Εξοικονομησε 20% σε ολα τα γυαλια ηλιου

Εξοικονομησε 20% σε ολα τα γυαλια ηλιου

Επιστροφή εντός 365 ημερών - χωρίς ερωτήσεις !
Μεταφορικά 4 € - Επιλογή για Δωρεάν Μεταφορικά πάνω από 49 €-
Επικοινωνία
Αγαπημένα
Καλάθι

Αξεσουάρ Γαμπρού – Ο Απόλυτος Οδηγός Σου

Επίλεξε, ταίριαξε, φόρεσέ τα, πες "Δέχομαι" - απογείωσε τους πόντους της αρρενωπής σου γοητείας επιλέγοντας και ταιριάζοντας τα κατάλληλα γαμπριάτικα αξεσουάρ και δώσε ακόμα ένα καλό λόγο στην εκλεκτή της καρδιάς σου να καταλάβει γιατί είσαι ο άνδρας της ζωής της!

Τα γαμπριάτικα αξεσουάρ μπορούν να κάνουν ακόμα και τον πιο έμπειρο dapper άνδρα να 'σπαζοκεφαλιάζει' για το τι να φορέσει τη 'μεγάλη μέρα'. Το να ντύνεσαι κομψά για το γραφείο ή τη βραδινή σου έξοδο σαφώς και είναι πολύ πιο εύκολο από το να ντυθείς για τη μέρα που θα καθορίσει το μέλλον σου και θα σε χαρακτηρίζει ως άνδρα. Το 'για πάντα' δε θα πρέπει να σε φοβίζει, αλλά να σε εξιτάρει... λέμε τώρα....

Στη Trendhim, μας αρέσουν και αγαπάμε τους καλούς γάμους! Είναι ιδιαιτέρως σημαντικό για εμάς να βοηθήσουμε στυλιστικά το γαμπρό, τον κουμπάρο, και τους μπράτιμους να ντυθούν σωστά και όμορφα για τη σημαντικότερη, ή έστω μια από τις σημαντικότερες, στιγμή στη ζωή του γαμπρού. Για τη δημιουργία αυτού του πολύ χρήσιμου στυλιστικού οδηγού για γαμπριάτικα αξεσουάρ, ζητήσαμε την εξιδεικευμένη γνώμη της Emily Burton, ιδρύτρια της εταιρείας Emily Burton Designs, ώστε να μας δώσει τα 'φώτα' της σχετικά με την επιλογή και ταίριασμα ανδρικών αξεσουάρ γαμπρού. Ως μια από τις πλέον πετυχημένες wedding event planners, δλδ. υπεύθυνη για τη διοργάνωση αξέχαστων γάμων, η Emily σαφώς και έχει την απαραίτητη εκπαίδευση, εμπειρία, και στυλ, που χρειάζεται κάποιος για να κάνει στυλιστικές προτάσεις για ένα πετυχημένο γαμήλιο look.

Μόλις ξεκινήσαμε να δημιουργούμε την λίστα με τις έξτρα στυλιστικές πινελιές για το γαμπρό, τον κουμπάρο, και τους μπράτιμους, η εξής ερώτηση αναδύθηκε μέσα από τις σκέψεις μας… υπάρχει όριο στα πόσα ανδρικά αξεσουάρ θα φορέσει ο μελλοντικός σύζυγος; Η Emily ήταν σαφής στην απάντησή της, “Ναι, ορισμένες φορές. Ο νο1 κανόνας μου είναι να προτείνω στους πελάτες μου να επιλέγουν πάντα ένα δυνατό, fashion statement ανδρικό αξεσουάρ. Αυτό το ένα θα τραβάει την προσοχή των βλεμμάτων με τη μοναδικότητα του στυλ του, ενώ, παράλληλα, θα κρατάει σε στυλιστική συνοχή και οπτική αρμονία το υπόλοιπο ενδυματολογικό σύνολο. Από την άλλη, τα πολλά ανδρικά αξεσουάρ θα 'ανταγωνίζονται' το ένα τ' άλλο και εν τέλει το οπτικό και στυλιστικό αποτέλεσμα ενδέχεται να δείξει υπερφορτωμένο και φτηνιάρικο.

Καλό είναι να υπάρχει σεβασμός για την επισημότητα του γεγονότος. Συνιστώ να υπάρχει πάντα καλή επικοινωνία και διάλογος μεταξύ του γαμπρού και της νύφης πριν τον γάμο, ώστε να υπάρχει στυλιστική ομοιομορφία όταν αποφασίσουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Σε καμιά περίπτωση δε θα θέλατε η νύφη να έχει ντυθεί με κάθε επισημότητα και να ξαφνιαστεί δυσάρεστα όταν διαπιστώσει οτι φοράτε μια 'ανώριμη' video game καρφίτσα πέτου, ενώ αυτή πχ. περίμενε μια εντυπωσιακή, χειροποίητη γαμήλια μπουτονιέρα με ένα λευκό τριαντάφυλλο. Όχι και η καλύτερη αρχή για τον έγγαμο βίο... μπορεί να αποτελέσει το έναυσμα για κρεβατομουρμούρα...!”

Συνοψίζoντας, η επιλογή ενός fashion statement, εντυπωσιακού, μοναδικού ανδρικού αξεσουάρ αποτελεί το κλειδί για ένα επιτυχημένο γαμήλιο look. Για να σε βοηθήσουμε, ψάξαμε και σου παρουσιάζουμε τα αγαπημένα μας γαμήλια αξεσουάρ για άνδρες. Ποιο θα επιλέξεις ως fashion statement αξεσουάρ γάμου; Ή μήπως θα προτιμήσεις safe, κλασσικές επιλογές για ένα πιο συνηθισμένο γαμπριάτικο look αφήνοντας τη νύφη να 'κλέψει την παράσταση';

1 Αξεσουάρ γαμπρού – ο απόλυτος οδηγός σου1.1 Το πρόσωπό σου1.2 Γραβάτες1.3 Συνδετήρες γραβάτας1.4 Παπιγιόν1.5 Γραβατόνια1.6 Ποσέτ μαντήλια (τετράγωνα μαντήλια τσέπης)1.7 Μανικετόκουμπα1.8 Καρφίτσες πέτου1.9 Ζώνη & τιράντες1.10 Ρολόγια τσέπης & ρολόγια1.11 Ζωνάρια1.12 Γυαλιά ηλίου1.13 Μας ρωτήσατε – σας απαντάμε

Το Πρόσωπό Σου

Εντάξει, ξέρουμε οτι το 'πρόσωπο' δεν είναι το πρώτο πράγμα που θα περίμενες να δεις σε μια λίστα με αξεσουάρ γαμπρού, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς… το πρόσωπο είναι πολύ σημαντικό. “Η μέρα του γάμου σου δεν είναι σωστή στιγμή να δοκιμάσεις ένα καινούριο look ή να το τερματίσεις με κάτι τρελό ή εκκεντρικό. Εκείνη τη μέρα, ο στόχος σου είναι να προβάλλεις μια καλύτερη, τη βέλτιστη αν είναι δυνατόν, οπτική πλευρά του εαυτού σου.

Το να αφιερώσεις χρόνο στην περιποίηση της επιδερμίδας σου παίζει σημαντικό ρόλο στο να δείξεις και να νιώσεις στα καλύτερά σου αυτή τη σημαντική μέρα. Το να τριμάρεις και να περιποιηθείς τα γένια σου ή να κάνεις ένα βαθύ υγρό ξύρισμα δε θα βελτιώσει μόνο την εικόνα σου... θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα και να αποκτήσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ηρεμία.”

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ

Ανεξαρτήτως εάν αποφασίσεις να έχεις γένια / γενειάδα, dapper μουστάκι, ή να κάνεις βαθύ ξύρισμα για ένα ακαταμάχητο baby face look, το κλειδί εδώ είναι να το κάνεις σωστά και οργανωμένα. “Μη χρησιμοποιήσεις το trimmer σου για πρώτη φορά το πρωί πριν το γάμο σου ή μη προσπαθήσεις να μιμηθείς ένα νέο στυλ που είδες και σου 'γυάλισε' στα social media. Εάν αποφασίσεις να πειραματιστείς μόνος σου, βεβαιώσου οτι έχεις εξασκηθεί επαρκώς τις προηγούμενες εβδομάδες και οτι το νέο σου look θα αρέσει στη μέλλουσα σύζυγό σου! Το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι η νύφη να μη σε αναγνωρίσει όταν σε δει να την περιμένεις στα σκαλιά της εκκλησίας...'Η Νύφη το Έσκασε' είναι μια πολύ όμορφη ταινία, ωστόσο εφιαλτικό σενάριο στην πραγματική ζωή....!”

Φυσικά, εκτός από τις επιλογές όσον αφορά μουστάκι και γένια / γενειάδα, το ίδιο ισχύει και για το καλό ξύρισμα. Παρόλο που σ' αυτή την περίπτωση δε χρειάζεται να κάνεις εξάσκηση επί εβδομάδες (υπό την προϋπόθεση οτι δεν είναι το πρώτο σου ξύρισμα), είναι πολύ σημαντικό πριν το ξύρισμα να προετοιμάσεις κατάλληλα την επιδερμίδα σου με ζεστό νερό και να βεβαιωθείς πως έχεις επιλέξει ένα πολύ καλό και αξιόπιστο πλήρες σετ ξυρίσματος.

  • Ασημί Σετ Ξυρίσματος με Βάση για Πινέλο Ξυρίσματος και Ξυραφάκια Ασφαλείας
    Fort Tempus
    65 €
    Ασημί Σετ Ξυρίσματος με Βάση για Πινέλο Ξυρίσματος και Ξυραφάκια Ασφαλείας
  • Σετ Ξυρίσματος Simple Wooden
    Συνδυαστική αξία - 93 €
    Trendhim
    65 €
    Σετ Ξυρίσματος Simple Wooden
    Προσφορά πακέτου
  • Σετ Ξυρίσματος Simple Black
    Συνδυαστική αξία - 76 €
    Trendhim
    65 €
    Σετ Ξυρίσματος Simple Black
    Προσφορά πακέτου
  • Σετ Ξυρίσματος Ebony με Μπολ, Πινέλο & Σαπούνι
    Συνδυαστική αξία - 78 €
    Frank Shaving
    65 €
    Σετ Ξυρίσματος Ebony με Μπολ, Πινέλο & Σαπούνι
    Προσφορά πακέτου
  • Σετ με Κομψή Μαύρη Ίσια Φαλτσέτα με Αφαιρούμενες Λεπίδες
    Συνδυαστική αξία - 127 €
    Trendhim
    119 €
    Σετ με Κομψή Μαύρη Ίσια Φαλτσέτα με Αφαιρούμενες Λεπίδες
    Προσφορά πακέτου
  • Πλήρες Σετ Ξυρίσματος για Αρχάριους
    Συνδυαστική αξία - 122 €
    Trendhim
    109 €
    Πλήρες Σετ Ξυρίσματος για Αρχάριους
    Προσφορά πακέτου
  • Σετ Ξυρίσματος Old School Pure Badger
    Συνδυαστική αξία - 126 €
    Trendhim
    119 €
    Σετ Ξυρίσματος Old School Pure Badger
    Προσφορά πακέτου
  • Πλήρες Σετ Ξυρίσματος Rosewood-Look
    Συνδυαστική αξία - 136 €
    Trendhim
    119 €
    Πλήρες Σετ Ξυρίσματος Rosewood-Look
    Προσφορά πακέτου
  • Luxury Red Oak-Llook Σετ Ξυρίσματος
    Συνδυαστική αξία - 141 €
    Trendhim
    129 €
    Luxury Red Oak-Llook Σετ Ξυρίσματος
    Προσφορά πακέτου
  • Σετ Ξυρίσματος με Βάση για Ebony Wood Πινέλο Silvertip και Ξυραφάκι Ασφαλείας
    Συνδυαστική αξία - 152 €
    Trendhim
    125 €
    Σετ Ξυρίσματος με Βάση για Ebony Wood Πινέλο Silvertip και Ξυραφάκι Ασφαλείας
    Προσφορά πακέτου
  • Σετ Ξυρίσματος Silvertip
    Συνδυαστική αξία - 129 €
    Fort Tempus
    109 €
    Σετ Ξυρίσματος Silvertip
    Προσφορά πακέτου
  • Σετ Ξυρίσματος Basic
    Συνδυαστική αξία - 83 €
    Fort Tempus
    65 €
    Σετ Ξυρίσματος Basic
    Προσφορά πακέτου
  • Barberians - Κουτί Δώρου Για Περιποίηση Προσώπου | Καθαριστικό Προσώπου, Ενυδατική Κρέμα, Μάσκα Καθαρισμού, & Καθημερινό Scrub Απολέπισης
    Trendhim
    67 €
    Barberians - Κουτί Δώρου Για Περιποίηση Προσώπου | Καθαριστικό Προσώπου, Ενυδατική Κρέμα, Μάσκα Καθαρισμού, & Καθημερινό Scrub Απολέπισης
  • Barberians - Σετ Ξυρίσματος
    Trendhim
    134 €
    Barberians - Σετ Ξυρίσματος
  • Σετ Ξυρίσματος με Πινέλο Ξυρίσματος από Απαλές Συνθετικές Τρίχες
    Συνδυαστική αξία - 121 €
    Trendhim
    109 €
    Σετ Ξυρίσματος με Πινέλο Ξυρίσματος από Απαλές Συνθετικές Τρίχες
    Προσφορά πακέτου
  • Σετ Ξυρίσματος Black Starter Synthetic Brush
    Συνδυαστική αξία - 102 €
    Trendhim
    85 €
    Σετ Ξυρίσματος Black Starter Synthetic Brush
    Προσφορά πακέτου
  • Σετ Ξυρίσματος Silvertip Badger Essentials
    Συνδυαστική αξία - 151 €
    Trendhim
    129 €
    Σετ Ξυρίσματος Silvertip Badger Essentials
    Προσφορά πακέτου
  • Σετ Ξυρίσματος Essentials Synthetic Brush
    Συνδυαστική αξία - 105 €
    Trendhim
    85 €
    Σετ Ξυρίσματος Essentials Synthetic Brush
    Προσφορά πακέτου
  • Μοντέρνο Σετ Ξυρίσματος Pure Badger
    Συνδυαστική αξία - 122 €
    Fort Tempus
    95 €
    Μοντέρνο Σετ Ξυρίσματος Pure Badger
    Προσφορά πακέτου
  • Σετ Ξυρίσματος Silvertip Badger
    Συνδυαστική αξία - 148 €
    Fort Tempus
    119 €
    Σετ Ξυρίσματος Silvertip Badger
    Προσφορά πακέτου
  • Γραβάτες

    Η σωστή επιλογή μοτίβου, υφάσματος, κόμπου θα διασφαλίσει οτι η σωστή γραβάτα θα ταιριάξει στο γάμο σου – από τον πιο παραδοσιακό έως τον πιο casual.

    Υπάρχουν πολλοί κόμποι με τους οποίους μπορείς να δέσεις τη γραβάτα σου στο γάμο. Ο κόμπος Windsor αποτελεί μια ασφαλή και κλασική επιλογή. Από την άλλη, εάν επιθυμείς έναν πιο δημιουργικό κόμπο, τότε είμαστε σίγουροι πως θα σου αρέσει ο κόμπος Truelove. Ωστόσο, υπάρχει λόγος που ο κόμπος Windsor επέζησε τόσες δεκαετίες και συγκαταλέγεται στα αγαπημένα γαμήλια fashion trends των ανδρών. Δείχνει πάντα φανταστικός!”

    Πώς Επιλέγω τη Σωστή Γραβάτα;

    “O γάμος σου θα αντικατοπτρίσει τόσο τη δική σου προσωπικότητα όσο και της μέλλουσας συζύγου σου. Με άλλα λόγια, ο γάμος θα πει στους άλλους την ιστορία σας μέσω του στυλ ντυσίματος, του γαμήλιου ντεκόρ, του φαγητού, και της διασκέδασης που θα επιλέξετε... όλα αυτά χωρίς να χρειαστεί να πείτε ούτε μια λέξη. Βεβαίως, αυτό δε σημαίνει πως εάν είσαι μια ζωηρή προσωπικότητα θα πρέπει να επιλέξεις και ζωηρά χρώματα στον γάμο σου.

    Ο απώτερος στόχος σου δεν είναι να κάνεις τους τέλειους χρωματικούς συνδυασμούς απλά για να πεις οτι κατάφερες να κάνεις επιτυχημένο matching, αλλά να επιλέξεις χρώματα και μοτίβα που να σε αναδεικνύουν και να ταιριάζουν με τη θεματολογία αυτού του τόσο σημαντικού συμβάντος. Αγόρασε νωρίτερα τη γραβάτα σου, αλλά και του κουμπάρου και των μπράτιμων, αφού πρώτα συνεννοηθείς με τη σύντροφό σου και βεβαιωθείς οτι τα χρώματα θα ταιριάζουν με τα γενικότερα χρώματα του γάμου.

    Μόνο και μόνο επειδή η πλευρά της νύφης θα φοράει έντονο ροζ δε σημαίνει οτι πχ. πρέπει να επιλέξεις έντονη ροζ γραβάτα. Αντίθετα, μπορείς να επιλέξεις ροζ χρώμα σε πιο σκούρα απόχρωση ώστε να αποφύγεις το απόλυτο χρωματικό ταίριασμα. Εάν ψάχνεις για ένα πιο casual look, μπορείς να επιλέξεις μια γραβάτα με ωραίο μοτίβο όπου περιλαμβάνονται ροζ αποχρώσεις. Έτσι, όχι μόνο θα αποφύγεις το απόλυτο, μπανάλ, χρωματικό ταίριασμα, αλλά θα είσαι εντός της χρωματικής θεματολογίας που επίλεξε η πλευρά της νύφης.”

    1. Μια
      μαύρη γραβάτα συνδυαστικά με μαύρο κοστούμι αποτελεί winner συνδυασμό. Απόλυτα ασφαλής και κλασική επιλογή.
    2. Άλλη μια χαμηλού ρίσκου επιλογή είναι μια
      γκρι ή
      ασημί γραβάτα.
    3. Εάν πρόκειται για πιο casual γάμο, μπορείς να επιλέξεις μια μάλλινη ή
      πλεκτή γραβάτα. Πάντως, να σημειωθεί οτι το μετάξι αποτελεί την ασφαλέστερη επιλογή για αυτές τις περιπτώσεις.
    4. Καλό είναι να γνωρίζεις οτι οι γραβάτες τσαλακώνονται και ζαρώνουν εύκολα. Γι' αυτό τον λόγο, βεβαιώσου οτι έχεις
      φυλάξει σωστά τη γραβάτα σου πριν την φορέσεις την ημέρα του γάμου σου.

    Συνδετήρες Γραβάτας

    Η προσθήκη ενός συνδετήρα γραβάτας ή κλιπ γραβάτας θα ολοκληρώσει στυλιστικά ακόμα περισσότερο το φινετσάτο look σου και, εάν ο συνδετήρας ή το κλιπ ταιριάξει με τα άλλα μεταλλικά αξεσουάρ σου, το ενδυματολογικό σύνολο θα αποκτήσει οπτική συνοχή. Άλλο ένα μεγάλο πλεονέκτημα είναι οτι η γραβάτα σου θα μένει πάντα στη θέση της και έτσι θα αποφύγεις διαφόρων ειδών ατυχήματα, όπως το να δεις τη γραβάτα σου να 'βουτάει' σε σάλτσες ή να ρίχνει ποτήρια.

    Πώς Επιλέγω Συνδετήρα Γραβάτας;

    Το μυστικό όσον αφορά την επιλογή συνδετήρα γραβάτας ή κλιπ γραβάτας είναι η προτίμηση ενός τέτοιου αξεσουάρ σε χρυσή ή ασημί μεταλλική απόχρωση ώστε να ταιριάξει χρωματικά με τα άλλα μεταλλικά αξεσουάρ. Καλό είναι να λάβεις υπόψιν και το χρώμα που θα έχουν οι βέρες όταν θα είσαι στη φάση ταιριάσματος ανδρικών μεταλλικών αξεσουάρ. “Το ταίριασμα μετάλλων – αγκράφα ζώνης, ρολόι, μανικετόκουμπα, κτλ. – δημιουργεί πολύ όμορφο και αρμονικό οπτικό αποτέλεσμα και είναι πάντα στη μόδα.”

    Ορισμένες Σημαντικές Συμβουλές

    1. Το κλιπ γραβάτας θα πρέπει να έχει μέγιστο μήκος περίπου 70-80% του πλάτους της γραβάτας.
    2. Το κλιπ γραβάτας πρέπει να τοποθετηθεί μεταξύ του 3ου και 4ου κουμπιού του πουκαμίσου ή στο ίδιο ύψος με τη στηθιαία τσέπη του σακακιού.
    3. Η επιλογή όσον αφορά
      το μέγεθος του συνδετήρα γραβάτας εξαρτάται από τη γραβάτα που θα επιλέξεις να φορέσεις.

  • Γυαλισμένος Ασημί Συνδετήρας Γραβάτας Short
    Warren Asher
    15 €
    Γυαλισμένος Ασημί Συνδετήρας Γραβάτας Short
    Δημοφιλές δώρο
    Χάραξέ το
  • Ατσάλινο Κλιπ Γραβάτας Invisible
    Trendhim
    15 €
    Ατσάλινο Κλιπ Γραβάτας Invisible
  • Ασημί Ατσάλινος Συνδετήρας Γραβάτας Ultra Classic
    Warren Asher
    15 €
    Ασημί Ατσάλινος Συνδετήρας Γραβάτας Ultra Classic
  • Γυαλισμένο Ασημί Κλιπ Γραβάτας
    Warren Asher
    15 €
    Γυαλισμένο Ασημί Κλιπ Γραβάτας
  • Ασημί Αλυσιδούλα Κολάρου Stud
    Warren Asher
    9 €
    Ασημί Αλυσιδούλα Κολάρου Stud
  • Κλιπ Γραβάτας με Πέτρα
    Warren Asher
    15 €
    Κλιπ Γραβάτας με Πέτρα
    Χάραξέ το
  • Κλιπ Γραβάτας Fading Diamond
    Warren Asher
    15 €
    Κλιπ Γραβάτας Fading Diamond
    Χάραξέ το
  • Ασημί Κλιπ Γραβάτας Anchor
    Warren Asher
    19 €
    Ασημί Κλιπ Γραβάτας Anchor
    Χάραξέ το
  • Κλιπ Γραβάτας Simple Stylish
    Warren Asher
    15 €
    Κλιπ Γραβάτας Simple Stylish
    Χάραξέ το
  • Απλό Κλιπ Γραβάτας Two Notch
    Warren Asher
    15 €
    Απλό Κλιπ Γραβάτας Two Notch
    Χάραξέ το
  • Κλιπ Γραβάτας Simple Black Stone
    Warren Asher
    15 €
    Κλιπ Γραβάτας Simple Black Stone
    Χάραξέ το
  • Σετ Silver Cross Pattern
    Συνδυαστική αξία - 39 €
    Warren Asher
    29 €
    Σετ Silver Cross Pattern
    Προσφορά πακέτου
  • Ασημί Κλιπ Γραβάτας Cross Pattern
    Warren Asher
    15 €
    Ασημί Κλιπ Γραβάτας Cross Pattern
    Χάραξέ το
  • Κλιπ Γραβάτας Bowtie
    Warren Asher
    15 €
    Κλιπ Γραβάτας Bowtie
    Χάραξέ το
  • Απλό Ασημί Σετ
    Συνδυαστική αξία - 35 €
    Warren Asher
    29 €
    Απλό Ασημί Σετ
    Προσφορά πακέτου
  • Μίνι Χρυσαφί Κλιπ Γραβάτας
    Warren Asher
    15 €
    Μίνι Χρυσαφί Κλιπ Γραβάτας
    Χάραξέ το
  • Κλιπ Γραβάτας με Τριπλή Γραμμή
    Warren Asher
    15 €
    Κλιπ Γραβάτας με Τριπλή Γραμμή
  • Black Moustache Κλιπ Γραβάτας
    Warren Asher
    19 €
    Black Moustache Κλιπ Γραβάτας
    Χάραξέ το
  • Κλιπ Γραβάτας Old-School
    Warren Asher
    15 €
    Κλιπ Γραβάτας Old-School
    Χάραξέ το
  • Ασημί Μπάρα Γιακά Πουκαμίσου με Ροζ Ζιργκόν
    Trendhim
    23 €
    Ασημί Μπάρα Γιακά Πουκαμίσου με Ροζ Ζιργκόν
  • Παπιγιόν

    Τα παπιγιόν επιλέγονται πιο σπάνια απ' ότι οι γραβάτες, ωστόσο ανήκουν στα ανδρικά αξεσουάρ που κάνουν τη στυλιστική διαφορά. Ένα φινετσάτο παπιγιόν μπορεί να σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις από το πλήθος. “Η επιλογή ενός fun παπιγιόν με παρόμοια, ωστόσο όχι πανομοιότυπα, χρώματα με αυτά της πλευράς της νύφης μπορεί να απογειώσει το στυλ του look του γαμπρού, ενώ, παράλληλα, να διατηρήσει τη χρωματική συνοχή μεταξύ των δυο μερών.”

    Υπάρχουν και ορισμένες περιπτώσεις όπου το παπιγιόν είναι υποχρεωτικό. “Εάν επιλεχθεί πλισέ πουκάμισο επιβάλλεται να φορεθεί παπιγιόν. Τα πλισέ πουκάμισα φοριούνται σε αυστηρώς επίσημες περιστάσεις. Η επιλογή γραβάτας θα κρύψει τα ιδιαίτερα κουμπιά ενός τέτοιου πουκαμίσου, γι' αυτό τον λόγο επιλέγεται παπιγιόν.”

    Άλλη μια περίσταση όπου επιβάλλεται η επιλογή παπιγιόν είναι σε σμόκιν (tuxedo) κοστούμι. Το κλασικό dress code απαιτεί συνδυασμό σμόκιν με παπιγιόν. Συνήθως, επιλέγεται μαύρο παπιγιόν. “Εάν δεν επιθυμείς να ακολουθήσεις αυστηρά την παράδοση και επιλέξεις να φορέσεις γραβάτα με το σμόκιν (tuxedo) κοστούμι σου, συνιστούμε μια μαύρη μεταξωτή γραβάτα.”

    Πώς Επιλέγω Παπιγιόν;

    Ανήκεις στους άνδρες που φορούν γραβάτα κάθε μέρα στη δουλειά τους; Ίσως ένα παπιγιόν σου δώσει ένα έξτρα boost αυτοπεποίθησης και αρρενωπού στυλ την ημέρα του γάμου σου.

    • Όσο πιο casual ο γάμος – τόσο πιο δημιουργικό μπορεί να είναι το παπιγιόν σου.
    • “Τα τελευταία χρόνια υπάρχει η τάση ο κουμπάρος και οι μπράτιμοι να επιλέγουν παπιγιόν που αναδεικνύουν την προσωπικότητά τους. Βεβαιώσου πως εσύ (και η νύφη) γνωρίζετε για το τι σκέφτονται να φορέσουν και οτι οι επιλογές τους ταιριάζουν με τις δικές σας, αλλά και με τη γενικότερη θεματολογία του γάμου. Καλό είναι να βρεθεί μια μέση λύση, στην περίπτωση που υπάρχει μεγάλο χάσμα. Άλλωστε, τους έχεις επιλέξει λόγω της προσωπικότητάς τους... οπότε καλό είναι να τους δώσεις το στυλιστικό περιθώριο να την εκφράσουν, έτσι δεν είναι;”
    • “Μη ξεχάσεις οτι υπάρχουν και πιο ξεχωριστές επιλογές, όπως πχ. τα
      ξύλινα παπιγιόν. Η υφή και το φυσικό χρώμα του ξύλου μπορούν να προσθέσουν μια μοναδική, φινετσάτη στυλιστική πινελιά στο look σου, ενώ και αργότερα μπορείς να φορέσεις ένα τέτοιο παπιγιόν στις εξόδους και κοινωνικές συνευρέσεις σου, καθώς τα ξύλινα παπιγιόν έχουν πιο χαλαρό look από το αυστηρό, επίσημο look των κλασικών παπιγιόν.”
    • Οι άκρες του παπιγιόν δε θα πρέπει να ξεπερνούν τα αυτιά σου και δεν θα πρέπει να είναι πιο μέσα από την εξωτερική πλευρά των ματιών σου.
    • Προδεμένο παπιγιόν ή
      λυτό παπιγιόν που θέλει δέσιμο; Η επιλογή είναι καθαρά δική σου. Απλά να θυμάσαι οτι στη δεύτερη περίπτωση θα πρέπει να κάνεις εξάσκηση στο δέσιμο παπιγιόν αρκετές μέρες πριν το γάμο ώστε να εξοικειωθείς και να τελειοποιήσεις την ικανότητά σου. Μη το αφήσεις για τελευταία στιγμή!

  • Βασικό Τερακότα Παπιγιόν
    Trendhim
    15 €
    Βασικό Τερακότα Παπιγιόν
    Δημοφιλές δώρο
  • Μαύρο Basic Ζωνάρι
    Trendhim
    15 €
    Μαύρο Basic Ζωνάρι
  • Γυαλιστερό Μαύρο Basic Παπιγιόν
    Trendhim
    15 €
    Γυαλιστερό Μαύρο Basic Παπιγιόν
  • Μπλε Παπιγιόν με Λαχούρια
    Tailor Toki
    15 €
    Μπλε Παπιγιόν με Λαχούρια
  • Σετ Γαλάζιο Προδεμένο Παπιγιόν και Ποσέτ Μαντήλι Τσέπης
    Συνδυαστική αξία - 20 €
    Trendhim
    19 €
    Σετ Γαλάζιο Προδεμένο Παπιγιόν και Ποσέτ Μαντήλι Τσέπης
    Προσφορά πακέτου
  • Μπλε Μαρέν Προδεμένο Γκρο Παπιγιόν
    Trendhim
    17 €
    Μπλε Μαρέν Προδεμένο Γκρο Παπιγιόν
  • Μαύρο Δετό Παπιγιόν XL
    Trendhim
    15 €
    Μαύρο Δετό Παπιγιόν XL
  • Μεταξωτό Παπιγιόν Bert Boho
    Bohemian Revolt
    19 €
    Μεταξωτό Παπιγιόν Bert Boho
  • Γυαλιστερό Μαύρο Basic Ζωνάρι
    Trendhim
    15 €
    Γυαλιστερό Μαύρο Basic Ζωνάρι
  • Βασικό Γαλάζιο Παπιγιόν
    Trendhim
    15 €
    Βασικό Γαλάζιο Παπιγιόν
  • Μαύρο Mix Design Βαμβακερό Παπιγιόν
    Tailor Toki
    19 €
    Μαύρο Mix Design Βαμβακερό Παπιγιόν
  • Γαλαζοπράσινο Μεταξωτό Παπιγιόν με Λαχούρια
    Tailor Toki
    29 €
    Γαλαζοπράσινο Μεταξωτό Παπιγιόν με Λαχούρια
  • Μπορντό Παπιγιόν
    Tailor Toki
    15 €
    Μπορντό Παπιγιόν
  • Navy Παπιγιόν με Κουκίδες
    Tailor Toki
    19 €
    Navy Παπιγιόν με Κουκίδες
  • Σετ Καφέ Μεταξωτό Προδεμένο Παπιγιόν και Τιράντες
    Συνδυαστική αξία - 44 €
    Trendhim
    48 €
    Σετ Καφέ Μεταξωτό Προδεμένο Παπιγιόν και Τιράντες
    Προσφορά πακέτου
  • Προδεμένο Παπιγιόν, Τετράγωνο Μαντήλι Τσέπης (Ποσέτ), και Ζωνάρι, Λευκό & Μαύρο
    Συνδυαστική αξία - 35 €
    Trendhim
    35 €
    Προδεμένο Παπιγιόν, Τετράγωνο Μαντήλι Τσέπης (Ποσέτ), και Ζωνάρι, Λευκό & Μαύρο
    Προσφορά πακέτου
  • Σετ Μπλε Μεταξωτό Προδεμένο Παπιγιόν και Ποσέτ Μαντήλι Τσέπης
    Συνδυαστική αξία - 38 €
    Trendhim
    40 €
    Σετ Μπλε Μεταξωτό Προδεμένο Παπιγιόν και Ποσέτ Μαντήλι Τσέπης
    Προσφορά πακέτου
  • Μαύρο Προδεμένο Παπιγιόν Ψαροκόκκαλο
    Trendhim
    20 €
    Μαύρο Προδεμένο Παπιγιόν Ψαροκόκκαλο
  • Χρυσαφί Καφέ Προδεμένο Παπιγιόν Ψαροκόκκαλο
    Trendhim
    20 €
    Χρυσαφί Καφέ Προδεμένο Παπιγιόν Ψαροκόκκαλο
  • Ανοιχτό Βιολετί Δετό Σατέν Παπιγιόν
    Trendhim
    19 €
    Ανοιχτό Βιολετί Δετό Σατέν Παπιγιόν
  • Γραβατόνια

    Ψάχνεις για κάτι διαφορετικό; Ένα γραβατόνι μπορεί να προσδώσει μια εξαιρετικά φινετσάτη στυλιστική πινελιά σε επίσημες περιστάσεις. Ωστόσο, ένα γραβατόνι όταν φορεθεί στο εσωτερικό του λαιμού του πουκαμίσου (δλδ. ως φουλάρι-γραβάτα), γνωστό και ως ascot, μπορεί να αλλάξει παντελώς το look και να προσδώσει ένα πιο χαλαρό vibe στην περίσταση.

    Στυλιστικά, ο γαμπρός θα πρέπει να ξεχωρίζει από τον κουμπάρο και τους μπράτιμους, αλλά και γενικότερα από τους παρευρισκόμενους άνδρες. “Το γραβατόνι ή το ascot μπορεί να βοηθήσει τον γαμπρό να ξεχωρίσει από το ανδρικό πλήθος, καθώς οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι θα φορούν πουκάμισα με ή χωρίς γραβάτα. Παράλληλα, μπορεί ο γαμπρός να είναι χρωματικά ίδιος με τον κουμπάρο και τους μπράτιμους, ωστόσο θα είναι ο μόνος που θα φοράει γραβατόνι. Έτσι, όχι μόνο επιτυγχάνεται η χρωματική συνοχή αλλά και ο γαμπρός καταφέρνει να ξεχωρίσει… άλλωστε ο γαμπρός είναι ξεχωριστός και ο γάμος είναι η μέρα του.”

    Συνιστούμε 2 τρόπους για να δέσεις το γραβατόνι. Και οι δυο τρόποι είναι για επίσημο πουκάμισο με φτερωτό κολάρο (wingtips).

    Πώς Δένω Παραδοσιακά Ένα Γραβατόνι;

    1. Πέρασε το γραβατόνι γύρω από τον λαιμό σου και πέρασε χιαστή τη μακρύτερη άκρη πάνω από τη μικρότερη.
    2. Πέρασε τη μακρύτερη άκρη κάτω από τη μικρότερη.
    3. Πέρασε ξανά τη μακρύτερη άκρη πάνω από τη μικρότερη.
    4. Πέρασε τη μακρύτερη άκρη πάνω και μέσα από τη θηλιά.
    5. Όσο κρατάς τη μικρότερη άκρη, τράβηξε απαλά προς τα πάνω τον κόμπο έως το κολάρο.
    6. Προσάρμοσε όσο χρειαστεί.

    Πώς Δένω Ένα Scrunch Γραβατόνι;

    1. Αφού περάσεις το γραβατόνι γύρω από το λαιμό σου, πέρασε χιαστή τη μακρύτερη άκρη πάνω από τη μικρότερη.
    2. Πέρασε τη μακρύτερη άκρη κάτω από τη μικρότερη άκρη.
    3. Πέρασε ξανά τη μακρύτερη άκρη πάνω από τη μικρότερη.
    4. Πέρασε τη μακρύτερη άκρη προς τα πάνω και μέσα από τη θηλιά και τράβηξε προς τα κάτω.
    5. Όσο κρατάς τη μικρότερη άκρη, τράβηξε απαλά τον κόμπο προς το κολάρο.
    6. Προσάρμοσε όσο χρειαστεί.

    Ποσέτ Μαντήλια (Τετράγωνα Μαντήλια Τσέπης)

    Ένας φανταστικός τρόπος για να προσδώσεις προσωπικότητα και χρώμα στο γαμήλιο ενδυματολογικό σου σύνολο είναι να προσθέσεις ένα ποσέτ μαντήλι. “Επιλέγοντας ένα fun ποσέτ μαντήλι που να εκφράζει την ιδιοσυγκρασία και την προσωπικότητά σου εκτός από διασκεδαστικά ωραίο είναι εξίσου αποδεκτό και σίγουρα θα αποτελέσει έναυσμα για φανταστικές συζητήσεις!”

    “Το τετράγωνο μαντήλι τσέπης (ποσέτ) που θα επιλέξεις είναι σίγουρο οτι θα γίνει αντιληπτό από όλους, κυρίως λόγω της περίοπτης στηθιαίας θέσης του. Εξάλλου, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε οτι οι ενδυματολογικές επιλογές τόσο της νύφης όσο και του γαμπρού πάντα γίνονται αγαπημένο θέμα συζήτησης στα διάφορα 'πηγαδάκια' των καλεσμένων. Επίσης, οι ενδυματολογικές επιλογές εκείνης της μέρας θα συντροφεύουν πάντα το ζευγάρι καθώς θα αποθανατιστούν από τον φωτογράφο στις γαμήλιες φωτογραφίες. Με τόσο κόπο, χρόνο, κι έξοδα, δε πιστεύεις οτι αξίζει κι εσύ να αφιερώσεις ιδιαίτερη προσοχή και αγάπη στο ενδυματολογικό σου σύνολο;”

    Πώς Επιλέγω Ποσέτ Μαντήλι;

    “Καλό είναι να αποφεύγεται το τέλειο ματσάρισμα ποσέτ μαντηλιού και γραβάτας, εκτός κι αν ο στόχος του γαμπρού είναι η επίτευξη ενός ομοιογενοποιημένου, επίσημου look. Είναι πολύ σημαντικό να ληφθούν υπόψιν τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν στη γαμήλια δεξίωση – πχ. ποιο θα είναι το χρώμα των λουλουδιών που επέλεξε η νύφη ή το χρώμα που επιλέχθηκε για τις παράνυφους και τους συνοδούς του γαμπρού; Βάσει αυτών των χρωμάτων μπορεί να γίνει και η ανάλογη χρωματική επιλογή (ελαφρώς πιο σκουρόχρωμη ή ανοιχτόχρωμη). Μπορούν επίσης να επιλεχθούν και 2 συμπληρωματικά χρώματα ή αντίθετα χρώματα στο Διαδραστικό Τροχό Χρωμάτων. Με αυτό το τρόπο θα επιτευχθεί ένα φανταστικό, αρμονικό, φινετσάτο συνολικό look… μακριά από το απόλυτο χρωματικό ταίριασμα που είναι μπανάλ και βαρετό.”

    • Ένα
      ποσέτ μαντήλι δείχνει ομορφότερα στο μάτι όταν είναι φτιαγμένο από διαφορετικό ύφασμα απ' αυτό του σακακιού. Το μετάξι αποτελεί πάντα ασφαλή και πολύ φινετσάτη επιλογή.
    • Επίλεξε ποσέτ μαντήλι με
      χειροποίητες άκρες καθώς θα φαίνεται πολύ όμορφο όταν οι άκρες θα εξέχουν από τη τσέπη σου. Με ένα τέτοιο τετράγωνο μαντήλι τσέπης όχι μόνο θα προσδώσεις μιας φινετσάτη, χειροποίητη μοναδικότητα, αλλά και όγκο στο δίπλωμα του μαντηλιού.
    • Η
      επιλογή διπλώματος είναι το ίδιο προσωπική όσο και ο χαρακτήρας σου. Ξεκίνα την εξάσκηση πολλές μέρες νωρίτερα ώστε να είσαι απολύτως σίγουρος και έτοιμος όταν έρθει η μεγάλη ώρα.

    “Να σημειωθεί σχετικά με τα ποσέτ μαντήλια πως εάν επιλέξεις να φορέσεις μπουτονιέρα ή γυαλιστερή καρφίτσα πέτου μαζί με τετράγωνο μαντήλι τσέπης, τότε καλό είναι το μαντήλι να είναι μονόχρωμο ή λευκό, ενώ το δίπλωμα θα πρέπει να είναι συντηρητικό, όπως πχ. το Presidential Δίπλωμα. Τόσο η μπουτονιέρα όσο και η καρφίτσα πέτου ξεχωρίζουν λόγω χρώματος, γυαλάδας, θέσης. Επιλέγοντας ένα διακριτικό ποσέτ μαντήλι, επιτυγχάνεται ένα αρμονικό και φινετσάτο οπτικό αποτέλεσμα.”

  • Τσόχινη Θήκη για Τετράγωνο Μαντήλι Τσέπης
    Trendhim
    9 €
    Τσόχινη Θήκη για Τετράγωνο Μαντήλι Τσέπης
  • Λευκό Τετράγωνο Μαντήλι Τσέπης Basic
    Trendhim
    5 €
    Λευκό Τετράγωνο Μαντήλι Τσέπης Basic
  • Μπλε Τετράγωνο Μαντήλι Τσέπης με Λαχούρια
    Tailor Toki
    9 €
    Μπλε Τετράγωνο Μαντήλι Τσέπης με Λαχούρια
  • Μεταξωτό Τετράγωνο Μαντήλι Τσέπης Bart Boho
    Bohemian Revolt
    19 €
    Μεταξωτό Τετράγωνο Μαντήλι Τσέπης Bart Boho
  • Βασικό Τετράγωνο Μαντήλι Σακακιού Shiny Champagne
    Trendhim
    5 €
    Βασικό Τετράγωνο Μαντήλι Σακακιού Shiny Champagne
  • Σκούρο Καφέ Basic Τετράγωνο Μαντήλι Τσέπης
    Trendhim
    5 €
    Σκούρο Καφέ Basic Τετράγωνο Μαντήλι Τσέπης
  • Μεταξωτό Τετράγωνο Μαντήλι Τσέπης Baron Boho
    Bohemian Revolt
    19 €
    Μεταξωτό Τετράγωνο Μαντήλι Τσέπης Baron Boho
  • Κλασσικό Μαντήλι Τσέπης με Λαχούρια
    Tailor Toki
    9 €
    Κλασσικό Μαντήλι Τσέπης με Λαχούρια
  • Μαύρη Τσόχινη Θήκη για Ποσέτ Μαντήλια Τσέπης
    Trendhim
    13 €
    Μαύρη Τσόχινη Θήκη για Ποσέτ Μαντήλια Τσέπης
  • Μπουργκουντί Τετράγωνο Μαντήλι Τσέπης Burgundy Basic
    Trendhim
    5 €
    Μπουργκουντί Τετράγωνο Μαντήλι Τσέπης Burgundy Basic
  • Βασικό Navy Blue Τετράγωνο Μαντήλι Σακακιού
    Trendhim
    5 €
    Βασικό Navy Blue Τετράγωνο Μαντήλι Σακακιού
  • Καφέ Μεταξωτό Twill Τετράγωνο Μαντήλι Τσέπης
    Bohemian Revolt
    19 €
    Καφέ Μεταξωτό Twill Τετράγωνο Μαντήλι Τσέπης
  • Μεταξένιο Τετράγωνο Μαντήλι Σακακιού με Φλοράλ Λαχούρια
    Tailor Toki
    15 €
    Μεταξένιο Τετράγωνο Μαντήλι Σακακιού με Φλοράλ Λαχούρια
  • Ανοιχτή Μπλε Γραβάτα και Ποσέτ Μαντήλι Τσέπης
    Συνδυαστική αξία - 26 €
    Trendhim
    20 €
    Ανοιχτή Μπλε Γραβάτα και Ποσέτ Μαντήλι Τσέπης
    Προσφορά πακέτου
  • Ανοιχτό Βιολετί Σατέν Ποσέτ Μαντήλι Τσέπης
    Trendhim
    7 €
    Ανοιχτό Βιολετί Σατέν Ποσέτ Μαντήλι Τσέπης
  • Γαλάζιο (Baby) Γκρο Ποσέτ Μαντήλι Τσέπης
    Trendhim
    7 €
    Γαλάζιο (Baby) Γκρο Ποσέτ Μαντήλι Τσέπης
  • Μαύρο Μεταξωτό Twill Τετράγωνο Μαντήλι Τσέπης
    Bohemian Revolt
    19 €
    Μαύρο Μεταξωτό Twill Τετράγωνο Μαντήλι Τσέπης
  • Μεταξωτό Τετράγωνο Μαντήλι Τσέπης Benito Boho
    Bohemian Revolt
    19 €
    Μεταξωτό Τετράγωνο Μαντήλι Τσέπης Benito Boho
  • Βασικό Μωβ Τετράγωνο Μαντήλι Σακακιού
    Trendhim
    5 €
    Βασικό Μωβ Τετράγωνο Μαντήλι Σακακιού
  • Μαύρο Μαντήλι Τσέπης με Λουλούδια
    Tailor Toki
    9 €
    Μαύρο Μαντήλι Τσέπης με Λουλούδια
  • Μανικετόκουμπα

    Ο γαμπρός δε χρειάζεται να φοράει ένα σωρό κοσμήματα την ημέρα του γάμου, μιας και η νύφη είναι αυτή που πρέπει να 'λάμψει' και να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Άλλωστε, η μέρα του γάμου είναι πραγματικό όνειρο ζωής για πολλές γυναίκες, αρκετές από τις οποίες 'ζουν κι αναπνέουν' για αυτή την ημέρα. Αυτό οφείλει ο γαμπρός να το σεβαστεί και να βοηθήσει με το τρόπο του στην ανάδειξη της νύφης. Βεβαίως, αυτό δε σημαίνει οτι πρέπει να μείνεις τελείως στο παρασκήνιο ή να μην αναδείξεις την προσωπικότητά σου.

    “Να θυμάσαι – η εμφάνισή σου θα πρέπει να είναι μια βέλτιστη εκδοχή του εαυτού σου. Στην επίτευξη αυτού του στόχου μπορεί να βοηθήσει σημαντικά η επιλογή του κατάλληλου ζευγαριού μανικετόκουμπα… καθώς μπορούν να προσδώσουν σοφιστικέ αέρα στο στυλ σου και να σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις από το πλήθος.

    Αυτά τα μικρά ανδρικά αξεσουάρ μπορούν να επιλεχθούν και από τον κουμπάρο και τους συνοδούς του γαμπρού (μπράτιμους). Εάν η θεματολογία και το dress code του γάμου το επιτρέπουν, υπάρχει κάποιο χόμπι ή ταινία που αγαπάνε οι άνδρες της γαμήλιας αυτής δεξίωσης; Ενσωματώστε τα στο look σας.”

    Πώς Επιλέγω Μανικετόκουμπα;

    Για να φορέσεις μανικετόκουμπα πρέπει να έχεις και πουκάμισο που να παίρνει μανικετόκουμπα. Συγκεκριμένα, ανδρικά πουκάμισα με γαλλική μανσέτα. “Η επιλογή τους είναι υποχρεωτική όταν πρόκειται για επίσημο σμόκιν (tuxedo) κοστούμι, ενώ οι στυλιστικοί κανόνες είναι σαφώς πιο ελαστικοί όταν πρόκειται για κανονικό κοστούμι. Αρκεί τα μανικετόκουμπα να ταιριάζουν με τα άλλα μεταλλικά αξεσουάρ του γαμπρού και πάντα φυσικά σε σχέση με τη νύφη.”

    Η επιλογή γραβάτας ή παπιγιόν είναι υποχρεωτική εάν φοράς μανικετόκουμπα και κοστούμι. “Τα ανδρικά πουκάμισα με γαλλική μανσέτα παραείναι καλά κι επίσημα και θα πρέπει να φοριούνται με κλειστό κολάρο και κάποιο αξεσουάρ λαιμού.”

    Όποιο ζευγάρι και να επιλέξεις, “το να χαράξεις τα μανικετόκουμπα με την ημερομηνία γάμου θα αποτελέσει μια πολύ γλυκιά ανάμνηση της μεγάλης ημέρας. Και, για όσες μέλλουσες νύφες μας παρακολουθούν και διαβάζουν αυτά που γράφουμε… τα μανικετόκουμπα με εξατομικευμένη χάραξη αποτελούν ένα σπουδαίο γαμήλιο δώρο για τον γαμπρό!” Δε θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο.

  • Στρογγυλά Μανικετόκουμπα Simple Black
    Warren Asher
    15 €
    Στρογγυλά Μανικετόκουμπα Simple Black
    Δημοφιλές δώρο
    Χάραξέ το
  • Χρυσαφί Μανικετόκουμπα Dotted
    Warren Asher
    15 €
    Χρυσαφί Μανικετόκουμπα Dotted
    Χάραξέ το
  • Κομψά Μανικετόκουμπα Blue Middle
    Warren Asher
    15 €
    Κομψά Μανικετόκουμπα Blue Middle
    Χάραξέ το
  • Μανικετόκουμπα με Βασιλικό Στέμμα
    Warren Asher
    19 €
    Μανικετόκουμπα με Βασιλικό Στέμμα
  • Κομψά Crossed Μανικετόκουμπα
    Warren Asher
    15 €
    Κομψά Crossed Μανικετόκουμπα
    Χάραξέ το
  • Μαύρα & Ασημί Μανικετόκουμπα Masculine
    Warren Asher
    15 €
    Μαύρα & Ασημί Μανικετόκουμπα Masculine
    Χάραξέ το
  • Novelle | Γυαλισμένα Ασημί Μανικετόκουμπα Κορώνα
    Trendhim
    21 €
    Novelle | Γυαλισμένα Ασημί Μανικετόκουμπα Κορώνα
  • Ασημί Ορειχάλκινα Μανικετόκουμπα Στρογγυλά Αρχικό Κ σε Μαύρο Φόντο
    Trendhim
    15 €
    Ασημί Ορειχάλκινα Μανικετόκουμπα Στρογγυλά Αρχικό Κ σε Μαύρο Φόντο
    Χάραξέ το
  • Χρυσά & Μαύρα Κομψά Μανικετόκουμπα
    Warren Asher
    15 €
    Χρυσά & Μαύρα Κομψά Μανικετόκουμπα
    Χάραξέ το
  • Χρυσαφί Μανικετόκουμπα Tiger Eye
    Warren Asher
    19 €
    Χρυσαφί Μανικετόκουμπα Tiger Eye
    Χάραξέ το
  • Ασημί Μεταλλικά Μανικετόκουμπα Classic Blank
    Warren Asher
    15 €
    Ασημί Μεταλλικά Μανικετόκουμπα Classic Blank
    Δημοφιλές δώρο
  • Μανικετόκουμπα Blank Knot
    Warren Asher
    15 €
    Μανικετόκουμπα Blank Knot
  • Μανικετόκουμπα Anchor
    Warren Asher
    15 €
    Μανικετόκουμπα Anchor
  • Κομψά Μανικετόκουμπα Purple Navy
    Warren Asher
    25 €
    Κομψά Μανικετόκουμπα Purple Navy
    Χάραξέ το
  • Στρογγυλά Μανικετόκουμπα με Σταυρό
    Warren Asher
    15 €
    Στρογγυλά Μανικετόκουμπα με Σταυρό
    Χάραξέ το
  • Novelle | Ασημί Μανικετόκουμπα με Μπλε & Διάφανα Ζιργκόν
    Trendhim
    33 €
    Novelle | Ασημί Μανικετόκουμπα με Μπλε & Διάφανα Ζιργκόν
  • Μανικετόκουμπα Bayram Geo Remix
    Bohemian Revolt
    29 €20 €
    Μανικετόκουμπα Bayram Geo Remix
    Outlet -30%
    Χάραξέ το
  • Λαμπερά Χρυσαφί Οβάλ Μανικετόκουμπα
    Warren Asher
    15 €
    Λαμπερά Χρυσαφί Οβάλ Μανικετόκουμπα
    Χάραξέ το
  • Ασημί Μανικετόκουμπα Reverse Style
    Warren Asher
    15 €
    Ασημί Μανικετόκουμπα Reverse Style
  • Σετ Silver Cross Pattern
    Συνδυαστική αξία - 39 €
    Warren Asher
    29 €
    Σετ Silver Cross Pattern
    Προσφορά πακέτου
  • Καρφίτσες Πέτου

    “Οι καρφίτσες πέτου αποτελούν την απόλυτη chic στυλιστική πινελιά.” Με τόσες πολλές διαθέσιμες επιλογές, αυτό το αξεσουάρ μπορεί να είναι εξίσου εξαιρετικά εκκεντρικό και fashion statement όσο και εξαιρετικά διακριτικό. Για τους περισσότερους γάμους, επιλέγονται μπουτονιέρες με φρέσκα λουλούδια ως γαμήλια καρφίτσα πέτου – η ιστορία της μπουτονιέρας ξεκινάει κοντά στον 16ο αιώνα.

    Η μπουτονιέρα (στα Γαλλικά, Boutonniere) σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει "λουλούδι κουμπότρυπας". Αρχικά, ο σκοπός της μπουτονιέρας ήταν για καλοτυχία, αλλά και για να καλύψει τις δυσάρεστες οσμές του κατόχου της (εκείνη την εποχή η προσωπική υγιεινή περνούσε μεγάλη κρίση). Ευτυχώς, στις μέρες μας, η χρήση της μπουτονιέρας είναι για αισθητικούς σκοπούς.

    Πώς Φοριέται η Καρφίτσα Πέτου & η Μπουτονιέρα (Boutonniere);

    Υπάρχει ένας χρυσός κανόνας για τις καρφίτσες πέτου – πρέπει να φοριούνται στο ύψος της κουμπότρυπας πέτου ή εκεί που θα έπρεπε να είναι η κουμπότρυπα (στην περίπτωση που δεν υπάρχει). Συγκεκριμένα, η καρφίτσα πέτου πρέπει να φοριέται στο πάνω μέρος του αριστερού πέτου.

    Η καρφίτσα πρέπει να είναι παράλληλα με το πέτο και όχι να είναι τοποθετημένη κατακόρυφα. Αυτή η λεπτομέρεια είναι ιδιαιτέρως σημαντική κυρίως για τις καρφίτσες μεγάλου μήκους στην περίπτωση των οποίων η λάθος γωνία μπορεί να δημιουργήσει ένα πολύ άσχημο οπτικό αποτέλεσμα.

    Υπάρχουν κάποιοι απλοί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις ώστε να επωφεληθείς στο μέγιστο από τη μπουτονιέρα σου:

    • Όπως ισχύει και με τις κοινές καρφίτσες πέτου, το λουλούδι πρέπει να βρίσκεται κοντά στη κουμπότρυπα ή εκεί που θα έπρεπε να είναι η κουμπότρυπα (σε περίπτωση που δεν υπάρχει).
    • Σε πολλά επίσημα σακάκια υπάρχει μια μικρή 'θηκούλα' πίσω από το πέτο όπου μπαίνει το κοτσανάκι του λουλουδιού ώστε να μη φαίνεται.
    • Το λουλούδι δεν πρέπει να κοιτάει προς το στήθος σου.
    • Τα όποια φυλλαράκια θα πρέπει να κρυφτούν πίσω από τα πέταλα ώστε να μη φαίνονται ή έστω να ελαχιστοποιηθεί στο μέγιστο βαθμό η ορατότητά τους.
    • Εάν το σακάκι σου δεν έχει κουμπότρυπα, καρφίτσωσε όλο το λουλούδι στο πέτο σου.

    “Ο γαμπρός θα πρέπει να βεβαιωθεί οτι ο ανθοπώλης έχει τη σωστή καρφίτσα μπουτονιέρας – μαύρη για σκουρόχρωμα κοστούμια και λευκή για ανοικτόχρωμα κοστούμια – προσοχή, καθώς υπάρχου αρκετοί ανθοπώλες που δε γνωρίζουν πως να δημιουργήσουν και/ή πώς να καρφιτσώσουν σωστά μια μπουτονιέρα. Καλό είναι να επιβεβαιώσεις το συντομότερο δυνατό τις γνώσεις περί μπουτονιέρας του ανθοπώλη που πρόκειται να διαλέξεις για το γάμο σου.”

  • Χρυσαφί Καρφίτσα Πέτου Pearly
    Warren Asher
    9 €
    Χρυσαφί Καρφίτσα Πέτου Pearly
    Χάραξέ το
  • Καρφίτσα Πέτου Like A Sir Full
    Warren Asher
    9 €
    Καρφίτσα Πέτου Like A Sir Full
  • Καρφίτσα Πέτου Polished Rose
    Warren Asher
    9 €
    Καρφίτσα Πέτου Polished Rose
    Δημοφιλές δώρο
    Χάραξέ το
  • Καρφίτσα Πέτου Violet Flower
    Warren Asher
    9 €
    Καρφίτσα Πέτου Violet Flower
    Χάραξέ το
  • Καρφίτσα Πέτου Charcoal Flower
    Warren Asher
    9 €
    Καρφίτσα Πέτου Charcoal Flower
    Χάραξέ το
  • Καρφίτσα Πέτου Olive Green
    Warren Asher
    9 €
    Καρφίτσα Πέτου Olive Green
    Χάραξέ το
  • Καρφίτσα Πέτου Burgundy Rose
    Warren Asher
    9 €
    Καρφίτσα Πέτου Burgundy Rose
    Χάραξέ το
  • Zoikos | Ασημί και Μπλε Καρφίτσα Πέτου Ψάρι Κόι
    Trendhim
    13 €
    Zoikos | Ασημί και Μπλε Καρφίτσα Πέτου Ψάρι Κόι
  • Adactus | Vintage Χρυσαφί Καρφίτσα Πέτου Κλειδί
    Trendhim
    13 €
    Adactus | Vintage Χρυσαφί Καρφίτσα Πέτου Κλειδί
  • Magnolia | Πράσινη Σμαραγδί Καρφίτσα Πέτου Λουλούδι
    Trendhim
    16 €
    Magnolia | Πράσινη Σμαραγδί Καρφίτσα Πέτου Λουλούδι
    Χάραξέ το
  • Χρυσαφί Καρφίτσα Πέτου Φύλλο Σφενδάμου
    Trendhim
    17 €
    Χρυσαφί Καρφίτσα Πέτου Φύλλο Σφενδάμου
    Χάραξέ το
  • Χρυσαφί Καρφίτσα Πέτου Μουστάκι
    Trendhim
    17 €
    Χρυσαφί Καρφίτσα Πέτου Μουστάκι
    Χάραξέ το
  • Ασημί Καρφίτσα Πέτου Μουστάκι
    Trendhim
    17 €
    Ασημί Καρφίτσα Πέτου Μουστάκι
    Χάραξέ το
  • Χρυσαφί Καρφίτσα Πέτου Σταυρός
    Trendhim
    17 €
    Χρυσαφί Καρφίτσα Πέτου Σταυρός
    Χάραξέ το
  • Ασημί Καρφίτσα Πέτου Σταυρός
    Trendhim
    17 €
    Ασημί Καρφίτσα Πέτου Σταυρός
    Χάραξέ το
  • Καρφίτσα Πέτου Brei Geo Remix
    Bohemian Revolt
    19 €13 €
    Καρφίτσα Πέτου Brei Geo Remix
    Outlet -30%
  • Καρφίτσα Πέτου Brani Geo Remix
    Bohemian Revolt
    19 €
    Καρφίτσα Πέτου Brani Geo Remix
  • Καρφίτσα Πέτου Bev Geo Remix
    Bohemian Revolt
    19 €
    Καρφίτσα Πέτου Bev Geo Remix
  • Χρυσαφί Καρφίτσα Πέτου με Faux Διαμαντάκια
    Warren Asher
    9 €
    Χρυσαφί Καρφίτσα Πέτου με Faux Διαμαντάκια
  • Καρφίτσα Πέτου Κόκκινο και Καφέ Λουλούδι
    Warren Asher
    9 €
    Καρφίτσα Πέτου Κόκκινο και Καφέ Λουλούδι
  • Ζώνη & Τιράντες

    Ας ξεκινήσουμε από τις ανδρικές ζώνες καθώς η επιλογή της σωστής ζώνης μπορεί να αποδειχθεί πιο περίπλοκη απ' όσο μπορεί να φαντάζεσαι αρχικά. Το αν εν τέλει θα φορέσεις ζώνη ή όχι εξαρτάται από την επισημότητα της εκδήλωσης καθώς και το γενικότερο γαμήλιο ενδυματολογικό σου σύνολο. “Εάν το κοστούμι είναι ραμμένο κατά παραγγελία πάνω στο σώμα του γαμπρού, οπότε και εφαρμόζει εξαιρετικά, τότε δε θα χρειαστεί να φορέσει ζώνη. Αν τα παντελόνια είναι αρκετά χαλαρά, τότε επιβάλλεται να φορεθεί ζώνη ώστε να μη καταλήξουν τα παντελόνια του γαμπρού να φτάσουν στα γόνατά του. Να σημειωθεί πως το σμόκιν (tuxedo) κοστούμι δεν απαιτεί ζώνη.”

    “Οι τιράντες, από την άλλη, μπορούν να φορεθούν τόσο ως λειτουργικό ανδρικό αξεσουάρ ή για αισθητικούς λόγους, εάν επιθυμείς να προσδώσεις μια vintage retro στυλιστική πινελιά στο γαμήλο ενδυματολογικό σου σύνολο.”Όταν γίνεται ταίριασμα τιράντες με παπιγιόν, χωρίς σακάκι, δημιουργείται ένα ιδιαίτερο old-school look το οποίο μπορεί να αποτελέσει έξυπνη στυλιστική επιλογή για γάμους που δεν είναι τόσο επίσημοι.

    “Ωστόσο, προσοχή! Ασχέτως του τι μπορεί να προωθείται σε Pinterest ή Instagram, θα πρέπει να αποφεύγεται ο συνδυασμός ζώνης και τιραντών. Και τα δυο ανδρικά αξεσουάρ έχουν σχεδιαστεί για τον ίδιο λειτουργικό σκοπό. Επομένως, το να συνδυαστούν μαζί αποτελεί άσκοπο στυλιστικό πλεονασμό. Καλό είναι ο γαμπρός να επιλέξει ένα από τα δύο.”

  • Ανάγλυφη Μαύρη Δερμάτινη Ζώνη
    BSWK
    29 €
    Ανάγλυφη Μαύρη Δερμάτινη Ζώνη
    Εξατομίκευσε
  • Καφέ Δερμάτινη Ζώνη Distressed
    BSWK
    29 €
    Καφέ Δερμάτινη Ζώνη Distressed
    Εξατομίκευσε
  • Μαύρη Δερμάτινη Ζώνη Rough
    BSWK
    39 €
    Μαύρη Δερμάτινη Ζώνη Rough
    Δημοφιλές δώρο
    Εξατομίκευσε
  • Μαύρη Δερμάτινη Ζώνη Auto Lock
    BSWK
    39 €
    Μαύρη Δερμάτινη Ζώνη Auto Lock
    Δημοφιλές δώρο
    Εξατομίκευσε
  • Δερμάτινη Ζώνη Cognac Auto Lock
    BSWK
    39 €
    Δερμάτινη Ζώνη Cognac Auto Lock
    Εξατομίκευσε
  • Σκούρα Καφέ Δερμάτινη Ζώνη Auto Lock με Μασίφ Αγκράφα
    BSWK
    39 €
    Σκούρα Καφέ Δερμάτινη Ζώνη Auto Lock με Μασίφ Αγκράφα
    Εξατομίκευσε
  • Ανάγλυφη Καφέ Δερμάτινη Ζώνη
    BSWK
    29 €
    Ανάγλυφη Καφέ Δερμάτινη Ζώνη
    Εξατομίκευσε
  • Χοντρή Μαύρη Δερμάτινη Ζώνη
    BSWK
    29 €
    Χοντρή Μαύρη Δερμάτινη Ζώνη
    Εξατομίκευσε
  • Ανάγλυφη Ταμπά Full Grain Δερμάτινη Ζώνη
    BSWK
    47 €
    Ανάγλυφη Ταμπά Full Grain Δερμάτινη Ζώνη
    Εξατομίκευσε
  • Ταμπά Full Grain Δερμάτινη Ζώνη Auto Lock Με Σταθερή Αγκράφα
    BSWK
    54 €
    Ταμπά Full Grain Δερμάτινη Ζώνη Auto Lock Με Σταθερή Αγκράφα
    Εξατομίκευσε
  • Holden | Καφέ Suede Δερμάτινη Ζώνη
    BSWK
    39 €
    Holden | Καφέ Suede Δερμάτινη Ζώνη
    Εξατομίκευσε
  • Vincio | Μαύρη & Ταμπά Full Grain Δερμάτινη Ζώνη Διπλής Όψης
    BSWK
    65 €
    Vincio | Μαύρη & Ταμπά Full Grain Δερμάτινη Ζώνη Διπλής Όψης
    Δημοφιλές δώρο
  • Μαύρη Full-Grain Δερμάτινη Ζώνη Holmes
    Salt & Hide
    39 €
    Μαύρη Full-Grain Δερμάτινη Ζώνη Holmes
  • Δερμάτινη Ζώνη Fauna Cacao
    Fawler
    75 €
    Δερμάτινη Ζώνη Fauna Cacao
    Εξατομίκευσε
  • Σκούρα Καφέ Δερμάτινη Ζώνη Classic
    BSWK
    39 €
    Σκούρα Καφέ Δερμάτινη Ζώνη Classic
    Εξατομίκευσε
  • Ασημί & Μαύρη Δερμάτινη Ζώνη Classic
    BSWK
    39 €
    Ασημί & Μαύρη Δερμάτινη Ζώνη Classic
    Εξατομίκευσε
  • Καφετί Ζώνη με Στιβαρή Αγκράφα
    BSWK
    39 €
    Καφετί Ζώνη με Στιβαρή Αγκράφα
    Εξατομίκευσε
  • Καφέ Δερμάτινη Ζώνη Warm Chestnut
    BSWK
    39 €
    Καφέ Δερμάτινη Ζώνη Warm Chestnut
    Εξατομίκευσε
  • Artistic Κοκκινωπή Καφέ Δερμάτινη Ζώνη
    Collin Rowe
    39 €
    Artistic Κοκκινωπή Καφέ Δερμάτινη Ζώνη
  • Holden | Sand Suede Δερμάτινη Ζώνη
    BSWK
    39 €
    Holden | Sand Suede Δερμάτινη Ζώνη
    Εξατομίκευσε
  • Πώς Φοράω Ζώνη ή Τιράντες;

    Ρωτήσαμε την Emily για έναν ευκολόχρηστο οδηγό σχετικά με το πώς φοράμε ζώνη ή τιράντες:

    • Μη τα φοράς μαζί - φόρεσε είτε ζώνη ή τιράντες
    • Οι τιράντες θα πρέπει να πέφτουν ευθύγραμμα από τους ώμους στη μέση σου
    • Μη φοράς τιράντες με γιλέκο
    • Εάν φοράς ζώνη,
      το δέρμα πρέπει να ταιριάζει με το δέρμα ώστε να επιτευχθεί η οπτική συνοχή του ενδυματολογικού συνόλου σου. Το να φοράς δέρματα σε παρόμοιο χρωματικό τόνο (πχ. παπούτσια και ζώνη) θα δείχνει λιγότερο επίσημο απ' οτι στο ίδιο ακριβώς χρώμα (complete match), ωστόσο μπορείς να το κάνεις.
    • Οι τιράντες βγαίνουν σε ευρεία γκάμα χρωμάτων και μοτίβων. Μπορούν να καλύψουν τους πάντες, από τους πιο εκκεντρικούς έως τους πιο διακριτικούς. Ωστόσο, δώσε βάση στα χρώματα και τη γενικότερη θεματολογία του γάμου και προσπάθησε να συμβαδίσεις όσο το δυνατό περισσότερο.

  • Φαρδιές Σκούρες Καφέ Τιράντες Convertible
    Trendhim
    25 €
    Φαρδιές Σκούρες Καφέ Τιράντες Convertible
    Δημοφιλές δώρο
  • Slim Μαύρες Τιράντες
    Trendhim
    19 €
    Slim Μαύρες Τιράντες
    Χάραξέ το
  • Μπεζ Κρεμ Τιράντες Vintage
    Tailor Toki
    19 €
    Μπεζ Κρεμ Τιράντες Vintage
    Χάραξέ το
  • Φαρδιές Γκρι-Μπλε Τιράντες Convertible
    Trendhim
    25 €
    Φαρδιές Γκρι-Μπλε Τιράντες Convertible
  • Φαρδιές Βαθύ Μπλε Τιράντες Convertible
    Trendhim
    25 €
    Φαρδιές Βαθύ Μπλε Τιράντες Convertible
  • Φαρδιές Μαύρες Τιράντες Convertible
    Trendhim
    25 €
    Φαρδιές Μαύρες Τιράντες Convertible
  • Φαρδιές Σκούρες Γκρι Τιράντες Convertible
    Trendhim
    25 €
    Φαρδιές Σκούρες Γκρι Τιράντες Convertible
  • Slim Καφέ Τιράντες
    Trendhim
    19 €
    Slim Καφέ Τιράντες
    Χάραξέ το
  • Slim Σκούρες Μπλε Τιράντες
    Trendhim
    19 €
    Slim Σκούρες Μπλε Τιράντες
    Χάραξέ το
  • Slim Λαδί Τιράντες
    Trendhim
    19 €
    Slim Λαδί Τιράντες
    Χάραξέ το
  • Φαρδιές Μαύρες Τιράντες με Κλιπάκια
    Trendhim
    19 €
    Φαρδιές Μαύρες Τιράντες με Κλιπάκια
  • Vexel | Μπλε Μαρέν Τιράντες με Καρέ Μοτίβο
    Trendhim
    36 €
    Vexel | Μπλε Μαρέν Τιράντες με Καρέ Μοτίβο
  • Vexel | Φαρδιές Μπλε Σκούρες X-back Τιράντες με Κλιπ
    Trendhim
    27 €
    Vexel | Φαρδιές Μπλε Σκούρες X-back Τιράντες με Κλιπ
  • Vexel | Καφέ Λεπτές X-back Τιράντες με Κλιπ
    Trendhim
    24 €
    Vexel | Καφέ Λεπτές X-back Τιράντες με Κλιπ
    Χάραξέ το
  • Μαύρες Δερμάτινες Τιράντες Y-Back Dual Clip
    Trendhim
    74 €
    Μαύρες Δερμάτινες Τιράντες Y-Back Dual Clip
  • Φαρδιές Ανοικτές Γκρι Τιράντες με Κλιπάκια
    Trendhim
    19 €
    Φαρδιές Ανοικτές Γκρι Τιράντες με Κλιπάκια
  • Slim Μπλε-Γκρι Τιράντες
    Trendhim
    19 €
    Slim Μπλε-Γκρι Τιράντες
    Χάραξέ το
  • Slim Ιβουάρ Τιράντες
    Trendhim
    19 €
    Slim Ιβουάρ Τιράντες
    Χάραξέ το
  • Slim Ροζ Τιράντες
    Trendhim
    19 €
    Slim Ροζ Τιράντες
    Χάραξέ το
  • Φαρδιές Πουά Μπλε Μαρέν (Navy) Τιράντες με Κλιπάκια
    Trendhim
    19 €
    Φαρδιές Πουά Μπλε Μαρέν (Navy) Τιράντες με Κλιπάκια
  • Ρολόγια Τσέπης & Ρολόγια

    Στην περίπτωση που η γαμήλια τελετή και δεξίωση κρατήσει περισσότερο απ' οτι αρχικά μπορεί να υπολόγιζες, δεν είναι πρέπον να βγάλεις smartphone-κουμούτσα για να τσεκάρεις την ώρα, αλλά ούτε και ωραίο να κουβαλάς ένα μεγάλο smartphone με το γαμήλιο κοστούμι σου. Καλά τα smartphones, to Internet, το Instagram, τα social media, το Candy Crush. Ωστόσο, μια φορά παντρεύεσαι και καλό είναι να δείξεις το δέοντα σεβασμό τόσο στη τελετή όσο και στη μέλλουσα σύζυγό σου. Για να είσαι σωστός chic gentleman, μπορείς να τσεκάρεις την ώρα (ωστόσο μη το κάνεις πολύ συχνά) φορώντας ένα ρολόι, και ο γάμος σου αποτελεί τη τέλεια ευκαιρία για να επενδύσεις σε ένα καλό, ακριβό ρολόι.

    “Το ρολόι ενός τζέντλεμαν είναι πρακτικό και αποτελεί φανταστική και must-have στυλιστική προσθήκη τόσο για το γαμπρό όσο και τον κουμπάρο και τους συνοδούς του γαμπρού (μπράτιμους).” Ως μια πιο φινετσάτη επιλογή, σκέψου να φορέσεις ένα vintage retro ρολόι τσέπης. “Τα ρολόγια τσέπης ανήκουν σε εκείνα τα ανδρικά αξεσουάρ που μπορούν να απογειώσουν την αρρενωπή γοητεία ενός άνδρα και να τον βοηθήσουν να εκφράσει την προσωπικότητά του. Στους περισσότερους άνδρες αρέσουν ιδιαιτέρως οι old-world charm στυλιστικές πινελιές. Εάν το επιτρέπει η οικονομική άνεση του γαμπρού, μια πολύ καλή ιδέα είναι να δωρίσει στον κουμπάρο και τους συνοδούς του από ένα ρολόι τσέπης. Το αποτέλεσμα θα είναι απλά φανταστικό.”

    Πώς Βρίσκω το Σωστό Ρολόι;

    “Είναι πολύ σημαντικό τα κοσμήματα που θα επιλέξει να φορέσει ο γαμπρός να σχετίζονται με τα κοσμήματα που θα επιλέξει να φορέσει η νύφη. Δείτε το ως το πρώτο βήμα στη μελλοντική κοινή ζωή σας όπου τα θέλω και οι επιλογές σας θα πρέπει να συμβαδίζουν ώστε να επιτυγχάνεται αρμονία στη σχέση σας. Η σωστή επιλογή κοσμημάτων θα ομορφύνει ακόμα περισσότερο το οπτικό αποτέλεσμα και οι γαμήλιες φωτογραφίες σας θα δείχνουν πόσο αρμονικοί ήσασταν από την πρώτη κιόλας μέρα της επίσημης κοινής ζωής σας.”

    Εάν η νύφη φοράει κοσμήματα από ασήμι ή λευκόχρυσο, προτίμησε να φορέσεις ασημί ρολόι. Αν η νύφη φοράει χρυσά κοσμήματα, προτίμησε να φορέσεις ένα χρυσό (ή σε χρυσό τόνο) ρολόι. “Επίσης, σημαντικό ρόλο παίζει και το στυλ των κοσμημάτων. Εάν η νύφη επιλέξει κλασικά κοσμήματα, καλό είναι ο γαμπρός να επιλέξει ρολόι σε κλασική γραμμή, κοκ.”

  • Dante II | Μαύρο Skeleton Ρολόι με Χρυσαφί Μηχανισμό
    Seizmont
    179 €
    Dante II | Μαύρο Skeleton Ρολόι με Χρυσαφί Μηχανισμό
    Δημοφιλές δώρο
    Χάραξέ το
  • Μαύρο Ρολόι Τσέπης με Κάλυμμα
    Fort Tempus
    45 €
    Μαύρο Ρολόι Τσέπης με Κάλυμμα
    Χάραξέ το
  • Dante II | Μαύρο Skeleton Ρολόι με Ασημί Μηχανισμό
    Seizmont
    179 €
    Dante II | Μαύρο Skeleton Ρολόι με Ασημί Μηχανισμό
    Χάραξέ το
  • Ρολόι Shaun Ambitio
    Seizmont
    55 €
    Ρολόι Shaun Ambitio
    Χάραξέ το
  • Ασημί Ρολόι Τσέπης Quartz
    Fort Tempus
    29 €
    Ασημί Ρολόι Τσέπης Quartz
  • Ρολόι Murky Kevil
    Sidegren
    109 €
    Ρολόι Murky Kevil
    Χάραξέ το
  • Ρολόι Seth Ambitio
    Seizmont
    55 €
    Ρολόι Seth Ambitio
    Χάραξέ το
  • Cicero | Limited Edition Ροζ Χρυσαφί Vintage Ρολόι Χρονογράφος
    Fawler
    215 €
    Cicero | Limited Edition Ροζ Χρυσαφί Vintage Ρολόι Χρονογράφος
    Χάραξέ το
  • Ryka | Ατσάλινο Μαύρο & Κίτρινο Στρατιωτικό Καταδυτικό Ρολόι
    Fawler
    175 €
    Ryka | Ατσάλινο Μαύρο & Κίτρινο Στρατιωτικό Καταδυτικό Ρολόι
  • Ρολόι Aaran Mamut Black Automatic Skeleton
    Arkai
    195 €
    Ρολόι Aaran Mamut Black Automatic Skeleton
    Χάραξέ το
  • Ρολόι Χειρός Slater Phantom
    Seizmont
    55 €
    Ρολόι Χειρός Slater Phantom
    Χάραξέ το
  • Ρολόι Χειρός Seymour Phantom
    Seizmont
    55 €
    Ρολόι Χειρός Seymour Phantom
    Δημοφιλές δώρο
    Χάραξέ το
  • Vintage PU Δερμάτινη Τριπλή Θήκη Ρολό για Ρολόγια
    Trendhim
    59 €
    Vintage PU Δερμάτινη Τριπλή Θήκη Ρολό για Ρολόγια
  • Olivier | Ασημί και Μπλε Ατσάλινο Ρολόι
    Sidegren
    95 €
    Olivier | Ασημί και Μπλε Ατσάλινο Ρολόι
    Χάραξέ το
  • Adrien | Ασημί Ατσάλινο Ρολόι με Μαύρο Καντράν Σμάλτου
    Fawler
    139 €
    Adrien | Ασημί Ατσάλινο Ρολόι με Μαύρο Καντράν Σμάλτου
    Χάραξέ το
  • Memento Mori | Ατσάλινο Ρολόι Τσέπης Murad Skull
    Lucleon
    119 €
    Memento Mori | Ατσάλινο Ρολόι Τσέπης Murad Skull
    Χάραξέ το
  • Dante II | Χρυσαφί Skeleton Ρολόι
    Seizmont
    179 €
    Dante II | Χρυσαφί Skeleton Ρολόι
    Χάραξέ το
  • Ρολόι Aadi Mamut Gold-Tone Automatic Skeleton
    Arkai
    195 €
    Ρολόι Aadi Mamut Gold-Tone Automatic Skeleton
    Χάραξέ το
  • David Tide Ατσάλινο Ρολόι
    Seizmont
    115 €
    David Tide Ατσάλινο Ρολόι
    Χάραξέ το
  • Ρολόι Τσέπης Phoenix
    Fort Tempus
    45 €
    Ρολόι Τσέπης Phoenix
  • Ζωνάρια

    Τα ζωνάρια ανήκουν στα must-have ανδρικά αξεσουάρ για σμόκιν κοστούμι (tuxedo). Φόρεσε ένα chic ζωνάρι με το κοστούμι σου και είμαστε σίγουροι πως θα απογειώσεις τους πόντους της chic αρρενωπής γοητείας σου.

    Το ζωνάρι έχει ρίζες που πάνε αρκετούς αιώνες πίσω στο παρελθόν. Έγιναν αγαπημένο επίσημο ανδρικό αξεσουάρ κατά την εποχή της Βρετανικής αποικιοκρατίας στις Ινδίες. Στις μέρες μας, ο κύριος σκοπός του ζωναριού είναι να καλύπτει την ανδρική μέση αντικαθιστώντας τη ζώνη. Το ζωνάρι, εκτός από φινέτσα, προσδίδει ύψος, ενώ, παράλληλα, κάνει τη σιλουέτα να δείχνει λεπτότερη. Επίσης, βοηθάει στο να παραμείνουν το πουκάμισο και το παντελόνι αψεγάδιαστα και στη θέση τους. Μήπως σκέφτεσαι να φορέσεις κι εσύ ένα; Οι παραδοσιακοί κανόνες, όσον αφορά το επίσημο dress code, θέλουν όλα τα λειτουργικά μέρη του ενδυματολογικού συνόλου να είναι καλυμμένα. Γι' αυτό άλλωστε τα μανικετόκουμπα αντικαθιστούν τα κοινά κουμπιά πουκαμίσου.

    Πώς Φοράω Ένα Ζωνάρι;

    “Ο νο1 κανόνας λέει οτι το ζωνάρι πρέπει να φοριέται στο ύψος της μέσης με τις πιέτες να κοιτούν προς τα πάνω. Αυτό σημαίνει οτι πρέπει να φοράς το παντελόνι σου στο ύψος του αφαλού σου με το μισό ζωνάρι να καλύπτει το πουκάμισο και το άλλο μισό να καλύπτει το παντελόνι. Εάν το φορέσεις πολύ ψηλά ή πολύ χαμηλά, τότε είναι πολύ πιθανό να χαλάσεις το slimming εφέ και να δημιουργήσεις ένα οπτικό αποτέλεσμα που δε θα σε κολακεύει.”

    Άλλοι σημαντικοί κανόνες σχετικά με τα ζωνάρια:

    • Τα ζωνάρια αποτελούν must-have αξεσουάρ για σμόκιν κοστούμι (tuxedo) και θα πρέπει να συνδυάζονται με παπιγιόν... όχι γραβάτες. Η γραβάτα θα υπερφορτώσει το look σου και θα χαθεί η οπτική αρμονία.
    • Τα ζωνάρια δε πρέπει να φοριούνται κάτω από τις τιράντες. Αντιθέτως, εάν επιλέξεις να φορέσεις ζωνάρι μαζί με τιράντες, φρόντισε να τυλίξεις το ζωνάρι πάνω από τις τιράντες για ένα 'τακτοποιημένο' chic look.

    Γυαλιά Ηλίου

    Τα γυαλιά ηλίου δε σχετίζονται τις περισσότερες φορές με γαμήλιες τελετές. Εκτός κι αν σκοπεύεις να παντρευτείς κατακαλόκαιρο σε κάποια εξωτική παραλία του Μάουι, ντάλα μεσημέρι.

    Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια τάση που θέλει ο γαμπρός και οι συνοδοί του να φορούν τα ίδια γυαλιά ηλίου ώστε να βγουν ομοιόμορφα στις γαμήλιες φωτογραφίες. Η επιλογή είναι καθαρά δική σου, αφού πρώτα ζητήσεις και τη γνώμη της νύφης. “Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Ναι, σίγουρα θέλεις να υπάρχει fun διάθεση στο γάμο, ωστόσο είναι πολύ σημαντικό να πάρεις και την έγκριση της μέλλουσας γυναίκας σου (βασική αρχή για αποφυγή κρεβατομουρμούρας...!). Μπορεί να έχει διαφορετική άποψη... ίσως αυτή να είναι η πρώτη από τις πολλές υποχωρήσεις που θα χρειαστεί να κάνετε ως ζευγάρι στο μέλλον.”

    Ποια Γυαλιά Ηλίου Να Φορέσω;

    Εάν εν τέλει θα φορέσεις γυαλιά ηλίου, “βεβαιώσου οτι θα φορέσεις ένα φινετσάτο ζευγάρι το οποίο δε θα χορταίνεις να φοράς για τα επόμενα πολλά χρόνια. Επίσης, η επιλογή του ζευγαριού είναι πολύ σημαντική, καθώς αυτά τα γυαλιά ηλίου θα αποτυπωθούν στις γαμήλιες φωτογραφίες και θα συντροφεύουν για πάντα τις αναμνήσεις σου στο χρόνο.” Να σημειωθεί οτι τα γυαλιά ηλίου με πολωτικούς (polarised) φακούς εξομαλύνουν τις δυνατές αντανακλάσεις και προσφέρουν βέλτιστη οπτική εμπειρία και άνεση, πράγμα φανταστικό, κυρίως στην περίπτωση που παντρεύεσαι καλοκαίρι καταμεσήμερο σε κάποια εξωτική παραλία του Μάουι....ή κοντά σε συντριβάνι / πισίνα όπου θα αντανακλάει ο ήλιος. Τέλος, βεβαιώσου οτι τα γυαλιά ηλίου που θα αγοράσεις προσφέρουν UV προστασία.

    “Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου τύπου browline με σκελετό που ταιριάζει χρωματικά με τα παπούτσια και τα μεταλλικά αξεσουάρ σου, αποτελεί ασφαλή και κλασική επιλογή. Μείνε μακριά από φτηνιά γυαλιά ηλίου με πλαστικό σκελετό. Ο γάμος σου είναι μια ειδική περίσταση όπου το κόστος παίζει δευτερεύοντα ρόλο.” Εάν πρόκειται να φορέσεις μαύρα παπούτσια και χρυσά μανικετόκουμπα, προτίμησε γυαλιά ηλίου με μαύρους φακούς και χρυσαφί σκελετό. Εάν πρόκειται να φορέσεις ασημί ρολόι και καφέ παπούτσια, προτίμησε γυαλιά ηλίου με καφέ φακούς και ασημί σκελετό, κοκ.

  • Μαύρα Κλασσικά Γυαλιά Ηλίου
    Locs
    15 €12 €
    Μαύρα Κλασσικά Γυαλιά Ηλίου
    -20%
  • Χρυσαφί & Γκρι Γυαλιά Ηλίου Groovy
    Paul Riley
    15 €12 €
    Χρυσαφί & Γκρι Γυαλιά Ηλίου Groovy
    -20%
  • Polarized Καφέ Γυαλιά Ηλίου Aviator
    Paul Riley
    15 €12 €
    Polarized Καφέ Γυαλιά Ηλίου Aviator
    -20%
  • Γυαλιά Ηλίου Macon Verge Polarzed Black & Grey
    Moody Mason
    15 €12 €
    Γυαλιά Ηλίου Macon Verge Polarzed Black & Grey
    -20%
  • Γυαλιά Ηλίου Groovy Black on Black
    Paul Riley
    15 €12 €
    Γυαλιά Ηλίου Groovy Black on Black
    -20%
  • Γυαλιά Ηλίου Maurice Verge Black & Grey Polarized
    Moody Mason
    15 €12 €
    Γυαλιά Ηλίου Maurice Verge Black & Grey Polarized
    -20%
  • Πτυσσόμενη Τρίπτυχη Θήκη Γυαλιών
    Trendhim
    5 €4 €
    Πτυσσόμενη Τρίπτυχη Θήκη Γυαλιών
    -20%
  • Χρυσαφί & Ιριδίζοντα Γυαλιά Ηλίου Aviators
    Paul Riley
    9 €7 €
    Χρυσαφί & Ιριδίζοντα Γυαλιά Ηλίου Aviators
    -20%
  • Μαύρα Γυαλιά Ηλίου Εbony Wood Smoke
    Paul Riley
    25 €20 €
    Μαύρα Γυαλιά Ηλίου Εbony Wood Smoke
    -20%
  • Γυαλιά Ηλίου Mick Verge Black & Grey Polarized - Κατηγορία 3.5
    Moody Mason
    15 €12 €
    Γυαλιά Ηλίου Mick Verge Black & Grey Polarized - Κατηγορία 3.5
    -20%
  • Γυαλιά Ηλίου Wagner Wade Κίτρινος Σκελετός & Καφέ Φακοί
    Waykins
    29 €23 €
    Γυαλιά Ηλίου Wagner Wade Κίτρινος Σκελετός & Καφέ Φακοί
    -20%
    Δημοφιλές δώρο
  • Mirror Ασημί Γυαλιά Ηλίου Aviator
    Paul Riley
    15 €12 €
    Mirror Ασημί Γυαλιά Ηλίου Aviator
    -20%
  • Γυαλιά Ηλίου Aviator με Χρυσαφί Σκελετό και Σκούρους Πράσινους Polarised Φακούς
    Paul Riley
    15 €12 €
    Γυαλιά Ηλίου Aviator με Χρυσαφί Σκελετό και Σκούρους Πράσινους Polarised Φακούς
    -20%
  • Γυαλιά Ηλίου Aviator με Χρυσαφί Σκελετό & Καφέ Ντεγκραντέ Φακούς
    Paul Riley
    15 €12 €
    Γυαλιά Ηλίου Aviator με Χρυσαφί Σκελετό & Καφέ Ντεγκραντέ Φακούς
    -20%
  • Occasus | Στρογγυλά Ημιδιαφανή Καφέ Ανοιχτό Πολωτικά Γυαλιά Horn-Rimmed
    Otsu
    65 €52 €
    Occasus | Στρογγυλά Ημιδιαφανή Καφέ Ανοιχτό Πολωτικά Γυαλιά Horn-Rimmed
    -20%
  • Sport Γυαλιά Ηλίου Πράσινα Premium
    Waykins
    39 €16 €
    Sport Γυαλιά Ηλίου Πράσινα Premium
    Outlet -60%
  • Χρυσαφί & Πορτοκαλί Γυαλιά Ηλίου Groovy
    Paul Riley
    15 €12 €
    Χρυσαφί & Πορτοκαλί Γυαλιά Ηλίου Groovy
    -20%
  • Μαύρα Γυαλιά Ηλίου Locs
    Locs
    15 €12 €
    Μαύρα Γυαλιά Ηλίου Locs
    -20%
  • Γυαλιά Ηλίου Westley Blue-Mirror Vista
    Waykins
    29 €23 €
    Γυαλιά Ηλίου Westley Blue-Mirror Vista
    -20%
    Δημοφιλές δώρο
  • Γυαλιά Ηλίου Aviators Black on Black
    Paul Riley
    9 €7 €
    Γυαλιά Ηλίου Aviators Black on Black
    -20%
    Δημοφιλές δώρο
  • Είτε θα στέκεσαι μόνος σου περιμένοντας τη νύφη ή θα στέκεσαι έχοντας δίπλα σου τον κουμπάρο ή τους κολλητούς σου, ισχύουν οι ίδιοι κανόνες που θα σε βοηθήσουν να δείχνεις στα καλύτερά σου, όπως κι αυτοί άλλωστε.

    “Εάν η οικονομική κατάσταση το επιτρέπει, είναι πάντα προτιμότερο τόσο ο γαμπρός όσο ο κουμπάρος και οι μπράτιμοι να έχουν ράψει το κοστούμι τους στον ίδιο ράφτη ή να το έχουν αγοράσει από το ίδιο κατάστημα κοστουμιών. Με αυτό το τρόπο θα επιλυθεί γρήγορα και εύκολα το πρόβλημα του ταιριάσματος και θα επιτευχθεί οπτική αρμονία και ομοιογένεια. Το ίδιο ισχύει και για τις έξτρα στυλιστικές πινελιές – καταλήξτε σε μια εταιρεία που αρέσει σε όλους και αγοράστε όλοι από το ίδιο κατάστημα...ακόμα καλύτερα, πηγαίντε όλοι μαζί για ψώνια.”

    Και τέλος, “Η νύφη θα έχει πολλά να κάνει – βοήθησέ την και προσπάθησε να καταφέρεις να ντυθείς μόνος σου.” Πλέον, κατέχεις το know-how κι έχεις την αυτοπεποίθηση για να τα καταφέρεις μια χαρά μόνος ή με τους φίλους σου.

    Μας Ρωτήσατε – Σας Απαντάμε

    Πόσο καιρό πριν την ημερομηνία γάμου θα πρέπει να αποφασίσω για το τι θα φορέσω;

    “Το καλύτερο θα ήταν να ξεκινήσεις 3-4 μήνες πριν το γάμο. Έτσι, θα έχεις αρκετό χρόνο ακόμα και να αποκτήσεις χειροποίητο κοστούμι ραμμένο πάνω σου, να κάνεις ήρεμα την έρευνα αγοράς, να παραγγείλεις και να αποκτήσεις στην ώρα τους τα έξτρα αξεσουάρ, αλλά και να κάνεις εξάσκηση σε διάφορα δύσκολα πράγματα, όπως πχ. ο κόμπος Windsor ή να αποφασίσεις ποια μανικετόκουμπα θα ταιριάξουν καλύτερα με το συνδετήρα γραβάτας σου.”

    Πρέπει ο γαμπρός και ο κουμπάρος να φορούν το ίδιο κοστούμι;

    “Εξαρτάται από την επισημότητα του γάμου. Το να επιλέξετε το ίδιο κοστούμι θα δείχνει αρμονικό και ομοιογενές, ωστόσο δεν είναι υποχρεωτικό. Πάντως, εάν επιλέξετε το ίδιο κοστούμι, φροντίστε να κάνετε διαφοροποιήσεις όσον αφορά τα αξεσουάρ που θα επιλέξετε να φορέσετε.”

    Πρέπει ο γαμπρός να ντυθεί διαφορετικά από τους συνοδούς του (μπράτιμους);

    “Και πάλι, αυτό εξαρτάται από τη γενική θεματολογία της γαμήλιας τελετής και εκδήλωσης που επιθυμείς να επιτύχεις. Συνιστώ ο γαμπρός να διαφέρει πάντα, έστω και λίγο, από τους υπόλοιπους άνδρες της συνοδείας του – πχ. να επιλέξει διαφορετική γραβάτα, διαφορετική μπουτονιέρα, ή ακόμα και διαφορετικό τετράγωνο μαντήλι τσέπης (ποσέτ μαντήλι).”

    Πώς μπορώ να διασφαλίσω οτι το πουκάμισο δε θα βγει από το παντελόνι μου στο γάμο;

    Υπάρχει ένα απλό και πολύ αποτελεσματικό αξεσουάρ γι' αυτό... οι τιράντες πουκαμίσου. Με τις τιράντες πουκαμίσου (shirt holders), το πουκάμισό σου θα μείνει αψεγάδιαστο μέσα στο παντελόνι σου, ανεξαρτήτως πόσες φορές θα σηκωθείς από το τραπέζι να κάνεις πρόποση ή πόσες φορές θα χορέψεις βαρύ ζεϊμπέκικο ή ξέφρενα disco κομμάτια, όπως πχ. το ΥMCA.

    Ποια στυλ είναι επιτρεπτά στις μέρες μας που δεν ήταν ιδιαιτέρως δημοφιλή στο παρελθόν;

    “Αυτό διαφέρει από χώρα σε χώρα, ακόμα και από περιοχή σε περιοχή. Βάσει της εμπειρίας μου, διαπίστωσα οτι τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει τάση τα ολόλευκα κοστούμια, ακόμα και οι σαγιονάρες τύπου flip-flops. Μη ξεχνάς οτι ο γάμος είναι η μέρα σας... εσύ και η πανέμορφη νύφη είστε οι πρωταγωνιστές...αδράξτε την ευκαιρία και εκφραστείτε με το δικό σας μοναδικό τρόπο!”

    Γνωρίστε την Emily Burton – Πετυχημένη Διοργανώτρια Γάμων (Wedding Planner)

    Η Emily Burton είναι η ιδιοκτήτρια, επικεφαλής σχεδιάστρια, και οραματίστρια της εταιρείας Emily Burton Designs. Οι εμπνεύσεις της πηγάζουν από τη φύση, τις τελευταίες τάσεις της μόδας, και από τα πολλά feedbacks που δέχεται από τους πελάτες της. Λατρεύει να συμβάλλει δημιουργικά στη μεγάλη μέρα του κάθε μελλόνυμφου ζευγαριού και να τους βοηθάει να δημιουργήσουν τη δική τους μοναδική, ρομαντική ιστορία. Το σημαντικότερο; Αντιλαμβάνεται πόσο σημαντικές είναι ακόμα και οι παραμικρές λεπτομέρειες ώστε να διασφαλιστεί πως η σημαντικότερη μέρα στη ζωή ενός ζευγαριού θα είναι και μια μέρα εξαιρετικά οργανωμένη... μια μέρα από την οποία θα έχουν όλοι τις ομορφότερες αναμνήσεις.

    Η εμπειρία της ως Επικεφαλής Σχεδιάστρια (Senior Designer) την ώθησε να δημιουργήσει τη δική της επιχείρηση το 2008. Έκτοτε, η Emily μαζί με την ομάδα της έχουν πολλές και σημαντικές επιτυχίες στις διοργανώσεις αξέχαστων γάμων. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός οτι οι γάμοι που έχουν διοργανώσει έχουν γίνει πρώτο θέμα στα ΜΜΕ. Μάλιστα, αρκετοί απ' αυτούς έχουν καλυφθεί και τηλεοπτικά σε εθνικά τηλεοπτικά δίκτυα.

    Να σημειωθεί πως η εταιρεία της συγκαταλέγεται ανάμεσα στις δημοφιλέστερες και πλέον αξιόλογες εταιρείες στη διοργάνωση γάμων σε ολόκληρη την περιφέρεια των ΝΑ ΗΠΑ. Η έδρα της Emily Burton Designs βρίσκεται στο Μπράνσγουικ της Πολιτείας της Τζόρτζια, ΗΠΑ. Η φήμη της εταιρείας έχει ξεπεράσει εδώ και πολύ καιρό τα σύνορα των ΗΠΑ. Πλέον, η Emily με την ομάδα της αναλαμβάνουν διοργανώσεις γάμων σε διεθνές επίπεδο.

    Γνωρίστε το Ζευγάρι

    Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Aurélie και τον Pierre που μοιράστηκαν τις φωτογραφίες από τον φανταστικό γάμο τους στη Γαλλία. Ο ταλαντούχος Brian Photographer αποθανάτισε με τον φωτογραφικό φακό του αυτή τη μαγική μέρα. Είναι πραγματικά μεγάλη μας τιμή που μοιραζόμαστε μαζί σας αυτές τις καταπληκτικές γαμήλιες φωτογραφίες. Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες από τη μέρα του γάμου τους εδώ.