Εξοικονομησε 20% σε ολα τα γυαλια ηλιου

Εξοικονομησε 20% σε ολα τα γυαλια ηλιου

Επιστροφή εντός 365 ημερών - χωρίς ερωτήσεις !
Μεταφορικά 4 € - Επιλογή για Δωρεάν Μεταφορικά πάνω από 49 €-
Επικοινωνία
Αγαπημένα
Καλάθι

Τι Να Φορέσεις Σε Μια Συνέντευξη για Δουλειά: Οδηγός για Άνδρες

Κατάφερες να σε δεχτούν σε μια πολυπόθητη συνέντευξη για δουλειά. Τώρα, σε βασανίζει το μεγάλο ερώτημα - τι να φορέσω;!; Ανεξαρτήτως της δουλειάς, ο ολοκληρωμένος στυλιστικός οδηγός μας θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις ένα καλαίσθητο και αρμονικό look που σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Κατάφερες να συντάξεις ένα βιογραφικό σημείωμα (CV) που θα μπορούσε άνετα να χαρακτηριστεί ως επικό. Η χειραψία σου εναρμονίζει τη σωστή ένταση σφιξίματος και απαλότητας που εντυπωσιάζει και καθηλώνει αυτόν/αυτήν που κάνεις τη χειραψία. Καταφέρνεις με την καλαίσθητη αρρενωπότητα του χαρακτήρα σου να γοητεύεις το ακροατήριό σου. Οι συστάσεις σου είναι άριστες και οι συστατικές επιστολές εξυμνούν τον επαγγελματισμό, την ακεραιότητα του χαρακτήρα και την ευφυΐα σου.

Σε γενικές γραμμές, τα πάντα είναι έτοιμα ώστε να σκίσεις στη συνέντευξη για την πολυπόθητη δουλειά.

Όμως, τι θα φορέσεις στη συνέντευξη;

Έχεις κάνει όλη αυτήν την τεράστια προετοιμασία και θα κολλήσεις στο ντύσιμο; Σε λίγα λεπτά μπορούν να κριθούν πολλά. Είναι από τις λίγες φορές στη ζωή σου όπου θα πρέπει να προβάλλεις με το βέλτιστο δυνατό τρόπο το παρελθόν, το παρόν, το μέλλον σου. Θα πρέπει να συνθέσεις με αρμονία και καλαισθησία την προβολή του εαυτού σου, όπως ένας ζεν παραδοσιακός Ιαπωνικός κήπος.

Γι' αυτόν τον λόγο, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε αυτόν τον αναλυτικό και πολύ χρήσιμο στυλιστικό οδηγό ώστε να ντυθείς όπως πρέπει για κάθε συνέντευξη και να εντυπωσιάσεις με τη φινέτσα και το όμορφο look σου. Κατόπιν, θα μένουν τα τυπικά...όπως να απαντήσεις σωστά στις ερωτήσεις που θα σου κάνουν.

Πρώτο και Κυριότερο...

Μάθε τι φορούν οι μελλοντικοί σου συνάδελφοι. Τσέκαρε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας όπου επιθυμείς να δουλέψεις και πρόκειται να περάσεις συνέντευξη για δουλειά. Επίσης, μπορείς να τσεκάρεις το LinkedIn ή τους λογαριασμούς στα social media της εταιρείας (εάν έχει). Εκεί, είναι πολύ πιθανό να αποκτήσεις μια καλή εικόνα σχετικά με το τι φοράει το προσωπικό.

Κάνε μια επίσκεψη στα γραφεία της εταιρείας κοντά στο διάλειμμα. Πώς ντύνονται οι άνδρες; Είναι κοστουμαρισμένοι ή φορούν casual ρούχα; Δες, σύγκρινε, βελτίωσε. Δείξε σε αυτόν που θα σου κάνει τη συνέντευξη ότι έψαξες, υιοθέτησες το εταιρικό look, ωστόσο μην παραλείψεις να προσθέσεις και τις δικές σου καλαίσθητες, στυλιστικές 'πινελιές'. Σε όλους τους εργοδότες αρέσουν, τουλάχιστον στους περισσότερους, αυτοί που σκέφτονται "out of the box", ενώ παράλληλα σέβονται την εταιρική κουλτούρα. Η θέληση και ικανότητα ενσωμάτωσης είναι εξίσου σημαντική με τις δεξιότητες και θα σε κάνουν μια εξαιρετική πρόσληψη για την εταιρεία / μελλοντικό εργοδότη σου.

Γνωρίζουμε ότι κάθε χώρος εργασίας είναι διαφορετικός και μοναδικός – όπως και η εκάστοτε θέση εργασίας. Το ντύσιμο ή το εταιρικό dress code μιας startup εταιρείας, τις περισσότερες φορές διαφέρει σημαντικά από το εταιρικό dress code μιας μεγάλης πολυεθνικής με συντηρητική εταιρική κουλτούρα.

Όσα περισσότερα γνωρίζεις για τον δυνητικό μελλοντικό εργοδότη σου και όσο περισσότερη έρευνα κάνεις τόσο καλύτερο. Και μια πολύ χρήσιμη συμβουλή. Καλύτερα να ντυθείς καλύτερα από το αναμενόμενο, παρά χειρότερα. Άλλωστε, στις περισσότερες περιπτώσεις δε θα κάνεις καλή εντύπωση αν σκάσεις μύτη στη συνέντευξη με βερμούδα και δίχαλο.

Ιδέες Ντυσίματος για Συνέντευξη Μεγάλης Πολυεθνικής ή Συντηρητικής Εταιρείας

  • Μονόχρωμο κοστούμι, ανθρακί ή μπλε μαρέν – 2 κουμπιά, με μία τσέπη, πέτο τύπου step
  • Πουκάμισο με μανσέτες τύπου barrel, λευκό ή μπλε (το χρώμα του πουκάμισου πάει αναλόγως του χρώματος του κοστουμιού) – διακριτικές ρίγες μπορούν να φορεθούν επίσης
  • Δερμάτινη ζώνη που θα πρέπει να ταιριάζει χρωματικά με τα παπούτσια
  • Γραβάτα
  • Σκουρόχρωμες κάλτσες
  • Δερμάτινα παπούτσια σε συντηρητική γραμμή, θα πρέπει να ταιριάζουν χρωματικά με τη ζώνη – Εξαιρετική επιλογή παπούτσια Oxfords ή quarter brogues.

Ιδέες Ντυσίματος για Συνέντευξη με Smart Casual (Business Casual) Εταιρικό Dress Code

  • Μπλε μαρέν ή ανθρακί γκρι blazer
  • Λευκό πουκάμισο με μανσέτες τύπου barrel
  • Σκούρα denim τζιν παντελόνια ή χακί chinos – να είναι ραμμένα πάνω σου (να μη τσουβαλιάζουν)
  • Δερμάτινα παπούτσια που τείνουν προς συντηρητικά / κλασικά – Τα Oxfords είναι εξαιρετική επιλογή
  • Προαιρετικά: Καφέ, μαύρο ή μπλε μαρέν πουλόβερ και από μέσα πουκάμισο – απλότητα σε υφή, μοτίβα, χρώματα (πχ. μακριά από κιτς Χριστουγεννιάτικα πουλόβερ)
1 Τι να φορέσεις σε μια συνέντευξη για δουλειά: οδηγός για άνδρες1.1 Η γραβάτα1.2 Το ρολόι1.3 Η τσάντα1.4 Η ζώνη1.5 Οι μικρές λεπτομέρειες1.6 Το σημαντικότερο αξεσουάρ – το πρόσωπό σου1.7 5 συμβουλές για φανταστική αίτηση δουλειάς1.8 Μας ρωτήσατε – σας απαντάμε

Η Γραβάτα

Οι κλασσικές γραβάτες κάνουν την καλύτερη πρώτη εντύπωση.

Η συνέντευξη για δουλειά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να πειραματιστείς ή να τολμήσεις στυλιστικά. Θα έχεις άφθονο χρόνο και άφθονες ευκαιρίες να κάνεις το fashion statement σου, αφού πρώτα επιτύχεις στη συνέντευξη και πάρεις τη δουλειά.

Καλύτερα να επιλέξεις μια στυλιστικά safe, κλασσική γραβάτα που να ταιριάζει με το γενικότερο ενδυματολογικό σου σύνολο. Αν θες να επιλέξεις μια πιο ενδιαφέρουσα γραβάτα, προτίμησε μία πουά, ριγέ, ή με λαχούρια, ωστόσο με διακριτικά μοτίβα και συντηρητικά χρώματα.

Για μια επίσημη στυλιστική πινελιά, πρόσθεσε συνδετήρα γραβάτας (που να ταιριάζει με το ρολόι σου). Όχι μόνο θα διατηρήσει τη γραβάτα σου αψεγάδιαστη στη θέση της, αλλά και θα αποτελέσει ευχάριστη στυλιστική προσθήκη που θα αυξήσει σημαντικά της πιθανότητες να προσληφθείς.

Δεν είσαι σίγουρος ποιος είναι ο κατάλληλος κόμπος για να σφίξεις τα χέρια και να πάρεις τη δουλειά; Η ασφαλέστερη επιλογή είναι ο Κόμπος Half Windsor.

Και η κιτς γραβάτα της θείας σου; Καλύτερα να τη φορέσεις σε κάποιο Χριστουγεννιάτικο πάρτι στο γραφείο.

Κάνει να φορέσεις παπιγιόν στη συνέντευξη; Επειδή ακόμα και το πιο απλό, το πιο διακριτικό παπιγιόν αποτελεί statement ανδρικό αξεσουάρ, προτίμησε να το φορέσεις, αφού πρώτα καταφέρεις να υπογράψεις την πρόσληψή σου. Το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι ένα εντυπωσιακό μεταξωτό παπιγιόν να κλέψει την παράσταση και να ρίξει στο καναβάτσο τις υπέροχες δεξιότητες και το καλογραμμένο βιογραφικό σου σημείωμα.

Το Ρολόι

Ένα απλό ρολόι με καθαρές σχεδιαστικές γραμμές θα δείξει με τον καλύτερο τρόπο ότι είσαι άτομο που δίνει σημασία στις λεπτομέρειες. Άλλωστε, οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά...

Τι ρολόι πρέπει να φορέσεις στην πολυπόθητη συνέντευξη; Εκ πρώτης όψεως, μπορεί να φαίνεται ως μια χαζή ερώτηση. Ποιος νοιάζεται για το τι ρολόι θα φορέσεις εφόσον οι δεξιότητές σου μπορεί να επαρκούν για να κριθείς καλός υποψήφιος για το συγκεκριμένο πόστο; Λάθος.

Η συνέντευξη είναι μια από τις λίγες περιπτώσεις στη ζωή σου που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά, να σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις από το πλήθος, κι εν τέλει να πάρεις τη δουλειά. Κάθε γραμμή στο CV σου την έχεις ελέγξει και την έχεις βελτιστοποιήσει. Και πλέον την κρατάει στα χέρια το άτομο που θα σου πάρει συνέντευξη. Εκτός από τις ερωτήσεις, θα σε 'σκανάρει' από την κορυφή ως τα νύχια. Κάθε λεπτομέρεια μπορεί να σε βάλει στο κάδρο για το εάν εν τέλει θα επιλεχθείς ή όχι για τη δουλειά. Οπότε, η κάθε λεπτομέρεια μετράει.

Εάν πας στη συνέντευξη με κοστούμι, συνιστούμε να επιλέξεις ρολόι που να είναι σε παρόμοιο επίσημο ύφος. Πήγαινε σε safe επιλογή, δηλαδή κάτι απλό, με καθαρές σχεδιαστικές γραμμές και φινέτσα. Η απλότητα κερδίζει πάντα τις εντυπώσεις, αρκεί να είναι καλαίσθητη και ουσιώδης.

Εάν πας στη συνέντευξη με business casual ντύσιμο και σου αρέσουν τα sport ρολόγια, συνιστούμε να επιλέξεις το λιγότερο ογκώδες και το λιγότερο εντυπωσιακό μοντέλο που ενδεχομένως υπάρχει στη συλλογή σου. Και μη ξεχνάς, οι σωστές επιλογές, ακόμα και οι φαινομενικά μικρότερες, δείχνουν ότι είσαι άτομο που δίνει έμφαση στην λεπτομέρεια. Είναι ένα από τα προσωπικά χαρίσματα που φιγουράρουν ψηλά στη λίστα κάθε διευθυντή HR!

Μια άλλη σημαντική ένδειξη ότι είσαι άτομο που δίνει προσοχή κι έμφαση στη λεπτομέρεια είναι το σωστό ταίριασμα των μετάλλων. Το μέταλλο του ρολογιού σου θα πρέπει να ταιριάζει με τα άλλα μέταλλα στα ανδρικά αξεσουάρ που θα επιλέξεις να φορέσεις. Στην περίπτωση που το ρολόι αντί για μπρασελέ έχει δερμάτινο λουράκι, είναι πολύ σημαντικό το δερμάτινο λουράκι να ταιριάζει με τη δερμάτινη ζώνη σου.

  • Dante II | Μαύρο Skeleton Ρολόι με Χρυσαφί Μηχανισμό
    Seizmont
    179 €
    Dante II | Μαύρο Skeleton Ρολόι με Χρυσαφί Μηχανισμό
    Δημοφιλές δώρο
    Χάραξέ το
  • Dante II | Μαύρο Skeleton Ρολόι με Ασημί Μηχανισμό
    Seizmont
    179 €
    Dante II | Μαύρο Skeleton Ρολόι με Ασημί Μηχανισμό
    Χάραξέ το
  • Ρολόι Shaun Ambitio
    Seizmont
    55 €
    Ρολόι Shaun Ambitio
    Χάραξέ το
  • Ρολόι Murky Kevil
    Sidegren
    109 €
    Ρολόι Murky Kevil
    Χάραξέ το
  • Ρολόι Seth Ambitio
    Seizmont
    55 €
    Ρολόι Seth Ambitio
    Χάραξέ το
  • Cicero | Limited Edition Ροζ Χρυσαφί Vintage Ρολόι Χρονογράφος
    Fawler
    215 €
    Cicero | Limited Edition Ροζ Χρυσαφί Vintage Ρολόι Χρονογράφος
    Χάραξέ το
  • Ryka | Ατσάλινο Μαύρο & Κίτρινο Στρατιωτικό Καταδυτικό Ρολόι
    Fawler
    175 €
    Ryka | Ατσάλινο Μαύρο & Κίτρινο Στρατιωτικό Καταδυτικό Ρολόι
  • Ρολόι Aaran Mamut Black Automatic Skeleton
    Arkai
    195 €
    Ρολόι Aaran Mamut Black Automatic Skeleton
    Χάραξέ το
  • Ρολόι Χειρός Slater Phantom
    Seizmont
    55 €
    Ρολόι Χειρός Slater Phantom
    Χάραξέ το
  • Ρολόι Χειρός Seymour Phantom
    Seizmont
    55 €
    Ρολόι Χειρός Seymour Phantom
    Δημοφιλές δώρο
    Χάραξέ το
  • Olivier | Ασημί και Μπλε Ατσάλινο Ρολόι
    Sidegren
    95 €
    Olivier | Ασημί και Μπλε Ατσάλινο Ρολόι
    Χάραξέ το
  • Adrien | Ασημί Ατσάλινο Ρολόι με Μαύρο Καντράν Σμάλτου
    Fawler
    139 €
    Adrien | Ασημί Ατσάλινο Ρολόι με Μαύρο Καντράν Σμάλτου
    Χάραξέ το
  • Dante II | Χρυσαφί Skeleton Ρολόι
    Seizmont
    179 €
    Dante II | Χρυσαφί Skeleton Ρολόι
    Χάραξέ το
  • Ρολόι Aadi Mamut Gold-Tone Automatic Skeleton
    Arkai
    195 €
    Ρολόι Aadi Mamut Gold-Tone Automatic Skeleton
    Χάραξέ το
  • David Tide Ατσάλινο Ρολόι
    Seizmont
    115 €
    David Tide Ατσάλινο Ρολόι
    Χάραξέ το
  • Dante II | Μαύρο Skeleton Ρολόι
    Seizmont
    179 €
    Dante II | Μαύρο Skeleton Ρολόι
    Χάραξέ το
  • Ρολόι Aaric Mamut Silver-Tone Automatic Skeleton
    Arkai
    195 €
    Ρολόι Aaric Mamut Silver-Tone Automatic Skeleton
    Δημοφιλές δώρο
    Χάραξέ το
  • Ατσάλινο Ρολόι Stefan Motus Automatic Skeleton
    Seizmont
    159 €
    Ατσάλινο Ρολόι Stefan Motus Automatic Skeleton
    Χάραξέ το
  • Aeris | Μπρονζέ Ορειχάλκινο Ρολόι Χρονογράφος με Μαύρο Καντράν
    Fawler
    165 €
    Aeris | Μπρονζέ Ορειχάλκινο Ρολόι Χρονογράφος με Μαύρο Καντράν
    Χάραξέ το
  • Olivier | Ασημί και Μαύρο Ατσάλινο Ρολόι
    Sidegren
    95 €
    Olivier | Ασημί και Μαύρο Ατσάλινο Ρολόι
    Χάραξέ το
  • Η Τσάντα

    Μια slim, κλασσική δερμάτινη τσάντα θα σε 'μεταφέρει' κι αυτή με τον τρόπο της στην επιτυχή έκβαση της συνέντευξης.

    Το να εμφανιστείς στη συνέντευξη με άδεια χέρια (ή ακόμα χειρότερα, κρατώντας το κινητό στα χέρια σου) είναι ένα πολύ σοβαρό στυλιστικό λάθος που θα έχει σίγουρα αρνητική επίδραση στην έκβαση της συνέντευξης. Και το να 'σκάσεις μύτη' με τη τσάντα γυμναστηρίου είναι εξίσου λάθος.

    Παρόλο που δε χρειάζεται να 'φορτωθείς', είναι πάντα πολύ σημαντικό να πάρεις μαζί σου ένα σημειωματάριο και ένα στυλό. Μπορεί εν τέλει να μη γράψεις καμία απολύτως σημείωση καθ' όλη τη διάρκεια της συνέντευξης, ωστόσο το να το έχεις μαζί σου θα δείξεις στο δυνητικά μελλοντικό αφεντικό σου ότι είσαι άτομο με πειθαρχία, ότι ακούς και σημειώνεις, άρα μαθαίνεις γρηγορότερα, είσαι πάντα ετοιμοπόλεμος και προετοιμασμένος.

    Θα χρειαστεί να δείξεις δείγματα της δουλειάς σου ή να κάνεις μια μίνι παρουσίαση; Τότε συνιστούμε να πάρεις μαζί σου το laptop σου. Βεβαιώσου ότι έχεις αποθηκευμένα δείγματα της δουλειάς σου για να δείξεις, σε περίπτωση που χρειαστεί. Προσοχή! Το γραφείο της συνέντευξης δεν είναι η καφετέρια της γειτονιάς σου... μην κάνεις το λάθος και ζητήσεις το Wi-Fi. Και φυσικά, μην περιμένεις από το άτομο που σου πάρει συνέντευξη να δείξει υπομονή έως ότου βρεις τα αρχεία σου. Οπότε, είναι καίριας σημασίας να έρθεις στη συνέντευξη άρτια οργανωμένος και 'ετοιμοπόλεμος'.

    Ποια είναι η καλύτερη τσάντα για να πάρεις μαζί σου σε μια συνέντευξη; Στις περισσότερες των περιπτώσεων, άφησε στο σπίτι την ογκώδη δερμάτινη τσάντα duffel και προτίμησε μια φινετσάτη δερμάτινη τσάντα ταχυδρόμου ή μια μοδάτη δερμάτινη τσάντα satchel. Επίλεξε μια φινετσάτη δερμάτινη τσάντα από premium γνήσιο δέρμα σε απλή γραμμή και κλασσικές, διακριτικές λεπτομέρειες.

    Άλλες κλασσικές επιλογές περιλαμβάνουν τσάντες tote, τσάντες laptop και τσάντες folio.

  • Σκούρα Γκρι Τσάντα Satchel από Καμβά
    Trendhim
    65 €
    Σκούρα Γκρι Τσάντα Satchel από Καμβά
  • Δερμάτινη Τσάντα Overly Messenger
    Delton Bags
    149 €
    Δερμάτινη Τσάντα Overly Messenger
  • Καφέ Δερμάτινη Τσάντα Ταχυδρόμου Scuffed
    Delton Bags
    95 €
    Καφέ Δερμάτινη Τσάντα Ταχυδρόμου Scuffed
  • Πράσινη Τσάντα Ταχυδρόμου Sanmu
    Convey
    75 €
    Πράσινη Τσάντα Ταχυδρόμου Sanmu
  • Καφέ Δερμάτινη Τσάντα Υπολογιστή Mark
    Delton Bags
    109 €
    Καφέ Δερμάτινη Τσάντα Υπολογιστή Mark
  • Καφέ Δερμάτινη Τσάντα Montreal Classic City
    Lucleon
    129 €
    Καφέ Δερμάτινη Τσάντα Montreal Classic City
  • Ταμπά Δερμάτινη Θήκη για Laptop Μικρή
    Lucleon
    75 €
    Ταμπά Δερμάτινη Θήκη για Laptop Μικρή
  • Γκρι & Ταμπά Τσάντα Μεταφοράς Laptop Spencer
    Salt & Hide
    85 €
    Γκρι & Ταμπά Τσάντα Μεταφοράς Laptop Spencer
  • Δερμάτινος Χαρτοφύλακας Montreal Luxury Tan Satchel
    Lucleon
    245 €
    Δερμάτινος Χαρτοφύλακας Montreal Luxury Tan Satchel
    Εξατομίκευσε
  • Δερμάτινη Τσάντα Laptop Montreal Tan
    Lucleon
    235 €
    Δερμάτινη Τσάντα Laptop Montreal Tan
    Εξατομίκευσε
  • Ταμπά Δερμάτινη Τσάντα Laptop με Διπλό Φερμουάρ Montreal Executive
    Lucleon
    199 €
    Ταμπά Δερμάτινη Τσάντα Laptop με Διπλό Φερμουάρ Montreal Executive
    Εξατομίκευσε
  • Δερμάτινη Τσάντα Camel Aztec Multi
    Delton Bags
    195 €
    Δερμάτινη Τσάντα Camel Aztec Multi
  • Δερμάτινη Τσάντα Combination
    Delton Bags
    259 €
    Δερμάτινη Τσάντα Combination
    Εξατομίκευσε
  • Πράσινη Τσάντα Omuta
    Convey
    85 €
    Πράσινη Τσάντα Omuta
  • Καφέ Δερμάτινος Χαρτοφύλακας Tsar
    Delton Bags
    169 €
    Καφέ Δερμάτινος Χαρτοφύλακας Tsar
  • Κομψός Καφέ Δερμάτινος Χαρτοφύλακας
    Delton Bags
    109 €
    Κομψός Καφέ Δερμάτινος Χαρτοφύλακας
  • Σκούρος Καφέ Δερμάτινος Χαρτοφύλακας Marlano
    Delton Bags
    159 €
    Σκούρος Καφέ Δερμάτινος Χαρτοφύλακας Marlano
  • Καφέ Δερμάτινη Τσάντα Everyday
    Delton Bags
    109 €
    Καφέ Δερμάτινη Τσάντα Everyday
    Δημοφιλές δώρο
  • Καφέ Δερμάτινος Χαρτοφύλακας Retro Messenger
    Delton Bags
    149 €
    Καφέ Δερμάτινος Χαρτοφύλακας Retro Messenger
  • Μαύρη Δερμάτινη Τσάντα Υπολογιστή Mark
    Delton Bags
    109 €
    Μαύρη Δερμάτινη Τσάντα Υπολογιστή Mark
  • Η Ζώνη

    'Δέσε' την πρόσληψή σου φορώντας μια απλή, κλασσική, όμως φινετσάτη δερμάτινη ζώνη.

    Η ζώνη θα πρέπει να ταιριάζει πάντα με τα δερμάτινα παπούτσια σου, ενώ τα παπούτσια θα πρέπει να ταιριάζουν με το κοστούμι σου ή το ενδυματολογικό σου σύνολο. Η σωστή επιλογή μιας φινετσάτης δερμάτινης ζώνης μπορεί να κάνει τη στυλιστική διαφορά.

    Συνιστούμε να επιλέξεις μια ζώνη με απλή μεταλλική αγκράφα – σε περίπτωση που φοράς ρολόι με μεταλλικό μπρασελέ, η αγκράφα θα πρέπει να ταιριάζει με το μπρασελέ του ρολογιού.

  • Ανάγλυφη Μαύρη Δερμάτινη Ζώνη
    BSWK
    29 €
    Ανάγλυφη Μαύρη Δερμάτινη Ζώνη
    Εξατομίκευσε
  • Καφέ Δερμάτινη Ζώνη Distressed
    BSWK
    29 €
    Καφέ Δερμάτινη Ζώνη Distressed
    Εξατομίκευσε
  • Μαύρη Δερμάτινη Ζώνη Rough
    BSWK
    39 €
    Μαύρη Δερμάτινη Ζώνη Rough
    Δημοφιλές δώρο
    Εξατομίκευσε
  • Μαύρη Δερμάτινη Ζώνη Auto Lock
    BSWK
    39 €
    Μαύρη Δερμάτινη Ζώνη Auto Lock
    Δημοφιλές δώρο
    Εξατομίκευσε
  • Δερμάτινη Ζώνη Cognac Auto Lock
    BSWK
    39 €
    Δερμάτινη Ζώνη Cognac Auto Lock
    Εξατομίκευσε
  • Σκούρα Καφέ Δερμάτινη Ζώνη Auto Lock με Μασίφ Αγκράφα
    BSWK
    39 €
    Σκούρα Καφέ Δερμάτινη Ζώνη Auto Lock με Μασίφ Αγκράφα
    Εξατομίκευσε
  • Ανάγλυφη Καφέ Δερμάτινη Ζώνη
    BSWK
    29 €
    Ανάγλυφη Καφέ Δερμάτινη Ζώνη
    Εξατομίκευσε
  • Χοντρή Μαύρη Δερμάτινη Ζώνη
    BSWK
    29 €
    Χοντρή Μαύρη Δερμάτινη Ζώνη
    Εξατομίκευσε
  • Ανάγλυφη Ταμπά Full Grain Δερμάτινη Ζώνη
    BSWK
    47 €
    Ανάγλυφη Ταμπά Full Grain Δερμάτινη Ζώνη
    Εξατομίκευσε
  • Ταμπά Full Grain Δερμάτινη Ζώνη Auto Lock Με Σταθερή Αγκράφα
    BSWK
    54 €
    Ταμπά Full Grain Δερμάτινη Ζώνη Auto Lock Με Σταθερή Αγκράφα
    Εξατομίκευσε
  • Holden | Καφέ Suede Δερμάτινη Ζώνη
    BSWK
    39 €
    Holden | Καφέ Suede Δερμάτινη Ζώνη
    Εξατομίκευσε
  • Vincio | Μαύρη & Ταμπά Full Grain Δερμάτινη Ζώνη Διπλής Όψης
    BSWK
    65 €
    Vincio | Μαύρη & Ταμπά Full Grain Δερμάτινη Ζώνη Διπλής Όψης
    Δημοφιλές δώρο
  • Μαύρη Full-Grain Δερμάτινη Ζώνη Holmes
    Salt & Hide
    39 €
    Μαύρη Full-Grain Δερμάτινη Ζώνη Holmes
  • Δερμάτινη Ζώνη Fauna Cacao
    Fawler
    75 €
    Δερμάτινη Ζώνη Fauna Cacao
    Εξατομίκευσε
  • Σκούρα Καφέ Δερμάτινη Ζώνη Classic
    BSWK
    39 €
    Σκούρα Καφέ Δερμάτινη Ζώνη Classic
    Εξατομίκευσε
  • Ασημί & Μαύρη Δερμάτινη Ζώνη Classic
    BSWK
    39 €
    Ασημί & Μαύρη Δερμάτινη Ζώνη Classic
    Εξατομίκευσε
  • Καφετί Ζώνη με Στιβαρή Αγκράφα
    BSWK
    39 €
    Καφετί Ζώνη με Στιβαρή Αγκράφα
    Εξατομίκευσε
  • Καφέ Δερμάτινη Ζώνη Warm Chestnut
    BSWK
    39 €
    Καφέ Δερμάτινη Ζώνη Warm Chestnut
    Εξατομίκευσε
  • Artistic Κοκκινωπή Καφέ Δερμάτινη Ζώνη
    Collin Rowe
    39 €
    Artistic Κοκκινωπή Καφέ Δερμάτινη Ζώνη
  • Holden | Sand Suede Δερμάτινη Ζώνη
    BSWK
    39 €
    Holden | Sand Suede Δερμάτινη Ζώνη
    Εξατομίκευσε
  • Οι Μικρές Λεπτομέρειες

    Η σωστή ανάδειξη των μικρών λεπτομερειών μπορεί να 'απογειώσει' τις πιθανότητες πρόσληψης.

    Είμαστε προφανώς λάτρεις των ανδρικών αξεσουάρ. Όλα αυτά τα μικρο-αντικείμενα μπορούν να σε βοηθήσουν σημαντικά στο να πεις την ιστορία σου και να σε αναδείξουν σε μοναδική περίπτωση. Ωστόσο, στην περίπτωση της συνέντευξης, είναι πολύ σημαντικό να μην το παρακάνεις. Καλό είναι να αποφύγεις τα στυλιστικά πειράματα και τις υπερβολές.

    Δείξε ιδιαίτερη προσοχή όταν πρόκειται να επιλέξεις μανικετόκουμπα, συνδετήρα γραβάτας, ποσέτ μαντήλι και καρφίτσα γραβάτας. Η επιλογή να τα φορέσεις μπορεί να αποτελέσει 'δίκοπο μαχαίρι'... τα ανδρικά αξεσουάρ μπορούν να σε 'απογειώσουν' και να αναδείξουν την προσωπικότητά σου, ενδέχεται όμως και να σε 'χαντακώσουν'. Οπότε απαιτείται σωστό mix n' match ώστε να μη δημιουργήσεις λάθος εντυπώσεις.

    Μη ξεχνάς ότι σκοπός σου είναι να πετύχεις και να δημιουργήσεις ένα καλαίσθητο, αρμονικό, κι επαγγελματικό look. Πρόσεχε μην το παρακάνεις... 'παν μέτρον άριστον'. Μην αφήσεις το ενδυματολογικό σου σύνολο να επισκιάσει τις δεξιότητές σου.

    Μπορώ να φορέσω βραχιόλια σε συνέντευξη για δουλειά; Είναι προτιμότερο να κάνεις safe επιλογές και να δώσεις έμφαση στο λιτό κι απέριττο... μην ξεχνάς τον χρυσό κανόνα... 'less is more'. Οπότε, συνιστούμε να αφήσεις τα βραχιόλια στο σπίτι σου.

    Όσο για τη ζώνη και το ρολόι σου, βεβαιώσου ότι τα μέταλλα ταιριάζουν μεταξύ τους.

    Το Σημαντικότερο Αξεσουάρ – Το Πρόσωπό Σου

    Κάνε το πρόσωπό σου επίκεντρο της προσοχής.

    Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να αναδείξεις τα προσόντα και τον βιογραφικό σου σημείωμα... ωστόσο έχεις μόνο ένα πρόσωπο. Αν εκμεταλλευτείς και αναδείξεις σωστά το πρόσωπό σου, μπορείς να κάνεις τη διαφορά, να κλέψεις θετικές εντυπώσεις, και να μεγιστοποιήσεις τις πιθανότητες να πάρεις τη δουλειά. Οπότε, βάλε τα δύνατά σου και κάνε το πρόσωπό σου να λάμψει.

    Εάν δεν ενυδατώνεις τακτικά το πρόσωπό σου, ξεκίνα τώρα! Η πρόληψη και αντιμετώπιση της ξηροδερμίας είναι καίριας σημασίας, ώστε το πρόσωπό σου να δείχνει και να είναι στα καλύτερά του.

    Είναι πολύ σημαντικό η γενειάδα σου να είναι καλοξυρισμένη και καλλωπισμένη και πρέπει να τη φροντίζεις τακτικά με λάδι για γένια. Εάν δεν αφήνεις γενειάδα, αφιέρωσε χρόνο κι αγάπη στο σωστό ξύρισμα χωρίς βιασύνες που μπορούν να οδηγήσουν σε τσαπατσούλικο αποτέλεσμα. Το τελευταίο που θες είναι να σκάσεις μύτη στη συνέντευξη με χαρτάκια κολλημένα σε κοψίματα ή με σημεία που δεν έχουν ξυριστεί σωστά.

    Δώσε έξτρα έμφαση στα μαλλιά σου. Επιβάλλεται να πας στη συνέντευξη καλοχτενισμένος και καλλωπισμένος. Εάν σκοπεύεις να κουρευτείς κάντο δυο μέρες πριν τη συνέντευξη ώστε τα μαλλιά σου να προλάβουν να 'στρώσουν'.

    5 Συμβουλές Για Φανταστική Αίτηση Δουλειάς

    Εάν εν τέλει η δουλειά για την οποία ενδιαφέρεσαι δεν περιλαμβάνει συνέντευξη, τότε στην πρώτη φάση επιλογής δεν έχει σημασία πόσο φινετσάτη γραβάτα φοράς, πόσο κλασσική και premium είναι η δερμάτινη τσάντα σου ή πόσο καλοχτενισμένα είναι τα μαλλιά σου ή η γενειάδα σου.

    Ρωτήσαμε τον Daniel Baun, τον HR Manager της Trendhim, για να μας δώσει χρήσιμες συμβουλές για το πώς γράφουμε μια φανταστική αίτηση για δουλειά ώστε να επιλεχθούμε για συνέντευξη ή να προσληφθούμε αμέσως, αναλόγως της πολιτικής της εκάστοτε εταιρείας.

    1. Γράψε για να πάρεις τη δουλειά – όχι απλά για να περάσεις στη φάση της συνέντευξης. “Θέλω να δω πόσο καλός είσαι για τη θέση που είναι κενή – άμεσα. Δεν έχω χρόνο να σε φανταστώ στον ρόλο, χρειάζομαι απτές αποδείξεις και στοιχεία, ποια είναι η σχετική σου επαγγελματική εμπειρία, και να φτάσω στο σημείο να διαπιστώσω ότι επιθυμώ να μάθω κι άλλα πράγματα για σένα.”
    2. Οργάνωσε σωστά το βιογραφικό σου. “Διατήρησε σωστή δομή και οργάνωση σε όλο το μήκος του. Ακόμα και ένα μικρό λαθάκι στη σύνταξη, ορθογραφία, στην παραγραφοποίηση, ή στα κενά μεταξύ των λέξεων, μπορεί να αποβεί 'μοιραίο'. Ένα τέτοιο λάθος αποτελεί ένδειξη ότι είσαι άτομο που δε δίνει έμφαση στην λεπτομέρεια. Η κάθε κουκκίδα στο CV σου λέει πράγματα για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά σου. Είναι πολύ σημαντικό να μη φλυαρείς, να μην προσπαθείς να εντυπωσιάσεις. Ανάδειξε σωστά την ουσία με απλό κι ευρηματικό τρόπο. Δείξε ξεκάθαρα ποιος ήταν ο ρόλος σου και τι αποκόμισες σε εμπειρίες και δεξιότητες από τις προηγούμενες δουλειές σου. Πχ: Ήμουν υπεύθυνος για την αποστολή newsletters τρεις φορές την εβδομάδα. Κατάφερα να αυξήσω τους αναγνώστες-αποδέκτες από 280 σε 15.000 άτομα.”
    3. PDF. PDF. PDF. “Να στέλνεις πάντα το CV και τη συνοδευτική επιστολή σε μορφή PDF. Ανοίγει εύκολα και γρήγορα, ενώ σε αφήνει να ελέγξεις τα διαστήματα, τη μορφοποίηση, κτλ.”
    4. Να είσαι ο εαυτός σου. “Όσα έγραψες ανταποκρίνονται στον χαρακτήρα, την προσωπικότητα, τις εμπειρίες και δεξιότητές σου; Το στυλ σου πρέπει να ανταποκρίνεται στην εταιρική κουλτούρα. Μια καλή ένδειξη της κουλτούρας της εταιρείας που σε ενδιαφέρει είναι το στυλ που γράφτηκε η αγγελία. Το στυλ ήταν ευρηματικό και με δόση χιούμορ; Μήπως ήταν πολύ επίσημο και επαγγελματικό; Είναι καλό να χρησιμοποιήσεις το ανάλογο στυλ. Πχ. στην Trendhim, ζητάμε αυθεντικά (με μεράκι κι έμπνευση) άτομα - όχι άτομα που περιμένουν οδηγίες για να λειτουργήσουν.”
    5. Δώσε έμφαση στην επεξεργασία. “Αφιέρωσε χρόνο και δείξε την απαραίτητη προσοχή όταν γράφεις το βιογραφικό σημείωμα και τη συνοδευτική επιστολή. Μη βιάζεσαι. Γράψτα τη μια μέρα και τσέκαρέ τα τις επόμενες μέρες. Θα έχεις καιρό να επεξεργαστείς τα δεδομένα και να προβείς σε τυχόν βελτιώσεις κειμένου. Επίσης, θα έχεις χρόνο να εντοπίσεις λάθη. Μόνο όταν είσαι 100% σίγουρος για την ποιότητα των κειμένων, τότε και μόνο τότε στείλτα.”

    Μας Ρωτήσατε – Σας Απαντάμε

    Αν ντυθώ όμορφα, θα δείξει ότι δίνω έμφαση στη λεπτομέρεια;

    Μπορεί, ναι. Ωστόσο, εκτός από το ντύσιμο, στη συνέντευξη θα πρέπει να το αποδείξεις με την προετοιμασία, τη γενικότερη οργάνωση, και τις απαντήσεις που θα δώσεις.

    Αν ντυθώ καλά για μια συνέντευξη, θα μπορέσω να κερδίσω μια καλή πρώτη εντύπωση;

    Εκτός κι αν δίνεις συνέντευξη για δουλειά σε εταιρεία μόδας, ως επί το πλείστον το άτομο που θα σου πάρει συνέντευξη είναι ένα κανονικό άτομο. Ενδέχεται να μη μπορέσει να αντιληφθεί και να εκτιμήσει πόσο χρόνο και κόπο αφιέρωσες για να ντυθείς καλά.

    Ωστόσο, είναι σίγουρο ότι εάν δε ντυθείς καλά, αυτό θα έχει αρνητική επιρροή στην έκβαση της συνέντευξης. Οπότε, το καλό ντύσιμο διασφαλίζει ότι θα δημιουργήσεις μια άκρως θετική πρώτη εντύπωση και σίγουρα όχι αρνητική. Πέραν του στυλ, το γεγονός ότι το CV σου σε οδήγησε στη φάση της συνέντευξης, σημαίνει ότι η εταιρεία διαπίστωσε πως αποτελείς μια δυνητικά χρήσιμη και ενδιαφέρουσα προσθήκη στο ανθρώπινο δυναμικό της. Οπότε, προσπάθησε να αναδείξεις με όμορφο και έξυπνο τρόπο τα ποιοτικά χαρακτηριστικά σου. Το λέγειν σου σίγουρα θα κάνει τη διαφορά, οπότε είναι πολύ σημαντικό να προετοιμαστείς σωστά.

    Πρόκειται να συνομιλήσεις με το άτομο που ενδεχομένως θα αποφασίσει να σε πληρώνεις για τις υπηρεσίες που θα προσφέρεις. Οπότε δώσε τον καλύτερο εαυτό σου ώστε να δημιουργήσεις μια θετική πρώτη εντύπωση. Το στυλ και το ντύσιμό σου σίγουρα μπορούν να σε βοηθήσουν στην επίτευξη αυτού του στόχου.

    Μπορώ να φορέσω μαύρα σε μια συνέντευξη;

    Αρκετοί θα απαντήσουν όχι. Ωστόσο, η γνώμη μας είναι οτι εάν τα μαύρα σε κάνουν να νιώθεις άνετα, σου δίνουν αυτοπεποίθηση και ηρεμία, και σου ταιριάζουν, τότε μπορείς να φορέσεις μαύρα, γιατί όχι! Άλλωστε, είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις άνετα και να είσαι ο εαυτός σου στη συνέντευξη ή τις πρώτες μέρες στη νέα σου δουλειά.

    Βεβαίως, εάν έχεις τη διάθεση και τη δυνατότητα επιλογής ενός ανθρακί (σκούρου γκρι) ή μπλε μαρέν κοστουμιού, τότε προτίμησε κάποιο απ' αυτά τα δύο.

    Τι γίνεται εάν το κοστούμι δεν κάθεται καλά στο σώμα μου; Μπορώ να το φορέσω στη συνέντευξη;

    Είναι πολύ σημαντικό να είσαι προετοιμασμένος και οργανωμένος σωστά για τη συνέντευξη, αλλά και να δείχνεις στα καλύτερά σου. Αυτά που φοράς αναδεικνύουν σε μεγάλο βαθμό την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα σου. Επομένως, είναι σημαντικό τα ρούχα που θα επιλέξεις να φορέσεις να μπορέσουν να αναδείξουν την προσωπικότητα και το στυλ σου. Εάν το κοστούμι σου είναι πολύ μεγάλο ή πολύ μικρό, καλύτερα θα ήταν να αποφύγεις να το φορέσεις. Το να δανειστείς το κοστούμι του πατέρα ή του φίλου σου ή να 'ξεθάψεις' ένα παλιό 'σκονισμένο' κοστούμι από τη ντουλάπα σου, θα δείξει αυτομάτως στον δυνητικό μελλοντικό εργοδότη σου ότι δεν έδωσες την απαραίτητη προσοχή, αλλά ούτε και τον απαραίτητο σεβασμό, στη διαδικασία της εταιρικής επιλογής. Αυτό είναι ένα μήνυμα που σίγουρα ΔΕΝ θες να περάσεις!

    Τέλος, εάν το κοστούμι σου κάνει οριακά, τουλάχιστον προσπάθησε να είσαι καλλωπισμένος, τα παπούτσια σου να είναι καθαρά, και η γραβάτα σου σωστά δεμένη και κεντραρισμένη – έλεγξε και βελτίωσε ό,τι μπορείς. Και μόλις πάρεις στα χέρια σου τον πρώτο μισθό… αγόρασε καινούρια ρούχα, τέλεια ανδρικά αξεσουάρ, και ένα τουλάχιστον κοστούμι ραμμένο στα μέτρα σου.