15 €
    Ασημί Κρεμαστό Γούρι από Τιτάνιο Feather Charm
  • Μαύρο Σκουλαρίκι Κρίκος από Τιτάνιο με Κρεμαστό Γούρι Feather Charm
    Lucleon
    25 €
    Μαύρο Σκουλαρίκι Κρίκος από Τιτάνιο με Κρεμαστό Γούρι Feather Charm
  • Γυαλιά μπλοκαρίσματος μπλε φωτός (blue light blocking)

    Όλοι μας περνάμε όλο και περισσότερο χρόνο μπροστά στον υπολογιστή, το tablet, την παιχνιδομηχανή και το smartphone μας τελευταία, και δεν φαίνεται ότι αυτό θα αλλάξει σύντομα. Αν έχεις παρατηρήσει ότι τα μάτια σου καταπονούνται μετά από μερικές ώρες μπροστά σε μια οθόνη, αυτό μπορεί να αποτελεί σημαντική ένδειξη ότι εκθέτεις τα μάτια σου σε υπερβολικό μπλε φως (blue light).

    Τα γυαλιά μπλοκαρίσματος μπλε φωτός, γνωστά και ως blue light blocking γυαλιά, αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για να ξεκουράσεις τα μάτια σου και παράλληλα να παραμείνεις παραγωγικός και ενεργός στη ψηφιακή εποχή. Άσε που θα σε κάνουν να φαίνεσαι super smart και σοφιστικέ στις βίντεο συνομιλίες σου μέσω Zoom ή Skype.

    Δαχτυλίδια από Δαμασκηνό Ατσάλι

    Το δαμασκηνό ατσάλι (damascus steel) σχηματίζεται με την αναδίπλωση δύο τύπων ατσαλιού το ένα πάνω στο άλλο. Αυτή η αναδίπλωση δημιουργεί ένα υπέροχο μοναδικό μοτίβο, που μοιάζει με ξύλο, κατά την κοπή του ατσαλιού. Τα δαχτυλίδια από δαμασκηνό ατσάλι, γνωστά και ως δαχτυλίδια από ατσάλι Δαμασκού ή ως δαχτυλίδια Damascus, είναι στην κυριολεξία μοναδικά, λόγω του μοναδικού μοτίβου στην επιφάνειά τους.

    Αν ψάχνεις για statement και μοναδικά ανδρικά αξεσουάρ και κοσμήματα, τα δαχτυλίδια Damascus και τα δαχτυλίδια με φυσική ημιπολύτιμη πέτρα είναι μοναδικά 100% - όπως άλλωστε και εσύ.

    Κοσμήματα με Μαργαριτάρια και Πέρλες

    Μέχρι τα τέλη του 19ου αιώνα, τα μαργαριτάρια ήταν απαγορευτικά ακριβά για τη συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων. Τα φορούσαν μόνο βασιλιάδες, ευγενείς, και πλούσιοι έμποροι. Τα μαργαριτάρια αποτελούσαν περήφανη ένδειξη πλούτου. Η ακμάζουσα δεκαετία του '20 είναι η εποχή που η Δύση άρχισε να τα θεωρεί ως "γυναικεία κοσμήματα". Τελευταία, όμως, όλο και περισσότεροι άνδρες υψηλού προφίλ συμμετέχουν στην παγκόσμια τάση που θέλει και τους άνδρες να διεκδικούν τα μαργαριτάρια τους. Θα τους ακολουθήσεις;

    Layering Κολιέ

    Φορώντας πολλά κολιέ σε συμπληρωματικά χρώματα και διαφορετικά μήκη, μπορείς να δημιουργήσεις μια οπτική πανδαισία στο στήθος σου. Πρόσεξε όμως να μην μετατραπεί η "πανδαισία" σε "εξέγερση" του στυλ. Ένας συνδυασμός από κρεμαστά μενταγιόν και αλυσίδες λαιμού μπορεί να αφηγηθεί την ιστορία σου πιο έντονα απ' ό,τι μπορεί να το κάνει ένα μόνο κομμάτι. Ωστόσο, προσοχή! Τα πολλά ανάμεικτα μηνύματα αποτελούν εγγυημένη συνταγή για σύγχυση.

    Πολυτελή ανδρικά αξεσουάρ

    Τι κάνει ένα αξεσουάρ πολυτελές; Αν ένας παγκοσμίου φήμης παριζιάνικος οίκος μόδας κυκλοφορήσει ένα "φτηνό" βραχιόλι από άθλια υλικά, εξακολουθεί να είναι ένα πολυτελές βραχιόλι; Τι γίνεται αν μια εταιρεία μαζικής παραγωγής φτιάξει ένα βραχιόλι χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά κατασκευής, σχεδιασμένο από τους πιο hot σχεδιαστές κοσμημάτων & αξεσουάρ, και βασισμένο σε πολυετή έρευνα για τη βέλτιστη άνεση και εφαρμογή; Είναι αυτό περισσότερο ή λιγότερο πολυτελές από το πρώτο παράδειγμα; Τι γίνεται αν έχουν την ίδια τιμή; Έχει αυτό σημασία;

    Στόχος μας είναι να καλύψουμε κάθε τύπο άνδρα. Τα περισσότερα αξεσουάρ μας είναι προσιτά, ενώ παράλληλα στοχεύουμε στη μεγιστοποίηση της σχέσης ποιότητας / τιμής. Παρακάτω, θα βρεις περισσότερα αξεσουάρ για άνδρες, υψηλής ποιότητας, μοδάτα, με γουστόζικη σχεδίαση. Η τέλεια επιλογή για να "απογειώσεις" τους πόντους της αρρενωπής γοητείας σου!

  • Dante II | Μαύρο Skeleton Ρολόι με Χρυσαφί Μηχανισμό
    Seizmont
    179 €
    Dante II | Μαύρο Skeleton Ρολόι με Χρυσαφί Μηχανισμό
    Δημοφιλές δώρο
    Χάραξέ το
  • Μαύρο Εργονομικό Δερμάτινο Πορτοφόλι California
    Lucleon
    49 €
    Μαύρο Εργονομικό Δερμάτινο Πορτοφόλι California
    Εξατομίκευσε
  • Fortis | 7 mm Gunmetal Γκρι και Ασημί και Ροζ Χρυσαφί Δαχτυλίδι από Ατσάλι και Τιτάνιο Double Grooved Damascus
    Lucleon
    69 €
    Fortis | 7 mm Gunmetal Γκρι και Ασημί και Ροζ Χρυσαφί Δαχτυλίδι από Ατσάλι και Τιτάνιο Double Grooved Damascus
    Χάραξέ το
  • Καφέ Δερμάτινη Θήκη για Κάρτες Montreal Tan RFID
    Lucleon
    25 €
    Καφέ Δερμάτινη Θήκη για Κάρτες Montreal Tan RFID
  • Argentia | 925s | 6mm Επιροδιωμένη Ασημένια Αλυσίδα Χεριού τύπου Ψαροκόκκαλο
    Seizmont
    55 €
    Argentia | 925s | 6mm Επιροδιωμένη Ασημένια Αλυσίδα Χεριού τύπου Ψαροκόκκαλο
  • Argentia | 925s | 4mm Επιροδιωμένη Ασημένια Αλυσίδα Λαιμού Κολιέ τύπου Ψαροκόκκαλο
    Seizmont
    94 €
    Argentia | 925s | 4mm Επιροδιωμένη Ασημένια Αλυσίδα Λαιμού Κολιέ τύπου Ψαροκόκκαλο
    Χάραξέ το
  • Fortis | 7 mm Ασημί και Μπλε Δαχτυλίδι από Ατσάλι και Τιτάνιο Double Grooved Damascus
    Lucleon
    69 €
    Fortis | 7 mm Ασημί και Μπλε Δαχτυλίδι από Ατσάλι και Τιτάνιο Double Grooved Damascus
    Χάραξέ το
  • Δερμάτινος Χαρτοφύλακας Montreal Luxury Tan Satchel
    Lucleon
    245 €
    Δερμάτινος Χαρτοφύλακας Montreal Luxury Tan Satchel
    Εξατομίκευσε
  • Ατσάλινο Ρολόι Dual Time Laurens Ternion
    Lucleon
    109 €
    Ατσάλινο Ρολόι Dual Time Laurens Ternion
    Δημοφιλές δώρο
    Χάραξέ το
  • Ταμπά Δερμάτινη Τσάντα Laptop με Διπλό Φερμουάρ Montreal Executive
    Lucleon
    199 €
    Ταμπά Δερμάτινη Τσάντα Laptop με Διπλό Φερμουάρ Montreal Executive
    Εξατομίκευσε
  • Καρφίτσα Πέτου Luxurious Cherry-Red Flower
    Warren Asher
    9 €
    Καρφίτσα Πέτου Luxurious Cherry-Red Flower
    Δημοφιλές δώρο
    Χάραξέ το
  • Σαπούνι Ξυρίσματος Πολυτελείας σε Ξύλινο Μπολ
    Kent Brushes
    29 €
    Σαπούνι Ξυρίσματος Πολυτελείας σε Ξύλινο Μπολ
  • Πολυτελές Σετ Ξυρίσματος Silvertip
    Συνδυαστική αξία - 171 €
    Trendhim
    145 €
    Πολυτελές Σετ Ξυρίσματος Silvertip
    Προσφορά πακέτου
  • Καφέ Δερμάτινο Πορτοφόλι Montreal Luxury RFID
    Lucleon
    39 €
    Καφέ Δερμάτινο Πορτοφόλι Montreal Luxury RFID
  • Χρυσά 925 Κλασικά Μανικετόκουμπα
    Northern Jewelry
    129 €
    Χρυσά 925 Κλασικά Μανικετόκουμπα
    Χάραξέ το
  • Ξεχωριστά ανδρικά αξεσουάρ

    Σχεδόν σε κανέναν, τουλάχιστον στυλιστικά, δεν αρέσει η λέξη "κοινότοπο". Βεβαίως, σχεδόν σε κανέναν δεν αρέσει και η λέξη "παράξενο". Αλλά το "ξεχωριστό" είναι αυτό που οι περισσότεροι από εμάς επιδιώκουμε από τα αξεσουάρ και κοσμήματα για άνδρες που αγοράζουμε. Να είμαστε, δηλαδή, αισθητά διαφορετικοί από τους άλλους με θετικό όμως τρόπο. Να ξεχωρίζουμε και να μας προσέχουν, αλλά όχι να ξεχωρίζουμε και να μας αποκλείουν. Είναι αυτή η λεπτή "ισορροπία" που κάνει τεράστια διαφορά.

    Αυτά είναι μερικά από τα κοσμήματα που έχουμε σχεδιάσει για αυτόν ακριβώς το σκοπό. Να είναι ενδιαφέροντα, διαφορετικά και εντυπωσιακά. Εν ολίγοις: να είναι μοναδικά και ξεχωριστά.

    Statement αξεσουάρ

    Ορισμένα αξεσουάρ προορίζονται απλώς για να προσδώσουν στιλ στο look ενός άνδρα. Για να προσθέσουν μια αντανακλαστική λάμψη στο ντεκολτέ ή μια χρωματική πινελιά γύρω από τη μέση ή μια υφή στον καρπό. Έπειτα, υπάρχουν αξεσουάρ για άνδρες που δεν "ψιθυρίζουν" απλώς τον χαρακτήρα του κατόχου τους στον κόσμο, αλλά το "διατυμπανίζουν" από μια "ψηλή κορυφή" του στυλ, προκαλώντας πολλές φορές "χιονοστιβάδες" θετικών αντιδράσεων και σχολίων.

    Παρακάτω θα βρεις μερικά από τα πιο δυνατά μας statement κομμάτια, σχεδιασμένα να "αφηγούνται" έντονα και όχι με τον πιο διακριτικό τρόπο.

    Οικονομικά προσιτά ανδρικά αξεσουάρ

    Το λιγότερο είναι συχνά περισσότερο. Μερικές φορές, απλά επιθυμείς να διακοσμήσεις το σώμα σου με κάτι που δε σου κόστισε μια ολόκληρη περιουσία. Η οικονομικά προσιτή ποιότητα είναι αυτό που επιδιώκουμε με όλα μας τα προϊόντα. Παρακάτω, θα βρεις μερικές εξαιρετικές, απλές και πάνω απ' όλα οικονομικές επιλογές.

    Εάν ψάχνεις για κάτι πιο high-end και εκλεπτυσμένο σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή, ρίξε μια ματιά στο Outlet μας.

    Χρωματιστά αξεσουάρ

    Τα αξεσουάρ που συμπληρώνουν το ντύσιμό σου καταφέρνουν και ενισχύουν το μήνυμα που επιθυμείς να εξωτερικεύσεις μέσα από το στυλ σου. Από την άλλη, τα έντονα χρώματα που έρχονται σε πλήρη αντίθεση με το ντύσιμό σου τραβούν τα βλέμματα και την προσοχή, μεταφέροντας την "αφήγηση" μιας εντελώς δικής τους ιστορίας.

    Ακολουθούν αξεσουάρ που θα αφήσουν έντονες εντυπώσεις.

    Αξεσουάρ για Άνδρες πιο Ώριμης Ηλικίας

    Δεν υπάρχουν γέροι - μόνο ώριμοι κύριοι. Τα γούστα μας εξελίσσονται μαζί μας, και ενώ οι περισσότεροι άνδρες κινούνται προς πιο μινιμαλιστικά σχέδια, υψηλότερη ποιότητα και μεγαλύτερη άνεση στα χρόνια του λυκόφωτός τους, κάποιοι κάνουν πλήρη στροφή και τρέχουν προς την αντίθετη κατεύθυνση. Ένα άλλο πράγμα που τείνει να συμβαίνει καθώς ωριμάζουμε - παύουμε να νοιαζόμαστε τόσο πολύ για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εμάς και αναπτύσσουμε ένα στυλ που είναι πολύ πιο προσωπικό και απελευθερωμένο. Με τα χρόνια, τείνουμε να γινόμαστε πιο πολύ ο εαυτός μας.

    Διαθέτουμε αξεσουάρ για όλες τις ηλικίες. Παρακάτω, μπορείς να δεις μερικά ανδρικά αξεσουάρ που συναρπάζουν και μπορούν να φορεθούν ανεξαρτήτως ηλικίας. Τα κύρια χαρακτηριστικά τους - μίνιμαλ σχεδίαση, υψηλή ποιότητα, άνεση.

    Ανδρικά ταξιδιωτικά αξεσουάρ

    "Ταξιδεύοντας ζεις", είπε κάποτε ο εθνικός θησαυρός της Δανίας, Χανς Κρίστιαν Άντερσεν. Στην εποχή του, το να ταξιδέψεις προς κάποια πόλη του εξωτερικού απαιτούσε πολύ χρόνο, ενώ τα μόνα κατάλληλα ταξιδιωτικά αξεσουάρ ήταν ρούχα για διαφορετικό κλίμα και ένα μεγάλο ξύλινο μπαούλο. Σήμερα, μπορούμε να κάνουμε διεθνές city hopping μόνο με τα ρούχα που φοράμε και ένα μικρό σακίδιο πλάτης (backpack).

    Διαθέτουμε ανδρικά ταξιδιωτικά αξεσουάρ για όλες τις περιστάσεις, από ημερήσιες εκδρομές μέχρι μακρινά ταξίδια, από αστικά pub crawls μέχρι πεζοπορίες στην εξοχή. Ρίξε μια ματιά παρακάτω.

    Εξατομικευμένα αξεσουάρ

    Πιστεύουμε ακράδαντα στη δύναμη των αξεσουάρ να "αφηγούνται" προσωπικές ιστορίες. Αλλά τίποτα δεν "αφηγείται" με πιο προσωπικό τρόπο την ιστορία ενός άνδρα από τα εξατομικευμένα αξεσουάρ για άνδρες. Είτε πρόκειται για το όνομα ενός αγαπημένου προσώπου είτε για την προσωπική σου φιλοσοφία ζωής, η εξατομικευμένη χάραξη μπορεί να κάνει ένα αξεσουάρ ή κόσμημα αποκλειστικά και μόνο δικό σου, μια προσωπική προέκταση του εαυτού σου.

    Παρακάτω θα βρεις μερικά από τα πιο δημοφιλή best-seller προϊόντα μας με δυνατότητα χάραξης. Περιμένουν την προσωπική σου πινελιά. Είσαι έτοιμος;

    Αξεσουάρ γάμου για τον γαμπρό

    Το πώς να κάνεις accessorizing ως γαμπρός είναι ένα ερώτημα που έχει βάλει πολλούς άνδρες σε μπελάδες. Οι βασικοί κανόνες είναι οι εξής: το ντύσιμό σου θα πρέπει να συμπληρώνει το ντύσιμο της συντρόφου σου. Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να επισκιάσεις τη νύφη! Σκοπός σου είναι να ξεχωρίσεις από το πλήθος, αλλά όχι να την "μπεις" στην εκλεκτή σου. Για έναν πιο εμπεριστατωμένο οδηγό σχετικά με τα γαμήλια αξεσουάρ για την ημέρα του γάμου, διάβασε το άρθρο μας Αξεσουάρ Γαμπρού – Ο Απόλυτος Οδηγός Σου.

    Πρόκειται να παρευρεθείς στο γάμο κάποιου άλλου; Πριν επιλέξεις το ενδυματολογικό σου σύνολο, συνιστούμε να διαβάσεις το άρθρο μας Τι να Φορέσω ως Καλεσμένος σε Γάμο: Ενδυματολογικές Προτάσεις για Άνδρες.

    Top ανδρικά αξεσουάρ

    Ποια είναι τα καλύτερα ανδρικά αξεσουάρ; Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα. Κάποια πράγματα είναι απλά στάνταρ - κάθε άνδρας πρέπει να έχει ένα ρολόι, για παράδειγμα. Αλλά το είδος του ρολογιού που είναι καλύτερο για σένα εξαρτάται από το στυλ του ντυσίματός σου, το χρώμα του δέρματός σου, τον τρόπο ζωής σου και πολλούς άλλους παράγοντες. Κανείς δεν γνωρίζει την ιστορία σου καλύτερα από εσένα (με την πιθανή εξαίρεση της μαμάς σου), οπότε κανείς δεν μπορεί να σου πει τι είναι καλύτερο για εσένα. Και μην αρχίσουμε καν να μιλάμε για τη λέξη "cool".

    Το τι είναι "cool" αλλάζει κάθε εποχή. Το μόνο σταθερό είναι ότι έχει να κάνει με τη στάση ζωής. Εκτός από αυτό, ο ορισμός του βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σε ενημερώσουμε για τα αξεσουάρ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, δηλαδή για τα ανδρικά αξεσουάρ και κοσμήματα που φεύγουν πιο γρήγορα από τα ράφια μας... αλλά το τι θα κάνεις εσύ με αυτές τις πληροφορίες εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από εσένα.

    Αξεσουάρ για Κοστούμια

    Η συντριπτική πλειονότητα των ανδρών θα φορέσει κοστούμι κάποια στιγμή στη ζωή τους. Αλλά, ανεξάρτητα από τον τύπο, υπάρχουν ορισμένα αξεσουάρ που θεωρούνται βασικά για ένα κοστούμι. Μια γραβάτα ή ένα παπιγιόν συνηθίζεται για σημαντικές περιστάσεις. Εάν επιλέξεις να φορέσεις γραβάτα, συνιστούμε να τη συνδυάσεις με ένα κλιπ γραβάτας, ώστε να κάθεται όμορφα στη θέση της. Τα μανικετόκουμπα για τις μανσέτες του πουκάμισου και τα τετράγωνα μαντήλια τσέπης, γνωστά και ως ποσέτ μαντήλια (pochette) ανήκουν στην κατηγορία των must-haves αξεσουάρ για άνδρες.

    Ωστόσο, άλλα πιο εκλεπτυσμένα ανδρικά αξεσουάρ, όπως για παράδειγμα τα ρολόγια τσέπης, οι καρφίτσες γιακά, τα ζωνάρια, και οι ρυθμιστές γιακά αποτελούν "ψαγμένες" στυλιστικές προσθήκες που μόνο οι pros του κομψού καλοντυμένου στυλ γνωρίζουν και χρησιμοποιούν. Ρίξε μια ματιά και εξερεύνησε την τεράστια γκάμα μας με αξεσουάρ για κοστούμι που μπορούν να "απογειώσουν" τους πόντους της κομψής αρρενωπής γοητείας σου.

  • Μπλε Τετράγωνο Μαντήλι Τσέπης με Λαχούρια
    Tailor Toki
    9 €
    Μπλε Τετράγωνο Μαντήλι Τσέπης με Λαχούρια
  • Φαρδιές Σκούρες Καφέ Τιράντες Convertible
    Trendhim
    25 €
    Φαρδιές Σκούρες Καφέ Τιράντες Convertible
    Δημοφιλές δώρο
  • Μανικετόκουμπα Blank Knot
    Warren Asher
    15 €
    Μανικετόκουμπα Blank Knot
  • Καφέ Δερμάτινη Ζώνη Distressed
    BSWK
    29 €
    Καφέ Δερμάτινη Ζώνη Distressed
    Εξατομίκευσε
  • Βασικό Τερακότα Παπιγιόν
    Trendhim
    15 €
    Βασικό Τερακότα Παπιγιόν
    Δημοφιλές δώρο
  • Μεταξωτό Τετράγωνο Μαντήλι Τσέπης Bert Boho
    Bohemian Revolt
    19 €
    Μεταξωτό Τετράγωνο Μαντήλι Τσέπης Bert Boho
  • Πλεκτή Γραβάτα Chocolate
    Tailor Toki
    15 €
    Πλεκτή Γραβάτα Chocolate
  • Δερμάτινη Ζώνη Cognac Auto Lock
    BSWK
    39 €
    Δερμάτινη Ζώνη Cognac Auto Lock
    Εξατομίκευσε
  • Λαμπερά Χρυσαφί Οβάλ Μανικετόκουμπα
    Warren Asher
    15 €
    Λαμπερά Χρυσαφί Οβάλ Μανικετόκουμπα
    Χάραξέ το
  • Καρφίτσα Πέτου Polished Rose
    Warren Asher
    9 €
    Καρφίτσα Πέτου Polished Rose
    Δημοφιλές δώρο
    Χάραξέ το
  • Μανικετόκουμπα Single Stone
    Warren Asher
    19 €
    Μανικετόκουμπα Single Stone
    Χάραξέ το
  • Χρυσαφί Καρφίτσα Πέτου Φύλλο Σφενδάμου
    Trendhim
    17 €
    Χρυσαφί Καρφίτσα Πέτου Φύλλο Σφενδάμου
    Χάραξέ το
  • Γραβάτα Μεταξωτή Πουά Green Polka Dot 8εκ
    Trendhim
    25 €
    Γραβάτα Μεταξωτή Πουά Green Polka Dot 8εκ
  • Rust Γκρο Ποσέτ Μαντήλι Τσέπης
    Trendhim
    7 €
    Rust Γκρο Ποσέτ Μαντήλι Τσέπης
  • Μαύρo Basic Γραβατόνι
    Trendhim
    15 €
    Μαύρo Basic Γραβατόνι
  • Βασική Σκούρα Μωβ Γραβάτα 8cm
    Trendhim
    15 €
    Βασική Σκούρα Μωβ Γραβάτα 8cm
  • Βασικό Σκούρο Μωβ Παπιγιόν
    Trendhim
    15 €
    Βασικό Σκούρο Μωβ Παπιγιόν
  • Navy & Πορτοκαλί Δετό Παπιγιόν με Λαχούρια
    Tailor Toki
    15 €
    Navy & Πορτοκαλί Δετό Παπιγιόν με Λαχούρια
  • Καρφίτσα Πέτου White Flower
    Warren Asher
    9 €
    Καρφίτσα Πέτου White Flower
    Χάραξέ το
  • Αξεσουάρ για τις διακοπές σου

    Αν και η επιλογή των αξεσουάρ για τις διακοπές σου καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό από το είδος των διακοπών, ορισμένα βασικά είδη είναι απαραίτητα, ανεξάρτητα από το αν σκοπεύεις να κάνεις μια βόλτα στην πόλη το Σαββατοκύριακο ή μακρινές, χαλαρωτικές διακοπές στην παραλία.

    Πρώτον, ανεξάρτητα από τον προορισμό και το μήκος των παντελονιών σου, θα πρέπει να τα κρατάς ψηλά. Μια ζώνη από καμβά μπορεί να γίνει η τέλεια επιλογή για τις διακοπές σου, καθώς όχι μόνο θα κρατάει τα παντελόνια σου στη θέση τους, αλλά θα συνεχίζει να σου κάνει ακόμα και αν πάρεις αρκετά κιλά και κάνεις μπάκα από την υπερκατανάλωση λιχουδιών. Άλλωστε, πολλές από τις τοπικές σπεσιαλιτέ είναι απλά αδύνατον να τους αντισταθείς. Σε καταλαβαίνουμε απόλυτα.

    Μια άλλη must-have προσθήκη στα ταξιδιωτικά αξεσουάρ σου είναι φυσικά ένα σακίδιο πλάτης, γνωστό και ως backpack. Στις διακοπές μας τείνουμε να θέλουμε να κουβαλάμε μαζί μας ένα σωρό μικροπράγματα, όπως το smartphone, τον χάρτη της πόλης, τα σουβενίρ που θα αγοράσουμε, ένα μπουκάλι νερό, κάτι να τσιμπήσουμε, πορτοφόλι, γυαλιά ηλίου, κλειδιά, τα χαρτιά μας, κι άλλα πολλά. Επομένως, ένα ανθεκτικό και άνετο backpack είναι ό,τι καλύτερο. Επίσης, όπου κι αν πας και ό,τι κι αν κάνεις, ένα ποιοτικό ταξιδιωτικό νεσεσέρ αποτελεί πάντα μια σοφή και πρακτική επιλογή για τις εκδρομές και τα ταξίδια σου, για ευνόητους λόγους.

    Δες παρακάτω ορισμένα από τα αγαπημένα μας αξεσουάρ διακοπών.

    Αξεσουάρ για την παραλία

    Η παραλία είναι συνήθως αμμώδης, ηλιόλουστη και καυτή. Αυτό που πρωτίστως θα θέλεις να φορέσεις είναι ρούχα που να σε προστατεύουν από την κορυφή ως τα νύχια. Αλλά αν το ζητούμενο είναι η υπεριώδης ακτινοβολία για να αποκτήσεις ένα ωραίο μαύρισμα, εκτός από την προστασία της επιδερμίδας θα πρέπει να μεριμνήσεις και για την προστασία των ματιών σου, όσο θα λιάζεσαι σαν το ιγκουάνα κάτω από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο.

    Τα γυαλιά ηλίου ανήκουν στα must-have αξεσουάρ παραλίας για κάθε άνδρα. Όχι μόνο προσφέρουν προστασία ματιών από τις δυνητικά βλαβερές υπεριώδεις ηλιακές ακτίνες, αλλά αποτρέπουν και τη δημιουργία ρυτίδων. Από την άλλη, δε θα πρέπει να αμελήσεις και την προστασία του κεφαλιού σου, καθώς η ηλίαση αποτελεί σύνηθες πρόβλημα το καλοκαίρι. Για να προστατέψεις το κεφάλι, τα αυτιά και το πρόσωπό σου από τον καυτό ήλιο, ένα καπέλο bucket αποτελεί εξαιρετική επιλογή για το καλοκαίρι και την παραλία.

    Σίγουρα θα χρειαστείς ένα σακίδιο πλάτης (backpack) ή μια τσάντα τύπου duffle για να διατηρείς όλα σου τα πράγματα οργανωμένα, καθώς και ένα νεσεσέρ για να βάλεις το αντηλιακό, την ενυδατική λοσιόν, αλλά και μια ειδική κρέμα κατά των ηλιακών εγκαυμάτων. Και τέλος, ένα αδιάβροχο ρολόι. Δες παρακάτω ορισμένα από τα πιο δημοφιλή best seller καλοκαιρινά αξεσουάρ μας για την παραλία.

    ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΤΕ, ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ

    Ποια είναι καλά αξεσουάρ για άνδρες;

    Όπως τόσα πολλά πράγματα στη ζωή, αυτό εξαρτάται από τον κάθε άνδρα ξεχωριστά. Τα βασικά αξεσουάρ που καλό είναι να έχει ένας άνδρας είναι ένα ρολόι, ένα πορτοφόλι και μια δερμάτινη ζώνη. Πέρα από αυτά είναι τα κολιέ, τα δαχτυλίδια, τα βραχιόλια και μια τσάντα ταχυδρόμου.

    Πόσα αξεσουάρ μπορούν να φορούν οι άνδρες;

    Μπορείς να φοράς όσα θέλεις, αρκεί να νιώθεις όμορφα και άνετα. Δική σου η ιστορία, δική σου και η αφήγηση.

    Πώς γίνεται το accessorizing σε έναν άνδρα;

    Παίρνεις τον τόνο του δέρματός του και το στυλ του ρουχισμού του ως αφετηρία και προχωράς από εκεί. Θα πρέπει να προμηθευτείς αξεσουάρ που συμπληρώνουν τον τόνο της επιδερμίδας του (χρυσό για τον θερμό, ασημί για τον ψυχρό, μαύρο για όλους τους τόνους). Προσπάθησε να αποφύγεις τη στυλιστική σύγκρουση με το στυλ των ρούχων του σε ό,τι αφορά τα σχήματα και τα μεγέθη. Απλά να θυμάσαι - η αντίθεση είναι καλή, η σύγκρουση δεν είναι.

    Όταν τελειώσεις με τα βασικά, μπορείς να αρχίσεις να πειραματίζεσαι. Διαφορετικά χρώματα, layering, στοίβαγμα, διάφορα δαχτυλίδια κ.λπ. είναι όλα διασκεδαστικά πράγματα που μπορείς να δοκιμάσεις για να βελτιώσεις το στυλ σου και να το κάνεις δικό σου.

    Γιατί είναι σημαντικά τα ανδρικά αξεσουάρ;

    Όταν οι αρχαιολόγοι ξεθάβουν τα απομεινάρια των σπιτιών και των τάφων των Βίκινγκς, τα αξεσουάρ είναι συχνά η μόνη ένδειξη για το ποιοι ήταν αυτοί οι άνθρωποι. Τα αξεσουάρ αποτελούν την πιο μόνιμη έκφραση της ταυτότητάς μας. Μπορούν να συμβάλλουν στην "αφήγηση" της ιστορίας μας και τη διαιώνισή της για πολύ καιρό αφού εγκαταλείψουμε τον μάταιο τούτο κόσμο, ακόμα και όταν, όσοι μας γνώριζαν, φύγουν και αυτοί με τη σειρά τους.

    Τα αξεσουάρ τραβούν την προσοχή σε συγκεκριμένα μέρη ή χαρακτηριστικά του σώματος και του στυλ, ενώ έχουν τη δυναμική να κατευθύνουν τα βλέμματα όσων μας παρακολουθούν και αλληλεπιδρούν μαζί μας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείς να αναδείξεις τις καλές σου πλευρές και να τραβήξεις την προσοχή μακριά από τυχόν αντιληπτά ελαττώματα. Φαντάσου τον εαυτό σου ως τον σκηνοθέτη που καθοδηγεί το χέρι του εικονολήπτη. Τα αξεσουάρ είναι μια μορφή έκφρασης. Εκπέμπουν την ταυτότητά σου στον κόσμο, σε βοηθούν να αισθάνεσαι άνετα, να νιώθεις ο εαυτός σου, γνωρίζοντας ότι ο αληθινός σου εαυτός προβάλλεται. Τα αξεσουάρ προσδίδουν αυτοπεποίθηση.

    Πώς μπορώ να ταιριάξω τα αξεσουάρ

    Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνεις είναι να συντονίσεις τη χρωματική παλέτα σου. Δεν έχει νόημα να προσπαθείς να ταιριάξεις τα αξεσουάρ, αν το στυλ σου είναι εντελώς διαφορετικό. Προσπάθησε να φοράς παρόμοιο αριθμό κομματιών και του ίδιου τύπου. Αν οι άλλοι πρόκειται να φορέσουν ένα μόνο κολιέ, ένα ρολόι και ένα σκουλαρίκι, το να εμφανιστείς στολισμένος σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο δεν είναι "ταιριαστό", όσο χρόνο κι αν ξοδέψεις για να πετύχεις τα σωστά χρώματα. Για μια βαθύτερη εξοικείωση όσον αφορά το ταίριασμα των αξεσουάρ, συνιστούμε να διαβάσεις το απολύτως κατατοπιστικό άρθρο μας 7 Βασικοί Κανόνες για Σωστό Ταίριασμα Ανδρικών Αξεσουάρ.